Eşimle boşanma asamasindayiz

Meşhur Adnan ziyagilin bir lafı vardır “ oğlum o senin yengen yengen “ bu ne yenge aşkı ya benim kayın biraderim ben odaya girsem uzanıyorsa kalkıp oturur çeki düzen verir saygı gösterir de senin ki nasıl bilmedim yani allah sabır versin

Kesinlikle eşinin yengeye zafı var ilişkileri bile olabilir haberiniz yok iğrenç bir eş profili sen kadınsın ve güzelsin asla tahammül etme boşan kendine yeni bir hayat kur gidip bu adamdan birde cocuk mu yaptın yol yakınken geri dön bence yeni bir hayat kur kendine değerini bilecek düzgün bir insan karşına çıkarsa yeniden evlen

Biraz hararetle yazdım ve disardayim şarjım bitmek üzere diye çok duzenleyemedim kusura bakmayın evet okuması biraz zorluyor ama biran önce içimi dökmek istedim
Siz canınızı sıkmayın ve bence böyle psikolojik hasta insanların olduğu sitede asla durmayın soru da kesinlikle paylaşmayın çünkü bu sitede %90 i sorunlu emin oldum yorumlara bakın ya Allah bilir yaşını başını almış olgun yetişkin kadınlar ama ergenden farksız çocuk gibi liseli çağlarıni atlatamamis olmalılar gülüyorum istemsizce neyse bu sitede aklı selim insana rast gelmek samanlıkta iğne aramak gibi heralde .. gerçek düşüncelerim kimse kusura bakmasın ve aklına olgunluğuna güvenenler hiç üzerine alınmasın.
Siz iyi yazmışsınız yabancı dil değil sonuçta Fransızca gibi algılamışlar sanırım ben okudum anladım tabi herkesin idrak etme yeteneği aynı değil ondan kaynaklı zannediyorum. Yaşadığınıza üzüldüm çocuk yoksa kolay ayrılık boşanma kararıni yinede oturup bir düşünün ve herşeyden emin olmaya çalışın eşinizin yengesine olan düşkünlüğü çözemedim yinede emin olun.

Rabbim bazen önüne engeller çıkartır hakkında hayırlısı değil diye biz o engelleri aşa aşa ulaşmaya çalışırız. Birimiz de demez neden bu kadar sınanıyorum diye. Sizin de öyle olmuş maalesef. Keşke rabbimin gösterdiği engellerden anlayabilseydiniz.
Benim fikrim kurtulun ondan ve ailesinden kendi hayatınızı mahvetmeyin.

o kadar yazılar sık sık yazılmış ki ben okumaya bile niyetlenemedim

Pes etmedim okudum. Bence yengeye değil eşe sinir olmalısın kadının belki bu durumlardan haberi bile yok. Sıkıntı eşinde

Okurken içim şişti sinirden ama inat edip okudum. Dilerim bu yenge manyağı adamdan kurtulup yolunuza kendinize hak ettiğiniz saygı ve değeri verecek şekilde ilerlersiniz. Kendinize saygı duymayı önce siz öğrenmelisiniz ki o da haddini bilsin.

Merhaba arkadaşım,
Eşinizin yengesine olan bu düşkünlüğünün sebebi sizce ne olabilir? Kadın olarak , bir aşk ilişkisi olduğunu hissediyor musunuz? Sürekli onu övmesi, size onu örnek göstermesi, gün içindeki telefon trafiği, yengenin eli kesilince fenalaşması vb durumlar biraz düşündürücü. Sizin fark ettiğiniz ve üzüldüğünüz bu durumları, yengenizin eşi ve diğer aile üyeleri farketmiyor mu? Yengenizin eşi, kardeşinin karısına olan bu düşkünlüğüne karşı tepkisiz mi kalıyor? O ne düşünüyor acaba?

Yengesiyle ilişkisi asla normal değil tabiki. Hamile değilseniz lütfen düşünmeden boşanın. Yoksa akıl sağlığınızı korumanız çok da mümkün değil böyle saçma bi insanla.

Arkadaşım çok üzüldüm bir kadın olarak. Başından hata yapmışşın kusura bakma. Sana değer vermeyen bir insanla sırf hırs ve arzun yüzünden evlenmişsin. Eşinin tabiki ailesine değer vermesi çok güzel ama herşeyin aşırısı problem. Ve senin kadar eşinin abiside bu işi sorgulamalı. Üzgünüm ama bir evlilikte sürekli ağza al eşyanı git yada evi sürekli terketme kendini soyutlama olayı oluyorsa nekadar konuşsan nekadar çabalasan eskisi gibi olmaz dicem ama zaten eskisininde şimdikinden farkı yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…