Ama o bize karşı değil kendileri çok rahat harcıyorlar ve artık bir durumda eşimden para isteyecek duruma geliyorlar maalesefAy keşke cömert olsalardı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama o bize karşı değil kendileri çok rahat harcıyorlar ve artık bir durumda eşimden para isteyecek duruma geliyorlar maalesefAy keşke cömert olsalardı![]()
Seviyorum aslında. Sevmemek değil. Belki de sevdiğim için daha büyük oldu bu soğuma işi. Belki de geçici bir şey. Yani çok detaya girmek istemiyorum ama bir durum var o durum konusunda çok rahatlar umursamazlar eşim uyarıyor ama yine devam ediyorlar. Ve bu işin sonunda hem maddi hem manevi olarak beklentiye girilecek olan kişi yine eşim maalesef. Eşim en büyük diye nasılsa bize sahip çıkar kafasındalar biraz. Çok iyi insanlar gerçekten zaman zaman onlar da çok fedakar ama göz göre göre rahatlıkları beni sinir ediyor maalesefSorunun büyüklüğünü bilmediğimiz için sizin bu soğuma işiniz anlamsız geliyor. Ama tabi dediğiniz sorun kafaya takılacak birşeyse soğuyabilirsiniz, ama eşiniz de öpüyor konuşuyorsa bu onların bileceği iş. Gelip gitme durumu azsa boşverin yani. Herkesi sevmek zorunda değiliz zaten.
Ben kendı konumu eşimden ziyade kendım konuşmayı tercih ederim evet eş aradaki terazidir ama bazen o evlattır ona bana kocadır yumuşatılmış cümleler dönebilirBen genelde konuyla ilgili fikrimi eşimle paylaşıyorum. Eşim kendi fikirleriyle beraber benim fikirlerimi harmanlayıp yeri geliyor sert bir dille ailesine söylüyor ama söylemek bir işe yaramıyor maalesef değişen bir şey olmadı
Konu benimle ilgili değil ama. Bize de dokunacak bir konu sadece. benim özelimde bir durum yok. Bana çok iyiler çok severim. Ama eşimi bazı konularda bunaltıp zora sokuyorlar. Rahat davranıyorlar be biliyorum ki günün sonunda nasılsa oğlum bize maddi manevi destek çıkar diye bir güven var eşimden için. Ve bu durum beni biraz sinirlendiriyorBen kendı konumu eşimden ziyade kendım konuşmayı tercih ederim evet eş aradaki terazidir ama bazen o evlattır ona bana kocadır yumuşatılmış cümleler dönebilir
Ama sonuç ben iyi değilimdir
Yok inanın kimse gaza getirmez. Annem bile diyor ki hep ılımlı ol kafaya takma falan. Ben çok rahat bir insan değilim planlı programlı ilerlerim ama onlar o kadar rahat ki hem maddi hem manevi konuda. En sonunda eşime güveniyorlar çünkü o bizi nasılsa zorda bırakmaz diyorlar. Beni rahatsız eden şey bazı konulardaki rahatlıkları. Eşim uyarsa da dinlemiyorlarBunu konu hakkında konuştuğunuz birileri varmı ? Veyahut kendi kayınailesinden dert yanan birileri ?
Kimsenin dolduruşuna gelmeyin , kendinizin bile . Madem beraberken iyisiniz yokluklarındada onlar hakkında kafanızda bişeyler kurmayın.
Sonuçta siz mutsuz oluyorsunuz
O da kötü bu da kötü. Ama bi gerçek var ki insan bir kez soğudu mu eskisi gibi olmuyor.Ama o bize karşı değil kendileri çok rahat harcıyorlar ve artık bir durumda eşimden para isteyecek duruma geliyorlar maalesef
Evet illa ki bazı şeyler garip gelecek bunu elbet biliyordum. Maddi şey beklemedim zaten hiç çünkü sadece eşim yaptı. Onlar hep eşime sırtını dayamıştı hep eşim harcadı halletti. Eşimin parasını harcadılar biz evlenmeden önce devamlı. Şimdi evlenınce bu konuda sınır koydular ama rahatlar yine eşime güveniyorlar çünkü en büyük oğlan mecbur bakacak falan diye düşünceleri var içlerinde maalesef. Yoksa iyiler hoşlar ama son zamanlarda bazı gelişmeler oldu onlar hakkında da çok rahatlat eşimin de huzurunu kaçırıyorlar mantıksız hareketleriyle. Hatta dertleşiyoruz falan ama bir yerde ailesi oldığu için laf söylettirmek istemiyor ben çok uzatınca bunalıyor. Yoksa onların yüzüne kendisi de söylüyorSonuçta sizden farklı bir aileye gidiyorsunuz, bir şeyler illa ki size farklı, tuhaf gelecek. Beklentileriniz olmuştur illa maddi şeyleri kast etmiyorum belki o yakınlığı göremediniz belki siz de içinizde hissedemediniz hayal kırıklığı sonrası bir soğuma devamında da her şeyin batması gelmiştir.
