Eşimle araba mevzusu

Tartıştık zaten ama o da uzatmadi tamam sen kullan dedi. Bunu demek yetmiyor işte düşünce şekli beni üzen kıran o arabayı ben zaten kullanırım istedikten sonra ama onun da gonlunun benim kullanmamdan yana olmasını isterdim üzülüyor insan
Bukadar ince düşünmeyin
İnanin eşiniz buna değmez
O hiç ince düşünmüyor malum, sizde kendi rahatınızı düşünün.
Siz teklifi yapmışsınız bırakırım alırım demişsiniz
İster gelir istemezse keyfi dilir
Ayrıca 3km neki, yürüyerek bile gider insan istedikten sonra. Toplu taşımayla gider, birkaç
arkadaş toplanıp beraber gider hertülü yolu var yani
Şimdie kadar nasıl gidiyordu, sizin arabayamı güvendi

Bey
Mrb herkese benim bekarken aldığım bir aracım var kendi birikimim ve ailemin desteği ile bu aracı tamamen iş yerime rahat gidip gelebilmek için satın aldım ama kullanmayı öğrenene kadar evlendim. Evlilik sonrası arabayı kullandım altı ay kadar. Sonra yaz tatili girdi araya şu an tatildeyim. Eşim kullandı yaz sonu boyunca. Bu yıl araba kullanmayacağım servis e geçeceğim diye anlaştık eşimle fakat servis benim iş çıkış saatime uymuyor bir buçuk saat bekliyorum. O arada da egzersiz vs alırım diye konuştuk boş beklememek için. Ben bı kaç hafta once egzersiz başlayana kadar aracı kullanırım demiştim eşime tamam demişti geçiştirdi gibi anlamıştım o zaman da. Pzt okullar açılıyor bu arada öğretmenim iş yerim de okul. Köyde 20 km mesafe. Pzt araçla gidip geleceğimi söyledim eşime bu egzersiz açılana kadar zamanı belli değil çünkü. Eşim de iş değişikliği yaptı yeni okulun otobüs vs ulaşımı bilmiyor ben nasıl gidicem dedi ben de sabah seni bırakırım sorun olmaz dedim çıkışta nasıl gelicem dedi ben alırım dedim. Yani bu bı kaç haftalık bı süreç çünkü mazot çok farkındayız ama servis ücreti de çok fazla zaten okulun. Sonra da otobüs bulursun herhalde dedim ilk hafta sonrası için. Zaten egzersiz başlayınca aracı yine o kullanacak onun işyeri 3 km mesafede çünkü. Yani yurunmez ama yurusen yürünür derecede yakın. Çok zoruma gitti benim de ben binmiycem servise dedim o zaman otogara bırakırsın köy otobüsü ile giderim dedim. Otobüs çıkışta beklenmiyor çünkü servis kadar geç değil saatleri. Sana söz geciremiyosam ben de binmem o arabaya dedi. Böyle cirkinlesen bı mevzuya döndü. Şimdi okulda bı hoca var araba kullanan sizce ona rica edip onunla mi gidip geleyim bı kaç hafta servise binmemeye inat ettim çünkü. Yoksa arabayı kullanayım mi çok üzgünüm kırgınım eşimin bu konuda kendisini düşünmesi den dolayi..
Beyfendi 3 km uzakliktaki okula nasil ulasim oldugunu mu bilmiyor? Valla koklaya koklaya gitse bulur o okulu. Taviz vermeyin bence. Siz kendinizi dusunmezseniz kimse dusunmez. Hatta bana hic kiymet vermiyorsun,3 km yol icin benim eziyet cekmemi istiyorsun helal olsun sana bravo deyip trip atin.

