Böyle bir çocuğa ne yaparsınız ya?

Hanin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2022
1.153
-58
48
25
Abimin çocukları eşi yüzünden şımırıklar abim kızıyor yengem de çocuklara kızmasın abime beddua ediyor üstüne üstünde çocuklar yüz buluyor abim en büyük oğlunun önünden geçmiş sadece dokunmadı oğlu bağırmaya başladı bin tane bedda etti abime bazen abim hafif vuruyor yine yok çocuklar birde öyle küfür ediyor ki el hareketi çekiyor anlatmama abime üzülüyorum yengem bildiğiniz abime karşı saygısı sıfır sıfır bugün en küçük çocuk daha 6 7 yaşında el hareketi çekti küfür etti üstünde kimse yanlış anlamasın ağzına elimle vurdum elinde hafif vurdum sen benim halam değilsin deyip yüzüme bağırdı Bende senin halan değilim zaten dedim
birde acımadı mi dedim oda alay ederek yok acimadi gülüyor acıyı hissetmiyor bildiğiniz yaşadığı yer Kastamonulu İnebolu annem diyor oradakilerin hepsi öyle diyor yeni koşmaya çalışan çoğuca küfür öğretip gülüyorlar diyor birine küfür edecek olsalar çocuğa gönderip küfür ette gel diyor
Ondan sonra ufacaik bir şey yapıp söylecek olsa bana bakıyor sonra

Sizi ilgilendiren hiç bir şey yok ortada, sizene yengenizin abinize ettiği bedduadan
çocuklarının yaramazlığından, onlar bir aile çözmek isterlerse çözerler istemezlerse kendileri bilir
milletin çocuğuna vurup ben senin halan değilim falan demeler ne kadar çirkin şeyler ya, hoşunuza
gitmiyorsa kibarca yengeyi abiyi uyabilirsiniz böyle olmaz falan diye hatta onu da sorun etmeyecek tiplerse söyleyebilirsiniz
şayet değillerse onu bile söylememelisiniz, kendi ailenize bakın siz milletin ailesine çoluğuna çocuğuna salça olmayın.

Madem yengeniz bu kadar kötü çocukları dolduruyor babalarına küfür-beddua falan ettiriyor abiniz neden boşanmayı düşünmüyor saygı sevgi 0 böyle evlilik mi olur ? 🤔

Back
X