- 14 Haziran 2019
- 14.432
- 69.878
-
- Konu Sahibi beyazkuguu1
Yok valla sevgi sizin bahsettiğiniz şey değil.Boşverin ben anladım da sevgi bunların söylediği kadar basit bişey olsaydı etrafta birbirini seven bir tane insan kalmazdı. Kusursuz insan yok çünkü, herkes hata yapabilir hasta da olabilir. Ödünü koparıp uzaklaşmak yerine aklı olan bunu çözmeye bakar siz kafanızı fazla yormayın.
Uzman psikiyatristler böyle olunca hastalar da hasta damgası yiyip öylece kalıyor yazık halimize. Bence öncelikle bazı psikologlar ve psikiyatristler tedavi olmalı hiçbir uzman psikolog ya da psikiyatrist hastayı bu denli YARGILAMAZ. Hasta olan ve hastalıklı düşünen birinden mantıklı düşünce ve davranış beklemeniz de sizin ne kadar kaliteli (!) bir uzman olduğunuzu açıklıyor zaten.Uzman bir psikiyatrist olan @Otrera size yazdı. Sizin niyetiniz ilgi çekmek değil iyileşmek olsa ona sorular sorardınız. Bakın elinizin altında şu an psikiyatrist var
Kusura bakmayın ama böyle bağırma çağırma ağlama intihar tehditleriyle ilgi çekip sevgi koparamazsınız.
Siz başınıza gelirse çekmeyin keyfiniz bilir ama ilerde çocuğunuzun başından böyle bir durum geçerse sokağa atacaksınız herhalde! Fazla kınadığım her şeyi yaşadım bu hayatta bir zamanlar ben de sizin gibi hasta insanları kınıyordum böyle acımasızcaYok valla sevgi sizin bahsettiğiniz şey değil.
Sevgi zor zamanlarda beraber olmaktır evet ama sürekli hayatı zorlaştıran insanlara ömrünü yedirmek de değildir.
Hiç kimse için ben sürekli böyle rezillik yaşamam.
Rezil oluyorsunuz sürekli belli ki.
Sokakta krizler geçirip insanlara rezil olmuşsunuz.
Yetmemiş apartmana hep yüz yüze bakacağınız insanlara rezil olmuşsunuz.
Ben şahsen böyle bir hayatı kendime reva görmem. Kimse için de bu hayatı yaşamam.
Siz bu şekilde sevgi göreceğinizi sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Var olan sevgiyi de bitirir. Çekilecek şey değil.
Öyle bir dünya yok.Uzman psikiyatristler böyle olunca hastalar da hasta damgası yiyip öylece kalıyor yazık halimize. Bence öncelikle bazı psikologlar ve psikiyatristler tedavi olmalı hiçbir uzman psikolog ya da psikiyatrist hastayı bu denli YARGILAMAZ. Hasta olan ve hastalıklı düşünen birinden mantıklı düşünce ve davranış beklemeniz de sizin ne kadar kaliteli (!) bir uzman olduğunuzu açıklıyor zaten.
bence adamın psikolojisini de sen bozmuşsun kusura bakma ama
bence adamın psikolojisini de sen bozmuşsun kusura bakma
Kimse bana katlanmak zorunda değil ben böyle bir şeyi savunmadım burada YARDIM İSTEDİM YARGI DEĞİL !!! Siz daha dün intihar etmek üzere olan birini ancak tekrardan intihara sürükler sonra da kendinize uzman ya da doktor dersiniz. Bravo çok başarılısınız alanınızda. Sizler gibi uzmanları (!) çok tanıdım ben.Öyle bir dünya yok.
Siz hastalığın arkasına sığınıp sonsuz bir ihtimam bekliyorsunuz.
Toplum huzurunu bozacaksınız, aile huzuru bırakmayacaksınız, insanlara rahatsızlık vereceksiniz. Ama herkes size sevgiyle sarılacak.
Öyle bir dünya yok. Her tür şeyi yapıp sonsuz bir sevgi anlayış göremezsiniz.
Hayatta her şeyde denge vardır. Siz kendinizi düzeltmeden kimse sizi sonsuz bir sabırla çekmek zorunda değil.
Siz çevrenizdeki bir kişiyi bile sevseniz böyle şeylere maruz bırakmazdınız mesela. Doktora inanma, verdiği ilacı kullanma sonra herkes beni sevsin ilgilensin ben rezalet çıkarayım herkes bana ilgi göstersin. Neden? Siz kimsiniz? Ne özelliğiniz var? Neden herkes size katlanmak zorunda?
