eşiniz kuzeninizden etkilense?

Sen kimsin ki ne magazinin olsun. Zınk diye unutmamak normal, her aradığında açmak, yalandan zırlamalarını dinlemek de normal değil mi? Gel dese gidecek haldeydin de adam gel demiyodu, eşini sevmişmiş hadi canım yandan yandan. Yemiyoruz biz. Önce kendi yaptığına bak da sonra adam ona baktı buna baktı diye mânâ bul.

Ya bu üfürükten nem kapmak bence başka hiçbir şey değil. Birbirlerini ilk kez gördükleri için kim bu diye merak etmeleri normal. Sizin "güzel mi" diye sormanız oldukça absürt. Bu eşinizin gördüğü her güzel kadını istediğini düşündüğünüzü gösterir. Bu kişi sadece kuzeniniz değil gördüğü her güzel kadına içi gidecek o zaman. Adamın gözlerini bağlayıp gezdirmeniz lazım böyle düşünüyorsaniz. Ayrıca "Allah sahibine bağışlasın" demek beni ilgilendirmez demektir. Siz "yok ya çok çirkin" demesini istemissiniz. Kuzeniniz gercekten güzelse inanacak mıydınız boyle demesine? Sosyal medyadan bakarken kuzeninizin eşini sorması da gayrı ihtiyari olur. Sebebi de kişi sizin kuzeniniz, sizin ailenizden birisi adam da hiç tanımadığı için eşini soruyor bu kadar basit. Ki karşı taraf evli ve cocukluymus. Karşı tarafın eşi bunları duysa ortalık curcuna olur farkinda mısınız? Yazık kadının hiçbir şeyden haberi yok. Rahat bırakın insanları. Hala supheniz varsa da eşiniz bu potansiyelde biridir, o zaman boşanın.

Bu ne kadar saçma bir hikaye, insanlar göz göze gelemez mi nerden uydurdunuz bütün bunları? Güzel mi diye sorduğunuz soruya gayet makul bir cevap vermiş ayrıca adam.

çıkamadım konularından sayfalarca konularca hep aynıydın, hatta onların üzerinden yıllar geçmiş hala aynısın. seni uyandırmak için tavsiye niteliğinde tatlı sert bütün yorumlara seri beğenmedim basıp herkese vicdansız vs. minvalinde laflar etmişsin, ben de sana seri beğenmedim basıverdim. bu yorumum da dost tavsiyesidir.
ilk darbesinde kesip atmak yerine ısrarla o kişiyle devam etmeyi, bunca şeyi yaptıktan sonra hele de nişanlıyken hala sana ulaşmasına izin vermeyi, hatta seni seçseydi her şeye rağmen onunla evleneceğini söylemeyi SEÇENİNSEN olduğunu görmezlikten gelerek uykuya yatmayı ve en kolay olan da işte kendinden kaçmak olduğu için "bu dünya çok kötü bi yer ühüüüü" demeyi SEÇMİŞSİN. kendine uyanmak zordur sen de haklısın. ben de geçtim bu yollardan. buradaki çoğu kadın geçmiştir. kimler kimlerin başından neler geçmiştir vuhuu kendine acımak-acıya bağımlılık-güvensizlik-kadere maruz kalıyormuşculuk en zahmetsiz olanı inan ki. bir an önce seçimlerinin sorumluluğunu al. yaptıklarını doğru yerden bakıp düşünerek yap. güvenilir bir insan ol ki güvenebilesin. yani prensipli yaşa. yanlışa, etik ve vicdani olmayana kapını kapatırsan güvenilir biri olursun. kocanın da gerçekten bir hatası varsa da ayrılırsın o zaman işte. sen kaçtıkça yok olmuyor içindekiler. değişip başka biri olmak mümkün. her gün kendi gerçekliğine uyanmak ve değişmek için yeni bir gün. mutlu ve huzurlu bir iç dünyası dilerim sana.

Objektif çok güzel bir değerlendirme yapmışsınız ancak bu yazdıklarınızı anlamak için yürek gerek. Değişmek istemek kendine dönmek gerekli. Bu hanımın tüm yazdıklarını ve ona yazılanları okudum üşenmedim. Onda sizi anlayacak kapasite yok şuan . Belki bi on sene sonra binde ihtimal oda şüpheli

teşekkür ederim ben de üşenmedim tüm konularını okudum ve o yollardan pek çoğumuz geçtik, sadece ilişkiler değil aile geçmişi de dahil pek çok konuda içine düştüğümüz kadere kızdık. burada da, dışarıda da ne bahtsız hikayeler var. ego önce kendini korur ve saldırgan olur, o bi köşede kendi haklılığına sığınır, ben normal karşılarım bunu kızmam. 1 kişiyi bile uyandırabilsek kardır diye düşünürüm. sahip olduklarına şükretmek diye bir nimet var ya hani, hah işte sahip olduklarını görebilmek için önce kendine dönmek gerekiyor. insanı katil edebilecek kötülükler etmiş kişilere bile hep teşekkür ettim içimden. beni ben yaptıkları ve bana öğrettikleri için.

