eşiniz kuzeninizden etkilense?

Anladım. Ama bence bir daha bu konuyu açma. Ortada somut birşey yok. Eşin kötü niyetli olmayadabilir. O yüzden sürekli gündeme getirip zorla aklına sokma kızı.

çünkü göz göze geldiklerini görüp kötü olmuştum. sonrasındada sosyal medyada kuzenlerle fotoğraflara bakarken özellikle onun eşini sorması beni huylandırdı o yüzden sordum
Goz goze gelmek derken
Yani bakinca goruruz hepimiz birbirimizi?
Sehvetle mi bakti niye bu kadar takildiniz?
Siz guzel mi diye sorunca adam da o yonden bakmis ve muhtemelen guzel biri sizde bunu biliyorsunuz kocanizin cirkin dememesine de ayar oldunuz
Adam da kadin guzel kocasi nasil diye merak etmistir
Tum bunlar sacma seyler
Siz esinizi mi denediniz kendinizce
Yani bi guvensizliginiz mi var

kuzenimle aram iyi değil düğünüme de gelmedi eşime bakmış bu kim diye o da bakmış, eşimin kim olduğunuda merak edip bakmış olabilir.
Düğünlerde bu kim diye sorup merak etmiştir normal. Siz çok fazla abartmışsınız
güzel miydi sence dedim allah sahibine bağışlasın dedi ben daha da sinirlendim
O kadar kıskanmışsınız ki, güzel miydi diye sormuşsunuz. Bu şekilde devam ederseniz kendinizi ve eşinizi yıpratırsınız.

denemedim güveniyordumda ama onu beğenmiş olma ihtimali etkilenmiş hoşlanmış olma ihtimali kalbimi acıttı ve aradan aylar geçti hazmedemiyorum soğuyorum eşimden çok seviyordum

yazdım yazdım sildim. iğrenç bir zihniyetiniz var hanımefendi.

Yani evli barklı kuzeninize göz koyabilecek kapasiteside bir adamla evli olduğunuzu düşünüyorsanız neden hala evlisiniz?
hayır o şekilde değil yani bir aksiyon alacağını düşünmedim ama beğenmiş etkilenmiş olması ihtimali bile canımı çok yakıyor ve soğuyorum aklıma geldikçe

ne yapmalıyım peki? aradanda aylar geçti aklıma geldikçe soğuyorum ve eşime tekrar açtım konuyu içimde hazmedemiyorum nasıl başkasını beğenir etkilenir falan diye

denemedim güveniyordumda ama onu beğenmiş olma ihtimali etkilenmiş hoşlanmış olma ihtimali kalbimi acıttı ve aradan aylar geçti hazmedemiyorum soğuyorum eşimden çok seviyordum
Yani bilemedim
Ben dugunume bile gelmemis kuzen icin dugunumuze bile gelmedi mendebur derdim
Guzel miydi diye sormak aklimin ucuna gelmez
Biri size kirmizi elbise sana yakisir dese nette gezerken de onunuze dusse alsam mi dersiniz aklinizda yer edinir insaniz cunku
Siz niye olmasini istemediginiz birsey icin diretiyorsunuz kocaniza guzel mi diye soruyorsunuz bi kendinizi sorgulayin

Sizin ki tam olarak eşşegin aklına karpuz kabuğu sokmaktır başka bişey de denmez yoksa bile adamın içine düşürürsünüz bu gidişle

önceden bişey olmamıştı ama o gün onu beğenip etkilendiğini hissettim malesef

kocamın sonradan onun eşini sormasından fotoğrafta bakmasından dolayı sordum güzel miydi diye bilmiyorum ne yapmalıyım sizce

ne yapmalıyım peki? aradanda aylar geçti aklıma geldikçe soğuyorum ve eşime tekrar açtım konuyu içimde hazmedemiyorum nasıl başkasını beğenir etkilenir falan diye
Yahu ortada soğuyacak bir şey yokki. Kafanızda kurup kendinizi boşuna yoruyorsunuz. Adam sizi daha önce aldattı mı, ilgisiz mi davranıyor eve geç mi geliyor, telefona şifre koyup göstermiyor mu, şüpheli davranışları mı var, cinsel hayatınız yok mu? Hazmedemeyecek ne var ortada anlayamadım. Bu konuyu tekrar açmanız doğru değil. Bu kim diye sorması beğendiğini göstermezki. İnsan eşinin akrabalarını merak etmez mi? Pasif agresif davranmaktan vazgeçin. Bu durum evliliğinize zarar verir boşanmaya kadar gidebilir.

Hangi aylar gecti üzerinden? Ekimden sonra birini bulup evlendiniz ve kuzenle eşinizin düğünde karşılaşmasının üzerinde de aylar geçti demek. Enteresan.

göz göze gelmeleri ve sonrasında söyledikleri ondan etkilendiğini düşündürdü bana
Soruma cevap vermediniz. İnsanlar göz göze gelebilir, yeni tanıştığı birini görünce bakabilir inceleyebilir, bu hoşlandıkları anlamına gelmiyor. Eşin akrabaları ile ilgili soru da sorulabilir, kuzeninizi ilk defa görmüş eşini merak etmiş olabilir. Güzel mi diye tuzak soru sormuşsunuz, ne dese size batacaktı bence. Aranızda belki daha önce bir şey geçti ve bir güvensizlik var, orasını bilemem. Ortada sorun göremedim ben. Hamileymişsiniz sanırım, ondan mı böyle hassaslık acaba?

kocamın sonradan onun eşini sormasından fotoğrafta bakmasından dolayı sordum güzel miydi diye bilmiyorum ne yapmalıyım sizce
Sormayi birakin oncelikle
Konusunu bile acmayin
Boyle ozguvensiz gorunecek seyler yapmayin
Kimse bu tarz takintili insana saygi duyamaz esiniz de dahil
Kendinize odaklanin bakim yapin ayda yilda bir gordugunuz kuzeninizi takip hayatinizi mahvetmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…