Yargı memuru değilim, sizin hayatınız da umurumda değil. Siz iyileşmek istemiyorsanız kimse size yol gösteremez, kalın sağlıcakla.Bir, iki, üç değil bin kere de çekti belki, ben de binlerce kere onun yanlışlarını çektim tolere ettim sonuç olarak ikimiz de gitmedik birbirimizi bırakmadık. Sağlıksız bir birliktelik olabilir ama bu tedaviyle sağlıklı hale gelebilir. Sizin de yol göstermek yardımcı olmak yerine başkalarının evlilikleri ve problemleri hakkında böyle kesin hüküm vermeniz ne kadar doğru? Kınadığınız şeyler başınızı bulmaz umarım bence siz de bu keskin tavırlarınızdan vazgeçin. Bu sitedeki tüm yargı memurları için söylediklerim kişisel algılamayın.
Ben yargıyla iyileşemem o yüzden gereksiz yorumlarınız da benim umrumda değil. Birini yargılayıp sonra inkar etmek de ne kadar sağlıklı bilemiyorum ama size de akıl sağlığı dileklerimi iletiyorum acil şifalarYargı memuru değilim, sizin hayatınız da umurumda değil. Siz iyileşmek istemiyorsanız kimse size yol gösteremez, kalın sağlıcakla.
Ben doktor değilim zaten nerenizden uyduruyorsunuz?Kimse bana katlanmak zorunda değil ben böyle bir şeyi savunmadım burada YARDIM İSTEDİM YARGI DEĞİL !!! Siz daha dün intihar etmek üzere olan birini ancak tekrardan intihara sürükler sonra da kendinize uzman ya da doktor dersiniz. Bravo çok başarılısınız alanınızda. Sizler gibi uzmanları (!) çok tanıdım ben.
Olur tabii eşim hemen sizin bu mesajınızı dikkate alarak boşandı şu an benden :))) Eşimin kendisi öfke problemi olduğunu hatta beni bu hale kendisinin getirdiğini de kabul ediyor ama siz eşimden daha iyi bilirsiniz tabii, benden de iyi bilirsiniz benim hayatımı yaşadıklarımı siz yaşıyorsunuz ya bu hayatı benim yerime !!!! Tövbe yarabbi.Eşiniz iyi sabırlıymıs. Siz hiç ama hiç normal değilsiniz. Ya kendinizi toplayın ya da adam sizden bosansın. Bu ne yahu . Gereksiz ağlamalar sinir krizleri. Bir de fa lokantada insanlar şikayet etmiş saçma yere. Siz niye eşinize kızıyorsunuz onu hiç anlamadım. Tek basınıza niye kalkıp gidiyorsunuz bu olayı alevlendirmektir yatıstırmak değil. Ha kalktınız da ne oldu yine gereksiz ağlamalar krizler. İlgi delisi falan mısınız. Şikayet gelmiş tat kacmıs beraber kalkıp başka yere gidip devam etmelisiniz. Eşiniz ne yapsınki. Adam yine iyi ilgilenmiş sizinle. Siz esinzie suç bulmayı bırakın kurban rolünden bir çıkın. Esinizde öfke problemi de yok ayrıca camdan atlamaya cal8san kadınla aynı evde yasıyor. Hayır atlayacağınız da yok zaten atlamayın da ama pl9f yani. Gerekli ilgiyi bulamamak. Ambulansı da boş yere meşgul etmişsiniz. Eşiniz sizden bisansın ya da nazlamadın bence siz naz aradığınızdan dozu artırarak ilerliyorsunuz.
Doktorun yorumunu baz alarak konuştunuz ya hani, kendiniz ilerde böyle bir hastalık geçirirseniz o doktora gidin o halde. Ben o tarz yorumları pek dikkate almıyorum yoksa daha kötü duruma gelirim.Ben doktor değilim zaten nerenizden uyduruyorsunuz?
Doktorun yorumu da yukarda dikkat edip bir daha okuyun bence
Bu üslupla kimse sizi doktor yapmaz zatenBen doktor değilim zaten nerenizden uyduruyorsunuz?
Doktorun yorumu da yukarda dikkat edip bir daha okuyun bence
Ahahahah sağol, buna cidden çok ihtiyacım varBen yargıyla iyileşemem o yüzden gereksiz yorumlarınız da benim umrumda değil. Birini yargılayıp sonra inkar etmek de ne kadar sağlıklı bilemiyorum ama size de akıl sağlığı dileklerimi iletiyorum acil şifalar
Doktor hanıma muayene oluyor olsaydın zaten sana böyle konuşmayacaktı. Sen buradan psikiyatrik yardım almayı değil genel senin benim gibi normal insanların fikrini almaya geldin. Doktor burada kendi doktor kimliğiyle bilgilerinden faydalanıp kişisel yorumlarını söyledi. Kimseyi suçlayamazsın o yüzden. İnsanlar sana ne desin ki ne bekliyordun? Nasıl bir yardım bekliyordun burdan da dün intihar edecek üzereydin şimdi daha kötüsün? Bizim sihirli değneğimiz yok bir anda seni iyileştirelim. Doktorlar bile yapamamış ki dinlememişsin işinde uzman insanları pat diye ilaç bırakmışsın. Ha iyi ki doktor değilim doktor olsam senin gibi bir insan için yüzüne yüzüne profesyonel davranabilir miydim hiç sanmıyorum. Gerçekten iyi sabırlı insanlar bana kalsa herhalde yüzüne ne b* olduğunu söyler giderdim. Git kinini seni çekecek tek kişi olan kocana kus. Burda bin tane soru soruldu olayı anlamaya çalıştı herkes ciddi söylüyorum bunu durumundan dolayı linçleyeceği yerde başta bir tedirgin ve dikkatli konuştu. Normal bir insan ben bunları yaptım dese senin linçlenip ortadan kaybolman hesabı silmen an meselesiydi. Kendine gel bu böyle gitmez. Önüne gelene de beddua etmeyi bırak artık berbat bir şey.Uzman psikiyatristler böyle olunca hastalar da hasta damgası yiyip öylece kalıyor yazık halimize. Bence öncelikle bazı psikologlar ve psikiyatristler tedavi olmalı hiçbir uzman psikolog ya da psikiyatrist hastayı bu denli YARGILAMAZ. Hasta olan ve hastalıklı düşünen birinden mantıklı düşünce ve davranış beklemeniz de sizin ne kadar kaliteli (!) bir uzman olduğunuzu açıklıyor zaten.
