eşiniz kuzeninizden etkilense?

benim de başımdan toksik ilişkiler geçti kendi hatalarını da görüp analiz etmek gerekir. yaraların henüz içsel olarak iyileşmemiş olabilir ve zihnen aynı düzlemde takılı kalmış olabilirsin. bu konuda aktif şekilde analiz ederek anlayarak çalışman gerekiyor olabilir. eşin iyi bir insansa madem ondan böyle bir şey bekleme, kendini iyileştirmeye bak

Ben size söyliyim kesin ilişkileri var.

Belki merak etti ailenizi tanımak istedi eşi kim diye olamaz mı? Bir de birine güzel mi yakışıklı mı diye sorunca genellikle Allah sahibine bağışlasın deriz ay çok çirkin ya da çok güzel çok yakışıklı demeyiz(yani eşler arası en azından 3. kişi sorulursa)

çünkü göz göze geldiklerini görüp kötü olmuştum. sonrasındada sosyal medyada kuzenlerle fotoğraflara bakarken özellikle onun eşini sorması beni huylandırdı o yüzden sordum
Eşini sormuşsa kuzeninizin eşinden hoşlanmıştır. Bir erkek başka bir erkeği merak edip fotosuna bakıyorsa o erkekten çok etkilenmiştir. Aşırı.

Eşiniz ahlaksızsa sadece kuzeninize bakmaz,başkalarına da bakar. Nasıl evli kalıyorsunuz ,böyle mağara adamlarıyla nasıl eş oluyorsunuz aklım almıyor gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…