- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.871
- 798
- Konu Sahibi dunyadunya
-
O zaman çocuk dogurmayacaktı yeniden?Kımse kusura bakmasın da adam eve gelnce rahat edecek dıye logusa sayılan belınden rahatsız bır kadın gebersın mı ya !!! zaten butun gun ugras dur ıkı cocukla brde aksam adamla ugras hayret bırsey ya aadam calısıyr dıye aksam kafa dınlemek ıstıyor ama kadın belınden rahatsız halıyle ıkı cocukla ugrascak dınlenmeyecek kımseden yardım almayada hakkı yok oh ne ala memleket bence tavız verme kcana rahat batmıs resmen al karsına dekı annemle babamın yaptıgı yardımı yapacaksan onlar gıtsın de ama bence bı surelıgıne sen annenlere gıt kalsın bı basına davar
O zaman çocuk dogurmayacaktı yeniden?
Böyle bi şey kabul edilemez o zaman erkeklerde benim gücüm ev gecindirmeye yetmez ailemle oturalım deyince kızmayacaksınız hanımefendi.Aynı şey çünkü gücü yetmiyor napsın adam derim ben de size.
Aile gelip eve yerleşecegine kızına yakın bi yere taşınsın,kızlarına gündüz yardım eder akşam dönerler.Mantıklı olan yardım denilen odur çünkü burada kızlarının evine yerleşmiş bi aile görüyorum ben.Damat da istemiyor,haklı da.Kendi annemi düşünüyorum üstüne para versem gelip kalmaz benim evimde bu şekilde doğru değil çünkü.
Olayı tersinden düşünün mantıksızlığınızı göreceksiniz
İyi de çocuk yapan her kadın sorumlulugun çogunun kendisinde olacağını bilerek yapıyor zaten.Erinecekseniz çocuk dogurmayacaksınız.Olayi tersinden dusunseniz de cocuklara bakip yorulan kadin olacak.
Bu adamin cocuk bakimina ne katkisi varmis ki kapris yapma hakki olacak?
Kaldi ki kapris yapsa bile esine yapabilir, yardim etmeye calisan aileye yaptiklari tek kelime ile igrenc.
Hanımefendi bu üslubunuz çok kötü bence. Ne demek ne zannediyor kendini? o sizin eşiniz farkında mısınız tüm gün sizin için çalışıyor, para kazanıyor sizde sanki eşiniz hiçbirşey yapmıyor da herşeyi babanız yapıyor zanneder. Sonuçta babanız tüm gün evde ve torunu için her dede herşeyi yapar ama burada eşinizi harcamanız hiç hoş değil.
O evin reisi babanız değil önce onu idrak edin. Resmen adamı dışlamışsın ne sanıyor kendini diyorsunuz komşudan söz eder gibi. Adamda dışlandığının farkında ve haklı. Sen resmen ailenle bir hayat kurmuşsun hiç laf edilmesin istiyorsun ama eşini düşündüğün yok cinsel hayatınız o evde nasıl yürüyor merak ettim. Yarın öbür gün aldatsa sizi dert yanar nankör dersiniz ama eşinizin de ilgiye ihtiyacı var.
Olayi tersinden dusunseniz de cocuklara bakip yorulan kadin olacak.
Bu adamin cocuk bakimina ne katkisi varmis ki kapris yapma hakki olacak?
Kaldi ki kapris yapsa bile esine yapabilir, yardim etmeye calisan aileye yaptiklari tek kelime ile igrenc.
İyi de çocuk yapan her kadın sorumlulugun çogunun kendisinde olacağını bilerek yapıyor zaten.Erinecekseniz çocuk dogurmayacaksınız.
Valla adama kızlarının dedesinden ananesinden sıra gelmiyor babalık yapmak için bence.Babalık sonradan öğreniliyor bilirsiniz iletişim kurmaları lazım ama adam kızına sözünü bile geçiremiyor ki neymiş ağlamış da dedesi kiyamamis.Bu mu çocuk bakımına katkı.
Burada hangi konuda kadin esinin ailesi evdeyken battaniye altindan aileye laf sokabiliyor? Hangi kadin kayinpederi azarlayip evden yollatabiliyor?
Hele bir denesin bakalım bir kadın bunu ne oluyor? En hafifi bakın en hafifi diyorum adam boşanmaya karar
verir ve bunu da yapar geri dönmez. Ağırlarını yazmak bile istemiyorum neler olabileceğini zira
3.sayfa haberleri gibi sonuçlar çıkması olası..
Valla o dediklerinizi ben de onaylamıyorum.Ee napmalıyız peki kadınlar battaniye altından laf sokamıyor kayınpeder azarlayıp evden göndermiyor diye bunu normal mi görelim.Cocuk yapan adam dusunmeyecek mi peki? Bu adam neyi dusunuyor, ne yapiyor bu konu ile ilgili?
Hasta ve 2 cocukla ugrasan esine yardim etmek yerine hayatini zorlastiriyor adam.
Varsayimlar uzerine konusuyorsunuz ki gercekci degil bu varsayimlar. Bu kadar terbiyesiz bir adam esinin ailesi olmasa kadini yatagina yatirip cocuklari altin kasikla besleyecek degil.
Su eslerin terbiyesizliklerine bahane bulmanin da sonu yok. Burada hangi konuda kadin esinin ailesi evdeyken battaniye altindan aileye laf sokabiliyor? Hangi kadin kayinpederi azarlayip evden yollatabiliyor?
Resmen anlamsiz kiyaslamalar.
Valla o dediklerinizi ben de onaylamıyorum.Ee napmalıyız peki kadınlar battaniye altından laf sokamıyor kayınpeder azarlayıp evden göndermiyor diye bunu normal mi görelim.
Benim demeye çalıştığım şey bu yanlış.Iki taraf içinde.Konu sahibinin bi çocuğu var onada ailesi bakmış.Bu durumda düşünmesi lazım bi formül bulması lazım.O zaman bütün kadınlar çocuk doğurup eve ailesini toplasın mantıklı mı bu?
Benim varsayımı eleştiriyorsunuz ama siz de varsayım da bulunuyosunuz adam kadına yardım etmez diyerek.Eşlerimizden yardım beklemek yerine soluğu hemen ailemizin şefkatli kollarında mı arayacağız yani bu mu mantıklı?Neden evleniyoruz o zaman cocuk yapıp üremek için mi.Ben konu sahibinin eşiyle bi paylaşımı olduğunu hiç düşünmüyorum ama olmak zorunda.Evlilik böyle bi şey ve konu sahibi kesinlikle haklı değil kusura bakmayın
Cocuk yapan adam dusunmeyecek mi peki? Bu adam neyi dusunuyor, ne yapiyor bu konu ile ilgili?
Hasta ve 2 cocukla ugrasan esine yardim etmek yerine hayatini zorlastiriyor adam.
Varsayimlar uzerine konusuyorsunuz ki gercekci degil bu varsayimlar. Bu kadar terbiyesiz bir adam esinin ailesi olmasa kadini yatagina yatirip cocuklari altin kasikla besleyecek degil.
Su eslerin terbiyesizliklerine bahane bulmanin da sonu yok. Burada hangi konuda kadin esinin ailesi evdeyken battaniye altindan aileye laf sokabiliyor? Hangi kadin kayinpederi azarlayip evden yollatabiliyor?
Resmen anlamsiz kiyaslamalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?