- 20 Şubat 2024
- 361
- 1.367
-
- Konu Sahibi beyazkuguu1
Sizin gibiler ancak milletin acılarından beslenerek ayakta kalabilirler ondan bu merakın :)) İlk ve son konu açışımdı bana faydası olmayan işlerle uğraşmıyorumTebrik ediyorum her şeye bir lafın var git bu eforu şimdi sinir krizine harca :) Ama ara ara bilgilendirme yap tamam mı merak ediyorum dizinin devamında ne olacak.
E iyi ne güzel. İstediğin insanların sana acıdığı için şefkat göstermesiyse aynen devam et.Evet bunu yapanlar da oldu ve çok fazla faydasını gördüm aksi halde dünya sizin gibilerden ibaret olsaydı şimdiye öteki tarafı boylamıştık ben ve benim durumumdakiler.
Size faydası olan işler de sokakta “a deli kadın yazık” diye su ikram edilmesi falanSizin gibiler ancak milletin acılarından beslenerek ayakta kalabilirler ondan bu merakın :)) İlk ve son konu açışımdı bana faydası olmayan işlerle uğraşmıyorum
Şimdi de bilge görünmeye çalışıyorsun komiksin gerçekten :))) sizin saçmalıklarınızı okudukça kendimi normal görmeye başladım hastalık falan kalmayacak sayenizde çok yaşayın sizDoğal seleksiyon.
Kimse kimseye zoraki sevgi göstermez neden mecbur olsun ki çeker gider umursamaz yani? Bu nasıl bir düşünce biçimi. Amacım sevgi görmek değil sevgi sadece araç olabilir ben İYİLEŞMEK İSTİYORUM.E iyi ne güzel. İstediğin insanların sana acıdığı için şefkat göstermesiyse aynen devam et.
Çünkü bu bahsettiğin krizlere o şefkat gösteren insanlar da içinden gerçekten sevgi duymazlar
Böyle zoraki sevgi koparırsın, zoraki ilgi görürsün.
Acımayla karışık sevgi yetiyorsa aynen devam et.
Senin hayatın.
Ben insanların acımasını, bu nedenle ilgi göstermelerini istemem.
Daha iyi özelliklerimle anılmak sevilmek isterim
Ya ne söylemeye çalıştığımı anladın mı da acaba konuşuyorsun yine ? Faydam olduysa ne mutlu bana. Hadi şimdi git ötede oyna hep sana cevap mı yetiştiricez git.Şimdi de bilge görünmeye çalışıyorsun komiksin gerçekten :))) sizin saçmalıklarınızı okudukça kendimi normal görmeye başladım hastalık falan kalmayacak sayenizde çok yaşayın siz
Yoo durur.Kimse kimseye zoraki sevgi göstermez neden mecbur olsun ki çeker gider umursamaz yani? Bu nasıl bir düşünce biçimi. Amacım sevgi görmek değil sevgi sadece araç olabilir ben İYİLEŞMEK İSTİYORUM.
Size faydası olan işler de sokakta “a deli kadın yazık” diye su ikram edilmesi falan
Size faydası olan işler de sokakta “a deli kadın yazık” diye su ikram edilmesi falan
Doktora git dedim diye beni ruh hastası ilan ettin, nasıl olacak o? Cidden nasıl iyileşmeyi düşünüyorsun?Kimse kimseye zoraki sevgi göstermez neden mecbur olsun ki çeker gider umursamaz yani? Bu nasıl bir düşünce biçimi. Amacım sevgi görmek değil sevgi sadece araç olabilir ben İYİLEŞMEK İSTİYORUM.
Yetiştirmeyin o zaman başka işiniz yok mu :)))Ya ne söylemeye çalıştığımı anladın mı da acaba konuşuyorsun yine ? Faydam olduysa ne mutlu bana. Hadi şimdi git ötede oyna hep sana cevap mı yetiştiricez git.
Koşulsuz sevgiyleDoktora git dedim diye beni ruh hastası ilan ettin, nasıl olacak o? Cidden nasıl iyileşmeyi düşünüyorsun?
Hastalık felan değil,hasta olsaydınız alaninda uzman doktorun yorumuna yoğunlaşırdınız ama siz halen daha ben bilirim kafasında sağa sola sallıyorsunuz. Eşinizin de normal olmadığı zaten belli, normal biri zaten sizi çekmezdi.Bravo sana hastalık değil taşkınlık tabii umarım başınıza bir hastalık gelmez de “taşkınlık” “dilencilik” diye tabir ettiğiniz o şeyin asıl sebebini yaşayarak anlamazsınız
Sen doktora git demedin kardeşim sen sadece yargılayıp kendini tatmin ettin. Yardımına ihtiyacım yok teşekkürlerDoktora git dedim diye beni ruh hastası ilan ettin, nasıl olacak o? Cidden nasıl iyileşmeyi düşünüyorsun?
Tıp şaşkın, tıp çaresizKoşulsuz sevgiyle
Herkes sevince iyileşecekmiş doktorla ilaçla değil
Doktorla ilaçla değil diye kim söyledi size ? gerçekten bişeyleri malum tarafınızdan uydurmakta üstünüze yok ya, ben normalim size göre siz kafanızdan uydurup uydurup yazıyorsunuz gün boyuKoşulsuz sevgiyle
Herkes sevince iyileşecekmiş doktorla ilaçla değil
Dedi bayan tıp profesörüTıp şaşkın, tıp çaresiz
+1Hastalık felan değil,hasta olsaydınız alaninda uzman doktorun yorumuna yoğunlaşırdınız ama siz halen daha ben bilirim kafasında sağa sola sallıyorsunuz. Eşinizin de normal olmadığı zaten belli, normal biri zaten sizi çekmezdi.
Değilim kuzum, öyle bir iddiam hiç olmadıDedi bayan tıp profesörü
Siz gün boyu milletin anlattıklarına böyle gereksiz yorumlar yaparak kendinizi çok mu normal görüyorsunuz? Alanında gerçekten uzman olan YARGILAMAZHastalık felan değil,hasta olsaydınız alaninda uzman doktorun yorumuna yoğunlaşırdınız ama siz halen daha ben bilirim kafasında sağa sola sallıyorsunuz. Eşinizin de normal olmadığı zaten belli, normal biri zaten sizi çekmezdi.