Eşimle bitmek bilmeyen kavgalar

iki tarafın da desteğe ihtiyacı var. böyle çok mutsuz olursunuz evlilikten bağımsız olarak konuşuyorum da her şeyi geçtim insanlar eşini - ki eşi olmasa dahi- yanına gidip öpemeyecekse batsın bitsin bu toplum ya. salaklara bak bir de gelip uyarmışlar. madem herkes çok ahlak timsali, sabah programlarında kayınvalideleriyle kaçanlar, tüm köyle yatanlar kimler acaba ya...

Tebrik ediyorum her şeye bir lafın var git bu eforu şimdi sinir krizine harca :) Ama ara ara bilgilendirme yap tamam mı merak ediyorum dizinin devamında ne olacak.
Sizin gibiler ancak milletin acılarından beslenerek ayakta kalabilirler ondan bu merakın :)) İlk ve son konu açışımdı bana faydası olmayan işlerle uğraşmıyorum

Evet bunu yapanlar da oldu ve çok fazla faydasını gördüm aksi halde dünya sizin gibilerden ibaret olsaydı şimdiye öteki tarafı boylamıştık ben ve benim durumumdakiler.
E iyi ne güzel. İstediğin insanların sana acıdığı için şefkat göstermesiyse aynen devam et.
Çünkü bu bahsettiğin krizlere o şefkat gösteren insanlar da içinden gerçekten sevgi duymazlar
Böyle zoraki sevgi koparırsın, zoraki ilgi görürsün.
Acımayla karışık sevgi yetiyorsa aynen devam et.
Senin hayatın.
Ben insanların acımasını, bu nedenle ilgi göstermelerini istemem.
Daha iyi özelliklerimle anılmak sevilmek isterim

Kimse kimseye zoraki sevgi göstermez neden mecbur olsun ki çeker gider umursamaz yani? Bu nasıl bir düşünce biçimi. Amacım sevgi görmek değil sevgi sadece araç olabilir ben İYİLEŞMEK İSTİYORUM.

Şimdi de bilge görünmeye çalışıyorsun komiksin gerçekten :))) sizin saçmalıklarınızı okudukça kendimi normal görmeye başladım hastalık falan kalmayacak sayenizde çok yaşayın siz
Ya ne söylemeye çalıştığımı anladın mı da acaba konuşuyorsun yine ? Faydam olduysa ne mutlu bana. Hadi şimdi git ötede oyna hep sana cevap mı yetiştiricez git.

Kimse kimseye zoraki sevgi göstermez neden mecbur olsun ki çeker gider umursamaz yani? Bu nasıl bir düşünce biçimi. Amacım sevgi görmek değil sevgi sadece araç olabilir ben İYİLEŞMEK İSTİYORUM.
Yoo durur.
İntihar eder, kendine zarar verir şimdi gidemem diye düşünebilir.
Sevdiği için değil acıdığı için şimdi doğru zaman değil diye bekleyebilir.

Doktora git dedim diye beni ruh hastası ilan ettin, nasıl olacak o? Cidden nasıl iyileşmeyi düşünüyorsun?

Bravo sana hastalık değil taşkınlık tabii umarım başınıza bir hastalık gelmez de “taşkınlık” “dilencilik” diye tabir ettiğiniz o şeyin asıl sebebini yaşayarak anlamazsınız
Hastalık felan değil,hasta olsaydınız alaninda uzman doktorun yorumuna yoğunlaşırdınız ama siz halen daha ben bilirim kafasında sağa sola sallıyorsunuz. Eşinizin de normal olmadığı zaten belli, normal biri zaten sizi çekmezdi.

Koşulsuz sevgiyle
Herkes sevince iyileşecekmiş doktorla ilaçla değil
Doktorla ilaçla değil diye kim söyledi size ? gerçekten bişeyleri malum tarafınızdan uydurmakta üstünüze yok ya, ben normalim size göre siz kafanızdan uydurup uydurup yazıyorsunuz gün boyu

Siz gün boyu milletin anlattıklarına böyle gereksiz yorumlar yaparak kendinizi çok mu normal görüyorsunuz? Alanında gerçekten uzman olan YARGILAMAZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…