Bukadar ince düşünmeyin
İnanin eşiniz buna değmez
O hiç ince düşünmüyor malum, sizde kendi rahatınızı düşünün.
Siz teklifi yapmışsınız bırakırım alırım demişsiniz
İster gelir istemezse keyfi dilir
Ayrıca 3km neki, yürüyerek bile gider insan istedikten sonra. Toplu taşımayla gider, birkaç
arkadaş toplanıp beraber gider hertülü yolu var yani
Şimdie kadar nasıl gidiyordu, sizin arabayamı güvendi
Şimdiye kadar başka okuldaydi ben bırakıyordum dönüşlerde otobüs kullanıyordu bazen de ben gidip alıyordum :/ Hiç şikayet etmedim otobüs iki aktarma yapıyor diye gidip alıyordum mazot konusu bile geçmiyordu o zaman

Bey

Beyfendi 3 km uzakliktaki okula nasil ulasim oldugunu mu bilmiyor? Valla koklaya koklaya gitse bulur o okulu. Taviz vermeyin bence. Siz kendinizi dusunmezseniz kimse dusunmez. Hatta bana hic kiymet vermiyorsun,3 km yol icin benim eziyet cekmemi istiyorsun helal olsun sana bravo deyip trip atin.
Attım trip fazlaca okuldaki erkek hoca ile gideyim madem dedim ki bu arada sinirle ona da yazdım iki erkek arkadaşı daha olacak arabada. Yani eşime soyliycem şu an konuşmuyoruz ciddi ciddi bakalım razı olacak mı merak ediyorum

Mahalle biraz sıkıntılı mahalle işte. Yürünür bile yoksa belki tepede kalıyor bir de kötü mahalle dediğim gibi. Ben de yürüsün demem gerekirse ben bırakırım zaten. Otobüs illaki vardır diye dusunuyorum
Boyle kotu bi mahallede siz nasil otobuse bineceksiniz.hangi anlamda kotu erkek sonucta biri laf mi edecek.

Totosu rahat etsin istiyor adam .
Benim arabam olacak iş yerine servisle gidicem ,eşim de arabamla işe gidecek oh ne ala ne ala 😂

Şimdiye kadar başka okuldaydi ben bırakıyordum dönüşlerde otobüs kullanıyordu bazen de ben gidip alıyordum :/ Hiç şikayet etmedim otobüs iki aktarma yapıyor diye gidip alıyordum mazot konusu bile geçmiyordu o zaman
Size tavsiyem taviz vermemeniz
Aman alınmasın aman aramız açılmasın diye düşünürseniz kayıpeden siz olursunuz
Göreviniz haline gelir, mecbur yapacaksın olur
Zamanı gelincede nankörlük başlar, naptınki olur, hata yapmasaydın bile der.
O yüzden önce kendinizi düşünün.

Senin benim mevzusu olmasın diye bütün çabam erkekler gururlu bilirsiniz hissettirmek için elimden geleni yapıyorum işte yine de bencil
demek ki yapmayacaksınız
paşama bak be
çözüm aracın varken başkasına yalvarmak mı gerçekten
eşiniz sizi daha çok imtihana çeker ben diyeyim
ta ki söz geçirene kadar

Totosu rahat etsin istiyor adam .
Benim arabam olacak iş yerine servisle gidicem ,eşim de arabamla işe gidecek oh ne ala ne ala 😂
Hani onun okula cok mazot yakmıyor diye kabul ettim ben de. O yüzden uzak okul yazmadı o da söyledim çünkü ben kullanmiycaksam sen de uzağa kullanma diye. Yoksa aynı mesafede olsa tabii ki direkt ben kullanirim. Benim talebim sadece bu kaç hafta max bir ay icindi. Ona bile olur veremedi gonlunden

Bana da bu konuda kadınlar düşünülmeli gibi geliyor yani ama eşim biraz daha eşitlikçi düşünüyor normalde öyle düşünmez ama bu konularda ben yoruluyorsam o da yorulur zorlanır yani maalesef böyle dusunuyor
Eşitlikçi düşünelim, siz 20 km uzaklıktaki okula gideceksiniz eşiniz 3 km uzaklıktaki okula gidecek, arabayla ortalama 60 km hızla gidildiğinde sizin okula 20-25 dakikada, eşinizin okuluna 3-3,5 dakika da ulaşılıyor.

Okula yürüyerek gidildiğinde ortalama 6 km yürüme hızıyla sizin okula 3 saatte, eşinizin okuluna 30 dakikada varılıyor, bu hesaplamalara yol durumu vb katılmamıştır.

Bu durumda uzaktaki okula giden arabayı kullanır zira yakındaki okula yürüyerek bile ulaşım sağlanabilir, ki 3 km yol nedir ki ben neredeyse her gün 5 km yol yürüyorum spor olsun diye.

