Eşimle boşanma asamasindayiz

Adam konu sahibinin yengesiyle mi öyle konuşuyormuş
Hayir adam kendi abisinin karisina diyormus hatta ister kusum derim ister bebegim derim ister yavrum derim diye tepki veriyormus surekli mesajlasip mesajlari siliyormus felan. Belli ki yengeyi seviyor onunla evlenemicegi icin evlenmis konu sahibiyle.

Bende sabır felan yok Anladım okuyamadım Malasef bir kaç satır Okuduğumdan anladığım ve tavsiyem aramayan erkek aranmaz ayağına gidersen kaybedersin

Sen sürekli basindan beri peşinden kosmussun neden nekadar sacma farkindamisim adam seninsurekli terk etmis ve deger vermemis oylesine evlenmia gaza gelip. Bu yenge kac yasinda gencmi bence kesinlikle yengeye duygulari var benim esim bir hareket yapsa su yazdiklarinizdan cok buyuk olay cikar siz neye sabrediyorsunuz? Zaten adam sizin gitmeyeceginizi bildigi icin at kosturuyor ortalikta birakin gidin coluk cocuk yok sapikmidir nedir esiniz yengemde yengem abiside salak heralde ne bu samimiyet?

Canım sakın taviz verme hazır yeni evlisin çocuğunda yok giderse gitsin sakın arama bune yaa yengesiyse yengesi her muhabbetin bir sınırı olmalı bunu açık açık konuş eğer kendine çeki düzen vermezse at gitsin başından sevmekte bir yere kadar sevginin kölesi olup her nazını çekme bu dünyaya bir kere geliyorsun olmadı Ailesiyle baş başa bırak ne hali varsa görsün

Tamamını okudum
Ve bastan en buyuk hata senin evlenmeyecektin seni surekli terk eden biriyle. Ama esinde Behlül olmaya niyetlenmis .
~Oğlum o senin yengen yengen~
Sevgiliyken de git gelli yaşayan bir erkek doğu erkeğini düşünelim evliliğe çok bağlı gözüyle bakan. Evlendiğinde de öyle olur mu sizce? Sevgiliyken ağır konuşup evlenicne de o şekilde yapar mıydı peki merak ediyorum sadece..

Erkeklerin evlenince mutasyona uğradığını mı düşünüyorsunuz?

Anlayamadim ne demek istediginizi .Yanlis bir cevap vermek istemiyorum. Biraz daha açar misiniz

+1 ve düzenleme harika

Adam yengesine aşık. Hep onun gibi karısı olsun istermiş. Hazır bırakıp gitmişken her hakkını al bas k.çına tekmeyi. Daha bu adamın düzeleceğinimi düşünüyorsun. Adama takıntı yapmışsın, bi gazla evlenmişsin. Defalarca terk edilmişsin. Çarşambadan belliymiş bu günlerin geleceği.

Üşenmedim hepsini okudum.
Öncelikle eşin yengesine hayran falan sanırım yada içten içe duygular besliyor yoksa bu kadar yengesine düşkün olması hiç normal değil kıskanmakta %10000 haklısın.
İkinci olarakta niye taaaaa okadar öncesinden başladın ki olaya anlamadım direk evlendikten sonrasını anlatabilirdin yani

Çok üzüldüm. Allah yardımcınız olsun. İnşaAllah kısa zamanda boşanır, kurtulursunuz. Neyi çok isterseniz o sizin sınavınız oluyor. Dua edin kardeşim, Allah ım bana yardım et, güç ver, geleceğimi geçmişimden hayırlı eyle, bu insandan beni kurtar, beni hayırlı, iyi insanlarla karşılaştır, dünyamı da ahiretimi de hayreyle, gücüm yok, acizim, Sana sığındım, bana El Fettah ismi şerifin hürmetine yardım et, doğrusu neyse beni ona sevket, onu yapmama güç yetirt diyin. Selam ve dua ile

Valla üşenmedim hepsini okudum ama senin kocanın daha sevgiliyken seni sevmediği belliymiş bacım sen bu adam için depresyona girmişsin, ayıla bayıla nişanlanmışsın üstüne bir de evlenmişsin en büyük hatan şimdi adam her kavganızda evden gidiyor ve bu kez sana da git diyor sen yine ayılıp bayılarak bu evliliği devam mı ettireceksin ? Küfür etmişsin bir de adama saygı da 0 aranızda. Kocanın sevgisi zaten yok ee seni sevmeyen biriyle neden evli kalasın? Bir de çocuk düşünüyorsun bu adam doğru bir insan olmadığını belli etmek için sana daha ne yapmalı? Bu adama çocuk doğursan sen bakamıyorsun benim çocuğuma yengem daha güzel bakar deyip ona verir çocuğu emin ol. Kaç kurtar kendini birazcık aklın varsa.

konuyu sonuna kadar okumaynlar için:

adam yengesiyle arasındaki ilgi alaka ve yaklaşım şeklinin gayet normal olduğunu düşünüyor
tüm aile de böyle düşünüyor

adam kadının buna tepkisine kızmış, kadın adama küfretmiş, adam da çekmiş gitmiş.

şimdi sevgili konu sahibi

1- alnından öpünce ne oluyr? alnımdan öptü alnımdan öptü..ne bu gizli bir mesaj bir totem filan mı bilelim.
siz hala o geyik alnından öpmek alınyazısından öpmek filan şeylerinde misiniz?
kuzum o gerdekte eşini ilk kez görenler zamanındaymış. ne çıkarsa bahtıma kabul ettim oturdum, manasına geliyormuş.
geçti onlar bitti. uyanın aloooo. siz adamın yanına koşa koşa gidince adam sizi öpünce o hikayeler tümden yalan oluyor, hükümsüzdür.

2- bu adam sizi aramıyor sormuyor etmiyor
siz dualar ayılmalar bayılmalar resmen zorla evlenmisşiniz, ne bekliyordunuz?

3- adam karşı komşunun oğlunun sizi istettiğini biliyor, herhalde küçük yerdesiniz. 14 ay da nişanlı kalmışsınız. o sürede yengeyi fark edemediniz mi? ailenin yaklaşımlarını göremediniz mi. ne yaptınız nişanlılık boyunca?

4- neden çocuk neden doğum araştırmaları Allah aşkına şu evliliğin tek eksiği çocuk mu?

sonuç: başınıza ne geliyorsa hak ediyorsunuz yeminle ya. hiç hak etmeyen kadınlar var onlara yazık oluyor gerçekten sizin gibileri okuyunca böyle ayrı bir sinir oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…