Eşimin midesi geniş arkadaşlarını nasıl zararsız hale getirebilirim?

Şimdi söyleyeceklerimi iyi dinle. Hepsi altın değerinde olacak. Hem de saf altın.

Ben rahat bir kadınım. Cinsellik konusunda, erkekler konusunda. Benim için de evlilik düğün çok saçma şeyler, ama ailem çok istiyor. Onlar istediği için yaparım sanırım. Benim için de kanlı elmas meselesi duyarlı olduğum bir mesele yalnız o bizim gelir düzeyimizde aldığımız tek taşlarla kanlı elmas arasında bir bağ yok. Cahillik etmişler o konuda. Her neyse...

Özetle, rahat bir insan olarak şunu diyeyim. Bazı rahat erkekler ve kadınlar bu rahatlıklarını paravan yaparak sınırları ciddi anlamda zorlayabiliyor ve arzularına (varsa bir arzuları) bu yolla ulaşmaya çalışabiliyorlar.

Ben asla ve asla ve asla benim gibi rahat biri olmadığını düşündüğüm bir kadının yanında eşine, sevgilisine laf atmadım. Yani aynı ortamda bire bir muhabbete bile fazla girmedim. Girmem. Çünkü karşı tarafın rahatsız olacağını çok iyi biliyorum. Bu kısma dikkat et sevgili arkadaşım... Geliyor :) Eğer bir kadın veya erkek rahatsız olduğunu bile bile karşı tarafın inadına inadına bu tarz hareketleri yapıyorsa bunun bir adı var: "art niyet"

Senin sulu, lakayıt biri olmadığın, bel altı esprilerden hoşlanmadığın net mi? Net. Eşin konusunda hassas mısın? hassassın. O kadın bunu anladığı gibi davranışlarını sonlandırmalıydı. Burada kasıt var.

Kimse çıkıp "aaa bunlar normal şeyler." demesin. Evet ben de aramda bir şey olmayan erkek arkadaşlarıma yanında kız arkadaşları varken masaj yapacak rahatlıkta biriyim ama yanında rahatsız olan bir eş varsa ve ben bunu yapıyorsam buna kötülük, pislik denir.

Ayşe Hanım olayı pisliğe vurmuş ve açıkçası iki amacı olabilir.

1. Eşinize yavşıyor.
2. Size gıcık oluyor. Daha da gıcık etmek istiyor.

Fakat bir mesele daha var. Siz eşiniz ve o iki arkadaşından çok başka dünyaların insanısınız sanki. Yani aradaki uçurum Ayşe ve siz arasında değil. Eşinizle de uçurum var, çünkü eşiniz rahatsız oluyorsa "o benim arkadaşımın eşi cart curt." yapmaması gerek. Ayşe'nin masajına çok mu ihtiyacı var eşinin? Eşinin senin dediğini yapması ve tepki vermesi gerek. Nokta.

Tavsiyem: Önce eşinize karşı net olun. Ama çok net olun. Olayı tartışmaya açmayın. "Ben böyle düşünüyorum. Karın olarak senden bir şey istiyorum ve bu istediğim şey senden bir şey eksiltmeyecek. Bu mesele devam ederse evliliğimiz yıpranacak." de.

Gelelim Ayşe'ye. Buna cat fight diyoruz. Onun kadar sinsi ol. Tenhada sıkıştır onu. Kimse yokken ortamda meseleyi aç. Reddedecektir. O yüzden şöyle de. "Senin bunları yaparken niyetinin kötü olmadığını biliyorum, ama ben rahatsız oluyorum. Eğer benim arkadaşımsan buna kulak verirsin." de. O alt metni kavrayacaktır.

Kolay gele.

ayy okudukça Ayşe'yi yolasım geldi. Gerçi Ayşe'ye sinir olduğum kadar eşine de sinir oldum. Ne münasebet başka bir hatun benim eşime masaj yapacak? böyle birşey görsem önce eşimden çok pis bunun acısını çıkarırdım sonra da bir güzel hatunu paylardım. Bu kadar rahatlık fazla arkadaşım eşinizle ciddi ciddi konuşmanızın zamanı gelmiş de geçiyor

Şuanki gelismeler nasıl... Lütfen ağırlığınızı koyun.. doğru olan tabiiki sizin düşünceleriniz..

Iyi de sen sadece esinin arkadaslarina midesiz demissin, oyle degi ki, esin de onlara uymus. Ve herkes bunu kabullenmis. Sen ya esini ikna edeceksin, ya goz yumacaksin. Esini ikna etmen de zor gibi, cunku arkadasliklari cok eski ve derine dayali.

Ayşede gurur onur kalite hiçbir şey yok 0,kendiside bunun farkında sendeki kaliteyi görmüş yapmaya çalıştığı tek şey senin sinirlerini bozmak lafta sokmuyosun kalitesiz olmadığın için iyice hallenmiş.alinin desen Ayşe umrunda değil. Açıkça söyle eşin yokken çünkü sanırım esininde kusura bakmada senin kaliteni anliycak kapasitesi yok kardeştir kiskancliktir gidiyo. Eşine deki bende Aliye biraz masaj yapıyım de anladıkları dil o galiba sinirlenir anlar hatasını diye tahmin ediyorum çünkü bazı insanlar lafla değil davranışla anlar illa,eğer yap nolcak filan dersende beklerim onuda yani onada pes ne diyim. Ama o kıza haddini bildir kesinlikle bir şekilde benim bile sinirimi bozdu

Neden konu hortlatiyorsunuz ki?:)) Okumuş da bulundum. Konu sahibi dahil hepsinde çarpık düşünceler var. Konu sahibi burayı okuyorsan görüşme madem. Sen gitmeyince eşli de görüşmezler sanırım. Alı ile esin tek görüşür. Eşin de senden önce de onlarla arkadaş imiş. Can ciğerler kendilerince. Sen ne kadar rahatsız olsan da uyarsan da eşin de öyle bir adam sadece sen varken dikkat edecek. O da beğenmediğin arkadaşları gibi işte.

konu 2014 yilinda açılmiş uzerinden 6 yil gecmis. neden hortlattiniz ki konuyu???

Anlattiginiz gibi se olaylar ayse ye dikkat edin rahatliktan ziyade esinize ilgisi olabilirmis gibi geldi bana asil genis olan ali yada saf farkında degil bunun rahatlıkla ilgisi yok rahat olan insan ile edepsiz olan insan arasinda cok fark var ayse edepsiz. Hayir esiniz saf mi siz aliye masaj yapsaniz esiniz ne tepki verir acaba

Uygulamadan açınca alt tarafta benzer konular diye başlıklar açılıyor. Haliyle eski konulara yorum yapildikca üste çıkıyor. Geçen gün 8 yıllık konuya yazmış bulundum farketmeden. Uygulama ile ilgili bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…