Eşimle bitmek bilmeyen kavgalar

Valla ben kendi hayatımı yaşıyorum ve ne zaman kk ya girsem sizin gibi saçma olaylar okuyup hem kocama hem kendime hem de hayatıma şükrediyorum. Terapi gibi kısaca Ancak buraya böyle sorunum var diyerek konuyu açan ben değilim sizsiniz ve şu an sorularıma cevap vermek yerine başkasına b* atmaya çalışıyorsunuz. Aslında nasıl bir karakter olduğunuzu kendi yaptıklarınıza göre yorumlayan insanlardan duymaya cesaretiniz yoksa konu açmazsınız olur biter.

Eşim ilaçlarını kullanmadı dediniz ya en başta o yüzden dedim, o da normalde kullanıyor mu ilaç
Anlattıklarımda eksik noktalar olabilir özetle ve sadece geçen geceki olayı anlattım ben çünkü. Özetle anlatmaya çalıştığım halde çok uzun oldu. Eşim daha önce ilaç kullanıyordu bıraktı ve bambaşka bir insana dönüştü. Ben o zamanlar gayet normal ve sakindim. Onun öfke problemleriyle baş etmeye çalışırken ben de iyice kontrolden çıktım ve doktora gittik ikimiz birlikte. Bu defa doktorun verdiği ilaçlar ciddi yan etkiler yaptı ikimizde de. Fiziksel sağlığımızdan olduk yani bu kez iyileşmeye çalışırken. Tekrardan bir uzmana gitmek için eşimi ikna ettim yani tedavi olmaktan vazgeçmedik.

Anladım siz başkalarının kötü hayatlarına bakıp sevinerek kendinizi tatmin edenlerdensiniz. Başka türlü mutlu olmanız çok zor zaten siz bunlardan besleniyorsunuz çünkü. Dikkat edin ama bir gün sevindiğiniz olayları yaşarken bulmayın kendinizi

Hep beraber ah canııım gel sarılalım diye sevgi çemberinde olacaktık.
Komşuları gece yarısı saçma gürültüleri duyup ay canım çok mu yorgunsun gel sarılalım diyecek.
Sahilde olay çıkaracak herkes ah canım diyecek.
Kendine vurduğunda kocası aşkııım diyecek falan.
Herkes sarılacak şefkat gösterecek.

Sana kimse sarılmadı galiba ondan bu kadar tepkilisin.

Tamam canım maksimum yaptığın gibi ortalığı yıkarım üstüne de hiçbir şey olmaz ne sorumluluk ne suçlanma mis gibi devam ederim. Kuduz köpek gibi köpürüp köpürüp oraya buraya saldırayım diyorum ne diyorsun ?

Ayrıca b*k gibi üslubunuz varmış hanımefendi zira ağzınızdan b*k eksik olmuyor iyi yaşamışsınız gelmişsiniz bugüne kadar.

Ben kimsenin ilgisi için kendime zarar vermiyorum
Normal bir insan olarak yaşıyorum. Sevgiyi insanlardan taşkınlık yaparak dilenmiyorum.
Bravo sana hastalık değil taşkınlık tabii umarım başınıza bir hastalık gelmez de “taşkınlık” “dilencilik” diye tabir ettiğiniz o şeyin asıl sebebini yaşayarak anlamazsınız

Senin gibi mi? Eşine yapamadığın kuduzluğu burada yapıyorsun herhalde.

Evet bunu yapanlar da oldu ve çok fazla faydasını gördüm aksi halde dünya sizin gibilerden ibaret olsaydı şimdiye öteki tarafı boylamıştık ben ve benim durumumdakiler.

Beddualarınız tutmaz boşuna millete kocakarı gibi ilenmeyin. Bir an önce doktora gidin.
Hayatımda ilk defa buraya bir konu açayım dedim cidden tam bir kocakarı mekanıymış hiçbir faydasını görmedim. Mahalle dedikoducuları sanal aleme toplanmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…