kuzenim için dedim başka niyetle bakmamıştır diye, ama eşim niye baktı o kısmı hazmedemiyorum
Biraz fazlamı kıskançsınız, yada fesatmısınız çözemedim.
Bakabilir gayet, merak edip sorabilirde baktı diye hemen gözleriyle soyup yatağa atmış gibi davranıyosunuz

şuan eşin olan adamla evlenmeyi düşünürken eski sevgilin balayına çıkınca adama mesaj atmışsın şimdi kuzeninden kıskanıyorsun???
Yok artık. Ben bunu bilmiyordum. Diğer yorumları da okudum şimdi ve yorumumu guncelliyorum. Konu sahibinin bu adamı kiskanmaya hakkı yok kesinlikle. Adam yaparsa da hak etmiş olur. İlahi adalet denilen bir şey var. Karma var. Şaka gibi ya kendisi çok sadakatliymis gibi karşı taraftan sadakat bekliyor. Ki adamın kötü yaptığı bir şey de yok. Hem suçlu hem güçlü

eski sevgilisiyle 3-4 farklı kızla aldatıldığını bile bile görüşmüş evleneceğine inanmış sonra adam gidip nişanlanmış yine görüşmüş sonra da evlenmiş balayında mesaj atmış adama bunların travması var ama o sırada da şuan evleneceği kişiyle görüşüyor ve zaten eski sevgilisine inat evleneceğini geçmişi geride bırakacağını falan yazmış :/
bir de anlamlandıramadığım başka bir konu var evlenmeyi düşündüğün kişi eski sevgilisiyle telefonlaşmış, kız görüşelim diyormuş da adam ateşle barut yan yana durmaz demiş ve kıza azdığını düşünmüş. bu kişi şuanki eşi mi olmuş yoksa o konuda da herkesin dediği gibi yalan söylüyordu ve evlenecek exiyle telefonlaşan kendisi miydi?
eski konulardan 2. yalı çapkını çıkar valla çok keyifli araştırdım okudum

Valla Dallas olmuş ortalık eğer adam da kendi söyledigi gibi eski sevgilisini aradıysa tencere kapak ilişkisi diyebiliriz buna. Valla ayrılmasınlar o zaman da baskalarının bası yanmasın ne diyeyim.

artık travmalarını çöz güvenilir ve güvenebilen birisi ol lifely bitanem
eski konularımdaki eski sevgilim psikolojimi ve beni mahvetmişti ve o ilişkideki hatalarımın hepsi bu yüzden oldu. burda bana kızarak yorum yapan böyle bir adamla konuşmaya devam etmişsin diyen insanlar bunu anlamıyorlar ancak o zaman ben normal bir psikolojide değildim manipüle ediyordu özgüvenimi bitirmişti çevremde arkadaşım kalmamıştı onun yüzünden mahvolmuştum. o yüzden keşke onu hiç tanımasaydım diyorum ama yaptıklarım için kendime kızmıyorum çünkü çok üzüldüm çok yıprandım neler yaşadığımı ben bilirim. sonrasında evlendikten sonra gerçekten eşimi sevdim ve hep sadık güvenilir oldum. travmalarım kalmıştır etkisi vardır bilmiyorum ama bu kuzen olayında eşimin başkasını beğenip dikkatini çekmiş olması ihtimali de beni çok yıprattı. hala aklıma gelince üzülüyorum. unutmaya çalışıcam o olayı

Tüm yorumları okudum bana bi baygınlık geldi, hala eşimin dikkatini çekmesi beğenmesi falan diyorsun, hayatım insanız biz, insan insanı beğenir güzel kızmış yakışıklı adammış karizmaymış deriz ne var bunda ?çevremiz ne güzellerle ne yakışıklılarla dolu gözlerimizi mi bantlayalim yada eslerimizi fanusa koyup saklayalım mı? eşin her güzel bulduğu kıza yuruyecek karakterde bı adam mı ? Bu ne ozguvensizlik bu ne takıntı yahu içim şişti.
Kendine zarar verirsin bu şekilde yapma

Siz eşinizle dizi yada film izlemiyor musunuz? Orda da birisni beğenebilir alıntıladığım kişinin dediklerine Katılıyorum. İnsanın başına hep korktuğu şeyler gelir. Geçmiş ilişkin kötü olmuş kurtulmuşsun. Önüne düzgün birisi çıkmış ona travmalarını yansıtmaman lazım. Yani şüphelenilen gibi bir durum yoksa o düşünceni çekmek zorunda değil onun açısından bu çok aşağılayıcı bir davranış.
Katılıyorum.

bakmış olabilir bilinçsizce ama etkilenmiş ya da hoşlanmışsa diye benim kalbim kötü oluyor kaldıramıyorum
Kuzeniniz güzel ve alımlı bir kadın mı, sanki siz onu güzel buluyorsunuz ve eşinizin etkileneceğini düşünüyorsunuz gibi geldi bana. Ne bileyim genç kizliginizda falan alttan alta onu beğenme/kıskanma duygunuz var mıydı? Yanlış anlamayın, bilinçaltınizda birşey var da acaba onun etkisinde mi kalıyorsunuz, onu anlamak için soruyorum. Vereceğiniz cevap belki daha net yorum yapmamızı sağlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…