.ilahi adalet ya da karma etki edecek mi üzdüğü kadar üzülsün istiyorum aksine o çooook mutlu oldu öyle birisiyle nişanlandı ki aralarında sorun çıkması mutsuz olması bile imkansız ailecek köyden tanıştıkları çok iyi anlaştıkları ailenin çok güzel kızı. o kadar şey yaptı gitti mutlu oldu. kıza gidip söylemeli miyim 1 buçuk ay önce benim yanımdaydı senle konuşurken diye? bu ilahi adaletin işleyeceği yok. çocuk çok adilikler yapan kandıran yalan söyleyen aldatan birisi. tek ben değil başka kızında ahımızı almış olmalı. nasıl bizden önce mutluluğu buldu bu nasıl adalet ben anlamadım. o zamanlar 2022 de bu nişanlandığı kıza da diğer kız yazmıştı yaşananları. beni kullandı attı eğlenecek kız gördü, evlenecek kız gördüğüyle evleniyor mutlu mesut. sanki karakterli düzgün bir insanmış gibi sadakatli doğru sözlü biriymiş gibi nasıl işleri yolunda gidiyo ilahi adalet, karma, eden bulur, alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste sözlerinin karşılığını göremiyorum. vicdansız bencil yalancı kullanıp atan karşıdakinin duygularını önemsemeden kendi zevk ve mutluluğu için kullanıp işi bitince terkeden bu insana mutlu evlilik mutlu ilişki hediye edildi. demek kötü olmak gerekiyor bu dünyada vicdansız merhametsiz olup kendi çıkarlarım için insanları kullanıp atmak gerekiyor demekki mutlu olmak için!
evlendi o kızla. sürekli instagram profil fotoğrafını değiştiriyor o kızla fotoğraflarını bir onu bir bunu koyuyorgayet mutlu. benden öncesindede başka sevgilisi vardı onuda senelerce oyaladı o kızıda benle aldatmış falanlar filanlar. bir sürü kızın ahını aldı da mutlu olamaz sanıyordum gayette mutlu oldu hepimizden önce mutluluğu bulan o oldu o diğer eski sevgilisi kız hala yalnız senelerce onu bekleyip onun her şeyini affediyordu ben o kızı da uyarmıştım beni dinlememişti şimdi çocuğun profil fotoğraflarını o da görüyordur ama çocuk mutlu ve utanmıyorda görürler beni diye yaptıklarından utanmıyor umrunda değil bir onla bir bunla aynı anda bir sürü kızla konuştu etti sonra evlendi evlendiği kızda biliyordu ben anlamadım bunlardan bişey
Bu eylul 2024'te ki mesajınızne çabuk başkasını sevebildi bilmiyorum iğrenç bir insanmış
İyi de konu sahibi insan eşine başka kadın için güzel miydi diye sorar mı Allah aşkına. Eşimin başka adam için yakışıklı mıydı diye sorması ne kadar saçma ise bu da o denli saçma ,kusura bakma. Eşler arasında asla sözü edilemeyen bir sınır olmalı.Biz asla bir başkası için güzel,yakışıklı gibi yorumlar yapmayız birbirimize,laçkalaşır evlilik.ama göz göze geldiklerini gördüm ve güzel miydi sence dediğimde allah sahibine bağışlasın dedi… sonrasında kuzenlerle fotoğraflara bakarken o kuzenimin eşi hangisi diye sordu fotoğrafta ona baktı
Bu kadar güvensiz bi ilişkiniz mi var? Güzel/yakışıklı dediğiniz her kişiye asılıyor musunuz ?kuzenimi ilk defa görmüştü ve ondan etkilendi sanırım ya da hoşlandı ya da beğendi bişey oldu ama ne bilmiyorum. kuzenimle aram iyi değil düğünüme de gelmedi eşime bakmış bu kim diye o da bakmış, eşimin kim olduğunuda merak edip bakmış olabilir. ben gördüm sinirim bozuldu. kuzenim evli ve çocukları var başka niyetle bakmamıştır. ama eşime konuyu açıp sordum saçmalama diyip inkar edip sonrada sinirlendi. güzel miydi sence dedim allah sahibine bağışlasın dedi ben daha da sinirlendim. ve kuzenlerimin fotoğraflarına bakarken o kuzenimin adını söyleyip onun eşi hangisi dedi fotoğrafta onu sordu yine sinirlendim. gayet mutluyduk evliliğimiz iyiydi birbirimizi sevdiğimiz bir evliliğimiz vardı bana aşık oldu o şekilde evlendik. bu olayı atlatamıyorum ve aklıma geldikçe ondan soğuyorum. dışardan bir göz olarak bakar mısınız
evet sadece onu sorduÖylesine de bakmış olabilir, tanıdık mı diye bakmış olabilir. Hadi diyelim ki güzel buldu baktı neden güzel mi diye sorup aklına sokuyorsunuz. Güzele hepimiz bi dönüp bakar sonra kafamızı çeviririz. Haa özellikle kuzeninizin eşini fotoğraflarda sorduysa ve sadece onu sorduysa sıkıntı evet. Takip ve gözlemle hareketlerine bakın. Sosyal medyadan aratıyor mu mesela kontrol edin bu kadar aklınıza takıldıysa. Ama sadece bir bakıştan çıkarımlar yapıp onu suçlamak saçma geldi. Durduk yere aklına sokmuş gibi olmuş.
