Anladım. Ama bence bir daha bu konuyu açma. Ortada somut birşey yok. Eşin kötü niyetli olmayadabilir. O yüzden sürekli gündeme getirip zorla aklına sokma kızı.aynı ortamda ilk defa bulunduklarında göz göze geldiklerini gördüm ve çok kötü oldum. o yüzden sordum güzel mi diye aldığım cevap daha da sinirlerimi bozdu. daha sonra biz kuzenlerle fotoğraflara bakarken bana sordu o kuzenimin adını söyleyip onun eşi hangisi dedi fotoğrafta ona baktı ve bu da bana tuhaf geldi
Goz goze gelmek derkençünkü göz göze geldiklerini görüp kötü olmuştum. sonrasındada sosyal medyada kuzenlerle fotoğraflara bakarken özellikle onun eşini sorması beni huylandırdı o yüzden sordum
göz göze gelmeleri ve sonrasında söyledikleri ondan etkilendiğini düşündürdü banaEşiniz sizi daha önce aldattı mı? Durduk yere insan neden böyle bir şey yakıştırır ki
kuzenimi ilk defa görmüştü ve ondan etkilendi sanırım ya da hoşlandı ya da beğendi bişey oldu ama ne bilmiyorum. kuzenimle aram iyi değil düğünüme de gelmedi eşime bakmış bu kim diye o da bakmış, eşimin kim olduğunuda merak edip bakmış olabilir. ben gördüm sinirim bozuldu. kuzenim evli ve çocukları var başka niyetle bakmamıştır. ama eşime konuyu açıp sordum saçmalama diyip inkar edip sonrada sinirlendi. güzel miydi sence dedim allah sahibine bağışlasın dedi ben daha da sinirlendim. ve kuzenlerimin fotoğraflarına bakarken o kuzenimin adını söyleyip onun eşi hangisi dedi fotoğrafta onu sordu yine sinirlendim. gayet mutluyduk evliliğimiz iyiydi birbirimizi sevdiğimiz bir evliliğimiz vardı bana aşık oldu o şekilde evlendik. bu olayı atlatamıyorum ve aklıma geldikçe ondan soğuyorum. dışardan bir göz olarak bakar mısınız
Düğünlerde bu kim diye sorup merak etmiştir normal. Siz çok fazla abartmışsınızkuzenimle aram iyi değil düğünüme de gelmedi eşime bakmış bu kim diye o da bakmış, eşimin kim olduğunuda merak edip bakmış olabilir.
O kadar kıskanmışsınız ki, güzel miydi diye sormuşsunuz. Bu şekilde devam ederseniz kendinizi ve eşinizi yıpratırsınız.güzel miydi sence dedim allah sahibine bağışlasın dedi ben daha da sinirlendim
denemedim güveniyordumda ama onu beğenmiş olma ihtimali etkilenmiş hoşlanmış olma ihtimali kalbimi acıttı ve aradan aylar geçti hazmedemiyorum soğuyorum eşimden çok seviyordumGoz goze gelmek derken
Yani bakinca goruruz hepimiz birbirimizi?
Sehvetle mi bakti niye bu kadar takildiniz?
Siz guzel mi diye sorunca adam da o yonden bakmis ve muhtemelen guzel biri sizde bunu biliyorsunuz kocanizin cirkin dememesine de ayar oldunuz
Adam da kadin guzel kocasi nasil diye merak etmistir
Tum bunlar sacma seyler
Siz esinizi mi denediniz kendinizce
Yani bi guvensizliginiz mi var
yazdım yazdım sildim. iğrenç bir zihniyetiniz var hanımefendi.kuzenimi ilk defa görmüştü ve ondan etkilendi sanırım ya da hoşlandı ya da beğendi bişey oldu ama ne bilmiyorum. kuzenimle aram iyi değil düğünüme de gelmedi eşime bakmış bu kim diye o da bakmış, eşimin kim olduğunuda merak edip bakmış olabilir. ben gördüm sinirim bozuldu. kuzenim evli ve çocukları var başka niyetle bakmamıştır. ama eşime konuyu açıp sordum saçmalama diyip inkar edip sonrada sinirlendi. güzel miydi sence dedim allah sahibine bağışlasın dedi ben daha da sinirlendim. ve kuzenlerimin fotoğraflarına bakarken o kuzenimin adını söyleyip onun eşi hangisi dedi fotoğrafta onu sordu yine sinirlendim. gayet mutluyduk evliliğimiz iyiydi birbirimizi sevdiğimiz bir evliliğimiz vardı bana aşık oldu o şekilde evlendik. bu olayı atlatamıyorum ve aklıma geldikçe ondan soğuyorum. dışardan bir göz olarak bakar mısınız
hayır o şekilde değil yani bir aksiyon alacağını düşünmedim ama beğenmiş etkilenmiş olması ihtimali bile canımı çok yakıyor ve soğuyorum aklıma geldikçeYani evli barklı kuzeninize göz koyabilecek kapasiteside bir adamla evli olduğunuzu düşünüyorsanız neden hala evlisiniz?