O okula yüzlerce çocuk gidiyor, siz koca adamamı üzülüyorsunuz kötü mahalle diye
Okuldaki öğrenciler o mahallede yaşayan kesim. Uyuşturucu vs tinercilerin filan olduğu bir mahalle maalesef. Eşime üzülmüyorum bencilligine üzülüyorum

Attım trip fazlaca okuldaki erkek hoca ile gideyim madem dedim ki bu arada sinirle ona da yazdım iki erkek arkadaşı daha olacak arabada. Yani eşime soyliycem şu an konuşmuyoruz ciddi ciddi bakalım razı olacak mı merak ediyorum
Razi olursa zaten sıkıntı buyuk bence.Kendi 3 km arabayla gidebilmek icin sizin 3 erkekle bir arabaya binmenize izin verecekse hemen bosayin onu 😀

Eşitlikçi düşünelim, siz 20 km uzaklıktaki okula gideceksiniz eşiniz 3 km uzaklıktaki okula gidecek, arabayla ortalama 60 km hızla gidildiğinde sizin okula 20-25 dakikada, eşinizin okuluna 3-3,5 dakika da ulaşılıyor.

Okula yürüyerek gidildiğinde ortalama 6 km yürüme hızıyla sizin okula 3 saatte, eşinizin okuluna 30 dakikada varılıyor, bu hesaplamalara yol durumu vb katılmamıştır.

Bu durumda uzaktaki okula giden arabayı kullanır zira yakındaki okula yürüyerek bile ulaşım sağlanabilir, ki 3 km yol nedir ki ben neredeyse her gün 5 km yol yürüyorum spor olsun diye.
Yürünecek bı yer olsa direkt yürürsun derdim zaten benim bırakmam güzergahını uzatacak çünkü. Mahalle olarak kötü mahalle diye yürümek istemiyor bu da kendi tercihi ama otobüs illaki vardır veya ben bırakırım geçici olarak. Kesinlikle mantıklı gelmiyor

Araba benim olmasa gerçekten biner giderim direkt ama bu şekilde benim arabam istediğimi yaparim diye düşünmesini istemiyorum erkekler maddi konularda gururlu oluyor canları sıkılıyor en son da ben bakarım çaresine sen bineceksin dedi

pff gururlu olsa ağzını açmazdı. ben nasıl gidicem demezdi. 3 km için dır dır yapmazdı.
araba sizin 20 km lik okul sizin okul çıkışı 1.5 saat servis otobüs her neyse bekleyecek olan sizsiniz mızmızlanan eşiniz.

Yürünecek bı yer olsa direkt yürürsun derdim zaten benim bırakmam güzergahını uzatacak çünkü. Mahalle olarak kötü mahalle diye yürümek istemiyor bu da kendi tercihi ama otobüs illaki vardır veya ben bırakırım geçici olarak. Kesinlikle mantıklı gelmiyor
Toplu taşıma vardır, otobüs minibüs.
Okuldaki tek öğretmen eşiniz değildir, hepsi okulun civarında da oturmuyordur, otobüsle bile gitse, siz toplu taşımayla gidip geldiğinizde ortalama 20-30 dakikada ulaşım sağlarken eşiniz toplu taşımayla en fazla 5 dakika yolculuk yapacak.

Uzak mesafe gidecek olanın önceliği olur, 20 km ötedeki okula eşiniz, 3 km ötedekine de siz gitseydiniz o zaman arabayı eşiniz kullansın derdim.

Eşini giderken bırakırsın dönüşte de baksın başının çaresine.
Hem araba senin, hem işin uzakta..
Son dönemde öğretmen arkadaşlarımın eşleri sürekli bu araba meselesinde o kadar bunaltıyorlar ki. Kendi paralarıyla aldıkları arabalarını kendilerinin gibi kullanıp bir de kızlara çok lazım olsa bile vermemek için küsüyorlar. Noluyor bu adamlara hepsi aynı anda.
Sen istemesen bile sen git benimki yakın demeliydi. İlkokul verisi gibi ben alır koyarım demişsin ona rağmen bir tipler bir haller.

X