tarihler ve rakamlara gerek yok ben yalan söylemiyorum her şeyi burda açıklıyorum hala yok şöyle yok böyle diyen tipler var sırf muhalefet olmak için. yukarda geçen yaz evlendim diyorum haziranda evlenmişsin diyor kız. haziran mı dedim ben. sırf olay çıkarıp kaostan beslenmek için a desem b diyen çıkıyor.Konuyu bulandırmak mı? Tarihler ve rakamlar yalan söylemez, neyse bana ne ya, çokta umurumda değilsiniz.
Bundan sonra normal biri olun kıskanıyorsanizda aşırı belli oluyorhaklısınızne yapmalıyım sizce
ya sizin gibi konuyu bulandıranlarla uğraşmak çok yoruyor bu sitede! kaç kere yazsamda anlamayıp muhalefet olup konumu saptırıyorsunuz her seferinde. o yüzden gerçek yorum yapan insanları cevaplıyorum! eski sevgilim bana çok çektirdi belasınıda bulmasını isterim ama evlendikten sonra onunla muhatap olmadım ve eşimi çok sevdim kendisinide unuttum, bir kere bir olay oldu o zaman onla ilgili konu açtım aklıma gelip hala belasını bulmamasına sinirlenmiştim geçti ve gitti. kendisi umrumda değil belasını bulsun. eşimi sevdim onu da unuttum evlendikten sonra konuşmadık muhatap olmadık. bir gün aklıma geldiğinde konu açmıştım olay bu. burda ben eski sevgilimi konuşmak istemiyorum şuanda.
Konularınız duruyor, buranın en büyük handikapı konuların silinemiyor oluşu. Bunu bile bile konu açıyorsunuz, neyse beni bağlayan bir durum yok ortada.tarihler ve rakamlara gerek yok ben yalan söylemiyorum her şeyi burda açıklıyorum hala yok şöyle yok böyle diyen tipler var sırf muhalefet olmak için. yukarda geçen yaz evlendim diyorum haziranda evlenmişsin diyor kız. haziran mı dedim ben. sırf olay çıkarıp kaostan beslenmek için a desem b diyen çıkıyor.
evet ama eşim etkilendi gibi hissettim buda canımı yaktı ve napcağımı bilmiyorumKuzenini görüp eşini sorduysa ne var bunda? Ben de eşimin ilk kez gördüğüm bir arkadaşı için yakışıklı çocuk eli yüzü düzgün neden bekar hala diye sormuştum. Bir diğeri boşanalı iki yıl oluyor. Boylu poslu zengin avukat, gözde bekardır şimdi o deyip gülüyorum. Gözümüze bant çekip gezecek halimiz yok, illa ki görüyoruz güzelleri ve çirkinleri…
Hayatım tarihler ve rakamlara tabiyki gerek var. Bak eski sevgilim evlendi diye açtığın konu var. Orda evlenene kadar adamla iletişimizin devam ettiğini yazmışsın. Sonra ben de zaten yakında evlenicem yazmışsın:tarihler ve rakamlara gerek yok ben yalan söylemiyorum her şeyi burda açıklıyorum hala yok şöyle yok böyle diyen tipler var sırf muhalefet olmak için. yukarda geçen yaz evlendim diyorum haziranda evlenmişsin diyor kız. haziran mı dedim ben. sırf olay çıkarıp kaostan beslenmek için a desem b diyen çıkıyor.
Yani sen eşinle evlilik arifesindeyken eski sevgilinle konuşmaya devam ediyormuşsun. Bu şimdi adamın hakkına girmek değil de nedir? Yani tamam eski mevzuları açmayayım belki konu sahibi pişman olmuştur, gerek yok diyorum ama eşiyle evlilik arifesindeyken eski sevgilisi için kendini yırtan bir kadının, ortada bir şey yokken eşine gidip kuzenime yanıksın diye iftira atması bana yansıtma gibi geliyor.öyle bir konu yok kafalarında kuruyorlar ben zaten evleneceğim o konuyla bunu bağlıyorlar kendi kendilerine
geçmiş adı üstünde geçmiş. 1 ay 1 hafta bile olsa geçmiş. 1 günde bile insanların hayatlarında neler değişiyor. bu konuyu uzatmanızın amacı ne anlayamadım? kafama takılan bir konuyu açmışım ama geçmişte şöyleydi ama bikaç ay önce böyledi ama sen önceden şöyle yapmışsın demenizin anlamı ne? sırf konu dağılsın kaos olsun birileride burda kendini tatmin etsinHayatım tarihler ve rakamlara tabiyki gerek var. Bak eski sevgilim evlendi diye açtığın konu var. Orda evlenene kadar adamla iletişimizin devam ettiğini yazmışsın. Sonra ben de zaten yakında evlenicem yazmışsın:
Yani sen eşinle evlilik arifesindeyken eski sevgilinle konuşmaya devam ediyormuşsun. Bu şimdi adamın hakkına girmek değil de nedir? Yani tamam eski mevzuları açmayayım belki konu sahibi pişman olmuştur, gerek yok diyorum ama eşiyle evlilik arifesindeyken eski sevgilisi için kendini yırtan bir kadının, ortada bir şey yokken eşine gidip kuzenime yanıksın diye iftira atması bana yansıtma gibi geliyor.
