• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın iş yerindeki kız

Kıza yaptıklarını iyilik olarak görüyor. Ben iyi bir insanım sen ne anlarsın demişti tartışmamızda
Çok olumsuz yorum yapıldı. Bunların hepsi sizi çok üzmüştür. Sizi çok iyi anlıyorum. Sizi üzmek değil niyetim ama sadece şunların farkında olmanızı istedim.

Eşinizi aradığınızda muhtemelen kızın yanında oturduğu için açmadı. Ama diyelim dediği doğru, oyun oynuyordu. Yine sizin için olumsuz bir durum. Çünkü yanında oturan kız sizin aramanızı açmadığını fark etmiştir. Size gösterdiği saygı ile ilgili bu şekilde izlenim vermesi doğru değil.

Bir de kendini savunurken sizi bu kadar kötülemesi de hiç hoş değil.

Eşiniz size karşı bu kadar anlayışsız ve kaba olmamalı. Hele başkalarına sabrı sonsuz iken.

Kadın hisseder diyolar ya öyle değil o, erkekler maldır biraz şuan amaan biz yanlış bişey yapmıyoruz dusuncesinde oldukları için sizinde yanlış dusunmeyeceginizi saniyor ve rahat rahat konuşuyor ve bundan mutlu oluyorlar buna da flörtlesmek deniyor. Gizli saklı yapınca anlayinki raydan çıkmış paldır küldür yol alıyorlar. Ben böyle düşünüyorum ikiside pislik.

Üzgünüm ama eşiniz kıza koşar adımlarla gidiyor, kıza birsey diyemem, kız zaten küçük, suç eşinizde...
Neden kıza bişey denmiyor ki, küçükse küçüklüğünu bilsin ikisininde kabahati aynı. Ben anlamıyorum hep kadında suç yok deniliyor var arkadaş ikiside rezil pislik. Bende şunu anlamıyorum kadın kadına bunu yapmamali karşı tarafın eşinin duygulariyla empati kurmalı, aşık oldum sevdim kendime engel olamadım dememeli.

Peki nasıl aranız şuan bu kadar kavga ettiniz evde sanırım şuan konuşuyor musunuz?
Ya da cinsel hayatınız devam ediyor mu?

Peki nasıl aranız şuan bu kadar kavga ettiniz evde sanırım şuan konuşuyor musunuz?
Ya da cinsel hayatınız devam ediyor mu?
Şu an konuyu tekrar tekrar açmıyorum iletişimi azaltmış hiç aramamış kız aramış 5 sn konuşmuşlar sadece . Toplu ortamda 3 5 kişi aynı iş yeri grubu oluyor iş çıkışı 10 15 dk ayaküstü muhabbet edip servise dagiliyorlarmis. Bu kız da var bunların icinde. İş yeri grubundan da kocam ve bu kız aynı serviste sadece

Bulunmayı denesenize bir, neler olacak bir görün. Deneyeceğim. Şimdiden söylüyorum ise başladiğimda böyle bir durum olursa bana hesap sormaya alsın sana normal

Bulunmayı denesenize bir, neler olacak bir görün.
İşe başladığımda böyle bir şeyle karşılaşirsan bana hesap sormayacaksın dedim. Madem senin için normal hiçbir sıkıntı yok hesap sormaya da hakkın olmayacak dedim tamam dedi

endişelenmekte haklısınız. eşinize sadece şunu sorun “ben bunların aynısını bir erkek iş arkadaşımla yaşasaydım sen ne düşünürdün ne hissederdin”
Sınırı fazla aşmışlar

Back