• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin saygısızlığı (lütfen bir yardım edin bunaldım)

Merhaba arkadaşlar..

eşimle 8 yıldır evliyiz. bi kızım var 5 yasında. birde 6 aylık bir bebeğim var.
bebeğim doğduğundan beri inanılmaz huysuz bir bebek. kızımda kıskandı biraz
doğal olarak. psikolojisi bozuk bugünlerde :KK43: belimden rahatsızlandım. tek başıma
çok zorlanıyorum ikisi ile.. (kızım kreşe gitmek kesinlikle istemedi) annem ve babamda
bu durumumu görüyor. haliyle bana üzülüyorlar. bebeğim gercekten hiç ama hiç durmuyor
hep kucakta.. ağlama halinde.

annemler gelip bende kalıyor. yardımcı olmak için. insanlar hem bana yardımcı oluyor.
kendi rahatlarını bırakıp geliyorlar.hemde surat çekiyorlar. benim çocuklarımı çok çok seviolar
sadece onların hatrı için katlanıyorlar. işten gelir ağzının ucu ile slm der. alır battaniyesini yatar
. saçma sapan laflar sokar. babam perdeyi kapar mesela ardından açar.hep aksi anlıyacağınız

kızımı gercekten çok sever babam. ve herseyi ile ilgilenir.. aksam kızım bişey istedi. ağladı
babam verdi diye yapmadığı konusma kalmadı. sen karışamazsına getirsi koskoca adama..
ki babamla kızım arasında çok guzel bi bağ vardır. babamda cok sinirlendi ve üzüldü. balkona çıktı bi sigara
içti ve gitti.. arkasında bi hoşçakal bile yapmadı.

ne yapacağımı şaşırdım. bazen boşanmayı bile düşünüyorum. hiç mutlu değilim. ve cok yorgunum.
daha beter hasta olmaktan korkuyorum :KK43: bana bir akıl verin..
eşiniz madem rahatsız oluyor baksın çocukları ailenizde gelmez bu durumda eve
kendi ailesine sen böyle yapsan oooo olaylar çıkılmaz hal alır

Adam baştan sona haklı bir kere.Benim çıkardığım sonuç 5 yaşındaki kızını şımartıyolar anneanne dede birlikte, babası olarak da adam rahatsız oluyor.Kocaman çocuğu okula istemiyor(!) diye okula göndermemişsiniz.Anneanne binbir nazla yemek yediriyor.
Dede babasının hayır dediği şeyi çocuk ağlıyor diye izin veriyor falan. Küçüğü bilmem ama büyük çocuğa faydadan çok zararları var.Babayı resmen bostan korkuluğu yapmışsınız.

Ailen nasıl biri olduğunu grüyosa sana destek vereceklerse hiç düşünmeden bırak derim

Merhaba arkadaşlar..

doğal olarak. psikolojisi bozuk bugünlerde :KK43: belimden rahatsızlandım. tek başıma
çok zorlanıyorum ikisi ile.. (kızım kreşe gitmek kesinlikle istemedi) annem ve babamda
bu durumumu görüyor. haliyle bana üzülüyorlar. bebeğim gercekten hiç ama hiç durmuyor

annemler gelip bende kalıyor. yardımcı olmak için. insanlar hem bana yardımcı oluyor.
kendi rahatlarını bırakıp geliyorlar.hemde surat çekiyorlar. benim çocuklarımı çok çok seviolar
sadece onların hatrı için katlanıyorlar. işten gelir ağzının ucu ile slm der. alır battaniyesini yatar
. saçma sapan laflar sokar. babam perdeyi kapar mesela ardından açar.hep aksi anlıyacağınız

kızımı gercekten çok sever babam. ve herseyi ile ilgilenir.. aksam kızım bişey istedi. ağladı
babam verdi diye yapmadığı konusma kalmadı. sen karışamazsına getirsi koskoca adama..
ki babamla kızım arasında çok guzel bi bağ vardır. babamda cok sinirlendi ve üzüldü. balkona çıktı bi sigara

ne yapacağımı şaşırdım. bazen boşanmayı bile düşünüyorum. hiç mutlu değilim. ve cok yorgunum.

