Eşimle araba mevzusu

İşte servise dönmemi istiyor çıkış saatleri uymadığını söylüyorum bekleyen arkadaşlarınla sen de beklesen ne olacak diyor. Yoruluyorum boş beklerken ben de sırf bunun için araba aldim
Son cumlenizi esinize soyleyin, o mesaji alir.

Esinizin sizi dusunmesi gerekiyordu. Gururu incinecek adam bekarken aldığınız arabayi sizden sakınmazdı. Siz fedakarlik ederken kocaniz bunu gormuyorsa, yapmayi birakin. Ruzgargulu yorulmasin rahat etsin diye dusunmek yerine, nasilsa idare eder, servisi bekler diye dusunuyor iste. Once siz kendinize deger verin, yorulmak istemiyorum deyin ondan sonra esinizden bekleyin

İşte servise dönmemi istiyor çıkış saatleri uymadığını söylüyorum bekleyen arkadaşlarınla sen de beklesen ne olacak diyor. Yoruluyorum boş beklerken ben de sırf bunun için araba aldim
Oldu paşaya bak, hem eşinin arabasina çök, hem de kadına bir de bekle nolacak de ? Kendi otobüsle gitsin gelsin. Vermeyin taviz. O kadar birikim yapıp almışsınız. Pzt binin gidin. Madem mazot parasından dem vuruyor, kendi de kullanmasın.

Söyledim aynı bu şekilde son cümleyi ağlamaklı oldum hatta ben sırf bu yüzden araba aldım dedim

Şaka gibi resmen, gururu incinmesin diyebhic çekmeyin kendinizi zira gurur yok esinizde. Araba sizin, uzakta olan sizsiniz, bir buçuk saat bekleyecek olan sizsiniz ama araba onda mi duracakmis? Oh ne âlâ ya. Bekle diyor birde. Az ye de araba al derler buna

Evlenince de birlikte ödenerek aliniyor araba ama sonra kendilerinin gibi davraniyorlar

Ama malasef diyip kenara geçmeyin
Konuşun, gerekirse tartışın
Tartıştık zaten ama o da uzatmadi tamam sen kullan dedi. Bunu demek yetmiyor işte düşünce şekli beni üzen kıran o arabayı ben zaten kullanırım istedikten sonra ama onun da gonlunun benim kullanmamdan yana olmasını isterdim üzülüyor insan

Mümkünse tüm sene kendiniz kullanın sakın taviz vermeyin. İyi niyet görünce hemen suistimale yeltenenler anlayışı ve orta yolu haketmiyorlar. Kocanız bile olsa sınırınız olsun, o beni düşünmüyorsa ben hiç düşünmem diyebilin.

Senin bir tarafının rahatlığı için o kadar saat servis falan bekleyemem. Otobüse mi binersin dolmuşa mi bak başının çaresine deyip kestirip atın. Belli ki sizi düşünmeyen bencil adamın teki. Bu zamanın erkeklerine ne oldu ya ben anlamıyorum

Ayy abartmasin 3 km dedigin nedir ki?siz kullanmasaniz bile onun kullanmasi sacma.iki dakikalik mesafe varsin yurusun ne olacak.

Yani maddi konularda tatsızlık çıkmasın diye tüm çabam diyorum ya araba ortak olsa bastiririm bile elbette ben kullanicam diye

Ayy abartmasin 3 km dedigin nedir ki?siz kullanmasaniz bile onun kullanmasi sacma.iki dakikalik mesafe varsin yurusun ne olacak.
Mahalle biraz sıkıntılı mahalle işte. Yürünür bile yoksa belki tepede kalıyor bir de kötü mahalle dediğim gibi. Ben de yürüsün demem gerekirse ben bırakırım zaten. Otobüs illaki vardır diye dusunuyorum

Ekdersde gitsin ne olacak sizin konforunuzda önemli eşiniz arabayı alırken yok şu hocayı bırakayıp yok şuraya uğrayayım derken zaten sizin 20 km yi geçecek

Bir de aynı durumda eşiniz olsa mazotu falan düşünmez sene boyu kullanırdı. O yüzden sizde düşünmeyin. Gerektiğinde binin arabanıza. Nasıl alisirsa öyle gider. İleride çocuk olduğunda bir bakmışsınız siz çocukla otobüslerdesiniz. Beyfendi arabayla keyif yapıyor.

Söyledim aynı bu şekilde son cümleyi ağlamaklı oldum hatta ben sırf bu yüzden araba aldım dedim
Eger dediginiz gibi gururu varsa bundan sonra sizden araba sakinamaz. Nerede durmasi gerektigini görmüştür. Su zamana kadar fedakarlık yapip kendini 2.plana atan bir kadinin, esi tarafından kiymetinin bilindigini henuz gormedim.

İyi de burada eşitlik yok siz zorlanıyorsunuz neden 1,5 saat bekleyeceksiniz aracınız varken sabah beraber çıkar onu bırakır dewam edersiniz her şey sizin zorlanmanız İçin kurgulanmış

Ekdersde gitsin ne olacak sizin konforunuzda önemli eşiniz arabayı alırken yok şu hocayı bırakayıp yok şuraya uğrayayım derken zaten sizin 20 km yi geçecek
Eşim sirf yakıt masrafı olmasın diye köy okulu yazmadı çalışma koşulları daha rahat olmasına rağmen idareci için. Biraz da benim payım oldu ben kullanmiyorsam arabayı sen de kullanmazsin herhalde dedim yakıt sana da yakıyor sonuçta diye

İyi de burada eşitlik yok siz zorlanıyorsunuz neden 1,5 saat bekleyeceksiniz aracınız varken sabah beraber çıkar onu bırakır dewam edersiniz her şey sizin zorlanmanız İçin kurgulanmış
Geçen yıl öyle yaptık bu sene güzergahı ters düşüyor bırakıp geri yoluma çıkmam on beş dk kadar uzatır yolu. Sene boyu sürecek olsa neyse ama bu bı kaç hafta zaten egzersiz açınca servise gecicektim dediğim gibi

Ev işleri konularında filan bencil olan bı insan değil çok düşünür beni çok yardımcı olur her şeye ama otobüsten nefret ediyor sanırım ben böyle düşünmeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…