Böyle bir çocuğa ne yaparsınız ya?

Hanin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2022
1.153
-58
48
25
Abimin çocukları eşi yüzünden şımırıklar abim kızıyor yengem de çocuklara kızmasın abime beddua ediyor üstüne üstünde çocuklar yüz buluyor abim en büyük oğlunun önünden geçmiş sadece dokunmadı oğlu bağırmaya başladı bin tane bedda etti abime bazen abim hafif vuruyor yine yok çocuklar birde öyle küfür ediyor ki el hareketi çekiyor anlatmama abime üzülüyorum yengem bildiğiniz abime karşı saygısı sıfır sıfır bugün en küçük çocuk daha 6 7 yaşında el hareketi çekti küfür etti üstünde kimse yanlış anlamasın ağzına elimle vurdum elinde hafif vurdum sen benim halam değilsin deyip yüzüme bağırdı Bende senin halan değilim zaten dedim
birde acımadı mi dedim oda alay ederek yok acimadi gülüyor acıyı hissetmiyor bildiğiniz yaşadığı yer Kastamonulu İnebolu annem diyor oradakilerin hepsi öyle diyor yeni koşmaya çalışan çoğuca küfür öğretip gülüyorlar diyor birine küfür edecek olsalar çocuğa gönderip küfür ette gel diyor
Ondan sonra ufacaik bir şey yapıp söylecek olsa bana bakıyor sonra

İnsan olgunlaştıkça Ferhunde’yi anlıyor, sahipleniyor 🥲 aynı konu sahibinin yengeyi yerden yere vurduğu ama abiye toz kondurmadığı gibi, ferhunde’ye de demediğini bırakmadı gudubet aile, bir güler yüz, bir sevgi göstermediler. Yetersiz Şevket’e hiç girmiyorum bile 😒 eğer Ferhunde ile Şevket’in çocukları olsaydı, Tekin ailesi de böyle her şey için Ferhunde’yi suçlar, çocuğun kötü huylarını ona, iyi huylarını Şevket’e bağlarlardı.
Ahhshsha müthiş bir analiz,kesinlikle katılıyorum. Şapkamı çıkartıyorum ahhshs🪄🎩

Size ne ? Ne olsun istiyorsunuz adam boşansın mı bu mu yani alıp çocuklarına bakacak mısınız ? Demekki memnunlar onlar hallerinden biraradalar .
Nie özel hayatlarını bu kadar dökme gereği duydunuz ki 3 gun bayramda çekemediniz mi birbirinizi yeğeninize vurana kadar siz tatlı dille çocuğa bişey katsaydınız madem .

siz gidin önce kendı eşinizle sorunlarınızı çözün . sizinde eşiniz sizi pek korumuyordu yanlış hatırlamıyorsam nejla solmaz dı önceki isminiz kayınaile kayınbirader sorunlarınız vardı. Çocukta yokken siz nie kurtulmuyorsunuz eşinizden mesela. milletin gözündeki çöple uğraşmak yerine kendı gozunuzdeki kazıkla uğrasın
Benim eşimle bir sorunum ve hepsini halletik şu an herkes ayrı yaşıyor

Ailede bir tane aklı başında insan yok, buna siz de dahilsiniz, çocuklar aranızda telef olduğuyla kalacak. Vurdunuz da öğrendi mi terbiyeyi çocuk ? Ne geçti elinize kendinizin yarı boyunda, yarı aklında bile olmayan savunmasız birine vurunca? Size hakaret eden yetişkin birine de vurabilecek miydiniz? Gücünüz çocuğa yetti anca değil mi?

Sen kimsin ki vuruyorsun çocuğa?
Sen mi doğurdun, sen mi emzirdin? Hayırdır ya? O annenin yerinde olsaydım direk kovardım seni evimden, bir daha da adımını sokamazdın içeri.
“Hafif vurdum, abim hafif vurdu”
Bu işin hafifi, ağırı yok. Şiddet şiddettir.
Şiddet gören çocuklardan nasıl bir terbiye bekliyorsunuz?

“Bende senin halan değilim zaten” diyerek çok güzel çocukla çocuk olmuşsun. Çok güzel örnek olmuşsun tebrik ederim.
Kişisel gelişimini tamamla önce.
Biraz çocuk psikolojisini araştırın, çocuklara nasıl yaklaşır, nasıl iletişim kurulur biraz okuyun araştırın sonra gelip burada çocukları şikayet edin. Belli ki çocukların psikolojik desteğe ihtiyacı var, belli ki evin içinde bir şeyler yolunda değil. Belli ki anne-baba arasındaki iletişim çocuklara rol modellik gösteriyor. Sizde hala olarak tüm bunların üstüne b*kun üstüne tüy dikmişsiniz.
👏🏻👏🏻👏🏻 Başa sabitlesek ya bu yorumu

