• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin saygısızlığı (lütfen bir yardım edin bunaldım)

Eve yeni bir bebek geldikten sonra kizinizin okul gitmeyi istememesi cok dogal, bebek dogmadan once baslatmaniz gerekiyordu aslinda. E cocuk haliyle simdi ben okula gidersem annem onu sevecek, onlar guzel cakit gecirecek diye dusunuyordur ve bebek oldugunu, sikintili bir surec oldugunu idrak edemiyordur. Bir sekilde kizinizin anaokuluna gitmesini saglamaniz ce esinizle oturup etraflica konusmaniz lazim. Eger size yardim etmeyecekse ve ailenizi de istemiyorsa ya cocuklari alip annenize gidersiniz ya da esinizi evden uzaklastirirsiniz, bilemiyorum. Cok garip bir durum ama esinizin yaptigi cok buyuk saygisizlik...
evet canım .. bu saygısızlık kısmı beni çok üzüyor

Bende evlenmiş ve boşanma kararı alan bir kadınım. 3 aylık bir bebeğim var ama hayat üzülmek için çok kısa eğer değmiyprsa benim değerimi anlamıyorsa oturup ne diye ağlayayım o insana ? Sonra yine olan bize olacak..
aynende öyle oluyor. artık stresten biyerime bişey olacak diye korkar oldum

maalesef gelip gidecek mesafe değil :/

onlar zaten kendi istediği için kalmıyor. kalmak içinde bayılmıolar. durumu görüolar sadece yardım etmek maksatları.
ve bu bi süreç. bugünlerde geçecek

haklısınız siz de bunalmışsınız

ama ne kadardır kalıyorlar

annem ve babam bizde 1 ay kaldılar da ben de dahil çokkkkk sıkıldık

bizimkiler sağlık sebebi ile kalmışlardı hem de

gündüz işe gittik vs vs ama evde kavga bile edemiyorsun çok zor

büyük kızınızı hazırlamanız lazımdı

5 yaşında demişsiniz keşke okula gitse idi 2011 doğumlular seneye ilkokula gidecek

bebeğin hareketlenmesine kadar anne babanızın kalması en az baharı bulur ki bu da cidden aile düzeniniz olmasını engeller

bir de demişsiniz ya yardım ediyorlar

o yardımın yükümlüsü eşiniz

eve gelip yayılmayacak çocuklara o bakacak buna mecbur kalmalı ki yapmalı

aileniz gitsin, kocanızla konuşun, yetişemediğinizi bir çözüm bulmasını isteyin. artık kendi mi ilgilenir parayla bakıcı mı tutar kendisi karar versin

haklısınız siz de bunalmışsınız

ama ne kadardır kalıyorlar

annem ve babam bizde 1 ay kaldılar da ben de dahilkkkk sıkıldık

bizimkiler sağlık sebebi ile kalmışlardı hem de

gündüz işe gittik vs vs ama evde kavga bile edemiyorsun çok zor

büyük kızınızı hazırlamanız lazımdı

5 yaşında demişsiniz keşke okula gitse idi 2011 doğumlular seneye ilkokula gidecek

bebeğin hareketlenmesine kadar anne babanızın kalması en az baharı bulur ki bu da cidden aile düzeniniz olmasını engeller
canım 2012 doğumlu... . benim psikolojim zaten çok kötü. ne uyku var. ve farklı bişey yapmak var. bide üstüne böyle moralsizlik:( beni anlamasını ve belli bi süre idare etmesini çok isterdim. koskoca insanlar bi güleryüz yapmak zor değil. mükafat alacaklarına bunu haketmiyorlar

Esinizden bahsediyorsunuz sanirim.
Esinizle ortak karariniz miydi anne babanizin sizde kalmasi?

Eger ortak bir karar ise bir sey demem. sonucta ortaklasa bir sekilde artilarini eksilerini konusmussunuzdur.
Ki ben olsam ne kendk anne babami ne kayinvalidemleri uzun süreli isterdim.
Sonucta esler arasındaki diyalogu kisitlayan bir durum evdeki ikinci ebeveyn.
Bir tepki olarak yapıyor olabilir.

dedesinin kızım için yaptığı fedakarlıkları anlatamam. birbirlerini çok seviyorlar. orada sen karışamazsına getirmesi onu çok üzdü. ne sanıyor kendi :(

Merhaba arkadaşlar..

