• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın iş yerindeki kız

Oysa çoktan eşine kapıyı göstermeliydi.
Adam gösterdi kapıyı..
Herkesin hem fikir olduğu nadir konulardan biri halbuki ama cevaplar bile tamam sen haklısın şeklinde.
Ne diyelim ki bu kadar insan iyi niyetiyle anlatmaya çalıştı..
Böyle konularda insanlar sayfalarca iyi niyetleriyle yol göstermeye çalışıyorlar ama konu Sahiplerinde bir hareketlenme olmuyor giriş gelişme ve kapanış
O yüzden üzülmüyorum artık herkes kendi eliyle yapıyor kendine

Öyle bir şey varsa bütün dünya beni siksin dedi. Sadece bu zamana kadar bu şekilde oturma olunca birden farklı bir şey yapamıyor şimdi onlarca küfür geçiyor aklımdan içimden sövüyorum
Eşinizin ettiği küfürü direk yazmanıza gerek yok, nokta koyun banlanırsınız. Adamın söylediği bütün bahaneleri siz de bize iletiyorsunuz. Siz 20 li yaşlarda erkek iş arkadaşınızla cilveleşseniz, ama napim kendisi gelip yanıma oturuyor demeye devam etseydiniz, mmm uzatarak yav..ak yav..ak yazışsaydınız iki çocuğun velayetini alıp koymuştu sizi kapıya. Toplumda yaşamanın kuralları var, evli barklı adam sabah gözünü açıp çocuğuyla kendinin fotoğrafını gönderemez. 2 ahlaksız birbirini bulmuş ama biri daha uyanık. Biri şu herifi biraz pohpohlayım da kendini bir şey sansın işim falan düşer kafasında, diğeri de ya hala taş gibiyim kızların dibi düşüyor hayalinde. Başka bir kafa da çocuğum var napim söz verdi o kızın yanına oturmuycakmış diye kendini avutuyor. Sanki tüm mesele yan yana oturmak. Oynaşma fırsatı bulunca oynaşan, mayası bozuk, karaktersiz bir adam değil sanki mesele.

Çalışmayan, boynuz üstüne boynuz takan ve ama napim kolay değil çocuk var diyenler konu açmasın. Yönetimden talep ediyorum üyeler tarafından oylama yapılsın. Bu ne ya, sevgi saygı bilmeyen, aldatan, küfreden, boşa yeminler eden adamları savunanlardan gına geldi yetti. Altın kural, boşanmaya niyetin yoksa zinhar ayrılmayacaksan kurcalama. Her gün ama her gün mü serviste 2 kişilik boş yer oluyor ve bunlar yan yana düşüyor? Yan koltuğa başkası oturmasın diye eşya koyuyor olmasınlar? Çocuğunun üstüne yemin edenler var haberiniz olsun. Bu kadar olaya rağmen hala karısı görüntülü arayınca açmayan, oyun oyuyorum diye bahane üreten adam söz vermişmiş. Ya çocukların başına bir şey gelse, ya siz fenalaşsanız gözünüz kararsa, ya düşüp kalsanız banyoda? En iyisi 112 ya da itfaiyeyi arayın, onlar telefona cevap veriyor.

İşyerinde de oynuyormuş arkadaşları bile arayınca açmıyormuş. Millet işsiz geziyor bunalıma giriyor ama bazı paşazadeler çalışmak yerine gönlünce oyun oynuyor.

Her sabah canım cicim diyerek iş arkadaşını uyandıran, gün içinde defalarca mesajlasip halini hatrini soran, gerektiğinden şoförlüğünü yapan bir centilmen nasıl oluyor da servise hanım meslektasindan önce biniyor? Hiç yakıştıramadım 😂 Sizi niye dinlesin ki? Adamın keyfi yerinde, siz umurunda değilsiniz...

Siz hep esinizin size anlattiklarina inaniyorsunuz? Esiniz iliskisi olsa evet var diyebilir mi? Tabiki turlu bahanelerle konuyu kapatmaya calisacak. Yani sizin evinizde, yaninizda kiziyla fotosunu cekip kiza atan adam her halti yer kusura bakmayin. En iyisi hakarette etse, kizla yakinlasmaya devamda etse bosanmicam deyin bitsin bu konu. Cunku tonla sey yaziliyor hala esim boyle dedi, soyle dedi diyorsunuz. Bu yazdiklariniza siz inanabilirsiniz ama biz yemiyoruz.
Bu sabah serviste önde tek kişilik yer olduğunu ve oraya oturduğunu söyledi. Servis değişmiş ve bu serviste önde tek kişilik yer varmış. Dikkat ediyorum için rahat olsun iş muhabbeti dışında konuşmayacağıni söyledi Ben seni sevdiğim için bir şey yok yeminler ettim ama sen inanmadığın için dikkat ediyorum. daha fazla kurma düşünme bunları dedi

