- 28 Kasım 2016
- 26
- 11
- 3
- 45
- Konu Sahibi dunyadunya
-
Tam tersini düşünsenize siz ne yapardınız?Merhaba arkadaşlar..
eşimle 8 yıldır evliyiz. bi kızım var 5 yasında. birde 6 aylık bir bebeğim var.
bebeğim doğduğundan beri inanılmaz huysuz bir bebek. kızımda kıskandı biraz
doğal olarak. psikolojisi bozuk bugünlerdebelimden rahatsızlandım. tek başıma
çok zorlanıyorum ikisi ile.. (kızım kreşe gitmek kesinlikle istemedi) annem ve babamda
bu durumumu görüyor. haliyle bana üzülüyorlar. bebeğim gercekten hiç ama hiç durmuyor
hep kucakta.. ağlama halinde.
annemler gelip bende kalıyor. yardımcı olmak için. insanlar hem bana yardımcı oluyor.
kendi rahatlarını bırakıp geliyorlar.hemde surat çekiyorlar. benim çocuklarımı çok çok seviolar
sadece onların hatrı için katlanıyorlar. işten gelir ağzının ucu ile slm der. alır battaniyesini yatar
. saçma sapan laflar sokar. babam perdeyi kapar mesela ardından açar.hep aksi anlıyacağınız
kızımı gercekten çok sever babam. ve herseyi ile ilgilenir.. aksam kızım bişey istedi. ağladı
babam verdi diye yapmadığı konusma kalmadı. sen karışamazsına getirsi koskoca adama..
ki babamla kızım arasında çok guzel bi bağ vardır. babamda cok sinirlendi ve üzüldü. balkona çıktı bi sigara
içti ve gitti.. arkasında bi hoşçakal bile yapmadı.
ne yapacağımı şaşırdım. bazen boşanmayı bile düşünüyorum. hiç mutlu değilim. ve cok yorgunum.
daha beter hasta olmaktan korkuyorumbana bir akıl verin..
bende terbiyesizlik olduğunu düşünüyorum. sonuçta çocuklarına bakılıyorTerbiyesiz saygısız ezdirmeyin ailenizi
hep iç sıkıntısı hep üzüntü bilmiyorum :/İyilik ve rahatlık bazen batıyor insanlara.. Ne güzel işte torunlarını çok seviyorlar. Kocan bu duruma mutlu olacağına bence saygısızlık yapıyor. Şöyle düşün mesela ömür boyu bunu çekmek var ki mutsuz olursun ya da değişeceğinden bir umudun var mı ? Karar senin hayat senin
yani tabiki olabilir. ama zor durumdayım cidden. büyük kızım yemez. annem binbir şaklabanlıkla yedirir misal. eşim aslaa yediremez. yemezse yemesin acıkan yer der bırakır. ozamanda ben hiç huzurlu olamamEvinde rahat etmek istiyordur , işten gelince yayılıp oturmak istiyordur ama kayınpeder kayınvalide olunca yapamıyordur .
Bunlar bir ihtimal ...
O zaman ne yapacak ; eşine yani sana sonsuz destek olacak . Sen bebekle ilgilenirken , o kızınızla zaman geçirecek vs ..
Elini taşın altına sokmadan kimsenin paşa keyfine rahat yok . Ama dediğim gibi , aralarındaki bu surat asma ...laf sokma ...kalmaya başladıklarından itibaren geçerli ise ; rahat edemiyordur onlar varken .
Konuşun ve ortak bir çözüm yolu bulun .
Belki Eşiniz ailenizden bunalmıştır. Olamaz mı? Ben de bunalırım çünkü düşününce.
Bence kızınızı okula verme işini tekrar düşünün. Keşke bebek gelmeden başlasaydı... Zaten nerdeyse okula başlayacak istemedi diye bir şey kabul edilemez artık. Eşiniz sorumluluk almıyorsa ona yüklenin yardım konusunda.
Evde aileler varken insan aile olduğunu bile tam hissedemiyor ki.
Belki de olay dolup taşma meselesidir.
hep iç sıkıntısı hep üzüntü bilmiyorum :/
ama kendisi zaten bütün gün yok. geliyor yiyor içiyor. ondan bişi bekleyende yok. insanlar rahat etsin diye ağzının içine bakıyorTam tersini düşünsenize siz ne yapardınız?
maalesef gelip gidecek mesafe değil :/annem babam bölümlerini kv kp diye değiştirin
benzer tepkiler gelinler tarafından da gösterilir
bağımsız hayatınızı kurun
gelip severlerse yahut bakarlarsa da akşam olunca gitsinler
şehir dışında yaşıyorlarsa da misafirlik süresini aşmasınlar
adam evinde çocukları ve eşi ile yalnız olmak istiyor olabilir
Anladım ama belliki bu durum onu sıkmış,sizinle yalnız kalmak istiyor!ama kendisi zaten bütün gün yok. geliyor yiyor içiyor. ondan bişi bekleyende yok. insanlar rahat etsin diye ağzının içine bakıyor
canım kesinlikle sen beni anladın. durum aynen buherkez belki eşin bunalmıştır diyor. iyide insanlar oraya yardım için gelmiş. gezmek için değil. eşinin onlara minnet edeceği yerde yazık annen baban minnet ediyor. asla aileni ezdirme.
işte huzursuzluk olmasın kızım üzülmesin ortam gerilmesin vs vs..adam ne bunalacak zaten gayet rahatmış baksanıza battaniyeyi alıp yanlarında yatabilecek kadar.. çok sinirlendim çok ama odun kocana değil ailene kızdım, damatsa damat ağzının payını versinler terbiyesiz.. bu kadar fedakar ailelere yapılan terbiyesizliği sindiremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?