Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konumu açmakla açmamak arası nda çok kararsız kaldım ama açmak istedim yine de..benim sorunum bu eşimin ilgisizliği konuya nerden başlasam bilmiyorum , Biz eşimle çok zor şartlar altında çok büyük fedakarlıklar yaparak evlendik ama gerçekten çok büyük fedakarlıklar yaptık ve birbirimizi çok sevdik bir çok engeller aştık uzun konu buralara girmek istemiyorum şuan diyorum ki eşim hiç bir engele degmezmiş
Ben evlendiğim günden beri eşimin ailesi tarafından hor görüldüm hep yalanlarına inandım kandırıldım zerre kadar hakları yok üzerimizde düğünüme bile babamınlaflarıyla zor gelmişlerdi , eşimi sevdiğim için her şeye göz yummuştum, eşim onlar gibi değil beni seviyor o benim kıymetini biliyorr beni ezdirmez diye eşimle onlarla asla bir tutmadım ama şuan diyorum ki eşimin de hiç bi farkı yokmuş onlardan
4 seneye yaklaşıyor evliliğimiz ilk zamanlar eşiö çok iyiydi üzerime titrerdi ama zamanla değişti hem de çok değişti. Evlendiğim günden beri hayatımızda sağlık yönünden hep sorunlar oldu Önce kendim hastalandım sağlığım gitti elimden , sonra çocuğumuz olmadı tek çareniz tüp bebek denildi o da tutmadı, tam kendimi topladım dedim babamın akciğer kanseri son evre olduğunu öğrendim ve tamamen yıkıldım işte haftalardır hastanedeydim babamın yanında yeni geldim evime, bir de bunlar yetmezmiş gibi eşimin ailesinin bitmek bilmeyen ayırma politikaları..
Artık dayanamıyorum 24 yasındayım ama hiç yas yasamadım en çokta eşime kızıyorum şuan o kadar çok bunalım geciriyorumki, bulunduğum yerde arkadaşım hiç kimse yok derdimi anlatacağım kimsem yok, aşırı bunalım geciriyorum ki gerçekten çok zor günler geciriyorum eşim beni hiç dinlemiyor
O kadar ağlarım o kadar canım yanar eşim bir kere olsun niye aglıyorsun diye sormaz aksine tersler yine başlama der , kızarım bazen konuşmam niye konusmuyorsun demez, hiç bi zaman kötü günümde yanımda olmaz kolayı seçer işim var der gider bir kere olsun bana üzüldüğünü görmedim akşama kadar onu beklerim eve gelir hiç ilgilenmez ben konuşmadan hayatta konuşmaz bunaldım kızlar bi dert anlatmaya kalksam agzıma lafı teper uzatma yine der dinlemez ya bir kere de demediki bu kız kendi hasta babası hasta destek oluyum sadece bir kere sorsun neyin var nasılsın diye ya çok mu şey istiyorum
Eşimle hiç bişeyimi paylasamıyorum hemen kızıyo tersliyo o hep iyi şeyler olsun istiyo kimseyi umursamıyor bunlar yetmiyormuş gibi beni arakadaslarının yanında çok tersliyor çok bozuluyorum , kendisi bi konu anlatsın ben de o konuyu başkasına anlatınca yok öyle değil o diye hemen beni yalanlıyor ben çok utanıyorum yalancı konumuna düşürüyor beni , bir de ailesi her lafı söylüyor her dedikoduyu yapıyor hayatta ağzını acıpta niye öyle dedin2buiz demez ben bi kadın olarak onurumua gururuna yediremediğim için bazı lafları ben çıkıp ailesinin karsısında konusurum o susar hatta derim hep sen ne biçim erkeksin diye beni hayatta savunmaz arkamda hiç bi konuda durmaz.
