eşiniz kuzeninizden etkilense?

Konuyu bulandırmak mı? Tarihler ve rakamlar yalan söylemez, neyse bana ne ya, çokta umurumda değilsiniz.
tarihler ve rakamlara gerek yok ben yalan söylemiyorum her şeyi burda açıklıyorum hala yok şöyle yok böyle diyen tipler var sırf muhalefet olmak için. yukarda geçen yaz evlendim diyorum haziranda evlenmişsin diyor kız. haziran mı dedim ben. sırf olay çıkarıp kaostan beslenmek için a desem b diyen çıkıyor.

Konularınız duruyor, buranın en büyük handikapı konuların silinemiyor oluşu. Bunu bile bile konu açıyorsunuz, neyse beni bağlayan bir durum yok ortada.

Ya kaç yaşına gelmişsiniz biraz akıllı davranın. Gerçekten böyle düşünüyorsanız ya gidin tedavi olun ya da sindiremiyorum ben diyorsanız boşanın. Ne diyelim göz göze gelmeden, eşini sormadan bu kadar anlam çıkaran birine? Ortada fol yok yumurta yok, kendinize dert arıyorsunuz.

Kuzenini görüp eşini sorduysa ne var bunda? Ben de eşimin ilk kez gördüğüm bir arkadaşı için yakışıklı çocuk eli yüzü düzgün neden bekar hala diye sormuştum. Bir diğeri boşanalı iki yıl oluyor. Boylu poslu zengin avukat, gözde bekardır şimdi o deyip gülüyorum. Gözümüze bant çekip gezecek halimiz yok, illa ki görüyoruz güzelleri ve çirkinleri…

evet ama eşim etkilendi gibi hissettim buda canımı yaktı ve napcağımı bilmiyorum

Hayatım tarihler ve rakamlara tabiyki gerek var. Bak eski sevgilim evlendi diye açtığın konu var. Orda evlenene kadar adamla iletişimizin devam ettiğini yazmışsın. Sonra ben de zaten yakında evlenicem yazmışsın:

öyle bir konu yok kafalarında kuruyorlar ben zaten evleneceğim o konuyla bunu bağlıyorlar kendi kendilerine
Yani sen eşinle evlilik arifesindeyken eski sevgilinle konuşmaya devam ediyormuşsun. Bu şimdi adamın hakkına girmek değil de nedir? Yani tamam eski mevzuları açmayayım belki konu sahibi pişman olmuştur, gerek yok diyorum ama eşiyle evlilik arifesindeyken eski sevgilisi için kendini yırtan bir kadının, ortada bir şey yokken eşine gidip kuzenime yanıksın diye iftira atması bana yansıtma gibi geliyor.

Eski konunuzu da okudum. Benim anladığım aldatma ile ilgili travmanız var. Konunuza göre eski sevgiliniz tarafından hem aldatılmışsınız hem de aynı kişi evlenmek üzereyken müstakbel eşini seninle konuşarak aldatmış dolayısıyla burada olay eşiniz değil, sizsiniz. Daha da dibe batmadan kendinizi iyileştirmenizi öneririm.

geçmiş adı üstünde geçmiş. 1 ay 1 hafta bile olsa geçmiş. 1 günde bile insanların hayatlarında neler değişiyor. bu konuyu uzatmanızın amacı ne anlayamadım? kafama takılan bir konuyu açmışım ama geçmişte şöyleydi ama bikaç ay önce böyledi ama sen önceden şöyle yapmışsın demenizin anlamı ne? sırf konu dağılsın kaos olsun birileride burda kendini tatmin etsin

haklısınız gerçekten böyle olabilir. evlendiğimde eşimle hiç böyle bir durum yaşamadan önce bile rüyamda eşimin beni aldattığını görüyordum sanırım gerçekten travmam var

Sanırım kuzeniniz size göre güzel bir kadın,kiskanmis olabilirsiniz,yanlış anlaşılmasın,yargilamiyorum.Hoş bir kadın olunca,bu olay bir tık büyütülmüş olabilir.Ortada pek de bir olay yok aslında.

eşimin ondan etkilendiğini hissettim devamında olan şeylerden dolayı işte allah sahibine bağışlasın demesi kocasını merak edip kocasının fotoğrafına bakması falan ve etkilenmiş olma ihtimali de canımı yaktı. siz olsanız etkilendiğini düşünseniz ne yapardınız

Allah aşkına bu nasıl bir konu maddem eşinize güvenmiyorsunuz neden kuzeninizle aynı ortama girmesine izin veriyorsunuz.Bide gidip eşinize sormuşsunuz

Bu son mesajım olsun bu konuya, uzatmak istemiyorum. Aslında evet o zamanlar yanlış şeyler yaptım, cahillik ettim yazsaydın uzatmayacaktım ama inkar ettiğin için koyacağım. 19 ocak 2024te görücü usulü eşinle tanıştırıldığını yazmışsın. O tarihten sonra eski sevgilinle görüştüğüne, konuştuğuna dair zibilyon tane mesajın var. Evet bu aldatmak oluyor. aynı anda neden iki kişiyle görüşüyorsun yazan kişilere tamam en sadık sizsiniz yazdığın mesaj da var. Dediğim gibi uzatmak veya ayıbını suratına vurma niyetim yok yalancı çıkmamak için koyuyorum bu mesajları.
en sadık sensin herkesin dediğini yapıyorum ve yeni birilerine şans veriyorum.

Son düzenleme:
Neden bu kadar kıskandığı belli oldu açıkçası kişi kendinden bilir işi.

gerçekten sizler normal değilsiniz. anlamamakta ısrar ediyorsunuz. yeni ayrılınca eski sevgilini zınk diye unutmamak normal! ısrarla görüştürülmüşüm görüşmüşüm sonra ne oldu unuttum ve eşimi sevdim. sizler magazin peşindesiniz. kaos peşindesiniz.

Konu başlığınızda bile etkilendi yazmışsınız. Ortada hiç öyle bi durum yok Kuruntu yapmışsınız.

Ayy sanki yatakta bastın. Adamın da günahını alıyorsun bence fazla takıntılısın.
Ne yapacağım ne yapacağım deyip duruyorsun madem bu kadar dert ettin kendine yiyorsa boşanırsın.
Bu şekilde ömür geçmez yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…