Eşimle araba mevzusu

haklısınız.bu arada sizin araba duruyor değil mi?sakın kaptırmayın o kan emicilere.

hem para kazanıp hem de ezilmeyi hiç bir kadın kabul etmemeli.eşin o laflarından sonra ben olsam kaç lira yakıt yakarsa yaksın inadıma arabayla işe giderdim.sana söz geçiremedim ne demekmiş?çocuk gibi.

Bence eşinizin asıl gururuna dokunan şey evin erkeği dururken hanımının arabayı kullanması. Maalesef toplumumuzda böyle bir baskı var. Eşine arabayı veren erkekler hor görülüyor bizde durum tam tersi eşim 20 km den uzak bir okulda idareci. Köye otobüs yok. Bende 10 kmden az bir merkez okuldayim. Otobüsle gitme imkanı var. Okul açıkken araba bende oluyor. O da diğer öğretmenlerle gidiyor. Bugün arkadaşlarıyla konuşurken servis ayarlayalım falan diyordu. Bende naptınız nasıl gideceksiniz diye sordum. Bana direk niye sen otobüsle mi gideceksin dedi. Bende asla öyle birşey yapmam dedim. Çünkü benim evde bekleyen iki küçük çocuğum var. Belki ders arasında emzirmek için gelmek zorunda kalacağım. Evden çıkışım bakicinin gelişine bağli falan. Çocuklar onunda çocuğu ama bunları ben düşünüyorum. Niye çünkü arkadaşlarindan sende araba var eşin otobüs kullanabilir diyen oldu. O da bir gazla arabaya yeltendi. Zaten evde de ondan fazla yoruluyorum niye konforumu bozayim. O beni düşünmedi bende onu düşünmüyorum. İsterse koşarak gitsin üstüne birde ben tamam desem otobüse binmeme razı olacaksın öyle mi diye trip attım. Daha da soramaz artık

hem para kazanıp hem de ezilmeyi hiç bir kadın kabul etmemeli.eşin o laflarından sonra ben olsam kaç lira yakıt yakarsa yaksın inadıma arabayla işe giderdim.sana söz geçiremedim ne demekmiş?çocuk gibi.

Aynen öyle ya.
Geçen arkadaşım aynı bu kavgadan dolayı arabayı satacağım bıktım artık dedi. Bekarlığında aldı yıllarca kullandı. Adam resmen psikolojik olarak çökertmiş kızı.
Saatlerce konuşup vazgeçirdim. (ki arkadaşımın maaşı adamınkinden 5000 kadar yüksek)

Ay arabayı siz çoook önceden kendinize almışsınız. Neden servise binesiniz ki? Eşinizin lafına da sinir oldum.
"Sini siz gicirimiyirsim bin di binmim iribiyi"

Eklentiler

• images (37).jpeg
    12 KB · Görüntüleme: 53
maaş kartına da göz koyar böyleleri.valla atalar ne demiş:eşek olana semer vuran çok olur.biz kadınlar kendimize değer verirsek karşı tarafa bunu hissettirsek sosyopat psikolojik sorunlu vs değilse eşleri bir süre sonra alışırlar.

İyide senin yerin uzak arabayı sen kullanmalısın zaten . Benzin fiyatlarını düşünüyorsun ama çalışıyorsun sonuçta ,arabanın keyfini sürmek yerine neden yollarda eziyet çekesin ki . Keyfini sürmeyeceksen ne anlamı kaldı çalışmanın

Bide üstüne yapsaydın arabayı neden alttan alıyorsunki bu kadar ezilip büzülmeyin sonra öyle sana söz geciremiyorum olur neymis koca adam nasıl eve dönecektim nasıl işe gidecekmiş

Arabalar şehiriçinde daha cok yakıyor. Sonra oturur keyfe keder esinizin dur kalklarına sizin gidiş geliş ücretiniz kadar mazot parası verir kahrolursunuz. Ben olsam kesinlikle arabamla giderdim. Zaten olması gereken bu, yani araba onun bekarlıgından alınmış olsa bile önceliği size vermesi gerekir çünkü problemli olan ulaşım sizinki

Bence doğru düşünüyorsunuz. Eşiniz bencillik yapıyor olabilir, orta yol “senin araban benim arabam” denilmeyecek şekilde bulunmalı. Kendine araba alsın, senin araban senin hakkın sözlerine katılmıyorum. Hakkınız olabilir ama siz bekarken aldığınız için değil, kullanmaya daha muhtaç olduğunuz için hakkınız.

Bide üstüne yapsaydın arabayı neden alttan alıyorsunki bu kadar ezilip büzülmeyin sonra öyle sana söz geciremiyorum olur neymis koca adam nasıl eve dönecektim nasıl işe gidecekmiş
okul yakınmış.çıksın evin damına hazerfen ahmet çelebi gibi kanat takıp uçsun okula

Hiçte gururlu davranmamış sanki deniz ötesi gideceği yer Allah aşkına 3 km.
Sizinki nerdeyse yedi katı.Siz teklif etmişsiniz zaten bırakmayı, asla yüz vermeyin pazartesi teklif edin, paşa gönlü nasıl biliyorsa öyle yapar, gurur değil yaptığı o yazın araba rahatlığına alışmış sadece.

Okuldakj arkadasla gider gelirim olayina hic bulasmayin.Onun sonu kotu.İllaki sorun cikar,benim baska isim cikti der.Kalirsiniz ortada.

Gururmu?
Bence ondan sizin eşinizde yok.

Öyle tabi ya.
Dediğin gibi insan kendi kıymetini iyi bilecek, nerede durduğunu bilecek ki karşıdaki de anlasın.

İlk söyleyeceğini son söyledin.
Bu mu bana verdiğin değer deyip manipüle et sen de araba senşn olsun onun olsun mesele kendi azıcık yolu için senin zamanını yiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…