- 30 Mayıs 2024
- 135
- -308
- 25
- Konu Sahibi beyazkuguu1
Çocuk düşündüğümü kim söyledi? Kendi kendinize senaryo yazmakta üstünüze yokTencere yuvarlanmış hesabı kısaca tebrikler. Bir de çocukla şereflendirirsiniz bu berbat evliliği mis.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çocuk düşündüğümü kim söyledi? Kendi kendinize senaryo yazmakta üstünüze yokTencere yuvarlanmış hesabı kısaca tebrikler. Bir de çocukla şereflendirirsiniz bu berbat evliliği mis.
Eşim ilaçlarını kullanmadı dediniz ya en başta o yüzden dedim, o da normalde kullanıyor mu ilaçOluyoruz sadece ilaçlarımız ciddi yan etkiler yaptı doktorumuzdan yeni ilaç talep ettik ama yardımcı olmadı. Ya tekrar gideceğiz ya da başka bir uzmana gitmeyi deneyeceğiz.
Tencere yuvarlanmış hesabı kısaca tebrikler. Bir de çocukla şereflendirirsiniz bu berbat evliliği
Ahahahah sağol, buna cidden çok ihtiyacım var
Valla ben kendi hayatımı yaşıyorum ve ne zaman kk ya girsem sizin gibi saçma olaylar okuyup hem kocama hem kendime hem de hayatıma şükrediyorum. Terapi gibi kısaca Ancak buraya böyle sorunum var diyerek konuyu açan ben değilim sizsiniz ve şu an sorularıma cevap vermek yerine başkasına b* atmaya çalışıyorsunuz. Aslında nasıl bir karakter olduğunuzu kendi yaptıklarınıza göre yorumlayan insanlardan duymaya cesaretiniz yoksa konu açmazsınız olur biter.Önüme gelene beddua etmiyorum onu da nereden çıkardınız anlamadım. Sadece acımasızca kınıyorsunuz umarım başınızdan geçmez diyorum. Bence sizin gibilerin algısında ciddi problemler var. Bu ne öfke anlamadım cidden siz de öfke kontrol tedavisi olmalısınız bence bir hastanın mesajını bu kadar ciddiye alıp öfkelenerek buralara destanlar yazmanız hiç normal gelmedi bana. Ya çok boş bir insansınız fazlasıyla boş vaktiniz var ya da hayatını insanları kınamaya linçlemeye adamış bir insansınız anladığım kadarıyla. Böyle de hayat geçmez size söyleyeyim demedi demeyin sonra. Sizinle daha fazla muhatap olmak istemiyorum gereksiz bir konuşmaydı.
Anlattıklarımda eksik noktalar olabilir özetle ve sadece geçen geceki olayı anlattım ben çünkü. Özetle anlatmaya çalıştığım halde çok uzun oldu. Eşim daha önce ilaç kullanıyordu bıraktı ve bambaşka bir insana dönüştü. Ben o zamanlar gayet normal ve sakindim. Onun öfke problemleriyle baş etmeye çalışırken ben de iyice kontrolden çıktım ve doktora gittik ikimiz birlikte. Bu defa doktorun verdiği ilaçlar ciddi yan etkiler yaptı ikimizde de. Fiziksel sağlığımızdan olduk yani bu kez iyileşmeye çalışırken. Tekrardan bir uzmana gitmek için eşimi ikna ettim yani tedavi olmaktan vazgeçmedik.Eşim ilaçlarını kullanmadı dediniz ya en başta o yüzden dedim, o da normalde kullanıyor mu ilaç
Anladım siz başkalarının kötü hayatlarına bakıp sevinerek kendinizi tatmin edenlerdensiniz. Başka türlü mutlu olmanız çok zor zaten siz bunlardan besleniyorsunuz çünkü. Dikkat edin ama bir gün sevindiğiniz olayları yaşarken bulmayın kendiniziValla ben kendi hayatımı yaşıyorum ve ne zaman kk ya girsem sizin gibi saçma olaylar okuyup hem kocama hem kendime hem de hayatıma şükrediyorum. Terapi gibi kısaca Ancak buraya böyle sorunum var diyerek konuyu açan ben değilim sizsiniz ve şu an sorularıma cevap vermek yerine başkasına b* atmaya çalışıyorsunuz. Aslında nasıl bir karakter olduğunuzu kendi yaptıklarınıza göre yorumlayan insanlardan duymaya cesaretiniz yoksa konu açmazsınız olur biter.
Anladım siz başkalarının kötü hayatlarına bakıp sevinerek kendinizi tatmin edenlerdensiniz. Başka türlü mutlu olmanız çok zor zaten siz bunlardan besleniyorsunuz çünkü. Dikkat edin ama bir gün sevindiğiniz olayları yaşarken bulmayın
Anladım siz başkalarının kötü hayatlarına bakıp sevinerek kendinizi tatmin edenlerdensiniz. Başka türlü mutlu olmanız çok zor zaten siz bunlardan besleniyorsunuz çünkü. Dikkat edin ama bir gün sevindiğiniz olayları yaşarken bulmayın kendinizi
Hep beraber ah canııım gel sarılalım diye sevgi çemberinde olacaktık.Doktor hanıma muayene oluyor olsaydın zaten sana böyle konuşmayacaktı. Sen buradan psikiyatrik yardım almayı değil genel senin benim gibi normal insanların fikrini almaya geldin. Doktor burada kendi doktor kimliğiyle bilgilerinden faydalanıp kişisel yorumlarını söyledi. Kimseyi suçlayamazsın o yüzden. İnsanlar sana ne desin ki ne bekliyordun? Nasıl bir yardım bekliyordun burdan da dün intihar edecek üzereydin şimdi daha kötüsün? Bizim sihirli değneğimiz yok bir anda seni iyileştirelim. Doktorlar bile yapamamış ki dinlememişsin işinde uzman insanları pat diye ilaç bırakmışsın. Ha iyi ki doktor değilim doktor olsam senin gibi bir insan için yüzüne yüzüne profesyonel davranabilir miydim hiç sanmıyorum. Gerçekten iyi sabırlı insanlar bana kalsa herhalde yüzüne ne b* olduğunu söyler giderdim. Git kinini seni çekecek tek kişi olan kocana kus. Burda bin tane soru soruldu olayı anlamaya çalıştı herkes ciddi söylüyorum bunu durumundan dolayı linçleyeceği yerde başta bir tedirgin ve dikkatli konuştu. Normal bir insan ben bunları yaptım dese senin linçlenip ortadan kaybolman hesabı silmen an meselesiydi. Kendine gel bu böyle gitmez. Önüne gelene de beddua etmeyi bırak artık berbat bir şey.