Valla ben ne eşimin ailesinden ne kendi ailemden ana baba kardeş baci vicik vicik olunmasini uzun süreli kalinmasini sevmem
Çekirdek aile candir :KK36:

Haksızsınız.Adam istemiyorsa aileniz gelip sizde kalmamalı.5 yaşındaki çocuk kreşe gitmek istemiyor diye onun lafını mı dinlediniz.
Eşiniz getirse annesini babasını ister misiniz,hayır.Adam işten geliyor uzanmak ister rahat olmak ister sizin ailenizle dip dibe olmak zorunda değil.Saygısızlık yapmış haklısınız ama canından bezdirmişsiniz gibi geldi bana.
Burada annem yerine kayinvalidem babam yerine kayınpederim yazsan millet topa tutardı.Şimdi bi anda haklı olmuşsun hayret.
Değilsin ama haksızsın.Ailen evine dönsün kızı da ver kreşe bi an önce

aksam kızım bişey istedi. ağladı
babam verdi

Kızınız ne için ağladı ve babanız ne verdi? Merak ettim. Kızınıza babasının daha önce hayır dediği bir şey mi? Kızınıza zararlı bir şey mi? Neden ağlayarak elde etmeye çalışıyor?

büyük kızım yemez. annem binbir şaklabanlıkla yedirir misal. eşim aslaa yediremez. yemezse yemesin acıkan yer der bırakır.

Evet ama kızınızı yedirmek annenizin-babanızın görevi değil, sizsiniz onun annesi. Evdeki bu gergin durum mu kızınıza daha zararlı, yoksa 3 yudum az yemesi mi?

dedesinin kızım için yaptığı fedakarlıkları anlatamam.
Fedakarlık mı yoksa eşinizin gözünde şımartmak mı? Ben de istemem açıkçası çocuğum şıamrtılmasını. Eşinizin gözüyle bakmayı denediniz mi hiç?

Adam baştan sona haklı bir kere.Benim çıkardığım sonuç 5 yaşındaki kızını şımartıyolar anneanne dede birlikte, babası olarak da adam rahatsız oluyor.Kocaman çocuğu okula istemiyor(!) diye okula göndermemişsiniz.Anneanne binbir nazla yemek yediriyor.
Dede babasının hayır dediği şeyi çocuk ağlıyor diye izin veriyor falan. Küçüğü bilmem ama büyük çocuğa faydadan çok zararları var.Babayı resmen bostan korkuluğu yapmışsınız.

Size katılıyorum...

benim psikolojim zaten çok kötü

Bu cümle bence konunun özeti. Bir terapiye gidin. Eşiniz rahatsız olmakta haklı. Zaten öncesinde siz çalışıyorsunuz diye 3 sene kızınıza bakmak için sizde kalmışlar. Adam evinde sizinle kalmak istiyor. Anne ve babanızı bu kadar mağdur görüp eşinize saygısızlık yapmanızı gerektirmez.

Kaynananlar gelince sen nasıl agirliyorsun ? Surat falan asiyorsan misilleme yapıyordur belki.

Bence sizin kendi hayatınız olmalı belki onlar iyilik için geliyorlar ama eşiniz işten geliyor rahat etmek istiyor onların yanında ne kadar rahat edebilir, demek ki evde kendi kuralları olsun istiyor çünkü evin babası o. Sizin babanız kendi evinin reisi. Ayrıca kızım kreşe gitmek istemiyor diye eve kapatmak ne demek? hem size yük, hem de çocuğun o yaşta kreşte öğrenecekleri var, sosyalleşmesi lazım ayrıca.

Ne olacak hep böyle aileniz sizde mi yaşayacak. Yürütenler nasıl yürüyorsa sizde öyle yapacaksınız kızınız bir istemez, iki istemez sonunda alışır hatta eve gelmek istemez. Kayınvalideniz kayınpederiniz aylarca sizde kalsa rahat eder miydiniz eşiniz dese birazda onlar gelsin diye naparsınız? empati kurun lütfen.

dedesinin kızım için yaptığı fedakarlıkları anlatamam. birbirlerini çok seviyorlar. orada sen karışamazsına getirmesi onu çok üzdü. ne sanıyor kendi :KK43:

Hanımefendi bu üslubunuz çok kötü bence. Ne demek ne zannediyor kendini? o sizin eşiniz farkında mısınız tüm gün sizin için çalışıyor, para kazanıyor sizde sanki eşiniz hiçbirşey yapmıyor da herşeyi babanız yapıyor zanneder. Sonuçta babanız tüm gün evde ve torunu için her dede herşeyi yapar ama burada eşinizi harcamanız hiç hoş değil.