Eşime bunu da defalarca söyledim dilekçe doldurdum ikimiz de ailelerimizin yanına dönelim dedim ama asla boşanmayı kabul etmiyor birlikte tedavi olarak düzeleceğimizi düşünüyor.Abla sen boşan iyice de bir tedavi olun. Eşine normal diyen olmadı ki o da normal değil. Öfke krizleri geçiriyormuş. Birbirinizi dövüp öldürmektense boşanmak daha hayırlı duruyor.
E ikiniz de tedavi olmuyorsunuz ama o nasıl olacakEşime bunu da defalarca söyledim dilekçe doldurdum ikimiz de ailelerimizin yanına dönelim dedim ama asla boşanmayı kabul etmiyor birlikte tedavi olarak düzeleceğimizi düşünüyor.
Tencere yuvarlanmış hesabı kısaca tebrikler. Bir de çocukla şereflendirirsiniz bu berbat evliliği mis.Eşime bunu da defalarca söyledim dilekçe doldurdum ikimiz de ailelerimizin yanına dönelim dedim ama asla boşanmayı kabul etmiyor birlikte tedavi olarak düzeleceğimizi düşünüyor.
Önüme gelene beddua etmiyorum onu da nereden çıkardınız anlamadım. Sadece acımasızca kınıyorsunuz umarım başınızdan geçmez diyorum. Bence sizin gibilerin algısında ciddi problemler var. Bu ne öfke anlamadım cidden siz de öfke kontrol tedavisi olmalısınız bence bir hastanın mesajını bu kadar ciddiye alıp öfkelenerek buralara destanlar yazmanız hiç normal gelmedi bana. Ya çok boş bir insansınız fazlasıyla boş vaktiniz var ya da hayatını insanları kınamaya linçlemeye adamış bir insansınız anladığım kadarıyla. Böyle de hayat geçmez size söyleyeyim demedi demeyin sonra. Sizinle daha fazla muhatap olmak istemiyorum gereksiz bir konuşmaydı.Doktor hanıma muayene oluyor olsaydın zaten sana böyle konuşmayacaktı. Sen buradan psikiyatrik yardım almayı değil genel senin benim gibi normal insanların fikrini almaya geldin. Doktor burada kendi doktor kimliğiyle bilgilerinden faydalanıp kişisel yorumlarını söyledi. Kimseyi suçlayamazsın o yüzden. İnsanlar sana ne desin ki ne bekliyordun? Nasıl bir yardım bekliyordun burdan da dün intihar edecek üzereydin şimdi daha kötüsün? Bizim sihirli değneğimiz yok bir anda seni iyileştirelim. Doktorlar bile yapamamış ki dinlememişsin işinde uzman insanları pat diye ilaç bırakmışsın. Ha iyi ki doktor değilim doktor olsam senin gibi bir insan için yüzüne yüzüne profesyonel davranabilir miydim hiç sanmıyorum. Gerçekten iyi sabırlı insanlar bana kalsa herhalde yüzüne ne b* olduğunu söyler giderdim. Git kinini seni çekecek tek kişi olan kocana kus. Burda bin tane soru soruldu olayı anlamaya çalıştı herkes ciddi söylüyorum bunu durumundan dolayı linçleyeceği yerde başta bir tedirgin ve dikkatli konuştu. Normal bir insan ben bunları yaptım dese senin linçlenip ortadan kaybolman hesabı silmen an meselesiydi. Kendine gel bu böyle gitmez. Önüne gelene de beddua etmeyi bırak artık berbat bir şey.
Oluyoruz sadece ilaçlarımız ciddi yan etkiler yaptı doktorumuzdan yeni ilaç talep ettik ama yardımcı olmadı. Ya tekrar gideceğiz ya da başka bir uzmana gitmeyi deneyeceğiz.E ikiniz de tedavi olmuyorsunuz ama o nasıl olacak