Allah razı olsun eşim hep iyi şeyler konuşmalı kötü şeyler ona göre değil. Allah dert vermiş gülüp oynayacak halim yok ya insanız sonuçta duygularımız var her şey insanlar için , eşimin yerinde tas olsa catlardı meraktan bu kadim niye bu kadar çok üzülüyor diye
3 haftadır ankaradaydım babamın tedavisi için yanındaydım ramazan diye geldim bayrama geri gideceğim, bende öyle düşündüm belki özler diye, sözde çook özlüyor ama ben gelince yine aynısı kumanda elinde tv karsısında ,ben de onu demeye calışıyorum eşime de derim hayatta her zaman gülcez diye bişey yok ama ona göre de aglanmamalı vallahi içim paramparçaIyi seyler yasamiyorsunuzki bunu ne hakla bekliyor :/ bir kac gün annenizde gidip kalsaniz özlemesi icin? hemde annnenize destek olmak icin.. kk 'de en cok üzüldügüm konulardan biri bu oldu nedense
Bide dertlerim yetmiyormuş gibi beni milletin yanında terslemesi, söylediği bişeyi anlatınca o öyle değildi diyip beni yalancı konumuna düşürmesi bunlarda çok zoruma gidiyor çünkü ben bu hayatta yalansız büyüdüm.Iyi seyler yasamiyorsunuzki bunu ne hakla bekliyor :/ bir kac gün annenizde gidip kalsaniz özlemesi icin? hemde annnenize destek olmak icin.. kk 'de en cok üzüldügüm konulardan biri bu oldu nedense
3 haftadır ankaradaydım babamın tedavisi için yanındaydım ramazan diye geldim bayrama geri gideceğim, bende öyle düşündüm belki özler diye, sözde çook özlüyor ama ben gelince yine aynısı kumanda elinde tv karsısında ,ben de onu demeye calışıyorum eşime de derim hayatta her zaman gülcez diye bişey yok ama ona göre de aglanmamalı vallahi içim paramparça
Bide dertlerim yetmiyormuş gibi beni milletin yanında terslemesi, söylediği bişeyi anlatınca o öyle değildi diyip beni yalancı konumuna düşürmesi bunlarda çok zoruma gidiyor çünkü ben bu hayatta yalansız büyüdüm.
Nişanlılıkta öyle değildi aksine daha ilgiliydi biraz rahat büyümüş hayattaki hiç bi şeyi takmıyor .evlenince rahatlık çöktü.Nisanlilik döneminizdedemi böyleydi yani derdinizi paylasmayan birimiydi yinemi umursamazdi? fazlasiyla rahat halleri ailesimi öyle yetistirmis acaba ? Bence bu durumun altinda birsey var bana öyle geldi
Nişanlılıkta öyle değildi aksine daha ilgiliydi biraz rahat büyümüş hayattaki hiç bi şeyi takmıyor .evlenince rahatlık çöktü.
Doğru kafası çok rahat hiç bi şeye kafa yormaz ama aynı çatı altındayız hiç mi halimi sormaz buna çok takıyorum işteBenimde var tanidigim böyle biri cok fazla aile icinde simartilmis biri sürekli herseyle saka yapar dalga gecer hic ciddi konusmaz ciddi konusmasi icin yemin ettiririz bagira cagira sürekli sakalar yapar güler ,, bir konuya aglayinca üzülnce biz hemen dua edin ne agliyorsunuz fln der ,tabi arada üzüldügü seyler oluyor ama uzun sürmüyor cok takmiyor,
tasaruflu degildir mesela tutumsuzdur yani aileden yetismeden öyle buda bir erkek düsünün eside tam tersi herseye kafa takan cok olumsuz düsünen bazen suratsiz demiyimde yüzü asik fazlasiyla tasarruflu saka nerdeyse hic yapmayan biri fazlasiyla ciddi ve bunlarda severek evlendi .. diyecegim o'ki belki esiniz farkli dir sizden evlenincede ztan artik benim kafasinda ve rahat tir yani seviyordur ama olusu böyledir?
