Ben her zaman kadın hissediyorsa vardır bir şey diye düşünüyorum.kuzenimi ilk defa görmüştü ve ondan etkilendi sanırım ya da hoşlandı ya da beğendi bişey oldu ama ne bilmiyorum. kuzenimle aram iyi değil düğünüme de gelmedi eşime bakmış bu kim diye o da bakmış, eşimin kim olduğunuda merak edip bakmış olabilir. ben gördüm sinirim bozuldu. kuzenim evli ve çocukları var başka niyetle bakmamıştır. ama eşime konuyu açıp sordum saçmalama diyip inkar edip sonrada sinirlendi. güzel miydi sence dedim allah sahibine bağışlasın dedi ben daha da sinirlendim. ve kuzenlerimin fotoğraflarına bakarken o kuzenimin adını söyleyip onun eşi hangisi dedi fotoğrafta onu sordu yine sinirlendim. gayet mutluyduk evliliğimiz iyiydi birbirimizi sevdiğimiz bir evliliğimiz vardı bana aşık oldu o şekilde evlendik. bu olayı atlatamıyorum ve aklıma geldikçe ondan soğuyorum. dışardan bir göz olarak bakar mısınız
Hissediyorsan doğrudur hic şaşmaz.kuzenimi ilk defa görmüştü ve ondan etkilendi sanırım ya da hoşlandı ya da beğendi bişey oldu ama ne bilmiyorum. kuzenimle aram iyi değil düğünüme de gelmedi eşime bakmış bu kim diye o da bakmış, eşimin kim olduğunuda merak edip bakmış olabilir. ben gördüm sinirim bozuldu. kuzenim evli ve çocukları var başka niyetle bakmamıştır. ama eşime konuyu açıp sordum saçmalama diyip inkar edip sonrada sinirlendi. güzel miydi sence dedim allah sahibine bağışlasın dedi ben daha da sinirlendim. ve kuzenlerimin fotoğraflarına bakarken o kuzenimin adını söyleyip onun eşi hangisi dedi fotoğrafta onu sordu yine sinirlendim. gayet mutluyduk evliliğimiz iyiydi birbirimizi sevdiğimiz bir evliliğimiz vardı bana aşık oldu o şekilde evlendik. bu olayı atlatamıyorum ve aklıma geldikçe ondan soğuyorum. dışardan bir göz olarak bakar mısınız
Boşanır mısın mesela. Hayir bu sebeple bosanmam diyorsan bunu kurcalaman sence mantıklı mı? Yani kendine zehir ettiginle kalacaksan, takılıp durmak cok mantıksız. Ha bu kadar guvenemedigin bir iliskide olmak da dogru degil. Ben senin gibi asla düşünmezdim mesela eşim hakkında böyle bir olayla ilgili. Aklıma bile gelmez. Belki eşimden kaynaklı belki benim bakış acimdan belki iliskimize güvenden bilemiyorum.işte bilmiyorum ne yapacağımı o yüzden kendim işin içinden çıkamayınca konu açtım
geçmiş adı üstünde geçmiş. 1 ay 1 hafta bile olsa geçmiş. 1 günde bile insanların hayatlarında neler değişiyor. bu konuyu uzatmanızın amacı ne anlayamadım? kafama takılan bir konuyu açmışım ama geçmişte şöyleydi ama bikaç ay önce böyledi ama sen önceden şöyle yapmışsın demenizin anlamı ne? sırf konu dağılsın kaos olsun birileride burda kendini tatmin etsin
Yazmayım yazmayım dedim . Bütün sayfaları okudum hiç yüzünüz kızarmıyor mu? Milyonda bir ahlak kırıntısı bulamadım sizde. Zihniyetiniz iğrenç ki zira kişi kendinden bilir işi. Allah o kocanızı sizden korusun biran önce kurtarsın. Çok ciddi psikolojik sorunlarınız var sizin . Daha doğrusu karakter zafiyetiniz var . Psikoloji düzelirde karakter düzelir mi sanmıyorum evlerden ıraksınız Allahım karşıma çıkarma böyle tiplerikuzenimi ilk defa görmüştü ve ondan etkilendi sanırım ya da hoşlandı ya da beğendi bişey oldu ama ne bilmiyorum. kuzenimle aram iyi değil düğünüme de gelmedi eşime bakmış bu kim diye o da bakmış, eşimin kim olduğunuda merak edip bakmış olabilir. ben gördüm sinirim bozuldu. kuzenim evli ve çocukları var başka niyetle bakmamıştır. ama eşime konuyu açıp sordum saçmalama diyip inkar edip sonrada sinirlendi. güzel miydi sence dedim allah sahibine bağışlasın dedi ben daha da sinirlendim. ve kuzenlerimin fotoğraflarına bakarken o kuzenimin adını söyleyip onun eşi hangisi dedi fotoğrafta onu sordu yine sinirlendim. gayet mutluyduk evliliğimiz iyiydi birbirimizi sevdiğimiz bir evliliğimiz vardı bana aşık oldu o şekilde evlendik. bu olayı atlatamıyorum ve aklıma geldikçe ondan soğuyorum. dışardan bir göz olarak bakar mısınız