Bu zamana kadar ben bu yuvayı kolay kurmadım diye herşeye göz yumdum. haklıyken de gider özğr dilerim sırf huzurumuz bozulmasın diye ama artık Yoruldum biz neleri göze aldık diyorum karşılığı bu muydu diyorum çok üzülüyorum ,eşimlede kavgaya kadar varır konusmalarımız pişman olur haklısın der bidaha öyle yapmıycaö davranmıycam der 2 gune kalmaz yine aynısı olur, değişmiyor bu adam değişmiyor nasıl değiştircem ben bu adamı...
K.bakmayın eşim görevde diye alel acele yazıyorum iki gündür konuşmuyorum hiç sormuyo niye konuşmuyorsun diye bıktım vallahi içimde sadece kin ve nefret besliyorum artık cekmediğim kalmadı ya bı adam kötü günümde yanımda olamayacaksa ne zaman olacak, ne zaman arkamda duracak ,ne zaman benimle birlikte gülüp benimle birlikte aglycak inanın çok kötüyüm ya ben neler feda ettim eşim için hayatımı ateşe attıydım zamanında terslenmek için mi hor görülmek için miydi her şey? Çok zoruma gidiyor artık akıl verin kızlar ne yapıyım şimdi bende eskisi gibi değilim artık hiç önemsemiyorum .
Allah razı olsun elimden geldiğince öyle yapıyorum evet çok duygusuz oluyorlar , yaninda üzüntümü bile belli etmeyiyorum .Üzüldüm yaşadıklarına. Daha da çok gençsin. Arkadaşlar da yazmış, kendine uğraşlar bul, kafanı dağıt, ondan hiç beklentin olmasın, çık gez arkadaş bul, senin ona minnetin olmadığını gördükçe geri adım atar belki.
Eşim görevde demişsin asker yada polisse onlarda bu duygusal yoksunluk oluyor malesef, daha çok mantıkla yaklaşıyorlar herseye, bizi duygularımızı anlamıyorlar
Babacığına Allah şifa versin, o iyileşene kadar sabret, dediğim gibi eşini hiç kafaya takma, kendini mutlu edecek uğraşlar bul, baktın değişmiyor baban iyileşsin bakarsın duruma göre ne yapacağına. Hakkında hayırlısı olsun
Kendim istedim evlendim diye kendin ettin kendin bulsun demesin millet diye herşeyi içime attım, yuvamı gerçekten çok zor kurdum, ilk evlendiğim günler hiç eşyamız yoktu montumuzu yastık yapıp uyurduk yeri geldi AC gezerdik ama kimseye boğun etmeden herşeyimizi aldık yaptıydık keşke hiç bi şeyim olmasaydıda o Günlerim olaydı mahvetti eşim bu kadar degişeceğini bilseydim hayatta evlenmezdim , nerde benim emeklerimSeninle konuşmuştuk dün canım ne fedakarlıklar yaptığını tahmin edebiliyorum. Ama eşinin bunlara değmediğini görmek gerçekten çok acı Babana Allah acil şifalar versin inşallah çok geçmiş olsun.
