Elimden geldiğince öyle yapıyorum..Baban için bosanamiyosan kendini dışarı at derim. Mümkün olduğunca esini takmamaya calis. Is olur kurs olur arkadaslar olur kendini baska türlü mutlu et. Sartlar uygun olunca da bosanirsin.
Annem bile der ben senin kadar cekmedim diye 20 yasında evlenip sırnaka gittiydim daha neler nwlerEvlenmemeniz gerekiyormus israrla grncecik yasta evlenmissiniz
Yas 24 ve yasadimlariniza bakin
Babaniza cok gecmis olsun acil sifa diliyorum
Siz de toparlanin ve ciddi bir karar verin bence hayat boyle gecmez
Öncelikle şimdiden eşine bir çıngar Çıkart. Ezilme, ez. Ciddiyetini ve yorulduğunu anladın ona göre gardını alsın. Asla alttan alma ve dik dur.Allah razı olsun çok güzel anlatmışssınız, 20 yasında evlendim ama bir kere olsun mutlu olamadım şuan 24* yasındadyım ama bu yasa kadar hayatım hep fedakarlıklarla gecti yasımı yasayamadım gençliğim çürüdü , emin olun bende patlıycam bir gün şuan babam hasta elim kolun bağlı birşey yapamıyorum sadece sabrediyorum..
Cok doğru. En kısa zamanda gitceö psikolojik destek için artık kaldıramıyorum çünkü.Ayrıca psikolojik destek al bence..zaten bir hastaya bakmak zor Allah şifa versin..bir yandan başka problemler ..kendin için destek al bence..kimse için değmiyor şu hayatta..senin güçlü olman lazım..
Aynen çok güçlüyüm hayatta hiç bir zaman isyan etmedim kendinde rahatsızım 10 cm kitle alındı benden de ben kendime çare bulamadan Allah dert verdi her zaman şükrettim ama dertler Allahtan eşimin yaptıkları da mı Allahtan diye düşündüm hep, 48 kiloyum küçücük bedenimde çok şey taşıyorumÖncelikle şimdiden eşine bir çıngar Çıkart. Ezilme, ez. Ciddiyetini ve yorulduğunu anladın ona göre gardını alsın. Asla alttan alma ve dik dur.
Babana da bol bol dua ve güçlü ol. İyi düşünmek iyiyi getirir, kötü düşünmek kötüyü. Yaşanacak ne varsa herkes o kadarını yaşar. Baban hakkında da kendini motive et.
24 yaş çok geç değil yaşanılanlardan dolayı öyle düşünüyorsun. Aynı yaştayız, bekarım. Benim de bazen tükenmişlik durumların oluyor, yaşım 24 diyorum, ne yaşadım ki diyorum.
Sonra kendime geliyorum ve pes etmemek için elimden geleni yapıyorum.
Senin yaşadıklarınla kıyaslanamaz bile benimkiler.
Demek ki o derecede güçlüsün ki hala ayaktasın. Bu kadar iyi ve yapıcı olmaktan sıyrıl, hakedene de hakettiği gb davran. Her şey temiz kalbin gb olsun hayatında.
Sevdiğni sanıyorsun işte daha doğrusu sevildiğini ailem hiç istememişti zaten keşke ailemi dinleseydim.Evlenmemeniz gerekiyormus israrla grncecik yasta evlenmissiniz
Kıyamam ya :-( RABBİM neler yaşamışsın . Ama bak hala ayaktasın.Aynen çok güçlüyüm hayatta hiç bir zaman isyan etmedim kendinde rahatsızım 10 cm kitle alındı benden de ben kendime çare bulamadan Allah dert verdi her zaman şükrettim ama dertler Allahtan eşimin yaptıkları da mı Allahtan diye düşündüm hep, 48 kiloyum küçücük bedenimde çok şey taşıyorumgerçekten kalbim çok temiz aşırı merhametliyim hep bundan kaybettim.
Allah razı olsun hedeflerimden hiç bir zaman vazgecmedim insaallah gerçekleşecek bütün hedeflerin.Babacığına ve sana çok geçmiş olsun. İşin yoksa iş bul, önüne hedefler koy ve biran önce birseyler yapmak için harekete geç. Yaşın daha çok küçük hiç birsey için geç değil.
Sevdiğni sanıyorsun işte daha doğrusu sevildiğini ailem hiç istememişti zaten keşke ailemi dinleseEvlenmemeniz gerekiyormus israrla grncecik yasta evlenmissiniz
O kadar gencken aileleri mutlaka dinlemek gerekiyor , hayat tecrubesi baska birseySevdiğni sanıyorsun işte daha doğrusu sevildiğini ailem hiç istememişti zaten keşke ailemi dinlese
Çok denedim Çingen olmayı cazgır olmayı ama beceremedim dayanamadım ama gerçekten öyle olcagım bir daha çünkü öyle olmam gerekliKıyamam ya :-( RABBİM neler yaşamışsın . Ama bak hala ayaktasın.
Bazen iyi olmanın kötü sonuçlar doğurduğu insanlar var. Onlara denk geldiğinde ne kadar kötü olursan o kadar seçiliyor ve ilgi görüyorsun.
Bence iyi niyetini bir kenara bırakıp, herkese hakettiği gibi davran. İlk bir afallama olacak sonra sindirme politikasına girilecek ama yavaş yavaş yola gelecekler. Biraz Çingen olmak lazım.
Çok adım atmak istiyorum ama babam hastayken bişey yapamıyorum sabırla bekliyorum .O kadar gencken aileleri mutlaka dinlemek gerekiyor , hayat tecrubesi baska birsey
Ama keske demenin hicbir faydasi yok hala kendinizi kurtarabilirsiniz , cok gencsiniz , onunuzde upuzun yillar var degerlendirmek sizin elinizde , 10 sene sonra keske dememek icin adim atin
Canım çok konuştum hatta saatlerce konuştum sadece dinlemekle yetindi, Vallahi billahi eşimin aile konusunuda sürekli dile getirmedim, çünkü bir kere konuyu actım yine laf agzımda kaldı bidaha da açmadım , hakkımda o kadar ağır konusmuslarki hiç tanımadığıö akrabalarına duyunca çok zoruma gitmişti hepsinin karşısında ben konuşmustum çünkü eşimde konuşacak yürek yok başkada bişey konuşulmadı evdeCanım öncelikle çok geçmiş olsun Allah şifa versin babana. Anlatiklarina gelince daha çok gencsin ama bir ömür böyle geçmez geçirmeye calisirsanda çok yipranirsin yada Allah korusun hasta olursun .Esinin seni dinlememe nedeni acaba daha önceleri sürekli ailesi hakkında yorum yapman veya şikayet etmen olabilir mi yaptıysa n tabi erkekler biliyorsun hiç gelemezler dert dinlemeye ama hep böyleyse de aranızda sevgi saygı yok gibi derhal karşına al konuş duzelmiyosada kendi yolunu çiz
Canım babam hasta beni yakma benim için sabret dedi babamı daha da çok üzmek istemiyorumpeki boşansan ailen yanında olurmu yani maddi manevi?eşinin biraz burnunun surtmesu gerekiyor
Cocuk yapma sakin cnm bi muddet evliCanım babam hasta beni yakma benim için sabret dedi babamı daha da çok üzmek istemiyorum
Zaten olması imkansız asla yapmam zaten.Cocuk yapma sakin cnm bi muddet evli
Kalsanda sakin