Üşenmedim 19 sayfayı da okudum ve sadece şunu söylemek istiyorum neden bilmiyorum ama siz çok sakinsiniz. Bu konu geçmedi

Eşinizin ettiği küfürü direk yazmanıza gerek yok, nokta koyun banlanırsınız. Adamın söylediği bütün bahaneleri siz de bize iletiyorsunuz. Siz 20 li yaşlarda erkek iş arkadaşınızla cilveleşseniz, ama napim kendisi gelip yanıma oturuyor demeye devam etseydiniz, mmm uzatarak yav..ak yav..ak yazışsaydınız iki çocuğun velayetini alıp koymuştu sizi kapıya. Toplumda yaşamanın kuralları var, evli barklı adam sabah gözünü açıp çocuğuyla kendinin fotoğrafını gönderemez. 2 ahlaksız birbirini bulmuş ama biri daha uyanık. Biri şu herifi biraz pohpohlayım da kendini bir şey sansın işim falan düşer kafasında, diğeri de ya hala taş gibiyim kızların dibi düşüyor hayalinde. Başka bir kafa da çocuğum var napim söz verdi o kızın yanına oturmuycakmış diye kendini avutuyor. Sanki tüm mesele yan yana oturmak. Oynaşma fırsatı bulunca oynaşan, mayası bozuk, karaktersiz bir adam değil sanki mesele.

Çalışmayan, boynuz üstüne boynuz takan ve ama napim kolay değil çocuk var diyenler konu açmasın. Yönetimden talep ediyorum üyeler tarafından oylama yapılsın. Bu ne ya, sevgi saygı bilmeyen, aldatan, küfreden, boşa yeminler eden adamları savunanlardan gına geldi yetti. Altın kural, boşanmaya niyetin yoksa zinhar ayrılmayacaksan kurcalama. Her gün ama her gün mü serviste 2 kişilik boş yer oluyor ve bunlar yan yana düşüyor? Yan koltuğa başkası oturmasın diye eşya koyuyor olmasınlar? Çocuğunun üstüne yemin edenler var haberiniz olsun. Bu kadar olaya rağmen hala karısı görüntülü arayınca açmayan, oyun oyuyorum diye bahane üreten adam söz vermişmiş. Ya çocukların başına bir şey gelse, ya siz fenalaşsanız gözünüz kararsa, ya düşüp kalsanız banyoda? En iyisi 112 ya da itfaiyeyi arayın, onlar telefona cevap veriyor.

İşyerinde de oynuyormuş arkadaşları bile arayınca açmıyormuş. Millet işsiz geziyor bunalıma giriyor ama bazı paşazadeler çalışmak yerine gönlünce oyun oynuyor.
Çalışıyordum bebegimden dolayı ucretsiz izindeyim. Fakat dediğiniz gibi kolay olmuyor yaşayınca teşekkürler yorumunuZ icin. Ayrıca çok üzgün olduğum zamanda yazdım dikkat etsem daha iyi olurdu evet fakat neden açık yazmayayim ne oluyor açık yazınca bir harf silsem çok mu edepli olacağım

Çalışıyordum bebegimden dolayı ucretsiz izindeyim. Fakat dediğiniz gibi kolay olmuyor yaşayınca teşekkürler yorumunuZ icin. Ayrıca çok üzgün olduğum zamanda yazdım dikkat etsem daha iyi olurdu evet fakat neden açık yazmayayim ne oluyor açık yazınca bir harf silsem çok mu edepli olacağım
Üye olurken şartları kabul ediyorsunuz. Küfür hakaret vs yasak banlanıyorsunuz bir süre. Haklısınız harf silince de ne yazıldığı belli oluyor ama hem hoş görünmüyor hem de site kuralları böyle. Resmi bir yazı yazarken de kullanmıyoruz bu kelimeleri, öyle düşünün.

Üye olurken şartları kabul ediyorsunuz. Küfür hakaret vs yasak banlanıyorsunuz bir süre. Haklısınız harf silince de ne yazıldığı belli oluyor ama hem hoş görünmüyor hem de site kuralları böyle. Resmi bir yazı yazarken de kullanmıyoruz bu kelimeleri, öyle düşünün.
Bilmiyordum teşekkürler

Bu ne rahatlık ya🙄sabahları uyandırmalar falan çok geç uyanmışsınız siz olaya flört aşamasında gibiler en çokta çaba veren taraf eşin gibi evli olarak kendini geri çekmesi gerekirken koşmaya devam ediyor.Daha uyanık olun yoksa fena sonuçlarla karşılaşa bilirsiniz.
Kiz uyaniyor konu sahibi yatiyor 🫢😀

Eşimi görüntülü aradım servisteyken ve oyun oynadığı için açmadı. O kız yanında mi dedim evet dedi. Başka erkek yokmuş serviste herkes kızmış zaten .Birden başka yere geçip kıza tavır koyamazmış. Yoruldum artık. Senin zannettigin gibi bir şey yok deyip hakaret etti bana neyi anlamıyorsun dedi
Aralarında hiçbir şey yoksa da tamamen abi kardeş şeklindeyse de diyalogları bu kadar konunun ve söylemenizin üstüne neden inatla aynı yerde oturuyor?Oyun oynuyor diye açmıyor?Yani şuan gözünüzde sabıkalı zaten kendini aklamasi için bir mücadele vermesi gerekiyor.İstedigi kadar kız olsun hepsi gitsin başka kızın yanina otursun.

