Eşimle boşanma asamasindayiz

. Siz kendiniz hiç olamamış,ne severim ne isterim hiç düşünmeden bı ilişki yaşamissiniz.

Sizin gibi tanıdıklarım oldu. Kendine kötülük etmek bu bence.

Başka birinin lütfen sizinle evlenmesini kabul ettiniz diyelim, peki bunları yapmasını neden kabul ediyorsunuz?

Bir tane hayatımız var ve her saniyesi değerli. Bunu hep tekrar edin. Eğer size uymuyorsa hayır deyin.

Hepsini okuyamadım ama genel anlamda anladığım eşiniz bir öküz , evlenmeden önce de okuzmus. Siz sevdiğiniz için bunu umursamamissiniz. Benim de böyle öküz bir sevgilim var.,elin kizlariyla gezip tozuyor hediyeler alıyor, beni onlarla kiyasliyor.vs ben de sizin gibi sinir krizleri geçirdim ayrıldık, burada konu actim.kk üyelerinin hepsi yerden yere vurdu onu.
Zordu ama ayrılmak zorundaydım..mesajlarınızin hepsini okuyamadım o yüzden bri işiniz mesleğiniz var mı bilmiyorum.
Yoksa da edinin, kendinize ayrı bir alan yaratır.cok zor ,başka türlü basetmek. ama geri adım atmayın, bırakın ne hali varsa görsün.

Benim suanda ayrildigim ,ayrılık nedeniyle konu acrigim sevgilim dogulu..
Ama bugune kadarki tüm sevgililerim doguluydu hepsi efendi insanlardı , hatta ben içlerinden biriyle çok mutlu oldum urfaliydi kendisi ,hayatımda tanıdığım en doğru insandı benim için ..ama evlenemedik..
Burada konu acrigim, beni çok üzen erkek arkadaşım da onunla aynı kulturden gelmesine rağmen çok gelgitleri olan, şiddete megilli, canı skilca beni terk eden biriydi.. kavga etsek, tartissak da beni sevdigini soyluyir hep ama ne fark eder ki mutlu değilken ,şiddet varken..tüm kk üyeleri de yerden yere vurdu onu.
Doğulu -batili olmak önemli değil, karşınızdaki kendini yetistirmis güzel bir insansa ve en önemlisi sizi gerçekten seviyorsa..
Özellikle sormussunuz, yazmak istedim.belki size bir yardimim olur diye.
Ama herşeyden önce kendini çok sevmeli insan.degeeini bilmeli.kimsenin kendisini uzmesine müsaade etmemeli..siz boule oldukça hayatınızdan çıkması gerekenler çıkıyor zaten

Benim eski erkek arkadaşımda Urfalı. Yani çok herseyime koşar çok dürüsttu öyleydi ama değilmiş..

Konulari neden dunya toz bulutundan anlatmaya basliyorsunuz ya insan okucak bunu
Bu adamla evlenmeye nasil ikna oldunuz?Yengesine kusum diyeni de duyduk ya daha da sasirmayiz.
Bu evlilik bitmis inatlasmanin manasi yok.

Gerçekten çok uzun yazmışsınız. Size değer vermeyen birinin peşinden koşup,sonra neden bunlar oluyor diye sorguluyor sunuz ? Bir yengeye bu kadar değer önem verildiğini ilk defa görüyorum. Yenge olayını ya siz abartıyorsunuz yada var bı derdi yengeyle. Olmuyorsa bu kadar çabalamak neden ne için, bu dünyaya bir kere geliyorsunuz biraz kendinize değer verin . Herkesin hayatında illaki eş sevgili olmak zorunda değil .

Hepsini okusaydınız keşke bomba sonda. Adam yengesine aşık! Kuşum deyip peşinde geziyor. İlk kısımları bastırdı ikinci kısım behlül vakası

Allah rızası için bir nokta , bir virgül , paragraf kullanın.

Yarısına kadar zor okudum. Adam askerden geldi orada kaldım. Tamamlayan varsa yardımcı olsun , özet geçsin

Yazıyı düzenledik, noktalama işaretlerini ekledik biri özetledi ama konu sahibi ne teşekkür etti, ne kendisi düzeltti ne de cevap verdi

Adamı yerden yere vurmayalım.
Karbonmonoksit senin suçun daha fazla. Zamk gibi yapışmışsın.
Zararın neresinden dönersen kardır. En azından ayrılıyorsun. Tebrikler

Hepsini okudum yarın göz Dr na gidicem galiba şaka bir yana eşin psikolojik olarak yengesini kutsal görüyor. Ya kadın kendine çok bağlamış zamanında o da kopamıyor yada yengesinde gözü var net. Sana tavsiyem eğer kocanı istiyorsan çok zor olucak ama politik ol yengeyi hataya sürükle ve sen masum moduna geç. En güzel taktik masuma oynamak. Hep akıllı olma. Biraz safa yat. Sonra eşinin gözünde ne yaman birine dönüşürsün ki bu çok kötü bişey . Senin eşine ihtiyacın olduğunu hissettir biraz ince zayıf noktası neyse ona oyna. Kaynanan yok galiba çünkü hiç bahsetmemişsin. Başta dediğim gibi bunlar çok zor ve sağlam bir psikoloji gerektirir. Eşin buna değer mi sen ona bak

Hepsini okumadim sonra okurum ama okudugum kadariyla sende kaybetme korkusu var. Esin de senin onu birakamayacagini biliyor. Yenge ile iliskileri nornal degil. Bu durum senin ruh dengeni bozmus. Bunu normal kabul etmek mumkun degil. Evi terk etme. Evi terk etmek kusurdur. Bosanirken seni kusurlu yapar bu durum. Gitmek istiyorsa kendi gitsin. Bu adam senin ruh dengeni bozar. Yengesiyle evrene sal gitsin. Bir avukatla da gorus bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…