Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Küçüken çok kavga eden bir ailede büyüdüm kavgalar çıkınca kulaklarımı kapatip saatlerce amcamlarda otururdum eve dönmek istemezdim evde kavga çıktığı an evdeki bıçakları saklardim kimse kendine zarar vermesin diye heo ezilen bir çocukluk geçirdim liseye kadar ablamlar gittikten sonra ben kaldım abim ve yengem ile yine aynı şekilde benim üstüme oynuyordu yengem abimin bana kizmasi için herşeyi yapardı bana eziyet ederdi bulaşık yikatirirdi ders calistirmazdi kısacası annem ise hep sessiz ses etmeyen benim yasadiklarimi fazlası ile oda yaşadı oda çok yıprandı sonra sonra birgün küçük abim döndü eve evlendi bizi yaninâ aldi onlardan ayrıldık sorunlarim bitti üniversiteyi bitirdim onlara çok bağlandım ayrılmak istemedim ama sevdiğim kişi vardı bir uçta doğru bir tercih yapmisim ama aileme sonradan çok bağlandım ama içimde anneme karşı ifade edemediğim bir öfke var nedenini bilmiyorum bazen ona kızdığım zamanlar için üzülüp ağlıyorumAilenizle cok bagimli bir buyume surecimi gecirdiniz? Aile disinda bir hayat olamayan cok ic ice bir ortam miydi? Aile sorunlarini hafifletmeye calisan cocuk kahraman rolunu ustlendiginiz bir cocukluk mu gecirdiniz?
Sizin durumunuz basit bir ozlem degil. Uzun uzun uzerinde konusulmasi, irdelenmesi gereken derin sebepleriniz var. Sizi cok cok iyi anliyorum. Bazen sucluluk, bazen ofke, bazen hesap sorma istegi, gün sonunda kendimizi anlamak baskalarini anlamak. Sizin bir surece girmeniz ve cabalamaniz gerekecek. Terapistiniz iyidir umarim. Dun bir konuda gormustum burada terapisti harikaymis demistim o konu sahibi icin. Umarim sizde oyle birine denk gelirsiniz.Küçüken çok kavga eden bir ailede büyüdüm kavgalar çıkınca kulaklarımı kapatip saatlerce amcamlarda otururdum eve dönmek istemezdim evde kavga çıktığı an evdeki bıçakları saklardim kimse kendine zarar vermesin diye heo ezilen bir çocukluk geçirdim liseye kadar ablamlar gittikten sonra ben kaldım abim ve yengem ile yine aynı şekilde benim üstüme oynuyordu yengem abimin bana kizmasi için herşeyi yapardı bana eziyet ederdi bulaşık yikatirirdi ders calistirmazdi kısacası annem ise hep sessiz ses etmeyen benim yasadiklarimi fazlası ile oda yaşadı oda çok yıprandı sonra sonra birgün küçük abim döndü eve evlendi bizi yaninâ aldi onlardan ayrıldık sorunlarim bitti üniversiteyi bitirdim onlara çok bağlandım ayrılmak istemedim ama sevdiğim kişi vardı bir uçta doğru bir tercih yapmisim ama aileme sonradan çok bağlandım ama içimde anneme karşı ifade edemediğim bir öfke var nedenini bilmiyorum bazen ona kızdığım zamanlar için üzülüp ağlıyorum
Daha başlamadım bâyramdan sonra baslayacagiz ben online istemediğim için terapist bulurken biraz zorlandim âma baya tecrübeli bir hanımefendiye benziyorSizin durumunuz basit bir ozlem degil. Uzun uzun uzerinde konusulmasi, irdelenmesi gereken derin sebepleriniz var. Sizi cok cok iyi anliyorum. Bazen sucluluk, bazen ofke, bazen hesap sorma istegi, gün sonunda kendimizi anlamak baskalarini anlamak. Sizin bir surece girmeniz ve cabalamaniz gerekecek. Terapistiniz iyidir umarim. Dun bir konuda gormustum burada terapisti harikaymis demistim o konu sahibi icin. Umarim sizde oyle birine denk gelirsiniz.
Bol sans dilerim. Sizde kendinizi anlamaya calisin bu surecte. Hatta dolu kitaplar videolar var bu konularda da biraz bakip sizde durumunuz hakkinda bilgilenebilirsiniz kendinizi anlamaniz adina aydinlatici olur.Daha başlamadım bâyramdan sonra baslayacagiz ben online istemediğim için terapist bulurken biraz zorlandim âma baya tecrübeli bir hanımefendiye benziyor
O kadar birikmişlik varki sorunun kökeni ne bilemiyorum bilemediğim için çözemiyorum terapi ile sorunumu bulabilirsem düzeltmek için çaba harcicam her türlüBol sans dilerim. Sizde kendinizi anlamaya calisin bu surecte. Hatta dolu kitaplar videolar var bu konularda da biraz bakip sizde durumunuz hakkinda bilgilenebilirsiniz kendinizi anlamaniz adina aydinlatici olur.
Hem terapinizi surdurun hemde kendinizde surekli arastirip ogrenin. Inanin ki terapistin kendisinden cok sizin bu cabaniz iyilesmenizde rol oynar. Uzun ve zor bir surec olur ama gün sonunda hayatiniz degisir. Ailenizle guzel bir hayat dilerim.O kadar birikmişlik varki sorunun kökeni ne bilemiyorum bilemediğim için çözemiyorum terapi ile sorunumu bulabilirsem düzeltmek için çaba harcicam her türlü![]()
Çocuklarım çok küçükken bende de o vardı.Ben tüm işlerimi eksiksiz yapıyorum sıkılasam bile hep kendime görev biliyorum günümün çoğu boş ve konusacak kimse bir arkdas çevresi vs olmayınca brnim sanırım buňdan toplanamiyorum aslında brn cogusunu asmisim sadece yalnızlığı aşamiyorum