- 28 Kasım 2016
- 26
- 11
- 3
- 45
- Konu Sahibi dunyadunya
-
evet canım .. bu saygısızlık kısmı beni çok üzüyorEve yeni bir bebek geldikten sonra kizinizin okul gitmeyi istememesi cok dogal, bebek dogmadan once baslatmaniz gerekiyordu aslinda. E cocuk haliyle simdi ben okula gidersem annem onu sevecek, onlar guzel cakit gecirecek diye dusunuyordur ve bebek oldugunu, sikintili bir surec oldugunu idrak edemiyordur. Bir sekilde kizinizin anaokuluna gitmesini saglamaniz ce esinizle oturup etraflica konusmaniz lazim. Eger size yardim etmeyecekse ve ailenizi de istemiyorsa ya cocuklari alip annenize gidersiniz ya da esinizi evden uzaklastirirsiniz, bilemiyorum. Cok garip bir durum ama esinizin yaptigi cok buyuk saygisizlik...
aynende öyle oluyor. artık stresten biyerime bişey olacak diye korkar oldumBende evlenmiş ve boşanma kararı alan bir kadınım. 3 aylık bir bebeğim var ama hayat üzülmek için çok kısa eğer değmiyprsa benim değerimi anlamıyorsa oturup ne diye ağlayayım o insana ? Sonra yine olan bize olacak..
maalesef gelip gidecek mesafe değil :/
onlar zaten kendi istediği için kalmıyor. kalmak içinde bayılmıolar. durumu görüolar sadece yardım etmek maksatları.
ve bu bi süreç. bugünlerde geçecek
canım 2012 doğumlu... . benim psikolojim zaten çok kötü. ne uyku var. ve farklı bişey yapmak var. bide üstüne böyle moralsizlikhaklısınız siz de bunalmışsınız
ama ne kadardır kalıyorlar
annem ve babam bizde 1 ay kaldılar da ben de dahilkkkk sıkıldık
bizimkiler sağlık sebebi ile kalmışlardı hem de
gündüz işe gittik vs vs ama evde kavga bile edemiyorsun çok zor
büyük kızınızı hazırlamanız lazımdı
5 yaşında demişsiniz keşke okula gitse idi 2011 doğumlular seneye ilkokula gidecek
bebeğin hareketlenmesine kadar anne babanızın kalması en az baharı bulur ki bu da cidden aile düzeniniz olmasını engeller
peki siz eşinizle konutunuz mu neden böyle yaptığını sordunuz mu ?işte huzursuzluk olmasın kızım üzülmesin ortam gerilmesin vs vs..
klasik odunlaşmış koca modeli.Merhaba arkadaşlar..
eşimle 8 yıldır evliyiz. bi kızım var 5 yasında. birde 6 aylık bir bebeğim var.
bebeğim doğduğundan beri inanılmaz huysuz bir bebek. kızımda kıskandı biraz
doğal olarak. psikolojisi bozuk bugünlerdebelimden rahatsızlandım. tek başıma
çok zorlanıyorum ikisi ile.. (kızım kreşe gitmek kesinlikle istemedi) annem ve babamda
bu durumumu görüyor. haliyle bana üzülüyorlar. bebeğim gercekten hiç ama hiç durmuyor
hep kucakta.. ağlama halinde.
annemler gelip bende kalıyor. yardımcı olmak için. insanlar hem bana yardımcı oluyor.
kendi rahatlarını bırakıp geliyorlar.hemde surat çekiyorlar. benim çocuklarımı çok çok seviolar
sadece onların hatrı için katlanıyorlar. işten gelir ağzının ucu ile slm der. alır battaniyesini yatar
. saçma sapan laflar sokar. babam perdeyi kapar mesela ardından açar.hep aksi anlıyacağınız
kızımı gercekten çok sever babam. ve herseyi ile ilgilenir.. aksam kızım bişey istedi. ağladı
babam verdi diye yapmadığı konusma kalmadı. sen karışamazsına getirsi koskoca adama..
ki babamla kızım arasında çok guzel bi bağ vardır. babamda cok sinirlendi ve üzüldü. balkona çıktı bi sigara
içti ve gitti.. arkasında bi hoşçakal bile yapmadı.
ne yapacağımı şaşırdım. bazen boşanmayı bile düşünüyorum. hiç mutlu değilim. ve cok yorgunum.
daha beter hasta olmaktan korkuyorumbana bir akıl verin..
canım tabi konustuk. ve evdeki durumuda görüyor.peki siz eşinizle konutunuz mu neden böyle yaptığını sordunuz mu ?
ne sanıyor mu . kızının babası . o evin kocası. sizin eşiniz . yapmayın . eşiniz depresyona girmiş . evde yok sayıldığı için eski saygınlığını böyle yerine getirmeye çalışıyor . doğru mu ? yanlış yöntem. daha çok batıyor .dedesinin kızım için yaptığı fedakarlıkları anlatamam. birbirlerini çok seviyorlar. orada sen karışamazsına getirmesi onu çok üzdü. ne sanıyor kendi
bende çok üzülüyorum işte onlaraYazik o anneye babaya. Esinizin minnet duymasi tesekkur etmesi elinden geldigince rahat ettirmesi lazim ailenizi. Sonucta esini seven bir adam esinin rahatini dusunur. Allah razi olsunki gelmis yardimci oluyorlar. Yok esiniz evde kendi duzenini istiyor rahat edemiyorsada ona gore bir cozum yolu bulmasi lazim. Kiziniz ailenizle iyi anlasiyor acaba bir sure annenizemi biraksaniz onlar orda baksa sizde toparlanirsiniz bu arada.
bakıcı maddiyat işiBakıtırtmayın ailenize ailenizi hiç yormayın. Parası neyse versin bakıcı tutsun beyefendi. Madem dedesi karışamazmış kendi karışıcak halledicek bakıcısını da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?