Cok tehlikeli sularda yuzuyorsunuz. Baska bi kadinin guzelligini esnize sormakla buyuk hata etmissiniz. Kadin guzelse guzeldir. Boggg cok cirkin dese inanicak miydiniz. Guzel cevap vermis Allah sahibine bağışlasın diye. Baska ne diyebilirki. Goz goze gelme meselesine gelirsek esinizin surekli yaninda degilsiniz. Yolda yururken de baska bir kadinla goz goze gelebilir. Eger size asiksa yine icinden Allah sahibine bagislasin der cevirir kafasini. Kuzen olmasi yani yakin tanidik biri olmasi can sikici evet ama ortada da pek birsey var gb durmuyor. Sizin ozguveninizi arttirmaniz gerekiyor bence. Ben de diyorum ben cok guzel bir kadinim fakat her zaman benden daha iyisi var. O kadindan da daha iyisi var. Bi kadin goruyorum ben de bakiyorum ne guzel hatun diye. Belki baskasina sorsan sen daha guzelsin der. Tamamen goreceli. Esinizin size ilgisini hissediyorsaniz karakterli de bir adamsa bosverin bunlara takilmayin.kuzenimi ilk defa görmüştü ve ondan etkilendi sanırım ya da hoşlandı ya da beğendi bişey oldu ama ne bilmiyorum. kuzenimle aram iyi değil düğünüme de gelmedi eşime bakmış bu kim diye o da bakmış, eşimin kim olduğunuda merak edip bakmış olabilir. ben gördüm sinirim bozuldu. kuzenim evli ve çocukları var başka niyetle bakmamıştır. ama eşime konuyu açıp sordum saçmalama diyip inkar edip sonrada sinirlendi. güzel miydi sence dedim allah sahibine bağışlasın dedi ben daha da sinirlendim. ve kuzenlerimin fotoğraflarına bakarken o kuzenimin adını söyleyip onun eşi hangisi dedi fotoğrafta onu sordu yine sinirlendim. gayet mutluyduk evliliğimiz iyiydi birbirimizi sevdiğimiz bir evliliğimiz vardı bana aşık oldu o şekilde evlendik. bu olayı atlatamıyorum ve aklıma geldikçe ondan soğuyorum. dışardan bir göz olarak bakar mısınız
Allah eşinize sabırlar versin.ne yapmalıyım peki? aradanda aylar geçti aklıma geldikçe soğuyorum ve eşime tekrar açtım konuyu içimde hazmedemiyorum nasıl başkasını beğenir etkilenir falan diye
Tasma takıp gezmeyelim ama güzel kadın göstermek de bir garip bence. Eşiniz de yakışıklı beyleri gösteriyor mu size, şu omuzlara kaşa göze bak diye?Yahu burdaki tek salak ben miyim yolda falan yada bi markette bi güzel kadın gördüm mu hele gözleri saçları falan eşimi dürterim bi bakele saçı gözleri ne güzelmiş demi kızımız olsa böyle falan die yani fiziği güzel kadına bile özeniyorum böyle zayıf kalanlara bile derim yani güzel bakan güzel görür .
kocadan korkarak ömür mü geçer tasma mı takacaz boynuna bugün kuzenım dersin yarın bir başkası eğer dediğin doğruysa eminsen kendındenbiriyle gozgoze geldi die koca elden gitmez karakterine guvenmıyorsanız boşayın gitsin çünkü bahsettiğiniz şey eşinizin karaktersiz olduğunu göster
evli çocuklu kuzenınızı dilinize dolamanız hıc yakışmamış eşinize damga vurdunuz hadi de kuzenınıze nasıl yakıştırdınız.ben böyle bısey hissetsem boşarım asla kuzenımı de dolamam kimsenın diline şüphemde kesin netsem Senın gözün dışarda arkadaş soğudum der başka bi sebeble atarım hayatımdan 3 gun sonra kalkıp karım bana kuzenını yakıştırdı demeyecegı ne malum o kadının yuvasına çocuklarına yazık yani .
birbirlerini ilk defa görmüşler gayri ihtiyari merak edilebilir? eşim olacak adamla ilgili böyle bir şey düşünmezdim onun güzeli benimyüz yüze geldiklerinde göz göze geldiler, orda kuzenim düğünümede gelmediği için eşim kim diye öylesine bakmış olabilir ama eşimin bakmasından rahatsız oldum. daha sonrasında sosyal medyadan başka bişeye bakıyorduk kuzenlerle resimlere bakarken o zaman sordu
senin de acaba kocamın aklı başkasında mıdır diye korkmanın sebebi buEvliliyken eski sevgilinle ilgili aşk acısı çekiyordun yani.
şimle hiç böyle bir durum yaşamadan önce bile rüyamda eşimin beni aldattığını görüyordum
güzel kardeşim biraz kendine karşı bilinçli davran sence neden aldatılmaktan korkuyorsun?yeni ayrılınca eski sevgilini zınk diye unutmamak normal! ısrarla görüştürülmüşüm görüşmüşüm sonra ne oldu unuttum ve eşimi sevdim.
Yemin ediyorum dert arıyosun sen ya, hiç dert yoksa napıp edip çıkarıp buluyosun. Ne oldu kocasını sorduysa?kuzenimi ilk defa görmüştü ve ondan etkilendi sanırım ya da hoşlandı ya da beğendi bişey oldu ama ne bilmiyorum. kuzenimle aram iyi değil düğünüme de gelmedi eşime bakmış bu kim diye o da bakmış, eşimin kim olduğunuda merak edip bakmış olabilir. ben gördüm sinirim bozuldu. kuzenim evli ve çocukları var başka niyetle bakmamıştır. ama eşime konuyu açıp sordum saçmalama diyip inkar edip sonrada sinirlendi. güzel miydi sence dedim allah sahibine bağışlasın dedi ben daha da sinirlendim. ve kuzenlerimin fotoğraflarına bakarken o kuzenimin adını söyleyip onun eşi hangisi dedi fotoğrafta onu sordu yine sinirlendim. gayet mutluyduk evliliğimiz iyiydi birbirimizi sevdiğimiz bir evliliğimiz vardı bana aşık oldu o şekilde evlendik. bu olayı atlatamıyorum ve aklıma geldikçe ondan soğuyorum. dışardan bir göz olarak bakar mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?