Senin hiç bi durumda yanında olmayan, seni arkadaşlarının yanında küçük düşüren yalancı çıkaran adamdan sana ne kadar eş olur bilemiyorum
Ben olsam boşanırdım
Kendim istedim evlendim diye kendin ettin kendin bulsun demesin millet diye herşeyi içime attım, yuvamı gerçekten çok zor kurdum, ilk evlendiğim günler hiç eşyamız yoktu montumuzu yastık yapıp uyurduk yeri geldi AC gezerdik ama kimseye boğun etmeden herşeyimizi aldık yaptıydık keşke hiç bi şeyim olmasaydıda o Günlerim olaydı mahvetti eşim bu kadar degişeceğini bilseydim hayatta evlenmezdim , nerde benim emeklerim
Kesinlikle sonuna kadar katılıyorum.evlilik gerçekten iki kişiyle olmuyor .Ben neyi ogrendim bu hayatta biliyomusunuz ailesinin rizasi olmadan evlenen erkekler bi sure sonra pisman olup ailelerine yoneliyolar. Bendede ayni durum oldu aileler karsi cikti ozelliklede onun ailesi o cok cabaladi evlenebilmemiz icin simdi 4. Senemize girecegiz ayni anlattigin gibi bi adam oldu cikti. Valla ogrendigim herkesede tavsiye ettigim bisey varki evleneceginiz adamin ailesi sizi istemiyosa sakin evlenmeyin cunki evlilik sadece iki kisiyle olmuyomus. Sadece iki kisi degil ailelerde evleniyormus
O kadar çok sabrediyorum ki annem der ben senin kadar çekmedim diye, ben derdimi eşime anlatmayacaksam kime anlatacağım , ben onun en kötü yanında her zaman oldum peki ya o ? Ona zor gelen şeyde işi bahane eder kaçar soğudum artıkYazık ya çok sorumsuz. Sana yaşattığı şeylere bak. Eşinin seni dinlemesi lazım. Benim eşim her zaman dinler ama iki konu da beni dinlemek istediğini fark ettim. Bir daha konuşmuyorum o konuda ama o iki konu üzerime gelmeye başladığında içime atmalar başladı. Haftalar geçince piskolojim bozuldu ve agladim. Kendisine söyledim sen dinlemek istemedin anlatmadim. Özür diledi. Eşlerin dinlemesi yanımızda olmasi lazim. Benimki her konuda dinler ama o iki konuda dinlemedi bak canimin yandıgini düşündüm. Allah sana sabir versin. İnşallah en kisa surede huzurlu yuvaniz olsun.
kaynanam nişanlı iken bizi sırf kıskandıgi için ayırmaya çalıştı. Eşim o benim canım ayrılmam dedi evlendik, 3 yıldır çok da mutluyuz. Söylediğinize katılmak da istiyor bir tarafım ama kendimden biliyorum ki söylediğiniz her zaman doğru değil. Kaynanami her ne yaparsa yapsın kalbimde temiz yere koydum, saygımi eksik etm etm edim, beni istemediğini unuttum. Şimdi diyor ki diğer gelinlerim de senin gibi olsun istiyorum.Ben neyi ogrendim bu hayatta biliyomusunuz ailesinin rizasi olmadan evlenen erkekler bi sure sonra pisman olup ailelerine yoneliyolar. Bendede ayni durum oldu aileler karsi cikti ozelliklede onun ailesi o cok cabaladi evlenebilmemiz icin simdi 4. Senemize girecegiz ayni anlattigin gibi bi adam oldu cikti. Valla ogrendigim herkesede tavsiye ettigim bisey varki evleneceginiz adamin ailesi sizi istemiyosa sakin evlenmeyin cunki evlilik sadece iki kisiyle olmuyomus. Sadece iki kisi degil ailelerde evleniyormus
Ah ah ben hep onların yaptığını görmezden geldim ben sustukça onlar beni saf biri sandı , kaynananız arkanızdan iftira atsa, kayın babanız 50 bin liralık borcunu size ödettirse, siz nişanlıyken gidip başka bi kızın parmağına yüzük takıp ev eşyaları alsalar siz de bunları görseniz, şuan bile oğluna ayrıl oğlum sana kız bakıyorum hazır da var dese , daha neler neler ben söylemeye utqnıyorum güvenebilir misiniz keşke sadece istemediğini söylemekle kalsa siz bu durumda da aynı tepkiyi gösterir miydinizkaynanam nişanlı iken bizi sırf kıskandıgi için ayırmaya çalıştı. Eşim o benim canım ayrılmam dedi evlendik, 3 yıldır çok da mutluyuz. Söylediğinize katılmak da istiyor bir tarafım ama kendimden biliyorum ki söylediğiniz her zaman doğru değil. Kaynanami her ne yaparsa yapsın kalbimde temiz yere koydum, saygımi eksik etm etm edim, beni istemediğini unuttum. Şimdi diyor ki diğer gelinlerim de senin gibi olsun istiyorum.
Tabii yasanilanlari tam unuttum diyemem. hatırladığım zamanlar canım yanmiyor değil ama aile huzurum için unutmam gerekiyor.