haklısınızEski konunuzu da okudum. Benim anladığım aldatma ile ilgili travmanız var. Konunuza göre eski sevgiliniz tarafından hem aldatılmışsınız hem de aynı kişi evlenmek üzereyken müstakbel eşini seninle konuşarak aldatmış dolayısıyla burada olay eşiniz değil, sizsiniz. Daha da dibe batmadan kendinizi iyileştirmenizi öneririm.
eşimin ondan etkilendiğini hissettim devamında olan şeylerden dolayı işte allah sahibine bağışlasın demesi kocasını merak edip kocasının fotoğrafına bakması falan ve etkilenmiş olma ihtimali de canımı yaktı. siz olsanız etkilendiğini düşünseniz ne yapardınızSanırım kuzeniniz size göre güzel bir kadın,kiskanmis olabilirsiniz,yanlış anlaşılmasın,yargilamiyorum.Hoş bir kadın olunca,bu olay bir tık büyütülmüş olabilir.Ortada pek de bir olay yok aslında.
Allah aşkına bu nasıl bir konu maddem eşinize güvenmiyorsunuz neden kuzeninizle aynı ortama girmesine izin veriyorsunuz.Bide gidip eşinize sormuşsunuzkuzenimi ilk defa görmüştü ve ondan etkilendi sanırım ya da hoşlandı ya da beğendi bişey oldu ama ne bilmiyorum. kuzenimle aram iyi değil düğünüme de gelmedi eşime bakmış bu kim diye o da bakmış, eşimin kim olduğunuda merak edip bakmış olabilir. ben gördüm sinirim bozuldu. kuzenim evli ve çocukları var başka niyetle bakmamıştır. ama eşime konuyu açıp sordum saçmalama diyip inkar edip sonrada sinirlendi. güzel miydi sence dedim allah sahibine bağışlasın dedi ben daha da sinirlendim. ve kuzenlerimin fotoğraflarına bakarken o kuzenimin adını söyleyip onun eşi hangisi dedi fotoğrafta onu sordu yine sinirlendim. gayet mutluyduk evliliğimiz iyiydi birbirimizi sevdiğimiz bir evliliğimiz vardı bana aşık oldu o şekilde evlendik. bu olayı atlatamıyorum ve aklıma geldikçe ondan soğuyorum. dışardan bir göz olarak bakar mısınız
Bu son mesajım olsun bu konuya, uzatmak istemiyorum. Aslında evet o zamanlar yanlış şeyler yaptım, cahillik ettim yazsaydın uzatmayacaktım ama inkar ettiğin için koyacağım. 19 ocak 2024te görücü usulü eşinle tanıştırıldığını yazmışsın. O tarihten sonra eski sevgilinle görüştüğüne, konuştuğuna dair zibilyon tane mesajın var. Evet bu aldatmak oluyor. aynı anda neden iki kişiyle görüşüyorsun yazan kişilere tamam en sadık sizsiniz yazdığın mesaj da var. Dediğim gibi uzatmak veya ayıbını suratına vurma niyetim yok yalancı çıkmamak için koyuyorum bu mesajları.geçmiş adı üstünde geçmiş. 1 ay 1 hafta bile olsa geçmiş. 1 günde bile insanların hayatlarında neler değişiyor. bu konuyu uzatmanızın amacı ne anlayamadım? kafama takılan bir konuyu açmışım ama geçmişte şöyleydi ama bikaç ay önce böyledi ama sen önceden şöyle yapmışsın demenizin anlamı ne? sırf konu dağılsın kaos olsun birileride burda kendini tatmin etsin
mantık evliliği ülkemizde bolca yok mu? herkes sevdiğiyle mi evlenebiliyor? keşke hem mantık hem sevgi olsa ama malesef olmuyor. çok duygusal bir insanım aşk ve sevgiyi çok severim. duygu olmadan kimsenin elini tutup öpmedim yapamadım. ama yaşadıklarımın sonucu olarak bu noktadayım. bazı evlenmemiş yaşı 50-60 insanlar vardır geçmişte birini sevmiştir ona kavuşamadığı için tek başına ömür geçirmiştir. o kişilerden olucam eğer mantık evliliği yapmazsam. beş buçuk senedir sorunlu bir ilişkideyim terapi alıyorum. kolay kolay kimseyi sevemeyen ve fazla ilişki deneyimi olmamış birisiyim hatta hiç olmadı bu sorunlu ilişki dışında flört denemelerim olmuştu yine o kişiyi unutabilmek için ama başarılı olamadım. şimdi bu kişi görücü usulü tanıştırıldığım iyi ailenin çalışkan çocuğu. tipi iyi değil bana çekici ve hoş gelmiyor ama severim diye düşünüyorum kendimi zorlayacağım yoksa da bir aşk uğruna psikolojisi çökmüş tek başına yaşlanan birisi olacağım. ağır şeyler yaşadım bunu değiştirmenin tek yolu başka bir yola girmek diye düşünüyorum. lütfen yorumlarda acımasız olmadan önce herkesin hayatında her şeyin yolunda gitmediğini düşünerek yorum yapın.
