Eşimin vurdumduymazligi...

Iyi seyler yasamiyorsunuzki bunu ne hakla bekliyor :/ bir kac gün annenizde gidip kalsaniz özlemesi icin? hemde annnenize destek olmak icin.. kk 'de en cok üzüldügüm konulardan biri bu oldu nedense

Iyi seyler yasamiyorsunuzki bunu ne hakla bekliyor :/ bir kac gün annenizde gidip kalsaniz özlemesi icin? hemde annnenize destek olmak icin.. kk 'de en cok üzüldügüm konulardan biri bu oldu nedense
3 haftadır ankaradaydım babamın tedavisi için yanındaydım ramazan diye geldim bayrama geri gideceğim, bende öyle düşündüm belki özler diye, sözde çook özlüyor ama ben gelince yine aynısı kumanda elinde tv karsısında ,ben de onu demeye calışıyorum eşime de derim hayatta her zaman gülcez diye bişey yok ama ona göre de aglanmamalı vallahi içim paramparça

Bide dertlerim yetmiyormuş gibi beni milletin yanında terslemesi, söylediği bişeyi anlatınca o öyle değildi diyip beni yalancı konumuna düşürmesi bunlarda çok zoruma gidiyor çünkü ben bu hayatta yalansız büyüdüm.

Nisanlilik döneminizdedemi böyleydi yani derdinizi paylasmayan birimiydi yinemi umursamazdi? fazlasiyla rahat halleri ailesimi öyle yetistirmis acaba ? Bence bu durumun altinda birsey var bana öyle geldi

Bence işe üzülmeyi bırakmakla başlamayı denemelisin...yapabilirmisin? Bence yapmalısın...hem kim bilir belki bu sefer kendi gelir (genellikle böyle olur) ama gelmezse de dünyanın sonu değil...

Biraz kendine dön derim ben...düşünme onu

Nisanlilik döneminizdedemi böyleydi yani derdinizi paylasmayan birimiydi yinemi umursamazdi? fazlasiyla rahat halleri ailesimi öyle yetistirmis acaba ? Bence bu durumun altinda birsey var bana öyle geldi
Nişanlılıkta öyle değildi aksine daha ilgiliydi biraz rahat büyümüş hayattaki hiç bi şeyi takmıyor .evlenince rahatlık çöktü.

Nişanlılıkta öyle değildi aksine daha ilgiliydi biraz rahat büyümüş hayattaki hiç bi şeyi takmıyor .evlenince rahatlık çöktü.

Benimde var tanidigim böyle biri cok fazla aile icinde simartilmis biri sürekli herseyle saka yapar dalga gecer hic ciddi konusmaz ciddi konusmasi icin yemin ettiririz bagira cagira sürekli sakalar yapar güler ,, bir konuya aglayinca üzülnce biz hemen dua edin ne agliyorsunuz fln der ,tabi arada üzüldügü seyler oluyor ama uzun sürmüyor cok takmiyor,
tasaruflu degildir mesela tutumsuzdur yani aileden yetismeden öyle buda bir erkek düsünün eside tam tersi herseye kafa takan cok olumsuz düsünen bazen suratsiz demiyimde yüzü asik fazlasiyla tasarruflu saka nerdeyse hic yapmayan biri fazlasiyla ciddi ve bunlarda severek evlendi .. diyecegim o'ki belki esiniz farkli dir sizden evlenincede ztan artik benim kafasinda ve rahat tir yani seviyordur ama olusu böyledir?

Doğru kafası çok rahat hiç bi şeye kafa yormaz ama aynı çatı altındayız hiç mi halimi sormaz buna çok takıyorum işte

[QUOTE="Toprak111, post: 51580725, member: 825778"
haklıyken de gider özğr dilerim sırf huzurumuz bozulmasın diye ama artık Yoruldum [/QUOTE]

Her şeyden önce bunu yapmayı bırakın.