Eğer sen iyi kalpli olursan kötü kişiler sana dokunamiyor, allah sana yardım ediyor. Karşı taraf da ettiğini buluyor zaten eninde de sonunda o da anlıyor hatasını.
Allah razı olsun bende çözemiyorum artık eşimi, ailesi Allah ıslah etsin ailesini kendi istedikleri kız olmadı diye yalanlar dolanlar ayırma çalışmaları köyde çalışacak işçi arıyorlar gelin değil çünkü , istedikleri kız daha bekar eşimüm benden ayrılmasını bekliyorlar Allah aşkına ya bu kadarı olur mu ya ben naptım onlara benim günahım ne ya bıktım artıkRabbim bu mübarek kıymetli günlerde babaciginiza Safi ismi şerifiyle şifa versin InşaAllah. O kadar zor durum ki. Aynılarını bende yaşadım. O zamanlar hamileydim. Gece gündüZ ağlardım kendimi yıpratırdım. Doktor kendine dikkat et bebegin etkilenir demişti. Şükür bir sey olmadi. Ama bol bol dua et. Dua En büyük ilaç bunu bilin. Eşiniz ve ailesine gelince . Eşiniz neden değişti zamanla.,? Sizin kavgalarınız yüzünden mi yoksa dolduruşa mi geldi. Ailesi neden yalanlar söyleme gereği duyuyor ki size
Canım senin bı benzerini çok yakinim yaşıyor çoğu şeyler aynı hatta ailesinden başka kimseyi tanimiyor eşi çocukları oldu boşanma evresinde ler kaç aydır çocuğunu görmüyor adam sırf inat uğruna konunun derinlerine inmiycem ama yakınım çocuk olduğu için o kişi ile ömür boyu yuzgoz olacak çocuğun yoksa hiç çekme cnku düzelme gibi bişey asla olmuyorKonumu açmakla açmamak arası nda çok kararsız kaldım ama açmak istedim yine de..benim sorunum bu eşimin ilgisizliği konuya nerden başlasam bilmiyorum , Biz eşimle çok zor şartlar altında çok büyük fedakarlıklar yaparak evlendik ama gerçekten çok büyük fedakarlıklar yaptık ve birbirimizi çok sevdik bir çok engeller aştık uzun konu buralara girmek istemiyorum şuan diyorum ki eşim hiç bir engele degmezmiş
Ben evlendiğim günden beri eşimin ailesi tarafından hor görüldüm hep yalanlarına inandım kandırıldım zerre kadar hakları yok üzerimizde düğünüme bile babamınlaflarıyla zor gelmişlerdi , eşimi sevdiğim için her şeye göz yummuştum, eşim onlar gibi değil beni seviyor o benim kıymetini biliyorr beni ezdirmez diye eşimle onlarla asla bir tutmadım ama şuan diyorum ki eşimin de hiç bi farkı yokmuş onlardan
4 seneye yaklaşıyor evliliğimiz ilk zamanlar eşiö çok iyiydi üzerime titrerdi ama zamanla değişti hem de çok değişti. Evlendiğim günden beri hayatımızda sağlık yönünden hep sorunlar oldu Önce kendim hastalandım sağlığım gitti elimden , sonra çocuğumuz olmadı tek çareniz tüp bebek denildi o da tutmadı, tam kendimi topladım dedim babamın akciğer kanseri son evre olduğunu öğrendim ve tamamen yıkıldım işte haftalardır hastanedeydim babamın yanında yeni geldim evime, bir de bunlar yetmezmiş gibi eşimin ailesinin bitmek bilmeyen ayırma politikaları..
