Eşimin midesi geniş arkadaşlarını nasıl zararsız hale getirebilirim?

Ben o Aysenin agzini yirtarim! Bu ne genislik?
konu cok uzundu olaydan koptum biraz amasanirim birkac aylik evlisiniz.
Bence Ayse kendi uzerindeki ilgiyi sizinle paylasmak istemiyor ve boyle abuk sabuk hareketler yapiyor.
siz esinize niye bu kadar kibarsiniz ayrica, boyle adama rahatsizlik falan dile.getirilmez,cingar cikarilir, ondan anlarlar sadece.
Ayrica ne demek kimse garipsemiyor da sen niye boyle diyorsun, cok sacma.
demek baska birileri rahatsiz olsa esiniz de olacak.kendi dusuncesi hisleri yok mu bu adamin?
bence bu şekilde populer oldugunu dusunuyor ve ilgi gormek hosuna gidiyor.
ona sıkı bir ayar lazim.

Allah Allah, cok ilginc gercekten. Hani Ayse eski arkadasi ama Ali sonradan dahil olmus desek tamam da, Ali degil mi cocukluk arkadasi olan.Ayseyle kac senelik gecmisleri var ki bu derece benimsenmis esin tarafindan.
ayrica bence o dedigini yapmaliymissin.cok da yerinde olurmus.

Madem ki kardes gibiler bence bu kadar gıcıklik sacma. Dediğiniz gibi kıskanıyor bence sizi. Sonucta ukte kalmış düğün vs şeyler. Sizde görünce içine sinmiyor demek. Ayrıca kardes gibilerse sizin de görümce gibi görmeniz gerekirdi; demek ki kiz size o saminiyeti veremiyor. Gayet sakince.esinize durumu anlatin bence. Yok yine ayniysa tam gıcık olduğunuz bi an kizin kafasından kıvılcım çıkarın. Ne demişler "Nush ile uslanmayanı.etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" :)

Peeess doğrusuuu sizde de iyi sabır varmış ben olsaydım saçını başını eline vermiştimmmm

nasıl bir kocası var onun ya ilginçmiş ayrıca kocana hiç şu soruyu sordun mu bende aliyle yakınlaşıp arada masaj yaptırayım kardeş kardeş olur mu?diye acaba cevabı ne olacak merak ettim doğrusu Allahım buyuk konuşmak istemiyorum ama yapılanlar hiç hoş değıl kocanın mantığı da saçma kardeş ne demek ya aralarında buyuk yaş farkı olsa anlarım da sonucata nikah düşüyo namahrem işte dinimizde yasak bu tarz şeyler haşa zinaya bile girer bence eşıne bunları hatırlat hoşuna gitmeyen şeyleri yapmasın yoksa zamanla beni de bozacaksınız de eşinin yası mı küçük canım anlamadım ki neden böyle yapıyor üstelik senin gibi bir eşı varken:44:

Canım bu Ayşe dediğiniz kızın davranışları normal olmadığı gibi buna sessiz kalanlar da ilginç geldi bana :44:

Bu kızla bağları koparmak gerekiyor bence, bence bi dahaki patavatsızlığında bu söylemlerinden rahatsız olduğunu belirt..En azından 'ben bu tarz konuşmaları sevmiyorum ' desen anlar herhalde arkadaş

Zor bi durum açıkcası , sık sık da yanyana geliyormuşsunuz,insan böyle sürekli ne diecek de beni sinir edecek diye tetik de bekleyemez ki!!!

Anladigim kadariyla Ayse fazlasiyla rahat biri ve bu o kadar yapismiski onun karakterine herkes onu oyle kabul etmis. Ali ise yetistigi okul ve kulture karsi cok yabancilasmis yada esini cok sevdigi icin onu oyle kabul etmis yoksa asil rahattsiz olmasi gereken kisi Ali. Ailelerin yorum yapmamasi Ayseye bu sekilde alistiklarindan olabilir ama bu senin rahatsiz olmamani gerektirmez. Yurtdisinda evet insanlar cok rahat ama kulturleri boyle oldugu icin. Bende yillarca yurtdisinda yasadim ama yazdiklarin beni hayliyle rahatsiz etti. Cunku benim yetistigim kultur anadolu kulturu. Acikcasi ben senin yerine koydum kendimi ve rahatsiz oldum. Evli degilim ama sozluyum ve boyle bir hareket sozlume yapilsa bende cok bozulurdum. Masaj yapmak ne demek ya. Acikcasi ben hemen tavrimi belli ederdim sanirim , direk birsey soylemesemde esimi yanima cagirir etrafi onunla gezer o kizdan uzak tutardim. Bence esinle acik acik konus. Esine guvendigini ama bu durumun seni rahatsiz ettigini ve senin icin o kiza biraz daha mesafe koymasini isteyebilirsin. Ya da sana o sekilde birisi masaj yapsa nasil hissederdi , die empati yaptirabilirsin

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Size kendimi eleştiri yaparak bu yorumu yazıyorum. Cunku bende eskiden ayse gibi biriydim. Kişi kendinden bilir hesabı. Cok hatalara sahip akilsiz ve aptal bir kızdım.

Beni yanlış anlamayın. Linç edilmek icin söylemiyorum ama nacizene eşinize bu durumu anlatmak icin yorumumu okumanızı isterim.

Bakın bu tip davranan kadınlar cok vardır etrafımızda. Bunun nedeni de ayse de de bahsettiginiz gibi GECMISINDE AILESINDE SORUNLU BIR ÇOCUKLUK VE ERGENLIK gecirmesidir.