Kocamın iş yerinde sorumlu olduğu kız var 11 yaş küçük kendisinden. Aynı servisle gidip geliyorlar. Hep eşimin yanına oturuyor. Kız serviste başka birini tanımıyormuş aynı ortamda da çalışınca hep eşimin yanına oturuyor. Kocam sabahları evden çıkar çıkmaz onu aramaya başladı. Önce servise gelmediğinde arıyorum uyanamadiysa uyansın diye dedi. Sonra her sabah arıyorsun dedim. Uyandırmak için dedi.Bir de servis kızın evinin oraya geldiğinde kızı arıyor. Kız bebeğime hediye falan almış eşime de fotoğrafını at demiş. Eşim sabah uyanır uyanmaz kendisiyle bebeğimin selfie çektiği fotoğrafı kıza göndermiş ve hadi uyan artık yazmış kıza. Kız da saniyesinde uyandımmm yazmış. Ayrıca eşime bir gün öncesinden işe geç geleceğini bir belge almak için bir yere gideceğini söylemiş arayarak ve sabahında eşime gittiği yerin fotoğrafını çekmiş bekliyorummm yazmış. Eşim de onu gaza getirici başarabilirsin tarzında şeyler yazmış. Hafta sonları işe gitmek zorunda kalırsa şahsi arabamızla işe gidiyor benim aldığım arabayla. Neyse kıza da haber veriyor birkaç defa da almış iş çıkışı bırakmış kızı. Eşim arabayla geliyorum dediğinde temamm falan yazmış. Yukardaki mesajlarda yazdığı gibi mmm leri uzatarak. İş yerinde yaş mevzusu geçtiğinde ben sizin çocuğunuz yaşındayım demiş eşime. Ve ara bir gün çocuklarınızı benim yerime öpün eşinizi de benim yerime öpün gibi bir şey söylemiş. Açıkçası her yere çekilebilecek bir söz. Şimdi tüm bunların başı var bir de. Kız sınava hazırlanıyordu. Eşim de onun yapamadığı soruları çözüyordu iş yeri ortamında. Hatta bazen telefonuna mesaj olarak da atıyordu. Orada da çocukca immm şey falan tarzında konuşmaları var şımarık şımarık. Neyse sınavdan sonra da bu konuşmaları görünce eşime kızdım. Eşim işyerindeki kızlarla o kızın arasının iyi olmadığını kendisi gibi diğer erkek olanlarla da bu şekilde konuştuğunu söyledi. Ama şunu da ağzından kaçırdı. Sorumlusu olduğu için mi bilmiyorum onun gözünde farklı bir yeri olduğunu söyledi. Ben de daha çok kızdım gözünde farklı bir yere gelmek için ne yaptın diye. Bir süre tartıştık hatta bir gün beni dinlemek istemediği için ayrı yattı benimle. Ertesi gün işten gelince haklısın peki napim sen ne dersen onu yapıcam dedi. Ben de sana karşı bu kadar rahat olmasına sen izin vermişsin bundan sonra dikkat edeceksin dedim. Bu arada da gün içerisinde sürekli arasirlardi işle ilgili. Ne yapmalıyım bundan sonrasında kız eşime yakın davranmaya devam eder mi endişelenmekte haklı mıyım
Öncelikle eşin istemeden kız eşine böyle davranamaz kızın hareketlerinden eşin senin kadar rahatsız olmuyor klasik iş yeri flörtü yaşıyorlar ister abi desin ister kardeşim desin bunun adı flört senin problemin de eşin eşin azıcık ağır başlı olsun millete böyle cıvımasın

Öncelikle eşin istemeden kız eşine böyle davranamaz kızın hareketlerinden eşin senin kadar rahatsız olmuyor klasik iş yeri flörtü yaşıyorlar ister abi desin ister kardeşim desin bunun adı flört senin problemin de eşin eşin azıcık ağır başlı olsun millete böyle cıvımasın
Kıza yaptıklarını iyilik olarak görüyor. Ben iyi bir insanım sen ne anlarsın demişti tartışmamızda

Kıza yaptıklarını iyilik olarak görüyor. Ben iyi bir insanım sen ne anlarsın demişti tartışmamızda
Madem iyi bir insan eşiniz elin kızı için eşi olan size neden hakaret edip sizi üzüyor o zaman el iyisi ev ayısı diye bir tabir var o geldi aklıma.
Yarın seni ziyarete geleceğim deseniz ne der?

Back