Eşimin midesi geniş arkadaşlarını nasıl zararsız hale getirebilirim?

Bu nasil birsey be benim esime oyle bise yapsa o kizin sacini basini yolarim gercekten haklisin uzak tutmayya calis esinden ben korktum o kadindnn valla

" aşk-ı sehadet "

Ya canım benim sen kendinde sakın suç bulma sen gayet normal bi kadınsın, hatta insansın geniş mideli iğrenç olan diğerleri. Ayy Allah ım masaj yapmak falan nedir yaaa sululuğa geeell senle aynı durumda kendimi hayal ettim sanırım cinnet geçirirdim sen yine oldukça olgun ve sakin davranıyosun ve bu güzel bişey çünkü haklısın ve kendini haklıyken haksız duruma sakın düşürme.

Eşine şöyle yap dicem ama biz yapamıyoruz yapamayız öyle iğrençlikler. Hani bi gün de Ali sana masaj yapsın ne biliyim sen de sürekli alinin dibinden ayrılma. Ay pislikler yaaa Yok kıçı açıldı yok bişi göremedik nedir yaaa aç da kendininkine bak sende de var aynı meretten. Pavyon karısı muhabbeti gibi.....

ailece görüşmeyin. adamlar kendileri görüşsün daha iyi....

eşin birde kendisine giydiğin geceliğe günah diyormuş, elalemin kadını omuzlarını mıncıklayınca ne oluyor ki acaba...

yok ya ben insanların çoğunu anlayamıyorum artık. bende sorun değil mi?

aynen bence deeee

Ya inanamazsın bana şunu söylediğini hatırlıyorum: ''Bu söylediğin ne demek farkında mısın sen? Sen resmen bana sapık diyosun, Ayşe'nin de namusuna laf ediyosun!'' ''Sen nasıl istersen öyle anla, ben bu laçkalığı görmek istemiyorum.'' dedim. yine kötü ben oldum

Bu kültür meselesi, bence de haklısın ama malesef ki böyle şeyleri değiştirmek kolay değil bu yüzden evlenirken bu tür fikir uyuşmalarına dikkat etmek önemli. Kadın rahat ve problemli birisi bence, kendini bu şekil de avutuyor çok da fazla iyi niyete inanmıyorum bu tür durumlarda. eşin ne kadar seni anlar ve senin gibi düşünürse o kadar rahat edersin, senin yapabileceğin en fazla bu. Ben şahsen senin kadar tahammül edemezdim. Tepkini belli et eşin de seni dikkate almak zorunda olduğunu bilsin.

boşver 1 2 gün kötü olursun ondan sonra alışırlar en azından sen rahatlamış olursun

tek cümle ile...
Eşimide o hatunuda oyarım. canım.. herkez haddini bilecek.

ben kolay kolay bir şeyden rahatsız olmam ama diyelim ki rahatsız oldum bir sefer bunu söylemem konuşmam yeterli kocama biraz pasif kalıyorsun sen galiba :26:

Farkındayım. Çok pasif kalıyorum... Söyleyeceklerimi söylüyorum yine de ama ağlamadan da duramıyorum. Bu sefer sanki vicdan yaptırıyomuşum, duygu sömürüsü yapıyomuşum gibi karşılanıyo olay! Bi de çok çok duygusal biriyim. Allah'a dua ediyorum Balık burcu çocuk doğurmama engel olsun diye... Bi kere böyle duygusal diye yaftalandım ya, sanki benim söylediğim hiç bi şey mantıklı değil, ben hep duygularımla hareket edip olmayacak şeylere takılıyorum. Öyle pasif kalıyorum ki, rahatsız olduğum şeyin ''bir sorun'' olduğunu bile kabul ettiremiyorum eşime!

acaba sizin de böyle samimi oldugunuz bir erkek arkadasiniz olsa nasil karsilar cok merak ettim... hic sordunuz mu?