Çok ezdirmiyor muyuz kendimizi? Tabi ki yuvamizda huzurumuz olsun diye cirpinacagiz ama saygıdeğer olmayı da ihmal etmeden.

Yoksa inanın daha çok uzulursunuz.

Böyle erkeklerin olduğunu okuyunca kendi kocamla birlikte hepsini eşşek sudan gelinceye kadar dövesim geliyo afedersiniz de madem böyle yapcaklar bu kadınları gencecik yaşlarında hayattan soğutup erkeklik yapamıcaklar neden evleniyolar anlaamıyorum.
Aynen dediğinize katılıyorum bende eşimle boşanma sürecindeyim nedeni iste
Zor zamanımda olmayan adamı iyi zamanımda da ben istemem napıym öyle kocayı
Rabbim sabır versin hakkımızda hayırlısını versin artık başka dicek bişey kalmıyo maalesef

[QUOTE="Toprak111, post: 51580725, member: 825778"
haklıyken de gider özğr dilerim sırf huzurumuz bozulmasın diye ama artık Yoruldum

Her şeyden önce bunu yapmayı bırakın.

Çok ezdirmiyor muyuz kendimizi? Tabi ki yuvamizda huzurumuz olsun diye cirpinacagiz ama saygıdeğer olmayı da ihmal etmeden.

Yoksa inanın daha çok uzulursunuz.[/QUOTE]
Biraz öyle oldu sanırım ama artık öyle değilim ezdirmiyorum kendimi

Aynen canım Rabbim hakkımızda hayırlı eylesin ben çok dedim onu ya madem zor zamanımda yanımda olmayacaktı , madem bana değer vermeyecekti , hayattan soğutacaktı niye evlendi benimle niye hayatımı mahvetti hala da diyorum 20 yasında evlendim hayat doluydum benim günahım ne ben bu kadar değer verilmeyecek ne yaptım , ölümlerden döndüm ben sağlığım gitti bir de bu sorumsuzluğu mu cekecektim

Yok beni yanlis anladiniz yani herseye fazla bosyere taktiginizi düsünüp artik umursamiyordur belki o hallerinizi diyorum.
Valla bilmiyorum ama normalde derdini çok belli eden biri değilim sürekli derdimi konuşmam bazen dolup tasıyorum o zamanda terslemeler hazır, belkide öyle düşünüyordur ama bu kadar vicdansız olabilir mi bi insan bir deri bir kemik kaldım aşırı kilo verdim her görenin içi sizlıyor eşimin niye sızlamıuor

tatlım biz mutlu olmak için evleniyoruz napıyosun sen. çık o evden bi de çocuğun da yokmuş.

Öncelikle geçmiş olsun.
Sorununa gelirsek eşinin yanında ağlamayı bırak daha güçlü dik duruşlu ol.
Ayrilmayacaksan bile bi duruşun olsun onla konuşmaya çalışma . Kendi kendine takıl ve kurslara git . Eve kapanma.
O gelip senle konuşur çok umursama sitem etme kısa cevaplar ver sorarsa. Üzgün durma .kendine zamanlar ayir kendi kendini mutlu et medet umma

Üzüldüm yaşadıklarına. Daha da çok gençsin. Arkadaşlar da yazmış, kendine uğraşlar bul, kafanı dağıt, ondan hiç beklentin olmasın, çık gez arkadaş bul, senin ona minnetin olmadığını gördükçe geri adım atar belki.

Eşim görevde demişsin asker yada polisse onlarda bu duygusal yoksunluk oluyor malesef, daha çok mantıkla yaklaşıyorlar herseye, bizi duygularımızı anlamıyorlar

Babacığına Allah şifa versin, o iyileşene kadar sabret, dediğim gibi eşini hiç kafaya takma, kendini mutlu edecek uğraşlar bul, baktın değişmiyor baban iyileşsin bakarsın duruma göre ne yapacağına. Hakkında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…