Doğru kafası çok rahat hiç bi şeye kafa yormaz ama aynı çatı altındayız hiç mi halimi sormaz buna çok takıyorum işte
Eşim bunları düşünecek kadar düşünceli değil ki keşke böyle düşünse de takacagım şeyleri yapmasaAcaba melankolik oldugunuzu düsünüyor olabilirmi yani herseye fazla kafa taktiginizi ?
[QUOTE="Toprak111, post: 51580725, member: 825778"
haklıyken de gider özğr dilerim sırf huzurumuz bozulmasın diye ama artık Yoruldum
Aynen canım Rabbim hakkımızda hayırlı eylesin ben çok dedim onu ya madem zor zamanımda yanımda olmayacaktı , madem bana değer vermeyecekti , hayattan soğutacaktı niye evlendi benimle niye hayatımı mahvettiBöyle erkeklerin olduğunu okuyunca kendi kocamla birlikte hepsini eşşek sudan gelinceye kadar dövesim geliyo afedersiniz de madem böyle yapcaklar bu kadınları gencecik yaşlarında hayattan soğutup erkeklik yapamıcaklar neden evleniyolar anlaamıyorum.
Aynen dediğinize katılıyorum bende eşimle boşanma sürecindeyim nedeni iste
Zor zamanımda olmayan adamı iyi zamanımda da ben istemem napıym öyle kocayı
Rabbim sabır versin hakkımızda hayırlısını versin artık başka dicek bişey kalmıyo maalesef
Eşim bunları düşünecek kadar düşünceli değil ki keşke böyle düşünse de takacagım şeyleri yapmasa
Valla bilmiyorum ama normalde derdini çok belli eden biri değilim sürekli derdimi konuşmam bazen dolup tasıyorum o zamanda terslemeler hazır, belkide öyle düşünüyordur ama bu kadar vicdansız olabilir mi bi insan bir deri bir kemik kaldım aşırı kilo verdim her görenin içi sizlıyor eşimin niye sızlamıuorYok beni yanlis anladiniz yani herseye fazla bosyere taktiginizi düsünüp artik umursamiyordur belki o hallerinizi diyorum.
tatlım biz mutlu olmak için evleniyoruz napıyosun sen. çık o evden bi de çocuğun da yokmuş.Konumu açmakla açmamak arası nda çok kararsız kaldım ama açmak istedim yine de..benim sorunum bu eşimin ilgisizliği konuya nerden başlasam bilmiyorum , Biz eşimle çok zor şartlar altında çok büyük fedakarlıklar yaparak evlendik ama gerçekten çok büyük fedakarlıklar yaptık ve birbirimizi çok sevdik bir çok engeller aştık uzun konu buralara girmek istemiyorum şuan diyorum ki eşim hiç bir engele degmezmiş
Ben evlendiğim günden beri eşimin ailesi tarafından hor görüldüm hep yalanlarına inandım kandırıldım zerre kadar hakları yok üzerimizde düğünüme bile babamınlaflarıyla zor gelmişlerdi , eşimi sevdiğim için her şeye göz yummuştum, eşim onlar gibi değil beni seviyor o benim kıymetini biliyorr beni ezdirmez diye eşimle onlarla asla bir tutmadım ama şuan diyorum ki eşimin de hiç bi farkı yokmuş onlardan
4 seneye yaklaşıyor evliliğimiz ilk zamanlar eşiö çok iyiydi üzerime titrerdi ama zamanla değişti hem de çok değişti. Evlendiğim günden beri hayatımızda sağlık yönünden hep sorunlar oldu Önce kendim hastalandım sağlığım gitti elimden , sonra çocuğumuz olmadı tek çareniz tüp bebek denildi o da tutmadı, tam kendimi topladım dedim babamın akciğer kanseri son evre olduğunu öğrendim ve tamamen yıkıldım işte haftalardır hastanedeydim babamın yanında yeni geldim evime, bir de bunlar yetmezmiş gibi eşimin ailesinin bitmek bilmeyen ayırma politikaları..
