Eşimle boşanma asamasindayiz

yenge 'ye kuşum diye hitap edilmesi ...net tavrınızı koyun akşama kadar ayakta çalışıp bu adamı bu denli düşünüp değersizliğinize değersizlik katmayın .benim ikinci evliliğim ve boşanmak için resmen debeleniyorum.
kendinize öz saygınız göremediğiniz değer sürekli kıyaslama ile sizin psikolojinizi bozan bu adama su bile vermeyin .kuşu yengesi baksın.

Yemin ederim azmettim okudum şu an biraz flu görüyorum ama sorun değil

Konuya gelecek olursak, hanım kardeşim zaten bu adam seni hiçbir zaman istememiş farkında mısın? Yok alnımdan öptü falan ne oluyor alından öpünce?
Askerde de boşluktan sıkıntıdan sana sarmış, muhtemelen diğer kızlar bu hödüğe cevap vermedi çünkü başka bir şey düşünemiyorum.
Yengesiyle baş başa bırak ve bu sorunlu evlilikten kaç gitsin

Yüzde kırkını ellisini yapabildiğim kadar hem yazım hatalarını düzelttim hem de imlasını. Buna bak evde kopyala yapıştır ve gerisini düzelt.

Nokta, virgül, bağlaç, büyük harf, paragraf koyma uygula. Yoksa bir cümle paragraf kadar.

tavuksuyu buradan oku.
Okuyabildim kadar anladığım şu. Siz saplantı yapmışsınız bunu. İstememiş sizi. Hiç istememiş. En son askerde sıkıntıdan yazmış. Ve istemediğini de onlarca kez açık etmiş. Hatta hayatınızdan çıkın diye askerlik öncesi mesajlarınıza cevap bile vermemiş. Sizinki sağlıklı bir aşk ilişkisi değil. Sizin sevginiz de hastalıklı. Ve şimdi aynı evdesiniz.

Baştan sona sizin tutarsız, saplantılı düşünceleriniz ve karşınızda sizi sevmeyen biri. Durduk yere kavga da çıkartmışsınız, dışarıya ilgili yok yengesine var diyerek oraya sarmışsınız. Yengesi ile olan diyalog da tuhaf. Zaten değer verilmemiş size. Baştan yanlış bir ilişki. Resmen takıntı ve hırs yapmışsınız, farkında bile değilsiniz bunun. Takıntı, hırs, tutku var.
Başka diyecek bir şey bulamadım.
Allah doğru yola getirsin, hayırlısını versin.
tavuksuyu @Lupetta
@gizemaslı
@tavuk_suyu
[/QUOTE]
Yanlış etiketlemişsin beni ama olsun ben anladım , teşekkür ederim, okudum

Sevgili @karb0nm0n0ksit00 sizi üzmek istemiyorum ama bu adam sizi en basından beri hiç sevmemiş, değer vermemiş ki
Bana göre çevre baskısı yüzünden evlenmiş sizinle.

Yenge meselesine gelince , eşinizin abisi ne diyor bu duruma ?
Bu şekilde mesajlaştıklarını , konuştuklarını görmüyor mu?
Galiba yengesine içten içe bir hayranlık besliyor . Bu yüzden de sizi sürekli yengesiyle kıyaslıyor.

Hazır cocuk da yokken siz bu adamdan boşanın . Boşanmazsanız sinir hastası olursunuz. Bosanırken de “hadi güle güle” deneyin aman ha tüm haklarınızı alarak vurun tekmeyi gitsin .

Son düzenleme:
Yengem de yengem diye tutturan bir kocaya katlanmanıza gerek var mı
Kaldı ki sevgililik döneminiz falan da sıkıntılıymış yürümeyecek ilişki sizin zorunuzla evlilik noktasına gelmiş
Askerdeyken size mesaj atmasının sebebi belli yani
Ben okurken bu kadar sinirlendim siz yaşamışsınız bunları helal olsun

Parça parça okuyabildim. Bile bile hayatının içine etmişsin, seni tebrik ederim. İnşallah yaşın küçüktür, böyle 20lerinin başındasındır. Eğer değilse en kısa zamanda bir şekilde terapi almaya çalış. Gerçekten davranışların, tavrın, psikolojin kötü durumda. Anladığım kadarıyla kendine gram değer vermiyorsun. Kaos içinde yaşayıp, kaostan besleniyor gibisin. Gerçekten hayatına yazık edersin böyle devam edersin.

