Fikirlerinize ihtiyacım var ben mi hatalıyım?

İşte eşimin modu düşünce ben de üzülüyorum canım sıkılıyor. Zaten yakın zamanda çok kırıldı hayal kırıklığına uğradı ailesi tarafından. İlk başta soğudu uzaklaştı. Sonra baktım ki ailesini gözünde acındırarak haklı çıkarmaya çalışıp onlara karşı yumuşuyor. İşte onlar da şöyle mecbur kalmıştır falan diyerek yumuşattı kendini. Kızması gerektiği yerde yine kızıyor hakkını yiyemem ama işte onlar tarafından hayal kırıklığına uğrasa da bir şekilde kendi içinde onlara üzülüp hak vermeye falan başliyor maalesef. Sizin gibi umursamamayı inanın çok isterim
Eşiniz ailesini her koşulda affedecek empati yapın kendınızle o yüzden çokta germeyin kendınızı

Bu konuda çok haklısınız eski eşimin ailesi tam olarak bu aileye benziyor. Çok musrifler özel havuzlara gidiyorlar ama yardım bekliyorlardı. Eski eş sağ olsun hiç beni tutmadı ailesi musrifte olsa yardım edilebilir dedi ve son olarak bitti. Bu sruecte size tavsiyem sorununuzu eşinize çok belli etmeden ona bagirmadan sakince anlatın yoksa anlamıyorlar ailelerine laf dedirtmiyorlar.
Eşim beni haklı buluyor yanımda da oluyor sorun yok bu konuda ama ailesi ne yaparsa yapsın onu üzselerde kızsalarda hatta bazen kullansalar da günün sonunda ailem diyor kıyamıyor onlarda da bunun rahatlığı var. Bazen uzatıyorum meseleyi eşimi sıkıyorum ama dediğiniz gibi daha sakın olmak lazım 🙁

Bana iyiler iyi insanlar genelde iyiyiz ama "bazı konular" dan dolayı vs. vs. Bacım devlet sırrı mı ne o bazı konular 😄 konuya göre değişir açıkcası belki ciddi ilişkiyi temelden sarsacak şeylerdir haklısın soğursun derim. Ha değildir abartmışsın derim. Konu önemli burda aksiyon almak için.

Back
X