eşiniz kuzeninizden etkilense?

Ben her zaman kadın hissediyorsa vardır bir şey diye düşünüyorum.

Hissediyorsan doğrudur hic şaşmaz.

Yahu burdaki tek salak ben miyim yolda falan yada bi markette bi güzel kadın gördüm mu hele gözleri saçları falan eşimi dürterim bi bakele saçı gözleri ne güzelmiş demi kızımız olsa böyle falan die yani fiziği güzel kadına bile özeniyorum böyle zayıf kalanlara bile derim yani güzel bakan güzel görür .

kocadan korkarak ömür mü geçer tasma mı takacaz boynuna bugün kuzenım dersin yarın bir başkası eğer dediğin doğruysa eminsen kendınden biriyle gozgoze geldi die koca elden gitmez karakterine guvenmıyorsanız boşayın gitsin çünkü bahsettiğiniz şey eşinizin karaktersiz olduğunu göster
evli çocuklu kuzenınızı dilinize dolamanız hıc yakışmamış eşinize damga vurdunuz hadi de kuzenınıze nasıl yakıştırdınız.ben böyle bısey hissetsem boşarım asla kuzenımı de dolamam kimsenın diline şüphemde kesin netsem Senın gözün dışarda arkadaş soğudum der başka bi sebeble atarım hayatımdan 3 gun sonra kalkıp karım bana kuzenını yakıştırdı demeyecegı ne malum o kadının yuvasına çocuklarına yazık yani .

Peki ben başka bir şey sormak istiyorum. Diyelim ki güzel buldu baktı ve kocasını da merak etti. Bu güzel kadının kocası nasıl acaba diye gormek istedi. O zaman ne yapacaksın? L lifely
işte bilmiyorum ne yapacağımı o yüzden kendim işin içinden çıkamayınca konu açtım

işte bilmiyorum ne yapacağımı o yüzden kendim işin içinden çıkamayınca konu açtım
Boşanır mısın mesela. Hayir bu sebeple bosanmam diyorsan bunu kurcalaman sence mantıklı mı? Yani kendine zehir ettiginle kalacaksan, takılıp durmak cok mantıksız. Ha bu kadar guvenemedigin bir iliskide olmak da dogru degil. Ben senin gibi asla düşünmezdim mesela eşim hakkında böyle bir olayla ilgili. Aklıma bile gelmez. Belki eşimden kaynaklı belki benim bakış acimdan belki iliskimize güvenden bilemiyorum.

Anlatmaya çalıştığım genel olarak herkesin bunda birsey yoktur dedigi konuda senin aşırı kuşkulaniyor olman. Bunun altında kadındır hisseder mi var yoksa senin geçmişinde yaşadıklarının etkisi mi? Senin aldatılmış olman, o sevgilini unutmadığın halde eşinle ilişkiye başlamış olman gibi guvensizligi percinleyen duyguların mi seni böyle suphecilige itiyor. Normal düzeyin çok üstünde kıskançlık duyguları barındıran biri olmandan da kaynaklanıyor olabilir.

Burda yargılamak falan değil niyetim dogru çözümleme de yapamam. Aklıma gelenler bunlar sadece.

Yazmayım yazmayım dedim . Bütün sayfaları okudum hiç yüzünüz kızarmıyor mu? Milyonda bir ahlak kırıntısı bulamadım sizde. Zihniyetiniz iğrenç ki zira kişi kendinden bilir işi. Allah o kocanızı sizden korusun biran önce kurtarsın. Çok ciddi psikolojik sorunlarınız var sizin . Daha doğrusu karakter zafiyetiniz var . Psikoloji düzelirde karakter düzelir mi sanmıyorum evlerden ıraksınız Allahım karşıma çıkarma böyle tipleri

Nasıl bir zihniyet bu ?
Yok göz göze geldiler ondan hoşlandığını hissettim sonra kocasını sordu ?
Bunlar da ne var günlük hayatın akışında olan şeyler
Ben ya da eşimde ilk kez gördüğümüz akrabalar için birbirimize soru sorarız.
çok tehlikeli bir kafa yapınız var çevrenizde ki arkadaşlarınızın Allah yardımcısı olsun
Bu zihniyetiniz yüzünden başkalarının yuvasına da gölge düşürürsünüz.