eşimle 8 yıldır evliyiz. bi kızım var 5 yasında. birde 6 aylık bir bebeğim var.
bebeğim doğduğundan beri inanılmaz huysuz bir bebek. kızımda kıskandı biraz
doğal olarak. psikolojisi bozuk bugünlerde :KK43: belimden rahatsızlandım. tek başıma
çok zorlanıyorum ikisi ile.. (kızım kreşe gitmek kesinlikle istemedi) annem ve babamda
bu durumumu görüyor. haliyle bana üzülüyorlar. bebeğim gercekten hiç ama hiç durmuyor
hep kucakta.. ağlama halinde.

annemler gelip bende kalıyor. yardımcı olmak için. insanlar hem bana yardımcı oluyor.
kendi rahatlarını bırakıp geliyorlar.hemde surat çekiyorlar. benim çocuklarımı çok çok seviolar
sadece onların hatrı için katlanıyorlar. işten gelir ağzının ucu ile slm der. alır battaniyesini yatar
. saçma sapan laflar sokar. babam perdeyi kapar mesela ardından açar.hep aksi anlıyacağınız

kızımı gercekten çok sever babam. ve herseyi ile ilgilenir.. aksam kızım bişey istedi. ağladı
babam verdi diye yapmadığı konusma kalmadı. sen karışamazsına getirsi koskoca adama..
ki babamla kızım arasında çok guzel bi bağ vardır. babamda cok sinirlendi ve üzüldü. balkona çıktı bi sigara
içti ve gitti.. arkasında bi hoşçakal bile yapmadı.

ne yapacağımı şaşırdım. bazen boşanmayı bile düşünüyorum. hiç mutlu değilim. ve cok yorgunum.
daha beter hasta olmaktan korkuyorum :KK43: bana bir akıl verin..
klasik odunlaşmış koca modeli.
saygıyı bırakmış hadi sevgiyi geçtim.
bi ayar çekersen düzelir .
o da bunalmış olabilir onlardan kendini koca gibi hissetmiyor bunalıma giriyor da olabilir . ama böyle saygısız davranması gerekmiyor

Yazik o anneye babaya. Esinizin minnet duymasi tesekkur etmesi elinden geldigince rahat ettirmesi lazim ailenizi. Sonucta esini seven bir adam esinin rahatini dusunur. Allah razi olsunki gelmis yardimci oluyorlar. Yok esiniz evde kendi duzenini istiyor rahat edemiyorsada ona gore bir cozum yolu bulmasi lazim. Kiziniz ailenizle iyi anlasiyor acaba bir sure annenizemi biraksaniz onlar orda baksa sizde toparlanirsiniz bu arada.

dedesinin kızım için yaptığı fedakarlıkları anlatamam. birbirlerini çok seviyorlar. orada sen karışamazsına getirmesi onu çok üzdü. ne sanıyor kendi :KK43:
ne sanıyor mu . kızının babası . o evin kocası. sizin eşiniz . yapmayın . eşiniz depresyona girmiş . evde yok sayıldığı için eski saygınlığını böyle yerine getirmeye çalışıyor . doğru mu ? yanlış yöntem. daha çok batıyor .
ama şu an siz bile ne sanıyor kendini diyerek kendi evinde çöp yerine koymuşsunuz adamı.

Eşinizin yaptığı büyük saygısızlık. Rahat edemiyorsa bunalmışsa anlarım da, ama bunu yardıma gelmiş büyüklerine yansıtacağına size dese daha mantıklı olurdu, siz de artık uygun bir dille anne babanıza diyebilirdiniz. Bence siz ailenizi ezdirmeyin, annenizle konuşun evlerine dönsünler, bir süre sonra da siz de gidin biraz onlarda kalın. Ben olsam böyle yapardım, kendim zorluk çekmeyi göze alırdım ama annemi babamı o şekilde ezdirmezdim.

Yazik o anneye babaya. Esinizin minnet duymasi tesekkur etmesi elinden geldigince rahat ettirmesi lazim ailenizi. Sonucta esini seven bir adam esinin rahatini dusunur. Allah razi olsunki gelmis yardimci oluyorlar. Yok esiniz evde kendi duzenini istiyor rahat edemiyorsada ona gore bir cozum yolu bulmasi lazim. Kiziniz ailenizle iyi anlasiyor acaba bir sure annenizemi biraksaniz onlar orda baksa sizde toparlanirsiniz bu arada.
bende çok üzülüyorum işte onlara :( birde öyle fedakarlarki evlatlarına anlatamam :(

Back