Eh o konuda bizim de çoook kırılmalarımız oldu, neler neler kaybettik. Ama yapacak birşey olmuyor mesela. Benimkiler de iyi ama işte bize zamanında zararları dokundu, sorumsuzluk yüzünden hem de,sizdeki gibi rahatlıklatı yüzünden oldu. Direnin iyice, yaptırın. Kırıldım, sinirlendim, zamanla da umursamamaya başladım o konuyu. İnsanız,hepimizin hatası var, olacak. Yine de aileysek eğer birbirimize sahip çıkacağız iyi, kötü Günde. Anne babamızın da hataları oluyor, böyle yani.Seviyorum aslında. Sevmemek değil. Belki de sevdiğim için daha büyük oldu bu soğuma işi. Belki de geçici bir şey. Yani çok detaya girmek istemiyorum ama bir durum var o durum konusunda çok rahatlar umursamazlar eşim uyarıyor ama yine devam ediyorlar. Ve bu işin sonunda hem maddi hem manevi olarak beklentiye girilecek olan kişi yine eşim maalesef. Eşim en büyük diye nasılsa bize sahip çıkar kafasındalar biraz. Çok iyi insanlar gerçekten zaman zaman onlar da çok fedakar ama göz göre göre rahatlıkları beni sinir ediyor maalesef
Yani şöyle eşim ara ara kardeşi için bir şey alır haricinde çok vermez şu an evlenınce sınır koyuldu. Ama bazı gelişmeler var ve artık müsriflik yapmayıp para biriktirmeleri gerekiyor bu gelişmelerden dolayı. Yoksa en sonunda sıkışıp eşime gelecekler. Ama asla biriktirmiyorlar durumlarının daha üstünde bir hayat yaşıyorlar her şeyin en iyisi en lüksü. Ben yeni evliyim ben bile onlar gibi yeyip içmiyorum. Bu rahatlıkları gözüme batıyor maalesefSanırım eşinizin maddi yönden de eli ailesinin üstüne ailede müsrif sizinde zorunuza bu gidiyor. Evlenince biraz aile kendini geri çekmeli maddi de olsa manevi de olsa.
Sizinkiler de az aşağı değilmiş. Demek ki hep bana diyorlar. Ama hep bir tarafa olmazki her şey karşılıklı elbet. Ne deyim inşallah orta yolu bulursunuz eş ailesi ile iletişim tamamen kesilmiyor maalesefO da kötü bu da kötü. Ama bi gerçek var ki insan bir kez soğudu mu eskisi gibi olmuyor.
Bugün eşime, uzun süredir oturmadık size gelelim demişler. Ay ben bi sinir oldum bi sinir oldum. İlk aylarda ben davet ederdim sık sık. Eli boş gelmeleri dikkatimi çekti. Sonra aileyi iyice tanıdım. Çok gıcık oldum. İnsan bi paket petibör alır ya. Utanmazlar. Bi de pasta börek yapacağımı biliyorlar. Yemeleri bile sinirimi bozuyor. Her seferinde bizden giderken beklentileri oluyor geride kalan pastaları götürüyorlar. Akıllandım. Artık vermiyorum. İnsanı zorla kötü yapıyolar. Davet falan da etmiyorum zaten.
Ay bi de sade çay kesmiyor. Sanki çok uzaktalar. Yarım saat yürüme mesafesinden geliyorlar. Gündüzden gelip akşam yemeğine de kalıyorlar. Bu beni daha gıcık ediyor. İnsan yalandan 1 ekmek alır dimi. İhtiyacım yok. Evde ekmek çok. Amaç bu değil. İnsan gittiği yere asla eli boş gitmemeli. Bunlarda o yok. Yesinler içsinler onlara hizmet edilsin. Şiştim. İçim nefretle doluyor yine.
Eşim gelmek istiyolar deyince cevap vermedim. Konu kapandı. İlla ki gelirler. Sadece ülker Bisküvi vereceğim. Çok bile. Keki böreği zor yerler artık![]()
Bu konu bizde de fazlaca var ama ben asla sorun etmiyorum kendı evlatları ve bu adam onların yetiştirdiği artık ruhen yılların birikimiyle işlenmiş bir evlat . Salıverin ailesiyle arasında olan kendı terazisini kendı ayarlasın siz ne derseniz diyin duymayacak ta ki ne zamana kadar düştüğünde tutanı olmadığı zamana kadar . Genelde evdeki böyle her maddi manevi işe koşturulan evlat düşünce kimse tutmaz o zamana kadar da o boşluğu asla anlatamazsın o adama .Konu benimle ilgili değil ama. Bize de dokunacak bir konu sadece. benim özelimde bir durum yok. Bana çok iyiler çok severim. Ama eşimi bazı konularda bunaltıp zora sokuyorlar. Rahat davranıyorlar be biliyorum ki günün sonunda nasılsa oğlum bize maddi manevi destek çıkar diye bir güven var eşimden için. Ve bu durum beni biraz sinirlendiriyor
Umursamama işini nasıl yaptınız. Elbette başta canınız sıkılmış tabi ama sonra bu durumu atlatmışsınız belli ki. Ben de istiyorum ki umursamayım çünkü kendim üzülüyorum sonra üzülmek istemiyorumEh o konuda bizim de çoook kırılmalarımız oldu, neler neler kaybettik. Ama yapacak birşey olmuyor mesela. Benimkiler de iyi ama işte bize zamanında zararları dokundu, sorumsuzluk yüzünden hem de,sizdeki gibi rahatlıklatı yüzünden oldu. Direnin iyice, yaptırın. Kırıldım, sinirlendim, zamanla da umursamamaya başladım o konuyu. İnsanız,hepimizin hatası var, olacak. Yine de aileysek eğer birbirimize sahip çıkacağız iyi, kötü Günde. Anne babamızın da hataları oluyor, böyle yani.