.siz gidin önce kendı eşinizle sorunlarınızı çözün . sizinde eşiniz sizi pek korumuyordu yanlış hatırlamıyorsam nejla solmaz dı önceki isminiz kayınaile kayınbirader sorunlarınız vardı. Çocukta yokken siz nie kurtulmuyorsunuz eşinizden mesela. milletin gözündeki çöple uğraşmak yerine kendı gozunuzdeki kazıkla uğrasın
Tam da o kişi, adama zorla çocuk yapmak için ayda kaç kere konu açıyordu, o yüzden dedim ya cümleten bı uzmanla görüşmeleri şart, nereden tutsan elde kalıyor, herşey bitmiş şimdi abisinin aile hayatını döktü, çok iyi iş yapmış gibi çocuklara davranışlarına yorum bekliyor. Bu davranislar bir kere ya da on kere fark edermiş gibi...

Tam da o kişi, adama zorla çocuk yapmak için ayda kaç kere konu açıyordu, o yüzden dedim ya cümleten bı uzmanla görüşmeleri şart, nereden tutsan elde kalıyor, herşey bitmiş şimdi abisinin aile hayatını döktü, çok iyi iş yapmış gibi çocuklara davranışlarına yorum bekliyor
yegenıne 3 gun sabredemeyıp vuran 😱😱😱😱aman aman

Ben kaç kere dedim okuyamıyor musnuz acaba ?
Siz yazdığımı anladınız mı acaba ? Bir kere vurmanız da 7/24 vurmanız da aynı şey yıllardır görmedim dediniz yıllardır görmediğiniz çocuğa bu tahamülsüzlük neden ? Benim 2 tane yeğenim var kendi evladım gibiler ayrı sehirlerdeyiz ama inanır mısınız yazı iple çekiyorum. Bırakın vurmayı sesimi bile yükseltemem onlara kendi evladım neyse onlarda odur benim için ben teyzeyim oğlum var 1 halası 1 teyzesi var çocuğumun gözünün içine bakıyorlar yaptığınız hiç hoş değil

Çocukların küfür etmesi, el hareketi çekmesi, annenin eşine beddua etmesi, babanın dövmesi, halanın ağzına çarpması bunlar hepsi normal dışı davranış. Umarım okula gidince düzelir, milletin çocuğuna zorbalık yapmaz. Sorunun temeli anne ile baba.

Ayrıca Kastamonu herkes küfür ediyor demek çok çirkin. Topluca terapi alın.

Abimin çocukları eşi yüzünden şımırıklar abim kızıyor yengem de çocuklara kızmasın abime beddua ediyor üstüne üstünde çocuklar yüz buluyor abim en büyük oğlunun önünden geçmiş sadece dokunmadı oğlu bağırmaya başladı bin tane bedda etti abime bazen abim hafif vuruyor yine yok çocuklar birde öyle küfür ediyor ki el hareketi çekiyor anlatmama abime üzülüyorum yengem bildiğiniz abime karşı saygısı sıfır sıfır bugün en küçük çocuk daha 6 7 yaşında el hareketi çekti küfür etti üstünde kimse yanlış anlamasın ağzına elimle vurdum elinde hafif vurdum sen benim halam değilsin deyip yüzüme bağırdı Bende senin halan değilim zaten dedim
birde acımadı mi dedim oda alay ederek yok acimadi gülüyor acıyı hissetmiyor bildiğiniz yaşadığı yer Kastamonulu İnebolu annem diyor oradakilerin hepsi öyle diyor yeni koşmaya çalışan çoğuca küfür öğretip gülüyorlar diyor birine küfür edecek olsalar çocuğa gönderip küfür ette gel diyor
Ondan sonra ufacaik bir şey yapıp söylecek olsa bana bakıyor sonra
yengeyi dovmek lazim aslinda.bazi cocuklarda evlat olsa sevilmez cinsten pislikler.birak belalarini bulurlar zaten toptan.bazi insamlar ne terbiye olurlar ne de iflah.abinde boşasin okadini cocuklarida.biraksin dönsun

yengeyi dovmek lazim aslinda.bazi cocuklarda evlat olsa sevilmez cinsten pislikler.birak belalarini bulurlar zaten toptan.bazi insamlar ne terbiye olurlar ne de iflah.abinde boşasin okadini cocuklarida.biraksin dönsun
Lohusalıktan mı ya?
Bu da abisi de dövmüş çocukları. Yenge kötü yetiştirdi diyor ama çocuklara abim baktı, yengem emzirip koyuyordu kenara da diyor. Tek başına yenge mi sorun?

iste diyorum ya abide boşansin herkes yoluna baksin ne halleri varsa gorsunler iste:))neyse canim.bosver kinaye yapmistim anlasilmamis.
Lohusalıktan mı ya?
Bu da abisi de dövmüş çocukları. Yenge kötü yetiştirdi diyor ama çocuklara abim baktı, yengem emzirip koyuyordu kenara da diyor. Tek başına yenge mi sorun

Back
X