Cok tehlikeli sularda yuzuyorsunuz. Baska bi kadinin guzelligini esnize sormakla buyuk hata etmissiniz. Kadin guzelse guzeldir. Boggg cok cirkin dese inanicak miydiniz. Guzel cevap vermis Allah sahibine bağışlasın diye. Baska ne diyebilirki. Goz goze gelme meselesine gelirsek esinizin surekli yaninda degilsiniz. Yolda yururken de baska bir kadinla goz goze gelebilir. Eger size asiksa yine icinden Allah sahibine bagislasin der cevirir kafasini. Kuzen olmasi yani yakin tanidik biri olmasi can sikici evet ama ortada da pek birsey var gb durmuyor. Sizin ozguveninizi arttirmaniz gerekiyor bence. Ben de diyorum ben cok guzel bir kadinim fakat her zaman benden daha iyisi var. O kadindan da daha iyisi var. Bi kadin goruyorum ben de bakiyorum ne guzel hatun diye. Belki baskasina sorsan sen daha guzelsin der. Tamamen goreceli. Esinizin size ilgisini hissediyorsaniz karakterli de bir adamsa bosverin bunlara takilmayin.

Gözgöze geldiler diye aldatılmış gibi davranıyorsunuz. Herkes herkesle gözgöze gelir. Kocanız merak edıp sormuş olabılır. Adamın aklına belkıde sız düşürdünüz kıskançlık yaptığınız için

Bende esimin akrabalarini gorunce bakiyorum hatta goz goze geliyorum hangisi hangisiyle evli bununki.hangisi kim kiminki diye soruyorum. Amaniiiinn. Bizimkide boyle dusunmusmudur acaba

Ne günlere kaldık ya..kuzenden eş kıskanmak..bana çok çirkin geliyor..valla hiç anlamıyorum.. eğer art niyet sezdiyseniz zaten koca diye tutmayın onu..bosayin gitsin .

Tasma takıp gezmeyelim ama güzel kadın göstermek de bir garip bence. Eşiniz de yakışıklı beyleri gösteriyor mu size, şu omuzlara kaşa göze bak diye?

birbirlerini ilk defa görmüşler gayri ihtiyari merak edilebilir? eşim olacak adamla ilgili böyle bir şey düşünmezdim onun güzeli benim başkalarını güzel bulabilir normal ama onun güzeli benim. allah sahibine bağışlasın da beni ilgilendirmeyen bir konu demektir bence.
Evliliyken eski sevgilinle ilgili aşk acısı çekiyordun yani.
senin de acaba kocamın aklı başkasında mıdır diye korkmanın sebebi bu güvenilmez insanlar güvenemezler. güvenden yara almış insanların iyileşmesi için güvenilir olmaları gerekir. eski "sevgilin" nişanlı olduğu için sana ulaşmasına izin vermemen gerekirdi. nişanlısı sizi öğrenmiş bir de. hem de 3. başka bir kız varmış. prensiplerin olmadığı için eşinin de yok sanıyorsun ya da zaten olmayan birini seçtin yine.
şimle hiç böyle bir durum yaşamadan önce bile rüyamda eşimin beni aldattığını görüyordum
yeni ayrılınca eski sevgilini zınk diye unutmamak normal! ısrarla görüştürülmüşüm görüşmüşüm sonra ne oldu unuttum ve eşimi sevdim.
güzel kardeşim biraz kendine karşı bilinçli davran sence neden aldatılmaktan korkuyorsun? senin de aklında birileri olmuş olduğu için olabilir mi? eşinin seni tanıdığına ve sevdiğine güvenmeden, sen de eşini gerçekten tanımadan, sevmeden belki sırf aklındaki adamdan kaçmak için evlendiğinden, ya da evlenmek için evlendiğinden olabilir mi? bilinçaltın sana onun da aklında birileri olabileceğini, bu ilişkin biterse aklında yine eski sevgilin olacağından korktuğunu ya da aslında bu ilişkiyi istemediğini ama razı geldiğini gösteriyor olabilir mi?

Son düzenleme:
oha ne 3'ü adam sen dahil 4 kızla görüşüyormuş bir de. nişanlısı sizleri öğrenmesine rağmen adamla nişanlandı diye çok mutlular falan diye düşünüp üzülmüşsün. öyle mutluluk mu olur allasen? olayları sağlıklı göremiyorsun. mesele nişanlanıp evlenmek mi sadece yani? ben de mutlu görüneyim diye mi evlendin?

Yemin ediyorum dert arıyosun sen ya, hiç dert yoksa napıp edip çıkarıp buluyosun. Ne oldu kocasını sorduysa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…