Artık dayanamıyorum 24 yasındayım ama hiç yas yasamadım en çokta eşime kızıyorum şuan o kadar çok bunalım geciriyorumki, bulunduğum yerde arkadaşım hiç kimse yok derdimi anlatacağım kimsem yok, aşırı bunalım geciriyorum ki gerçekten çok zor günler geciriyorum eşim beni hiç dinlemiyor
O kadar ağlarım o kadar canım yanar eşim bir kere olsun niye aglıyorsun diye sormaz aksine tersler yine başlama der , kızarım bazen konuşmam niye konusmuyorsun demez, hiç bi zaman kötü günümde yanımda olmaz kolayı seçer işim var der gider bir kere olsun bana üzüldüğünü görmedim akşama kadar onu beklerim eve gelir hiç ilgilenmez ben konuşmadan hayatta konuşmaz bunaldım kızlar bi dert anlatmaya kalksam agzıma lafı teper uzatma yine der dinlemez ya bir kere de demediki bu kız kendi hasta babası hasta destek oluyum sadece bir kere sorsun neyin var nasılsın diye ya çok mu şey istiyorum
Eşimle hiç bişeyimi paylasamıyorum hemen kızıyo tersliyo o hep iyi şeyler olsun istiyo kimseyi umursamıyor bunlar yetmiyormuş gibi beni arakadaslarının yanında çok tersliyor çok bozuluyorum , kendisi bi konu anlatsın ben de o konuyu başkasına anlatınca yok öyle değil o diye hemen beni yalanlıyor ben çok utanıyorum yalancı konumuna düşürüyor beni , bir de ailesi her lafı söylüyor her dedikoduyu yapıyor hayatta ağzını acıpta niye öyle dedin2buiz demez ben bi kadın olarak onurumua gururuna yediremediğim için bazı lafları ben çıkıp ailesinin karsısında konusurum o susar hatta derim hep sen ne biçim erkeksin diye beni hayatta savunmaz arkamda hiç bi konuda durmaz.
Bu zamana kadar ben bu yuvayı kolay kurmadım diye herşeye göz yumdum. haklıyken de gider özğr dilerim sırf huzurumuz bozulmasın diye ama artık Yoruldum biz neleri göze aldık diyorum karşılığı bu muydu diyorum çok üzülüyorum ,eşimlede kavgaya kadar varır konusmalarımız pişman olur haklısın der bidaha öyle yapmıycaö davranmıycam der 2 gune kalmaz yine aynısı olur, değişmiyor bu adam değişmiyor nasıl değiştircem ben bu adamı...
K.bakmayın eşim görevde diye alel acele yazıyorum iki gündür konuşmuyorum hiç sormuyo niye konuşmuyorsun diye bıktım vallahi içimde sadece kin ve nefret besliyorum artık cekmediğim kalmadı ya bı adam kötü günümde yanımda olamayacaksa ne zaman olacak, ne zaman arkamda duracak ,ne zaman benimle birlikte gülüp benimle birlikte aglycak inanın çok kötüyüm ya ben neler feda ettim eşim için hayatımı ateşe attıydım zamanında terslenmek için mi hor görülmek için miydi her şey? Çok zoruma gidiyor artık akıl verin kızlar ne yapıyım şimdi bende eskisi gibi değilim artık hiç önemsemiyorum .
Düzelme olsa bu zamana kadar olurdu zaten, bende aynı vallahi bi anasını babasını biliyorum başka hiç bi akrabasını tanımıyorum çünkü beni hep sakladıCanım senin bı benzerini çok yakinim yaşıyor çoğu şeyler aynı hatta ailesinden başka kimseyi tanimiyor eşi çocukları oldu boşanma evresinde ler kaç aydır çocuğunu görmüyor adam sırf inat uğruna konunun derinlerine inmiycem ama yakınım çocuk olduğu için o kişi ile ömür boyu yuzgoz olacak çocuğun yoksa hiç çekme cnku düzelme gibi bişey asla olmuyor
Allah razı olsun canım ben çok çaba gösterdim ama yok olmuyor o kadar çaresizimkiCok üzüldüm.
Allah yardimcin olsun. Babana da saglik versin en kisa zamanda Insallah.
Bir an once esinle de araniz duzelir de mutlu yuvaniz olur umarim.