Eşimle araba mevzusu

Sen eşin kırılmasın diye ugrasmissin durmussun ama sen haklısın. Senin benim mevzusu değil bu sen ince düşünmüşsün eşinde manipüle etmiş yani bence ihtiyacınız var zaten kullanın başkasının arabasından bahsetmiyorsunuz

Benim tek takıldığım nokta SÖZ GEÇİRMEK olurdu. Ne münasebet. Sene 2022 bazı erkekler hödüklükte dünya markası olmaya adaylar

Araba benim olmasa gerçekten biner giderim direkt ama bu şekilde benim arabam istediğimi yaparim diye düşünmesini istemiyorum erkekler maddi konularda gururlu oluyor canları sıkılıyor en son da ben bakarım çaresine sen bineceksin dedi

Söz geçiremiyorum derken senin paranla aldığın arabaya çökemiyorum demek istiyor heralde. Olmadık yerde erkeklik taslamalarına bayılıyorum doğrusu. Az yiyip bir araba alsaymış o zaman?
Elinde olan birikimiyle ancak düğün yapabildi benim arabam olmasaydı kesinlikle almayı istiyordu zaten. Almakla hata mı ettim bilmiyorum ama çok bunalarak aldım ben de arabayı ulaşım beni çok zorluyordu

E sizi minibüse bindirip kendisi arabaya kurulurken nerede bu gurur?

Elinde olan birikimiyle ancak düğün yapabildi benim arabam olmasaydı kesinlikle almayı istiyordu zaten. Almakla hata mı ettim bilmiyorum ama çok bunalarak aldım ben de arabayı ulaşım beni çok zorluyordu
Evlenince senin benm mevzusu kalkar zaten ama sizin aman benim arabam diye kırılmasın diye gösterdiğiniz hassasiyet neden onda hiç yok. İnsan eşi rahat etsin istemez mi? Neden kendi rahatı için sizi zora koşuyor

Eşiniz sizi kesinlikle manipüle ediyor. Madem mazot pahalı diye kullanmiyorsunuz arabanızı bence eşiniz de kullanmasın. Çünkü araç evden çıkınca markete uğrayım, arkadaşa şunu vereyim derken 20km yol masrafına yaklaşacak eşiniz de, siz de boşu boşuna çile çekeceksiniz.
Benim iş yerim Avrupa yakasında ben ise Çekmeköy de oturuyorum haftada 2 gün ofise giderken yoruluyorum diye eşim bana araba bakıyor bir ay içerisinde alacağız. Eşiniz çok bencillik ediyor.

Evlenince senin benm mevzusu kalkar zaten ama sizin aman benim arabam diye kırılmasın diye gösterdiğiniz hassasiyet neden onda hiç yok. İnsan eşi rahat etsin istemez mi? Neden kendi rahatı için sizi zora koşuyor
Bana da bu konuda kadınlar düşünülmeli gibi geliyor yani ama eşim biraz daha eşitlikçi düşünüyor normalde öyle düşünmez ama bu konularda ben yoruluyorsam o da yorulur zorlanır yani maalesef böyle dusunuyor

Gururlu olan her konu da gururlu olur. Eşini zor durumda bırakmak gururuna dokunmuyorsa, maddi konuda da olmaz merak etmeyin. Öncelik sizin konforunuz olmalı bu durumda.

Gururlu olan her konu da gururlu olur. Eşini zor durumda bırakmak gururuna dokunmuyorsa, maddi konuda da olmaz merak etmeyin. Öncelik sizin konforunuz olmalı bu durumda.
İşte servise dönmemi istiyor çıkış saatleri uymadığını söylüyorum bekleyen arkadaşlarınla sen de beklesen ne olacak diyor. Yoruluyorum boş beklerken ben de sırf bunun için araba aldim

Tamam eşit olun daha güzel ama şartlarınız eşit değil ki. Sizin daha çok zorlanacağız çok açık. Yaptığı eşitlik değil bencillik yani. Bunu size eşitlik diye yutturmasın. Ki siz çok çok hassas düşünürken kendisi geçici bir süreliğine olduğu halde gayet kaba.

Maalesef çok zoruma gitti benim de

Araba sizin, bekarken almışsınız.
Tabiki ortak kullanırsınız o ayrı ama öncelik sizin.
Herzaman öncelik kadının olmalı tek araba varsa
Oda bekarken çalışıp alsaymış kendine

Araba sizin, bekarken almışsınız.
Tabiki ortak kullanırsınız o ayrı ama öncelik sizin.
Herzaman öncelik kadının olmalı tek araba varsa
Oda bekarken çalışıp alsaymış kendine
Bence araba onun da olsa ortak da olsa kadın öncelikli olmalı ama malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…