Artık dayanamıyorum 24 yasındayım ama hiç yas yasamadımen çokta eşime kızıyorum şuan o kadar çok bunalım geciriyorumki, bulunduğum yerde arkadaşım hiç kimse yok derdimi anlatacağım kimsem yok, aşırı bunalım geciriyorum ki gerçekten çok zor günler geciriyorum eşim beni hiç dinlemiyor
O kadar ağlarım o kadar canım yanar eşim bir kere olsun niye aglıyorsun diye sormaz aksine tersler yine başlama der , kızarım bazen konuşmam niye konusmuyorsun demez, hiç bi zaman kötü günümde yanımda olmaz kolayı seçer işim var der gider bir kere olsun bana üzüldüğünü görmedimakşama kadar onu beklerim eve gelir hiç ilgilenmez ben konuşmadan hayatta konuşmaz bunaldım kızlar bi dert anlatmaya kalksam agzıma lafı teper uzatma yine der dinlemez ya bir kere de demediki bu kız kendi hasta babası hasta destek oluyum sadece bir kere sorsun neyin var nasılsın diye ya çok mu şey istiyorum
Eşimle hiç bişeyimi paylasamıyorum hemen kızıyo tersliyo o hep iyi şeyler olsun istiyo kimseyi umursamıyorbunlar yetmiyormuş gibi beni arakadaslarının yanında çok tersliyor çok bozuluyorum , kendisi bi konu anlatsın ben de o konuyu başkasına anlatınca yok öyle değil o diye hemen beni yalanlıyor ben çok utanıyorum yalancı konumuna düşürüyor beni , bir de ailesi her lafı söylüyor her dedikoduyu yapıyor hayatta ağzını acıpta niye öyle dedin2buiz demez ben bi kadın olarak onurumua gururuna yediremediğim için bazı lafları ben çıkıp ailesinin karsısında konusurum o susar hatta derim hep sen ne biçim erkeksin diye beni hayatta savunmaz arkamda hiç bi konuda durmaz.
Bu zamana kadar ben bu yuvayı kolay kurmadım diye herşeye göz yumdum. haklıyken de gider özğr dilerim sırf huzurumuz bozulmasın diye ama artık Yoruldum biz neleri göze aldık diyorum karşılığı bu muydu diyorum çok üzülüyorum ,eşimlede kavgaya kadar varır konusmalarımız pişman olur haklısın der bidaha öyle yapmıycaö davranmıycam der 2 gune kalmaz yine aynısı olur, değişmiyor bu adam değişmiyor nasıl değiştircem ben bu adamı...
K.bakmayın eşim görevde diye alel acele yazıyorum iki gündür konuşmuyorum hiç sormuyo niye konuşmuyorsun diye bıktım vallahi içimde sadece kin ve nefret besliyorum artık cekmediğim kalmadı ya bı adam kötü günümde yanımda olamayacaksa ne zaman olacak, ne zaman arkamda duracak ,ne zaman benimle birlikte gülüp benimle birlikte aglycakinanın çok kötüyüm ya ben neler feda ettim eşim için hayatımı ateşe attıydım zamanında terslenmek için mi hor görülmek için miydi her şey? Çok zoruma gidiyor artık akıl verin kızlar ne yapıyım şimdi bende eskisi gibi değilim artık hiç önemsemiyorum .
Üzüldüm yaşadıklarına. Daha da çok gençsin. Arkadaşlar da yazmış, kendine uğraşlar bul, kafanı dağıt, ondan hiç beklentin olmasın, çık gez arkadaş bul, senin ona minnetin olmadığını gördükçe geri adım atar belki.Konumu açmakla açmamak arası nda çok kararsız kaldım ama açmak istedim yine de..benim sorunum bu eşimin ilgisizliği konuya nerden başlasam bilmiyorum , Biz eşimle çok zor şartlar altında çok büyük fedakarlıklar yaparak evlendik ama gerçekten çok büyük fedakarlıklar yaptık ve birbirimizi çok sevdik bir çok engeller aştık uzun konu buralara girmek istemiyorum şuan diyorum ki eşim hiç bir engele degmezmiş
Ben evlendiğim günden beri eşimin ailesi tarafından hor görüldüm hep yalanlarına inandım kandırıldım zerre kadar hakları yok üzerimizde düğünüme bile babamınlaflarıyla zor gelmişlerdi , eşimi sevdiğim için her şeye göz yummuştum, eşim onlar gibi değil beni seviyor o benim kıymetini biliyorr beni ezdirmez diye eşimle onlarla asla bir tutmadım ama şuan diyorum ki eşimin de hiç bi farkı yokmuş onlardan
4 seneye yaklaşıyor evliliğimiz ilk zamanlar eşiö çok iyiydi üzerime titrerdi ama zamanla değişti hem de çok değişti. Evlendiğim günden beri hayatımızda sağlık yönünden hep sorunlar oldu Önce kendim hastalandım sağlığım gitti elimden , sonra çocuğumuz olmadı tek çareniz tüp bebek denildi o da tutmadı, tam kendimi topladım dedim babamın akciğer kanseri son evre olduğunu öğrendim ve tamamen yıkıldım işte haftalardır hastanedeydim babamın yanında yeni geldim evime, bir de bunlar yetmezmiş gibi eşimin ailesinin bitmek bilmeyen ayırma politikaları..
