Eşimin vurdumduymazligi...

Ya ben hiç mutlu olmamışsım aslında sadece mutlu olduğunu sanmışsım hep , Eşim ne özel gündür ne de başla bişey hiç bilmezdi ama evlenmeden önce gayet düşünceliydi , evlendim evleneli bir kere olsun küçük de olsa bi hediye almadı, bir yere gezmeye gitmek istesem giderdik ama yüzü hep kırk kat olurdu gülmezdi mutlu olmazdı onu görünce benimde bütün hevesim kırılırdı düğün albümüm ne hiç olmamıştı zaten içimde kalan o kadar çok ukte var ki ne eşimin ailesi ndem ne de eşimden hiç yüzüm gülmedi

Çok üzüldüm, evlilik laylaylom olacak sandı heralde ama asıl kötü günler için evlenir insan, yalnız değilim yanımda eşim var demek için, hastane köşelerinde bir başıma değilim elimi tutan var demek için, sen ona bakarsın, o sana bakar, dünya zaten kötü zor bir yer, eşine kötü olmak çok anlamsız, dışarda yeterince sorun var, sarıl hanımına destek ol, destek ol ki yarın sen belini doğrultamadığında erinmeden sana baksın, erkek evladım olursa ona hep bunları anlatacağım, babası eğitsin, sal sokağa yapmayacağım. Allah yardımcın olsun

Babamı çok özlüyorum arkadaşlar hastalık babamı çocuklaştırdı gözlerinin içine bakamıyorum ciğerim yanıyor, çocuk gibi her şeye ağlıyor nerde dağ gibi adam nerde diyorum önceden olsa babam bana bunları çektirir miydi hiç ciğerim yanıyor ciğerim

Bende diyorum hep onu öküz , gençliğimi aldılar elimden ayrılmayı bile çok düşündüm babamın dediği tek şey kızım ben hastayım ayrılıp ta beni yakma desi o yüzden sabrettim hep
Babanın söylemi çok saçma. Boşanma niye bir insanı yaksın ki. Seni değil kendini düşünüyor baban. Çok bencilmiş. Demiyor ki kızım mutsuz. Kimseye bakma işine ne geliyorsa onu yap. Dünyaya bir kere geliyorsun.

Bende bunları istedim ama yok işte eşi geçtim artık bir insan olarak vicdanı hiç mi sızlamıyor ben ameliyat olduğumda da ameliyat masasında attı gitti beni hiç olmadı hiç bi kötü günümde olmadı yanımda hakkımı asla helal etmiyorum çünkü zamanında onun tek yanında olan bendim

Bencillikle hiç alakası yok adam kanser hastası son evrede adam canının derdine düşmüş bencillik mi yapacak sadece üzülmek istemiyor hastalığının tek ilacı moral.

Bencillikle hiç alakası yok adam kanser hastası son evrede adam canının derdine düşmüş bencillik mi yapacak sadece üzülmek istemiyor hastalığının tek ilacı moral.
Babanın kanser olduğunu bilmiyordum. Belki de okudum unuttum. Siz yazınca anladım. Tamam o zaman üzme babanı ve eşinle mutlu olmaya çalış. Gerekirse eşini ve ailesini alttan al. Babana yansıtma. Hatta evliliğim çok iyi de. Mutlu et babanı. Sorun yok işte.

Bey efendi fazlasiyla simarmis herseyi göze alip onunla evlendin diye !
kendini bulunmaz hint kumasi saniyor herhalde !!
Ayrica kendi babasini kendisi gelmesi icin ikna edecekti baban degil orda yanlis baslamis zaten!"

Babanada gecmis olsun , ona hissettirmezsen iyi olur ona daha pozitif yaklasman gerek moral olmasi icin
yoksa affedersin bu dengesiz kocan yüzünden dahada kötülesmesin adamcagiz ,.

Bey efendi fazlasiyla simarmis herseyi göze alip onunla evlendin diye !
kendini bulunmaz hint kumasi saniyor herhalde !!
Ayrica kendi babasini kendisi gelmesi icin ikna edecekti baban degil orda yanlis baslamis zaten!"
Söyledikleriniz çok doğru , düğünde bu oğlanın ailesi yok mu denince babamın çok zoruna gitmişti babam telde kıza kıza getirtti ve düğünüde rezil ettilerdi zaten.

Babanada gecmis olsun , ona hissettirmezsen iyi olur ona daha pozitif yaklasman gerek moral olmasi icin
yoksa affedersin bu dengesiz kocan yüzünden dahada kötülesmesin adamcagiz ,.
Bende ondan korkuyorum artık evcilik oynuyorum resmen babam en ufak bir şeye gelemiıyor artık

Söyledikleriniz çok doğru , düğünde bu oğlanın ailesi yok mu denince babamın çok zoruna gitmişti babam telde kıza kıza getirtti ve düğünüde rezil ettilerdi zaten.

Ozaman canim böylesi bir adami hic umursamaman lazim sen agladiginda nasil olurda bakmaz merak etmez es dedigin sen hüzünlüyken aglamadanda hissetmeli ben bunu okurken üzüldümya ..
Sadece babana konsantre ol insALLAH o sifa bulur.. cocukda olmasin zaten böyle adamdan ..

Canim cok uzuldum baban icin cok gecmis olsun.Allah sifa versin.kotu bir zman geciriryorsun ama gececek.babanin su zmanlar hep yaninda ol basindan ayrilma.suan kocani gozun gormesin.birak o ne yaparsa yapsin eyvallah de gec ayni sekilde ailesinede.sinra zaman gececek sen toparlanacaksin.Bu kez Allah sana yuru ya kulum diyecek.daha 24 yasindasin belliki bu evlilikk oturmadan Allah biseyleri nasip etmiyor.cocugum olmaz deme burda ne mucizeler var bence kocan ve ailesi yanlis.ama biraz zamana birak derim.

Bende ondan korkuyorum artık evcilik oynuyorum resmen babam en ufak bir şeye gelemiıyor artık

Bir müddet baban icin sabretmen lazim nekadar zorda olsa biliyorum cok zor , o hic üzülmüyormu ailesimi degistirdi öyle severek evlendikten sonra bukadar cabuk degismeside pek normal degil ..

Allah razı olsun eşim hep iyi şeyler konuşmalı kötü şeyler ona göre değil. Allah dert vermiş gülüp oynayacak halim yok ya insanız sonuçta duygularımız var her şey insanlar için , eşimin yerinde tas olsa catlardı meraktan bu kadim niye bu kadar çok üzülüyor diye

Bir müddet baban icin sabretmen lazim nekadar zorda olsa biliyorum cok zor , o hic üzülmüyormu ailesimi degistirdi öyle severek evlendikten sonra bukadar cabuk degismeside pek normal degil ..
Ailesiyle de görüşmüyor fazla ailesi eşimi çok kandırdı zamanında ben de bilmiyorum neden böyle oldu, inanın bak çok severek evlendim benim için her şeyi yaptı bir dediğimi iki etmedi her dediğimi de yaptı ama bilmiyorum her tartısmamızda seni çok seviyorum diyor ama yaptıklarıyla hiç örtüşmüyor çok zoruma gidiyor ben bu yuvayı çok zor kurmustum her şey bu kadar basit miydi

Allah razı olsun bende o günlerimi bekliyorum Rabbim yürü ya kulum desin tek umudum o günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…