eşiniz kuzeninizden etkilense?

eski konularımdaki eski sevgilim psikolojimi ve beni mahvetmişti ve o ilişkideki hatalarımın hepsi bu yüzden oldu. burda bana kızarak yorum yapan böyle bir adamla konuşmaya devam etmişsin diyen insanlar bunu anlamıyorlar ancak o zaman ben normal bir psikolojide değildim manipüle ediyordu özgüvenimi bitirmişti çevremde arkadaşım kalmamıştı onun yüzünden mahvolmuştum. o yüzden keşke onu hiç tanımasaydım diyorum ama yaptıklarım için kendime kızmıyorum çünkü çok üzüldüm çok yıprandım neler yaşadığımı ben bilirim. sonrasında evlendikten sonra gerçekten eşimi sevdim ve hep sadık güvenilir oldum. travmalarım kalmıştır etkisi vardır bilmiyorum ama bu kuzen olayında eşimin başkasını beğenip dikkatini çekmiş olması ihtimali de beni çok yıprattı. hala aklıma gelince üzülüyorum. unutmaya çalışıcam o olayı :(
benim de başımdan toksik ilişkiler geçti kendi hatalarını da görüp analiz etmek gerekir. yaraların henüz içsel olarak iyileşmemiş olabilir ve zihnen aynı düzlemde takılı kalmış olabilirsin. bu konuda aktif şekilde analiz ederek anlayarak çalışman gerekiyor olabilir. eşin iyi bir insansa madem ondan böyle bir şey bekleme, kendini iyileştirmeye bak

kuzenimi ilk defa görmüştü ve ondan etkilendi sanırım ya da hoşlandı ya da beğendi bişey oldu ama ne bilmiyorum. kuzenimle aram iyi değil düğünüme de gelmedi eşime bakmış bu kim diye o da bakmış, eşimin kim olduğunuda merak edip bakmış olabilir. ben gördüm sinirim bozuldu. kuzenim evli ve çocukları var başka niyetle bakmamıştır. ama eşime konuyu açıp sordum saçmalama diyip inkar edip sonrada sinirlendi. güzel miydi sence dedim allah sahibine bağışlasın dedi ben daha da sinirlendim. ve kuzenlerimin fotoğraflarına bakarken o kuzenimin adını söyleyip onun eşi hangisi dedi fotoğrafta onu sordu yine sinirlendim. gayet mutluyduk evliliğimiz iyiydi birbirimizi sevdiğimiz bir evliliğimiz vardı bana aşık oldu o şekilde evlendik. bu olayı atlatamıyorum ve aklıma geldikçe ondan soğuyorum. dışardan bir göz olarak bakar mısınız
Ben size söyliyim kesin ilişkileri var.

Belki merak etti ailenizi tanımak istedi eşi kim diye olamaz mı? Bir de birine güzel mi yakışıklı mı diye sorunca genellikle Allah sahibine bağışlasın deriz ay çok çirkin ya da çok güzel çok yakışıklı demeyiz(yani eşler arası en azından 3. kişi sorulursa)

çünkü göz göze geldiklerini görüp kötü olmuştum. sonrasındada sosyal medyada kuzenlerle fotoğraflara bakarken özellikle onun eşini sorması beni huylandırdı o yüzden sordum
Eşini sormuşsa kuzeninizin eşinden hoşlanmıştır. Bir erkek başka bir erkeği merak edip fotosuna bakıyorsa o erkekten çok etkilenmiştir. Aşırı.

Eşiniz ahlaksızsa sadece kuzeninize bakmaz,başkalarına da bakar. Nasıl evli kalıyorsunuz ,böyle mağara adamlarıyla nasıl eş oluyorsunuz aklım almıyor gerçekten

Back
X