- 29 Nisan 2015
- 26.563
- 91.284
- 598
- Konu Sahibi dunyadunya
canım yaşlılar bakamazlar maalesef. annemler gidip gelecek mesafede değiler ki..
yaşlı olmasalar ister miydiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım yaşlılar bakamazlar maalesef. annemler gidip gelecek mesafede değiler ki..
canım şöyle bi durum var. bu keyfi yapılan bişey değil. gercekten ihtiyactan. bu bi süreçse taibiki biraz katlanmak gerekli diye düşünüyorumyaşlı olmasalar ister miydiniz?
canım şöyle bi durum var. bu keyfi yapılan bişey değil. gercekten ihtiyactan. bu bi süreçse taibiki biraz katlanmak gerekli diye düşünüyorum
bızımde ılk bır ev karıstıydı aılem esım ben herkes gırdı bırbırıne )))canım sen iyi anlarsın beni... eşime dedim özür dile. dilemedi . çok sinirliyim . konusmuyorum şimdi
annem babam bölümlerini kv kp diye değiştirin
benzer tepkiler gelinler tarafından da gösterilir
bağımsız hayatınızı kurun
gelip severlerse yahut bakarlarsa da akşam olunca gitsinler
şehir dışında yaşıyorlarsa da misafirlik süresini aşmasınlar
adam evinde çocukları ve eşi ile yalnız olmak istiyor olabilir
iyide arkadaşım anne baba yardım için geliyorlar yani kv kp gibi keyifleri için köy soğuk kışı burda geçirecez , bizim evi su bastı bu kıs sizdeyiz diyip yayılmıyorlar ,
ya adam olacak karısına yardım etmeyi kabul edecek yada bu duruma katlanacak , parasıda çoksa bir yardımcı tutacak ,
allah kadının dogurdugu çocuğa süt vermeyi bile mecbur kılmıyorken kocalara bok yemek düşüyor.
işten gelir ağzının ucu ile slm der. alır battaniyesini yatar
. saçma sapan laflar sokar. babam perdeyi kapar mesela ardından açar.hep aksi anlıyacağınız
aksam kızım bişey istedi. ağladı
babam verdi diye yapmadığı konusma kalmadı.
Merhaba arkadaşlar..
eşimle 8 yıldır evliyiz. bi kızım var 5 yasında. birde 6 aylık bir bebeğim var.
bebeğim doğduğundan beri inanılmaz huysuz bir bebek. kızımda kıskandı biraz
doğal olarak. psikolojisi bozuk bugünlerde belimden rahatsızlandım. tek başıma
çok zorlanıyorum ikisi ile.. (kızım kreşe gitmek kesinlikle istemedi) annem ve babamda
bu durumumu görüyor. haliyle bana üzülüyorlar. bebeğim gercekten hiç ama hiç durmuyor
hep kucakta.. ağlama halinde.
annemler gelip bende kalıyor. yardımcı olmak için. insanlar hem bana yardımcı oluyor.
kendi rahatlarını bırakıp geliyorlar.hemde surat çekiyorlar. benim çocuklarımı çok çok seviolar
sadece onların hatrı için katlanıyorlar. işten gelir ağzının ucu ile slm der. alır battaniyesini yatar
. saçma sapan laflar sokar. babam perdeyi kapar mesela ardından açar.hep aksi anlıyacağınız
kızımı gercekten çok sever babam. ve herseyi ile ilgilenir.. aksam kızım bişey istedi. ağladı
babam verdi diye yapmadığı konusma kalmadı. sen karışamazsına getirsi koskoca adama..
ki babamla kızım arasında çok guzel bi bağ vardır. babamda cok sinirlendi ve üzüldü. balkona çıktı bi sigara
içti ve gitti.. arkasında bi hoşçakal bile yapmadı.
ne yapacağımı şaşırdım. bazen boşanmayı bile düşünüyorum. hiç mutlu değilim. ve cok yorgunum.
daha beter hasta olmaktan korkuyorum bana bir akıl verin..
Aynı benim eşim,bu davranışları yüzünden nefret ettiriyorlar kendilerinden,benim annem dogumuma gelmişti annemi kovmaktan beter etti i suratiyle ,davranışlarıyla.ama anlatamiodum esime ,benim ailem keyiften gelmedi senin çocuklarına bakıyorlar senin ,annemin etrafında dolanman lazım minnetini tesekkurunu gostrrmen için diye.ama ne fayda en sonunda annem dayanamayıp 15 gün lohusayken gitti.bu kişilik terbiye ile alakali değişmiyor huyları .sonuç ayrılıyoruz artık bir suru olaylar yaşattı bana ,değmez annem beni kocam için dogurmadiadam ne bunalacak zaten gayet rahatmış baksanıza battaniyeyi alıp yanlarında yatabilecek kadar.. çok sinirlendim çok ama odun kocana değil ailene kızdım, damatsa damat ağzının payını versinler terbiyesiz.. bu kadar fedakar ailelere yapılan terbiyesizliği sindiremiyorum