Valla eşinizin midesine hayret ettim. Benim eşim beni eniştem bile öpse öpme tokalaşödiyen adam. Ben anlamafım madaj yapmaları filan çok garip gerçekten. Peki sizin ailöile samimiyetiniz ne? Madem onlarda her şey mübah sizde aliye masaj yapsanız eşinizin hoşuna gidecek demekki! Pess

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yok yok... insanlar gerçekten çok anlaşılmazlar... Kardeşim kardeşim diyip bu kadar rahat davranmaları çok iğrenç! ''Dedim ki ben kardeşimle hiç bel altı muhabbet yapmıyorum ama?'' ''Sana göre her şey bel altı.'' diyo bana! Kime göre acaba??? Görüşmeyelim diyosun da Ayşe kusur kalır mı hiç? Mutlaka çıkacak yırtık dondan! E onun yanında kocamı yalnız mı bırakayım???

Ben burada kimse de kötü niyet görmedim. Demek ki kendilerince çok samimi ler kardes gibiler. Hı ben arkadasimda olsa bir erkekle böyle samimi olurmuyum Hayır, eşim bir kadınla böyle samimi olsa niyetinin iyi olduğunu bilsem de rahatsız olurmuyum evet. Ama arıza cikartmazdim. Çünkü art niyet yok. Tatlı tatlı söylerdim. Ben seni gözümden sakiniyorum bitanem bir daha masaj yaparsa ayse omuzlarıni Kırarım derdim sevimli sevimli :) Benim eşim böyle tatlı tatlı kiskaninca eriyor resmen ve dediğimi yapıyor

Yapsam da aklı başına gelse keşke ama yok... Benim edebim buna engel oluyor işte... O kadar cıvıklaşmak hamurumda yok, ne yapayım!

Ben böyle söylesem hem poposunu kaldırmış olurum hem de hareketlerine hiç dikkat etmez!

benzer bir durum eski ilişkimde yaşamıştım...adamı karşıma aldım...o kadar dolmuşum ki...yeter ya siz beni delirtecek misiniz?**kaldıramıyorum bu tarz muhabbetler...biraz bana değer veriyosan yapmazsın...ben kıskancım.ben bu kadar rahat değilim dedim....adam bu konusmadan sonra öyle bi uzaklaştı ki...bu tarz şakalardan...dibimden ayrılmadı...o yüzden böyle yapın dedim...umarım başarılı olur....

hatta ve hatta örnek verdim...şimdi senin bi erkek arkadasına gideyim sulu şakalar yapayım...el kol şakaları hoşuna gider mi...giderse sende yap bende yapayım bundan sonra dedim....
adam beyninden vurulmuşa döndü..kendine geldiii:)

tabi sen kocanı tanıyorsun..onun dilinden konuşş..kendini.senin yerine koymasını iste... empati kurmasını sağla:)

Son düzenleme:
Kim gorusurse gorussun hic bisey benim esimle mutlulugumdan degerli degil..gorusmek istemezsin zorla degil ya..ayse hanimn tavirlari hosuma gitmiyor ve gorusmek istemiyorm.der gecersiniz..

Olur, ben görüşmem, onlar da buluşurlar. Ben de evde acaba şimdi hangi pişkin lakayit hareketlerle ne konuşuyolar diye evde ortada ikiye bölünürüm! :)

Siz bunlarla fazla yüzgöz olmuşsunuz.O kadın da fazla yılışık...ne var bunda canıııım kardeş gibiyiz diye bişey yok.Al ozaman koynunda da yatır bari,nasılsa kardeş değilmisinz? O kadın resmen eşinize yılışıyor.Sürekli onlarla dolaşmanıza ne gerek var.Kesin alakayı,görüşmeyin..Eşinizin de hiç yabancısı yok maaşallah..Eşinizin kulağını bükün .Ayrıca kocası diye zıtrpırt öne sürüp duruyor,zaten karıkoca mideleri 4+1 olmuş...sizi de zorluyolar. Olmaz böyle saçmasapan bir hal almış eşinizin tavırları.Yakında sizin eve de yerleşir onlar malum ''kardeş'' ya ayrı duramazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…