en sadık sensinherkesin dediğini yapıyorum ve yeni birilerine şans veriyorum.
Neden bu kadar kıskandığı belli oldu açıkçası kişi kendinden bilir işi.Bu son mesajım olsun bu konuya, uzatmak istemiyorum. Aslında evet o zamanlar yanlış şeyler yaptım, cahillik ettim yazsaydın uzatmayacaktım ama inkar ettiğin için koyacağım. 19 ocak 2024te görücü usulü eşinle tanıştırıldığını yazmışsın. O tarihten sonra eski sevgilinle görüştüğüne, konuştuğuna dair zibilyon tane mesajın var. Evet bu aldatmak oluyor. aynı anda neden iki kişiyle görüşüyorsun yazan kişilere tamam en sadık sizsiniz yazdığın mesaj da var. Dediğim gibi uzatmak veya ayıbını suratına vurma niyetim yok yalancı çıkmamak için koyuyorum bu mesajları.
gerçekten sizler normal değilsiniz. anlamamakta ısrar ediyorsunuz. yeni ayrılınca eski sevgilini zınk diye unutmamak normal! ısrarla görüştürülmüşüm görüşmüşüm sonra ne oldu unuttum ve eşimi sevdim. sizler magazin peşindesiniz. kaos peşindesiniz.Bu son mesajım olsun bu konuya, uzatmak istemiyorum. Aslında evet o zamanlar yanlış şeyler yaptım, cahillik ettim yazsaydın uzatmayacaktım ama inkar ettiğin için koyacağım. 19 ocak 2024te görücü usulü eşinle tanıştırıldığını yazmışsın. O tarihten sonra eski sevgilinle görüştüğüne, konuştuğuna dair zibilyon tane mesajın var. Evet bu aldatmak oluyor. aynı anda neden iki kişiyle görüşüyorsun yazan kişilere tamam en sadık sizsiniz yazdığın mesaj da var. Dediğim gibi uzatmak veya ayıbını suratına vurma niyetim yok yalancı çıkmamak için koyuyorum bu mesajları.
Konu başlığınızda bile etkilendi yazmışsınız. Ortada hiç öyle bi durum yok Kuruntu yapmışsınız.kuzenimi ilk defa görmüştü ve ondan etkilendi sanırım ya da hoşlandı ya da beğendi bişey oldu ama ne bilmiyorum. kuzenimle aram iyi değil düğünüme de gelmedi eşime bakmış bu kim diye o da bakmış, eşimin kim olduğunuda merak edip bakmış olabilir. ben gördüm sinirim bozuldu. kuzenim evli ve çocukları var başka niyetle bakmamıştır. ama eşime konuyu açıp sordum saçmalama diyip inkar edip sonrada sinirlendi. güzel miydi sence dedim allah sahibine bağışlasın dedi ben daha da sinirlendim. ve kuzenlerimin fotoğraflarına bakarken o kuzenimin adını söyleyip onun eşi hangisi dedi fotoğrafta onu sordu yine sinirlendim. gayet mutluyduk evliliğimiz iyiydi birbirimizi sevdiğimiz bir evliliğimiz vardı bana aşık oldu o şekilde evlendik. bu olayı atlatamıyorum ve aklıma geldikçe ondan soğuyorum. dışardan bir göz olarak bakar mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?