Malum olay öncesi yıkanır muhakkak,yıkanınca da çok güzel yıkanır aslinda,kesesi,lifi ama ne bileyim ya düzene soksa,günaşırı alsa duşunu,kirlilerini hemen atsa,bir kiloluk dondurmayı almış önüne kaşıkliyodu mesela dedim ayrı bir tabağa yiyecegin kadar neden almıyorsun?Sizin esinizde mi böyle. Ya bence altında yatan bi sebep olabilir psikolojik. Yetistirlme tarzida çok önemli tabi. Hadi etrafı dağıtır toplamaz vs de kişisel temizlik olmazsa olmaz.
Haklısınız ama mesela çekirdek aile ile birlikteyken biz ortak zeytin tabağından yeriz, yada domates salatalık ortadan yenir hiçbir zaman da tiksinmemişimdir o yüzden garipsemedim ama tabi ki sizin dediğiniz en sağlıklısı. zaten mesele bunu aşmış adam ellerini dahi yıkamıyomuş
Aynende boyle isteŞampuan görmüyormuş ki saç !zeytini fln tuvaletten çıktığı yıkamadığı elleri ile ortak tabaktan yiyormuş
Haklısınız biz fırsatta vermiyoruz çalışıyor evde onlarla mı uğraşacak diye o gelmeden tüm işi yapıyoruz belkide yapabilir kocişkocu değilim bu arada :)))İşte o sizin çevreniz. Değişmeye de küçük birimlerden başlayabilir ancak.
Benim de kendi camını kendi silen arkadaşım yok mesela. Ama bu yapamayacakları anlamına gelmiyor.
Sadece bu kadar okuduğumsa sizinki biraz çocuk için evlilik olmuş Allah aşkına nevresim değişen erkek geldi dünyaya da biz mi görmedik şoktayım((
yok valla guzel guzel masum masum temiz temiz yiyorum kahvemKız sulu elinlemi yiyosun zeytini :)
Sogudum zatenSen bunu seviyo musun cidden ya
Onumuzde boş kahvalti tabalarimiz duruyor ayrı ayrı. Ortadada peynir zeytin vs. var. Eşim ortada duran zeytinden peynirden eliyle alip yiyor. Ellerini yikamadigi icin tiksiniyorum. Bende diyorumki askim zeytini peyniri çatalla al elinle yemek istiyosan eger çatalla zeytini peyniri vs çatalla al kendi tabagina koy kendi tabagindan elinle ye diyorum. simdi anlayabildinizmi?
Evet evlenmeden once anlasilmiyor. evlendikten sonra nasil olsa nikah kiydim garantiye aldim diye dusunuyo erkek ve onemsemiyo hicbirseyiDışarıdan anlaşılmiyor zannımca.çoğu Türk erkeği böyle bence.
Haklısınız biz fırsatta vermiyoruz çalışıyor evde onlarla mı uğraşacak diye o gelmeden tüm işi yapıyoruz belkide yapabilir kocişkocu değilim bu arada :)))
yok valla guzel guzel masum masum temiz temiz yiyorum kahvem
Ben ona dedim,annen değilim,çalışan kadınım,bulaşığı tezgaha bırakmak yok ,makinaya dizeceksin arkandan annen gibi yapmam dedim mesela en başta..Sadece bu kadar okuduğumsa sizinki biraz çocuk için evlilik olmuş Allah aşkına nevresim değişen erkek geldi dünyaya da biz mi görmedik şoktayım((
Benimkine malum olay oncesi dişlerini zor fircalattiriyorum siz duş alip keselendigi icin sukretmelisiniz. Evliligimizin ilk zamanlari ona yeni kese almıstım. Oldugu yerde kıpırdamadan duruyo kese hic kullanmadi.Malum olay öncesi yıkanır muhakkak,yıkanınca da çok güzel yıkanır aslinda,kesesi,lifi ama ne bileyim ya düzene soksa,günaşırı alsa duşunu,kirlilerini hemen atsa,bir kiloluk dondurmayı almış önüne kaşıkliyodu mesela dedim ayrı bir tabağa yiyecegin kadar neden almıyorsun?
Sıhhatler olsun.bizimki yine yıkanmadıYemin ederim ki bu konuyu okudum gittim banyo yaptım. Üstelik daha sabah yapmistim. Bide domestosla banyoyu yikadim. Ay çok fenaa
Ortadan yemeyelim demiyorumki ben. ortadaki şeyden yerken eliyle değil çatalıyla alsın diyorum.Haklısınız ama mesela çekirdek aile ile birlikteyken biz ortak zeytin tabağından yeriz, yada domates salatalık ortadan yenir hiçbir zaman da tiksinmemişimdir o yüzden garipsemedim ama tabi ki sizin dediğiniz en sağlıklısı. zaten mesele bunu aşmış adam ellerini dahi yıkamıyomuş
2 gunde bi kocaman adami benmi yıkayacagim ömür boyu? Bosanicam kim ne derse desinKonu sahibi kocayı yıkamaya gitti galiba ya Yıkancan ya boşancan !!bunun anası leğende yıkarken kafasına tasla vurmamış mı hiç ?iki oğlum var yarın ilk işim verdiğim temizlik öğretilerinin üstüne basa basa tekrarlamak ,izlemek ,öğretmek öğrendiğinden emin olmak istiyorum
ah biz kadınlar herşeyi idare ve gözardı ediyoruz aslında baktığımda benim eşimde dişini fırçalamaz ev işlerine asla yardım etmez çocuk bakımında yükümü hafifletmez NEVRESİM DEĞİŞMEZ :)) asla çorabını kirlisini sepete atmaz cinsel hayatta mükemmel değil erken boşalma sorunu var ama genede çok seviyorum onu gözardı etmesek bu gibi sorunlar birçok çifti boşanmaya götürebilir ama karşınızdaki insanın iyi niyeti sizi sevdiğini hissettirmesi olumsuzlukları Yok sayabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?