Artık dayanamıyorum 24 yasındayım ama hiç yas yasamadımen çokta eşime kızıyorum şuan o kadar çok bunalım geciriyorumki, bulunduğum yerde arkadaşım hiç kimse yok derdimi anlatacağım kimsem yok, aşırı bunalım geciriyorum ki gerçekten çok zor günler geciriyorum eşim beni hiç dinlemiyor
O kadar ağlarım o kadar canım yanar eşim bir kere olsun niye aglıyorsun diye sormaz aksine tersler yine başlama der , kızarım bazen konuşmam niye konusmuyorsun demez, hiç bi zaman kötü günümde yanımda olmaz kolayı seçer işim var der gider bir kere olsun bana üzüldüğünü görmedimakşama kadar onu beklerim eve gelir hiç ilgilenmez ben konuşmadan hayatta konuşmaz bunaldım kızlar bi dert anlatmaya kalksam agzıma lafı teper uzatma yine der dinlemez ya bir kere de demediki bu kız kendi hasta babası hasta destek oluyum sadece bir kere sorsun neyin var nasılsın diye ya çok mu şey istiyorum
Eşimle hiç bişeyimi paylasamıyorum hemen kızıyo tersliyo o hep iyi şeyler olsun istiyo kimseyi umursamıyorbunlar yetmiyormuş gibi beni arakadaslarının yanında çok tersliyor çok bozuluyorum , kendisi bi konu anlatsın ben de o konuyu başkasına anlatınca yok öyle değil o diye hemen beni yalanlıyor ben çok utanıyorum yalancı konumuna düşürüyor beni , bir de ailesi her lafı söylüyor her dedikoduyu yapıyor hayatta ağzını acıpta niye öyle dedin2buiz demez ben bi kadın olarak onurumua gururuna yediremediğim için bazı lafları ben çıkıp ailesinin karsısında konusurum o susar hatta derim hep sen ne biçim erkeksin diye beni hayatta savunmaz arkamda hiç bi konuda durmaz.
Bu zamana kadar ben bu yuvayı kolay kurmadım diye herşeye göz yumdum. haklıyken de gider özğr dilerim sırf huzurumuz bozulmasın diye ama artık Yoruldum biz neleri göze aldık diyorum karşılığı bu muydu diyorum çok üzülüyorum ,eşimlede kavgaya kadar varır konusmalarımız pişman olur haklısın der bidaha öyle yapmıycaö davranmıycam der 2 gune kalmaz yine aynısı olur, değişmiyor bu adam değişmiyor nasıl değiştircem ben bu adamı...
K.bakmayın eşim görevde diye alel acele yazıyorum iki gündür konuşmuyorum hiç sormuyo niye konuşmuyorsun diye bıktım vallahi içimde sadece kin ve nefret besliyorum artık cekmediğim kalmadı ya bı adam kötü günümde yanımda olamayacaksa ne zaman olacak, ne zaman arkamda duracak ,ne zaman benimle birlikte gülüp benimle birlikte aglycakinanın çok kötüyüm ya ben neler feda ettim eşim için hayatımı ateşe attıydım zamanında terslenmek için mi hor görülmek için miydi her şey? Çok zoruma gidiyor artık akıl verin kızlar ne yapıyım şimdi bende eskisi gibi değilim artık hiç önemsemiyorum .