işte ne yapıcam bilmiyorum onun için fikir istiyorumEtkilenmiş desek ne yapacaksınız mesela anlayamadım
bence siz kendinize bir ugras edinin tamamen bos kalmaktan, kocaniza sarmissiniz.kuzenimi ilk defa görmüştü ve ondan etkilendi sanırım ya da hoşlandı ya da beğendi bişey oldu ama ne bilmiyorum. kuzenimle aram iyi değil düğünüme de gelmedi eşime bakmış bu kim diye o da bakmış, eşimin kim olduğunuda merak edip bakmış olabilir. ben gördüm sinirim bozuldu. kuzenim evli ve çocukları var başka niyetle bakmamıştır. ama eşime konuyu açıp sordum saçmalama diyip inkar edip sonrada sinirlendi. güzel miydi sence dedim allah sahibine bağışlasın dedi ben daha da sinirlendim. ve kuzenlerimin fotoğraflarına bakarken o kuzenimin adını söyleyip onun eşi hangisi dedi fotoğrafta onu sordu yine sinirlendim. gayet mutluyduk evliliğimiz iyiydi birbirimizi sevdiğimiz bir evliliğimiz vardı bana aşık oldu o şekilde evlendik. bu olayı atlatamıyorum ve aklıma geldikçe ondan soğuyorum. dışardan bir göz olarak bakar mısınız
haklısınızEşeğin aklına karpuz kabuğu sokmayın güzelmi ne demek aklınız mı yok saçmalamayin
E ne desin. Böyle birşeyi nasıl sorarsınız, sizin gibi kuzenim olsun istemezdim. Biraz destur yani bazı şeyleri dillendirmek bile ne çirkin, olmayacak şeyleri olmayacak kafalara sokmak için uğraşıyorsunuz. Siz kıskanmışsınız durduk yere çamur sıçratıyorsunuzama göz göze geldiklerini gördüm ve güzel miydi sence dediğimde allah sahibine bağışlasın dedi… sonrasında kuzenlerle fotoğraflara bakarken o kuzenimin eşi hangisi diye sordu fotoğrafta ona baktı. “seninki şüpheli” derken ne demek istediniz eşim mi şüpheli anlamadım
Hanımefendi, işinize gelen yorumları alıntılayıp cevap veriyorsunuz sadece. Evliyken mi açtınız sevgiliniz ile ilgili olan konuları?haklısınızne yapmalıyım sizce
ya sizin gibi konuyu bulandıranlarla uğraşmak çok yoruyor bu sitede! kaç kere yazsamda anlamayıp muhalefet olup konumu saptırıyorsunuz her seferinde. o yüzden gerçek yorum yapan insanları cevaplıyorum! eski sevgilim bana çok çektirdi belasınıda bulmasını isterim ama evlendikten sonra onunla muhatap olmadım ve eşimi çok sevdim kendisinide unuttum, bir kere bir olay oldu o zaman onla ilgili konu açtım aklıma gelip hala belasını bulmamasına sinirlenmiştim geçti ve gitti. kendisi umrumda değil belasını bulsun. eşimi sevdim onu da unuttum evlendikten sonra konuşmadık muhatap olmadık. bir gün aklıma geldiğinde konu açmıştım olay bu. burda ben eski sevgilimi konuşmak istemiyorum şuanda.Hanımefendi, işinize gelen yorumları alıntılayıp cevap veriyorsunuz sadece. Evliyken mi açtınız sevgiliniz ile ilgili olan konuları?
ya sizin gibi konuyu bulandıranlarla uğraşmak çok yoruyor bu sitede! kaç kere yazsamda anlamayıp muhalefet olup konumu saptırıyorsunuz her seferinde. o yüzden gerçek yorum yapan insanları cevaplıyorum! eski sevgilim bana çok çektirdi belasınıda bulmasını isterim ama evlendikten sonra onunla muhatap olmadım ve eşimi çok sevdim kendisinide unuttum, bir kere bir olay oldu o zaman onla ilgili konu açtım aklıma gelip hala belasını bulmamasına sinirlenmiştim geçti ve gitti. kendisi umrumda değil belasını bulsun. eşimi sevdim onu da unuttum evlendikten sonra konuşmadık muhatap olmadık. bir gün aklıma geldiğinde konu açmıştım olay bu. burda ben eski sevgilimi konuşmak istemiyorum şuanda.
Konuyu bulandırmak mı? Tarihler ve rakamlar yalan söylemez, neyse bana ne ya, çokta umurumda değilsiniz.ya sizin gibi konuyu bulandıranlarla uğraşmak çok yoruyor bu sitede! kaç kere yazsamda anlamayıp muhalefet olup konumu saptırıyorsunuz her seferinde. o yüzden gerçek yorum yapan insanları cevaplıyorum! eski sevgilim bana çok çektirdi belasınıda bulmasını isterim ama evlendikten sonra onunla muhatap olmadım ve eşimi çok sevdim kendisinide unuttum, bir kere bir olay oldu o zaman onla ilgili konu açtım aklıma gelip hala belasını bulmamasına sinirlenmiştim geçti ve gitti. kendisi umrumda değil belasını bulsun. eşimi sevdim onu da unuttum evlendikten sonra konuşmadık muhatap olmadık. bir gün aklıma geldiğinde konu açmıştım olay bu. burda ben eski sevgilimi konuşmak istemiyorum şuanda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?