eşiniz kuzeninizden etkilense?

ne yapmalıyım sizce
Böyle saçma sapan düşünceler içinde olmayınn kendinizi kurmayın mesela adamın içine bişey ekmeyin yoksa üzülen siz olursunuz rahat durun onu bunu karıştırmayın

Hangi aylar gecti üzerinden? Ekimden sonra birini bulup evlendiniz ve kuzenle eşinizin düğünde karşılaşmasının üzerinde de aylar geçti demek. Enteresan.
ekimden sonra evlenmedim. geçen yaz evlendim. bu kuzen karşılaşması kasım ayında oldu.

hayır o şekilde değil yani bir aksiyon alacağını düşünmedim ama beğenmiş etkilenmiş olması ihtimali bile canımı çok yakıyor ve soğuyorum aklıma geldikçe
Bir toplumda oturuyorsan konusup sohbet ediyorsan elbette yüzüne bakarak konuşlur ne yapacaktı eşiniz sırtını mı dönecekti.

Daha önce birbirlerini görmemişler kim kimin eşi diye sorabilir bunda bir sakınca yok.

Eşinize güzel mi diye sormuşsunuz oda herkesin verdiği klasik cevabı vermiş Allah sahibine bağışlasın demiş.

Eski konuklarınıza baktım da hangi ara tanıyıp evlendiniz? Çok kısa süre önce eski sevgili ile ilgili konular açmışsınız. Tam tanımadan mı evlendiniz? Yanlış anlamış da olabilirsiniz

Eski konuklarınıza baktım da hangi ara tanıyıp evlendiniz? Çok kısa süre önce eski sevgili ile ilgili konular açmışsınız. Tam tanımadan mı evlendiniz? Yanlış anlamış da olabilirsiniz
görücü usulu evlendim evet ama eşim bana aşıktı bende onun aşkıyla sevmeye başladım ama evlendikten sonra aşk aynı devam etmiyor gibi ve nasıl başkasından etkilenebiliyor diye hazmedemedim

ekimden sonra evlenmedim. geçen yaz evlendim. bu kuzen karşılaşması kasım ayında oldu.
Geçen yaz evlendim diyosun ama daha ekim ayında eski sevgilin için yazdığın mesajlar duruyor. Eski sevgilin için yazdığın onca mesaj, açtığın onca konuyu evliyken mi yazdın yani? Eski sevgilin evlendi diye forumda ortalığı ayağa kaldırıp milletle dalaştığın sıra sen de evliymişsin veya kocanla berabermişsin. Şaka gibi bir insansın. Adam kuzeninin kocasını soruyor diye olay çıkaracağına daha kısa süre önce yazdığın mesajlara bak.

Başka niyetle bakmamıştır diyosun sonra da yazıp çizip oynuyosun ben anlamadım tam olarak hislerin nedir? Yok yere olay çıkartmışsın bence.
kuzenim için dedim başka niyetle bakmamıştır diye, ama eşim niye baktı o kısmı hazmedemiyorum
Eşinizden şüphe edecek bi durum mu yaşadınız? Kendi hayal ürününüz gibi geldi bana.

görücü usulu evlendim evet ama eşim bana aşıktı bende onun aşkıyla sevmeye başladım ama evlendikten sonra aşk aynı devam etmiyor gibi ve nasıl başkasından etkilenebiliyor diye hazmedemedim
Bence sen kuruntu yapıyorsun. İnsan hali biz bile bi ortam düğüne gittik mi kim var kim yok, diye bakıyoruz. Göze göze geliyoruz. Bı kere baktıysa sorgulamam ama ikinci bakışı veya bakışlarını yakalarsam o zaman sorarım. Her baktığına hoşlandı beğendi diye düşünürsen kafayı yersin

Konu sahibinin eşi düğünde kuzeniyle göz göze gelmiş. Daha sonra albümden reimlere bakarken kuzenin kocası kim diye sormuş. Konu sahibi de eşinin kuzeninden hoşlandığını düşünüyor
Ama kötü bisey de dememiş sormuş oda güzel demiş art niyetli birşey dememiş
Ama adam sürekli kuzenine baksa yakalasa o zaman ayrı bir konu

Evliliyken eski sevgilinle ilgili aşk acısı çekiyordun yani.
Aşk acısı çekmeyi bırak adamla iletişimleri de devam ediyormuş daha haziran ayında. Kocam kuzenimle göz göze geldi diye konu açan kadın evlendiği yaz eski sevgilisiyle görüşüyormuş

Son düzenleme:
Aşk acısı çekmeyi bırak adamla iletişimleri de devam ediyormuş. Kocam kuzenimle göz göze geldi diye konu açan kadın kocasıyla beraberken eski sevgilisiyle görüşüyormuş
Hatırladım o konularını da. Defalarca konu açmıştı eski sevgilisi için kendi evliymis o sıralarda. Karma,ilahi adalet diyordu ama aynı anda kocasını aldatıyormuş meğer pek aklıma yatmadı bu geçen yaz yapılan düğün ama neyse.

Son derece farklı durumlar. Çok da kafayı takma.. Lakin işin içinde dediğin bir durum olursa orası ayrı canım .

Bana da çok garip geldi. Yani daha haziranın ortalarında eski sevgilisiyle konuşuyolarmış. Aynı yaz içerisinde bir anda pat diye birini bulup mu evlendi? Yoksa kocasını mı aldattı? Aynı adam desek ekim ayında adam ilahi adaletle belasını bulmuyor diye isyan ediyordu. Kendisinin gelip açıklayacağını da sanmıyorum bence daha gelmeyecek.

ama göz göze geldiklerini gördüm ve güzel miydi sence dediğimde allah sahibine bağışlasın dedi… sonrasında kuzenlerle fotoğraflara bakarken o kuzenimin eşi hangisi diye sordu fotoğrafta ona baktı
Ay insanlar göz göze gelir, konusur. Akraba sonuçta. Gorusmediginiz kuzeninize guvendiginiz kadar eşinize güvenmiyorsaniz başka bir gariplik yok mu sizce de?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…