Eşimin midesi geniş arkadaşlarını nasıl zararsız hale getirebilirim?

cnm herşey ortada bunlar kazık yemeden anlamazlar cnm öyle bir nişanlım vardı arkadaşının sevgilisi ile birbirlerini gıdıklıyolardı şimdi gülüyorum bende okadar kapalı biri değilim ama yüzü kızarırdı erkek arkadaşımın bir erkeği nasıl etkiliyebiliceğini her kadın bilir bu haraket kardeşçe değil

söyleyin yahu. o da laf ettirmeyecek şekilde davransın o halde deyin. siz aliye bu kadar sırnaşsanız masajlar yapsanız ne olacak?gerçi bu konu aşmış artık buraları belki de kıskanmayacak sizin gibi hissetmeyecek normalmiş gibi glecek ama siz onun eşisiniz. ömrünü sizinl geçirecek ayşe için sizi kırmak falan da neymiş?

Çok saçma olacak belki ama sizde aysenin eşine samimi davranin.. Ornegin onlara giderken tatli alin yapin ali çok sever vs diyin.. Yani esinizi rahatsız edin size bir şey derse de hani kardeş gibiydik simdi is bana dönünce mi rahatsız oldun diye tepesine binersin ...

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

Son düzenleme:
Espiri olduğunu eşim anlar Siz anlamış olsanizda. Yoksa değil biyerlerini kırmak kimseye el kaldirmisligim yoktur olacağını da sanmam

Ben de anlamadım demedim. Ama yani o şekilde bir espri bile olayın derecesini gösteriyor. Eşinizle aramda baya zeka farkı yok emin ol.

O zaman o ayşeye okkalı bi konuşma yapcaksınız.Allah sabır versin size.Çoktaaaan o kıvır saçları elimde kalmıştı,kim ne düşünürse düşünsün sonra...

Çok içli dışlı samimi ilişkilerde olabiliyorda aşırı samimiyetler, ama evlenince kardeşler bile birbirine sulu davranmazlar.. Hem ne demek elin kadını kocama masaj yapacakçç Rahatsızlığını belli etmen çok doğal.. Tersi olsa, senin ailecek samimi olduğun adam sana böyle davransa.. Eşinin tepkisi ne olurdu? Bence senin kadar sabretmezdi.. Kayın validen ile az konuşsan, hani yakışmıyor hepimiz evliyiz na mahrem falan diyerek oğluyla konuşsa..

ayrıca dikkatimden kaçmış, ilk gelinim o nedir? bir samimiyeti anlatacaksa da kızım gibi desin, neden gelin ? yangına körükle gitmek istemem ama ben olsam çok bozulurdum. tam da dediğiniz gibi kardeşim gibi başka kardeş başka...ve yine dediğiniz gibi modernliği yanlış anlamış...

Kışkırtmak için demiyorum ama ben o durumda ne yim olursa olsun o kadın yolarııımmm saçını başını tuttuğum her yanını

hem kardeş gibiydiyse annesi neden dediğiniz gibi gelinim diyo ??? kızım gibi demesi lazımdı.

Ya ne laçka adamlar bunlar, eşin saf bak, erkekler kadınlardan daha saf oluo ama kadına güvenmiceksin, pavyon karısı muhabbetleri yapmış resmen aile kavramından habersizler.......

Bu Ayşe kardeş gibiyim ayağına eşinize çok güzel asılıyor. Hani eşiniz ben seni seviyorum Ayşe dese anında birliktelik yaşayacak gibi.
Eşinizde aynı şekilde kardeş ayağına bu ilgileri samimiyeti hoş karşılıyor. Kendini arzulanan erkek olarak görmek istiyor sanırım.
Bu arada Ali çok saf galiba bir insan karısının bu davranışlarından nasıl rahatsız olmaz. Bunun adı modern olmak değil başka bir şeydir de onu şimdi buraya yazamam.

eşinizin sizi anlamasını bekelemeyin bence... ben kendim için düşünüyorum da galiba ayşeyle bir buluşma ayarlar, ayşecim ben seni anlıyorum ama burdan sana ekmek cıkmaz vari bir konusma yapardım, elbbette kavga eder tarzdan zıyade ona acıdıgımı bellı ederek, hatta ona esıyle sorunları varsa falan yardım edebılecegımı dertlesebılecegımızı soylerdım...

Ben de anlamadım demedim. Ama yani o şekilde bir espri bile olayın derecesini gösteriyor. Eşinizle aramda baya zeka farkı yok emin ol.

Bu ne laf koyma aşkı komiksiniz :) siz anlamasanizdan kastım zeka değildi yanımda olan beni tanıyan eşim siz değilsiniz. Espiri hangi olayın hangi derecesini gösteriyor ki

bu ne laubaliliktir yaaa hiç hoş değil o nasıl bir kız hepside çok rahatlar cnm senin tepkilerin gayet normal, ben olsam çıldırırm gelecek bnm eşimin omzuna masaj yapacak ne haddine yaaa. bunlar ne bizim dinimizde var nede kültürümüzde. ben olsam ayşeyi alır yanıma açıkça konuşuruz rahatsız oluyorum yapma derim, bence uyar.

Ayşenin saçını başını yolarım yaa ne demek masaj yapıyo bilmem ne oyy oyy oyy
Ben olsam çok kızardım ,aynı şeyi yapardım bir de abartmadan tabii.Giderdim bir erkek arkadaşımın yanına piknikte falan böyle ben de onla yapışık dururdum anlasın diye

Oyle ya da boyle kardesi mi degil, arkadas sonucta. Oyle bir kadin vardi bana arkadasim diyen ama asiri samimiyetler, surekli erkek ilgisi pesindeydi. Ben rahatsiz olmustum, kestim arkadasligi. Ortak arkadaslarimiz ( evli cift ) vardi, kapi komsulariydi hatta. Onlarla pek samimi arkadastilar, kocasini o adamla aldatmis, adam itiraf etmis karisina baska eve falan ciktilar bu yuzden. Oyle normal falan degil yani.
Erkegin sinirlari nereye kadarsa gider bu is.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…