Eşimin vurdumduymazligi...

Çok haklısınız babamın hastalığı olmasaydı beş dakla daha cekmezdim ama işte elim kolum bagğlı

Düzelme olsa bu zamana kadar olurdu zaten, bende aynı vallahi bi anasını babasını biliyorum başka hiç bi akrabasını tanımıyorum çünkü beni hep sakladı
Keşke sadece saklasa annesi babası için evliliğini bitiren biri bu kişi onu da geçtim annesi ablası nefes alma dese nefes dahi almayacak o derece ve yakınım evliliğini kurtarmak için neler yaptı olmadı bnm eşim neler yaptı olmadı ve karşı taraf bildiğin şizofren gibi kızı suçlu çıkarıyor

Çok iyi anlıyabiliyorum işlerine gelmeyince hemen iftiralar suçlamalar hazır olur Allahından bulsunlar, benim elimde normalde dinlemez dinlemez ama bi dinlerde de tam dinler

Senin yaşadıkların daha zormus. Tabiiki de söylediklerini yaşamış olsam ayni tepkiyi göstermem. Ben arkadaş genelleme yaptığı için her durumda doğru olmadığını dile getirmek istedim. Arkadaşın söylediği de bir bakıma doğru. Çevrede örneklerini görüyoruz. O da haklı.

Sizi cok iyi anliyorum. İnşallah en kisa surede hayatınız yoluna girer ve huzurlu bir yaşamınız olur. Allah yardimciniz olsun insallah.

Amin inşaallah..

Canım benim işte benim kocam böyle değil bil istedim

kocan tam bir öküz ben bilmiyorum ya bunları ne yapmak lazım .. bendede var sendekinin biraz değişigi ahh diyorum sadece ahhh ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…