Bu konuda çok haklısınız eski eşimin ailesi tam olarak bu aileye benziyor. Çok musrifler özel havuzlara gidiyorlar ama yardım bekliyorlardı. Eski eş sağ olsun hiç beni tutmadı ailesi musrifte olsa yardım edilebilir dedi ve son olarak bitti. Bu sruecte size tavsiyem sorununuzu eşinize çok belli etmeden ona bagirmadan sakince anlatın yoksa anlamıyorlar ailelerine laf dedirtmiyorlar.Yani şöyle eşim ara ara kardeşi için bir şey alır haricinde çok vermez şu an evlenınce sınır koyuldu. Ama bazı gelişmeler var ve artık müsriflik yapmayıp para biriktirmeleri gerekiyor bu gelişmelerden dolayı. Yoksa en sonunda sıkışıp eşime gelecekler. Ama asla biriktirmiyorlar durumlarının daha üstünde bir hayat yaşıyorlar her şeyin en iyisi en lüksü. Ben yeni evliyim ben bile onlar gibi yeyip içmiyorum. Bu rahatlıkları gözüme batıyor maalesef
İşte eşimin modu düşünce ben de üzülüyorum canım sıkılıyor. Zaten yakın zamanda çok kırıldı hayal kırıklığına uğradı ailesi tarafından. İlk başta soğudu uzaklaştı. Sonra baktım ki ailesini gözünde acındırarak haklı çıkarmaya çalışıp onlara karşı yumuşuyor. İşte onlar da şöyle mecbur kalmıştır falan diyerek yumuşattı kendini. Kızması gerektiği yerde yine kızıyor hakkını yiyemem ama işte onlar tarafından hayal kırıklığına uğrasa da bir şekilde kendi içinde onlara üzülüp hak vermeye falan başliyor maalesef. Sizin gibi umursamamayı inanın çok isterimBu konu bizde de fazlaca var ama ben asla sorun etmiyorum kendı evlatları ve bu adam onların yetiştirdiği artık ruhen yılların birikimiyle işlenmiş bir evlat . Salıverin ailesiyle arasında olan kendı terazisini kendı ayarlasın siz ne derseniz diyin duymayacak ta ki ne zamana kadar düştüğünde tutanı olmadığı zamana kadar . Genelde evdeki böyle her maddi manevi işe koşturulan evlat düşünce kimse tutmaz o zamana kadar da o boşluğu asla anlatamazsın o adama .
Sadece şunu söyleyin bi kere düşmeyi dene ve gör . kayınaile ile hıc bi sorunum yok canım feda öyle çok severiz birbirimizi ama bazen eşimin psikolojik yorgunluklarını görünce benımde modumun düştüğü günler olmuştur elbette sizi anlayabiliyorum siz sadece kötü olmadan herkes yerinde iyi olsun dokunulmasın maddi manevi istiyorsunuz kapınızı araladığınız kadar girmeyi bilmiyor malesef bazı aileler .
Seneler sonra umursayıp da ne yapacağım ki. Geçti gitti yani. Olan olmuş artık. Bir az da karakterce umursamaz insanım ben, onun da etkisi vardır. Ve artık kendi işimizi kendimiz yapmamız gerek kuralını iyice benimsedik. Ben zaten böyleydim de eşim değildi, artık o da mecbur değişti kendini.Umursamama işini nasıl yaptınız. Elbette başta canınız sıkılmış tabi ama sonra bu durumu atlatmışsınız belli ki. Ben de istiyorum ki umursamayım çünkü kendim üzülüyorum sonra üzülmek istemiyorum
O güveni biz evlenmeden çoktan vermiş. Eşim vicdanlıdır kıyamaz ve bunun farkındalar. Bazı durumlardan dolayı harcamalarına dikkat edip para biriktirmeleri gerekiyor ancak bunu yapmak yerine baya harcama yapıyorlar. Ben kardeşine verdiğine aldiğin şu an karışmıyorum zaten laf ettiğim bu değil diğer durumlar. Eşim uyarsa da dikkate almıyorlar. Eşim kıyamadığı için kızsa da yanlarında oluyor. Benim sinir olduğum şey bu rahatlıkEşiniz sınırını çizecek, o güveni rahatlığı vermeyecek onun dışında harcamaları sizi ilgilendirmez. İş eşinize düşüyor. Tam neye harcadıklarını, sizin neye fazla dediğinizi bilmiyoruz ama ufak tefek hediyeler alabilir, kardeşi öğrenciyse harçlık verebilir diye düşünüyorum.