Sizi sevmeyen baştan yanlış adamla evlenme çabaları....susmak, yutmak,gururu hiçe saymak .Baştan hastalıklı ilişki.Sonu buradaki kimseyi şaşırtmıyor artık Bu tarz konuları ,sizin gibi olmayacağı oldurma çabasıyla bir ömrü heba eden kadını çok gördük.Bu konuda tek suçlu sizsiniz üzgünüm.....
Bile isteye bu hayatı seçtiniz,kendinize değer bictiginiz adam bu, yengesiyle anormal ilişkisi olan size gereken değeri vermeyen adamla birlikte olmak isteyen sizsiniz ayrılın ya da devam edin siz bilirsiniz ama bu evlilikte mucize ya da bebekle gelecek bir mucize beklemeyin......

Yani gerçekten nasıl böyle yazı yazabiliyorsunuz? Noktalama işareti, paragraf hak getire. Bize bunları ilkokulda öğrettiler. Azmettim okudum gözlerim mahvoldu okurken.

Aslında her şey baştan belliymiş siz olmazı oldurmak için uğraşmışsınız. İstediğiniz bedene hayalinizdeki karakteri koymuş öyle evlenmişsiniz. Adam buymuş başından beri. Size bitti demiş zaten siz de gururlu davranın uzatmayın artık kendi ruh sağlığınızı düşünün

Kıskançlıklarindan bikmis sanirim, sana deger vermiyor.

Sen boyle devam edersen, kocasiyla goruscem artik
Karına sahip çık diyecegim, dersin
Rezillikleri esin dusunsun artik..

Kimse kimseyi bu kdr arayip,ozgu,iltifat edip bir arada olmamali

Siz de ustune gitmeyin,gormezlikten gelin..
Belki de esiniz bilerek inadina yapiyor bunu.

Bastan saglikli bir iliskiniz yokmus,sizin çabanizla olmus hersey ve evlenmissiniz. Sizi isteyenler olunca kiymete binmisiniz o dönemde.
Simdi,esinizin gozunde bir degeriniz yok
Bu adam sizi sevmiyor, hırçın.
Duzelir mi ..sanmiyorum
Basta sizin duzelmeniz gerek,iyi degilsiniz cunku

İşin tuhaf yanı da abisi zaten abisi bu durumdan çok memnun hatta eşim söyledi abim sizi böyle samimi iç içe gördükçe çok mutlu oluyorum diyor dedi

Onların yanında bu şekilde konuşuluyor zaten babasının yanında kuşum diyor yavrum diyor onlarda durumdan gayet memnun asıl babası tembihliyormus abinden yengenden sakin uzaklaşma evlenince sakin onları ihmal etme esin anlasamasa bile sen bağlarını sakin koparma diye

Yengeye aşık gibi sizinle paravan evlilik yapmış abi farketmiyor mu bu tavrını

Bu nasıl bir yenge aşkıymış böyle, bir de "ister kuşum derim, ister bebeğim, ister yavrum" diyormuş. Yengesine bunları demeyi kendine yakıştırıyorsa bırakın desin siz de gölge etmeyin ayrılın gitsin. Hayır yani bir kısım insanda yenge aşkı, bir kısımda da enişte aşkı bir başka oluyor gördüğüm kadarıyla. Benim bir tanıdığımın kocası da aynen böyle yengem de yengem diyordu, karısı ne yapsa suçlu oluyor, bu arkadaş yengenin evinden çıkmıyordu, birgün en son yenge kapıya dayanmış kavga için bu yengesi için ölen vatandaş karısının kollarından tutmuş, yengesine bir güzel dövdürmüş karısını. Ama ne hikmetse bunlar hala evli. Bence siz ömür çürütmeyin burada. Değer gördüğünüz bir hayat kurabilirsiniz. Hem de bu iğrenç ilişkiler yumağında yer almazsınız. Bence de siz paravansınız.

Üşenmedim hepsini okudum ya kendinize neden bu hayatı reva görüyorsunuz birde doğum sigortası araştırmışsınız böyle bi evliliğe birde bebek getirmeyimi düşünüyorsunuz. Yengede yenge diye tutturan adam defolsun gitsin.

Doğumunuzdan başlamadınız için teşekkür ederim öncelikle. Konuyu sonuna kadar okuyamadım. Gereksiz çok detay var düzenlerseniz belki okuyabilirim. Ayrıca bu kadar uzun konu yazdıran adamdan ayrılın zaten.
Özür dilerim çok uzun ve karmaşık yazdım farkındayım ama çok doldum ve patlamak üzereyim içimi buraya döktüm başka anlatcak dertlescek kimsem yok kusura bakmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…