Bende bunları yaşadığım icin tıpkı ayse gibi ailecek tanıdığım çocukluk arkadaşlarımla bu sekilde el kol samimiyeti kuarardim.

Ve bu benim icin zarar teşkil etmezdi. Cunku benimde sevgilim vardı onlarında vardı.

Daha sonra psikologa gittiğimde bunun nedeninin çocukken ki baba figürü eksikliği oldugunu ve her erkekten ilgi almamın benim ego mu tatmin edip mutlu ettigini öğrendim.

Kabus gibi demi ?? Bunu atlatmak icin cok savaş verdim cok şükür atlattımda.

Ama o Ayşe'nin erkek muhabbetleri o şakaları o sacma el hareketleri hep bundan sebep. Sanmayın ki art niyetle yapıyor. Sadece ilgi hosuna gidiyor. Gururunu okşuyor.

Sizden ricam bu olayı eşinize uygun dille anlatmanız. Ve onun buna izin vermemesini sağlaması.

Ayse sizin arkadasınız olsa onu psikologa yönlendirin diyeceğim. Ama hem sizin arkadasınız degıl hemde bunu söylediğinizde inkar edip size hakaret edecek eminim. Kolay gelsin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

iyi sabretmişsin bu zaman kadar anam bacım bu ne böyle okurken ayşeye beddua edip durdum .ayşeyle kesinlikle görüşmeyin eşine resmen sulanıyor! eşinede deki ya ayşe ve ali yada ben de.resti çek !tehdit et ! ne demek biri benim kocama masaj yapıcak bende kıskanç olmamak için sesimi çıkarmıcam öylemi ?yok öyle bi dünya .

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

inanın benim de baba figürüm eksik. sizde bundan kaynaklıdır ama her baba figürü eksik kalan kişi böyle olmuyor. bir kısmı kimseyi kırmamak adına sureklı kendı kırılıyor. yani herkes bir değil diyorum işte...

böyleleri laftan anlamaz. mesafe koymaya çalış araya. onlarla fazla görüşme. bir plan yaptıklarında sen de başka bir plan yap. eşini al başka yere git. türkiye burası gelenek görenek ahlak namus diye birşey var. ayşe nin kocasının da senin kocanında mezhebi bayaaa bayaaaa bir geniş. kayık değil gemi artık. hele o ayşe tut saçını ver eline. çok sinir oldum...

Canım açmışsın konuyu. :) Yerden göğe kadar haklısın. Eşin de arkadaşları da çok genişmiş. Allahım sana sabır versin ve seni bir an önce o çevreden kurtarsın. Amin

Bazıları bu duruma normal demiş inanamıyorum. Kocama bi kadın masaj yapacak ve ben bunu normal karşılayacağım. İmkansız bişey. Arkadaşım senşn yerinde ben olsam her yolu denersim ama baktım kimsenin umru değil boşanmaya kadar giderdi iş.

Hicbiri normal degil bunlarin bana gore...Yok sacini sizin esinizin basina koyup gulmeler falan.. hele o masaj mevzusu... Kardes gibilermis mis....Ben olsam ortaligi ayaga kaldirir rezil ederdim hatta aysenin o kocasini da rezil ederdim oracikta... Edepsiz saygisiz insanlar.. kocama masaj yapacakmis... Gereksiz bir sabir gosteriyorsunuz.. Cok sinirlenirdim Ben olsam.. gozum donerdi...

gerçekten ben bile çok huzursuz oldum. yeni bir şey var mı diye bakıp duruyorum.

gerçekten ben bile çok huzursuz oldum. yeni bir şey var mı diye bakıp duruyorum.

Boyle sacmalik ilk kez duyuyorum... Kendi kocasi da hatta Orada olacak Ben de Orada olacagim ve Arkami dondugumde bi bakcam ki kadin benim kocamin omuzlarina masaj yapiyo.... Yuhhhh.. boyle sey mi olur.. Ben gerildim burda resmen...

Boyle sacmalik ilk kez duyuyorum... Kendi kocasi da hatta Orada olacak Ben de Orada olacagim ve Arkami dondugumde bi bakcam ki kadin benim kocamin omuzlarina masaj yapiyo.... Yuhhhh.. boyle sey mi olur.. Ben gerildim burda resmen...

ben dediğim gibi "bence sen kucagına otur daha rahat olucak" derdım guler yuzle. ama herkes duysun.ayşe ne derdı acaba?

Avrupayi gezip gormekle alakasi yok kanimca , sadece esinin cevresi cevre degil , senin katiyyen onu o arkadsdlardan uzaklastirman lazim oyle veya boyle . Senin ayse diye adlandirdigin kiside zayif yonunu bulmus sirf giciklik olsun diye esine sokukuyor her seferinde artik okkali bir cevap ver o kadina kimin karisisin belli degilde ay nasil sinir oldm ya

iphone dan kadinlar kulubu araciligiyla gonderilmistir

ben dediğim gibi "bence sen kucagına otur daha rahat olucak" derdım guler yuzle. ama herkes duysun.ayşe ne derdı acaba?

Ayse'nin mezhep bayaaa genis baksana... Ne dicek...sirita sirita zirvalardi Yine.. utanmayi bilmiyor ki gorundugu kadariyla..

Konu sahibine Rica ediyorum aysenin haddini bildir lutfen.. Ben bile sinirlendim yaaa ciddennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…