Sana kimse sarılmadı galiba ondan bu kadar tepkilisin.Hep beraber ah canııım gel sarılalım diye sevgi çemberinde olacaktık.
Komşuları gece yarısı saçma gürültüleri duyup ay canım çok mu yorgunsun gel sarılalım diyecek.
Sahilde olay çıkaracak herkes ah canım diyecek.
Kendine vurduğunda kocası aşkııım diyecek falan.
Herkes sarılacak şefkat gösterecek.
Ben kimsenin ilgisi için kendime zarar vermiyorumSana kimse sarılmadı galiba ondan bu kadar tepkilisin.
Tamam canım maksimum yaptığın gibi ortalığı yıkarım üstüne de hiçbir şey olmaz ne sorumluluk ne suçlanma mis gibi devam ederim. Kuduz köpek gibi köpürüp köpürüp oraya buraya saldırayım diyorum ne diyorsun ?Anladım siz başkalarının kötü hayatlarına bakıp sevinerek kendinizi tatmin edenlerdensiniz. Başka türlü mutlu olmanız çok zor zaten siz bunlardan besleniyorsunuz çünkü. Dikkat edin ama bir gün sevindiğiniz olayları yaşarken bulmayın kendinizi
Ayrıca b*k gibi üslubunuz varmış hanımefendi zira ağzınızdan b*k eksik olmuyor iyi yaşamışsınız gelmişsiniz bugüne kadar.Valla ben kendi hayatımı yaşıyorum ve ne zaman kk ya girsem sizin gibi saçma olaylar okuyup hem kocama hem kendime hem de hayatıma şükrediyorum. Terapi gibi kısaca Ancak buraya böyle sorunum var diyerek konuyu açan ben değilim sizsiniz ve şu an sorularıma cevap vermek yerine başkasına b* atmaya çalışıyorsunuz. Aslında nasıl bir karakter olduğunuzu kendi yaptıklarınıza göre yorumlayan insanlardan duymaya cesaretiniz yoksa konu açmazsınız olur biter.
Bravo sana hastalık değil taşkınlık tabii umarım başınıza bir hastalık gelmez de “taşkınlık” “dilencilik” diye tabir ettiğiniz o şeyin asıl sebebini yaşayarak anlamazsınızBen kimsenin ilgisi için kendime zarar vermiyorum
Normal bir insan olarak yaşıyorum. Sevgiyi insanlardan taşkınlık yaparak dilenmiyorum.
Senin gibi mi? Eşine yapamadığın kuduzluğu burada yapıyorsun herhalde.Tamam canım maksimum yaptığın gibi ortalığı yıkarım üstüne de hiçbir şey olmaz ne sorumluluk ne suçlanma mis gibi devam ederim. Kuduz köpek gibi köpürüp köpürüp oraya buraya saldırayım diyorum ne diyorsun ?
Beddualarınız tutmaz boşuna millete kocakarı gibi ilenmeyin. Bir an önce doktora gidin.Bravo sana hastalık değil taşkınlık tabii umarım başınıza bir hastalık gelmez de “taşkınlık” “dilencilik” diye tabir ettiğiniz o şeyin asıl sebebini yaşayarak anlamazsınız
Tebrik ediyorum her şeye bir lafın var git bu eforu şimdi sinir krizine harca :) Ama ara ara bilgilendirme yap tamam mı merak ediyorum dizinin devamında ne olacak.Senin gibi mi? Eşine yapamadığın kuduzluğu burada yapıyorsun herhalde.
Evet bunu yapanlar da oldu ve çok fazla faydasını gördüm aksi halde dünya sizin gibilerden ibaret olsaydı şimdiye öteki tarafı boylamıştık ben ve benim durumumdakiler.Hep beraber ah canııım gel sarılalım diye sevgi çemberinde olacaktık.
Komşuları gece yarısı saçma gürültüleri duyup ay canım çok mu yorgunsun gel sarılalım diyecek.
Sahilde olay çıkaracak herkes ah canım diyecek.
Kendine vurduğunda kocası aşkııım diyecek falan.
Herkes sarılacak şefkat gösterecek.
Hayatımda ilk defa buraya bir konu açayım dedim cidden tam bir kocakarı mekanıymış hiçbir faydasını görmedim. Mahalle dedikoducuları sanal aleme toplanmış.Beddualarınız tutmaz boşuna millete kocakarı gibi ilenmeyin. Bir an önce doktora gidin.
Doğal seleksiyon.Evet bunu yapanlar da oldu ve çok fazla faydasını gördüm aksi halde dünya sizin gibilerden ibaret olsaydı şimdiye öteki tarafı boylamıştık ben ve benim durumumdakiler.