ne yapmalıyım peki? aradanda aylar geçti aklıma geldikçe soğuyorum ve eşime tekrar açtım konuyu içimde hazmedemiyorum nasıl başkasını beğenir etkilenir falan diyeDüğünlerde bu kim diye sorup merak etmiştir normal. Siz çok fazla abartmışsınız
O kadar kıskanmışsınız ki, güzel miydi diye sormuşsunuz. Bu şekilde devam ederseniz kendinizi ve eşinizi yıpratırsınız.
Yani bilemedimdenemedim güveniyordumda ama onu beğenmiş olma ihtimali etkilenmiş hoşlanmış olma ihtimali kalbimi acıttı ve aradan aylar geçti hazmedemiyorum soğuyorum eşimden çok seviyordum
önceden bişey olmamıştı ama o gün onu beğenip etkilendiğini hissettim malesefBen eşimle ilgili böyle birşeye takilmam mesela halini tavrını bilirim, sen de kendi esini bilirsin şüphe duyduysan vardır bır yerde sıkıntı, önceden şüpheli bı durumu olmasa bu konuda da şüphe etmezdin demek istedim
kocamın sonradan onun eşini sormasından fotoğrafta bakmasından dolayı sordum güzel miydi diye bilmiyorum ne yapmalıyım sizceYani bilemedim
Ben dugunume bile gelmemis kuzen icin dugunumuze bile gelmedi mendebur derdim
Guzel miydi diye sormak aklimin ucuna gelmez
Biri size kirmizi elbise sana yakisir dese nette gezerken de onunuze dusse alsam mi dersiniz aklinizda yer edinir insaniz cunku
Siz niye olmasini istemediginiz birsey icin diretiyorsunuz kocaniza guzel mi diye soruyorsunuz bi kendinizi sorgulayin
Yahu ortada soğuyacak bir şey yokki. Kafanızda kurup kendinizi boşuna yoruyorsunuz. Adam sizi daha önce aldattı mı, ilgisiz mi davranıyor eve geç mi geliyor, telefona şifre koyup göstermiyor mu, şüpheli davranışları mı var, cinsel hayatınız yok mu? Hazmedemeyecek ne var ortada anlayamadım. Bu konuyu tekrar açmanız doğru değil. Bu kim diye sorması beğendiğini göstermezki. İnsan eşinin akrabalarını merak etmez mi? Pasif agresif davranmaktan vazgeçin. Bu durum evliliğinize zarar verir boşanmaya kadar gidebilir.ne yapmalıyım peki? aradanda aylar geçti aklıma geldikçe soğuyorum ve eşime tekrar açtım konuyu içimde hazmedemiyorum nasıl başkasını beğenir etkilenir falan diye
ne yapmalıyım sizceSizin ki tam olarak eşşegin aklına karpuz kabuğu sokmaktır başka bişey de denmez yoksa bile adamın içine düşürürsünüz bu gidişle
Hangi aylar gecti üzerinden? Ekimden sonra birini bulup evlendiniz ve kuzenle eşinizin düğünde karşılaşmasının üzerinde de aylar geçti demek. Enteresan.denemedim güveniyordumda ama onu beğenmiş olma ihtimali etkilenmiş hoşlanmış olma ihtimali kalbimi acıttı ve aradan aylar geçti hazmedemiyorum soğuyorum eşimden çok seviyordum
Soruma cevap vermediniz. İnsanlar göz göze gelebilir, yeni tanıştığı birini görünce bakabilir inceleyebilir, bu hoşlandıkları anlamına gelmiyor. Eşin akrabaları ile ilgili soru da sorulabilir, kuzeninizi ilk defa görmüş eşini merak etmiş olabilir. Güzel mi diye tuzak soru sormuşsunuz, ne dese size batacaktı bence. Aranızda belki daha önce bir şey geçti ve bir güvensizlik var, orasını bilemem. Ortada sorun göremedim ben. Hamileymişsiniz sanırım, ondan mı böyle hassaslık acaba?göz göze gelmeleri ve sonrasında söyledikleri ondan etkilendiğini düşündürdü bana
Sormayi birakin onceliklekocamın sonradan onun eşini sormasından fotoğrafta bakmasından dolayı sordum güzel miydi diye bilmiyorum ne yapmalıyım sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?