O evin reisi babanız değil önce onu idrak edin. Resmen adamı dışlamışsın ne sanıyor kendini diyorsunuz komşudan söz eder gibi. Adamda dışlandığının farkında ve haklı. Sen resmen ailenle bir hayat kurmuşsun hiç laf edilmesin istiyorsun ama eşini düşündüğün yok cinsel hayatınız o evde nasıl yürüyor merak ettim. Yarın öbür gün aldatsa sizi dert yanar nankör dersiniz ama eşinizin de ilgiye ihtiyacı var.

Merhaba arkadaşlar..

selam canim,
Cok aglayan cocuk kolay degil, seni iyi anliyorum. Cok zor bir dönem!!! ama zamanla duzeliyor sabir et.

Esine gelince, sordunmu neden davraniyorsun anneme babama diye?
* belki rahatsiz oluyor onlarin varligindan; ozaman kendin yardim et bana de, yardima ihtiyacim oldugunu gormuyormusun de?
*yada her zaman mi oyle saygisiz... O zaman bir onda bir sorun var.

Kımse kusura bakmasın da adam eve gelnce rahat edecek dıye logusa sayılan belınden rahatsız bır kadın gebersın mı ya !!! zaten butun gun ugras dur ıkı cocukla brde aksam adamla ugras hayret bırsey ya aadam calısıyr dıye aksam kafa dınlemek ıstıyor ama kadın belınden rahatsız halıyle ıkı cocukla ugrascak dınlenmeyecek kımseden yardım almayada hakkı yok oh ne ala memleket bence tavız verme kcana rahat batmıs resmen al karsına dekı annemle babamın yaptıgı yardımı yapacaksan onlar gıtsın de ama bence bı surelıgıne sen annenlere gıt kalsın bı basına davar

Kayınvalide-Kayınpeder gelince gelin bana hizmet etsin diye canını çıkarır.

Ama Anne-Baba olunca kendi canı kanı olduğu için beli ağrırken hastayken kızına yardımcı olur.

Farktan bahsedilmiş ya o bakımdan yazdım.

Ama kayınvaliden olsa böyle yapmazdın demenin manası yok bence çünkü o kayınvalideyle de
uğraşan kendi oğlu olmuyor.
Ama kimse kocaya akşam işten ev'e gelince kaynanana hizmet et demiyor.

Merhaba arkadaşlar..

kendi anneni babani yolla onun annesini getir

Kımse kusura bakmasın da adam eve gelnce rahat edecek dıye logusa sayılan belınden rahatsız bır kadın gebersın mı ya !!! zaten butun gun ugras dur ıkı cocukla brde aksam adamla ugras hayret bırsey ya aadam calısıyr dıye aksam kafa dınlemek ıstıyor ama kadın belınden rahatsız halıyle ıkı cocukla ugrascak dınlenmeyecek kımseden yardım almayada hakkı yok oh ne ala memleket bence tavız verme kcana rahat batmıs resmen al karsına dekı annemle babamın yaptıgı yardımı yapacaksan onlar gıtsın de ama bence bı surelıgıne sen annenlere gıt kalsın bı basına davar

Olur mu canım adam akşam ev'e gelince rahat edecek çocukları da öyle keyifliyken 5 dakika sevip bakımına!
katkıda bulunacak. Ağlayınca anasına ver, altına yapınca anasına ver, bütün gece uyumayınca annesi
otursun onunla birlikte bu arada evin temizliği çamaşırı ütüsüydü aksatmasın, yemeğini yapsın,
kadın hasta olsa dahi zinhar anne babası adam gelince evde olmasın ki bütün gün çalışan adam akşam
ev'e gelip Tv'nin karşısında rahatça zap yapabilsin.

ben anlayamıyorum konu biz kadinlarin ailesi olunca damat terbiyesiz ilan ediliveriliyor! bir evin bir babasi olur o cocuklarin babasi var ve babanin oteritesini dede bozmamali yok saymamali yerine gecmemeli...Üzgünüm ama bu boyle ..evleriniz yakinsa gunduzden gelip aksam donebilirler sizde aile oldugunuzu hissedersiniz esiniz artik hissetmiyor belli ki..ayni seyi esinizin ailesi yapsa kendinizi saygisiz olarak gorurmuydunuz?

Back