Eşimin midesi geniş arkadaşlarını nasıl zararsız hale getirebilirim?

Siz bunlarla fazla yüzgöz olmuşsunuz.O kadın da fazla yılışık...ne var bunda canıııım kardeş gibiyiz diye bişey yok.Al ozaman koynunda da yatır bari,nasılsa kardeş değilmisinz? O kadın resmen eşinize yılışıyor.Sürekli onlarla dolaşmanıza ne gerek var.Kesin alakayı,görüşmeyin..Eşinizin de hiç yabancısı yok maaşallah..Eşinizin kulağını bükün .Ayrıca kocası diye zıtrpırt öne sürüp duruyor,zaten karıkoca mideleri 4+1 olmuş...sizi de zorluyolar. Olmaz böyle saçmasapan bir hal almış eşinizin tavırları.Yakında sizin eve de yerleşir onlar malum ''kardeş'' ya ayrı duramazlar:KK19:

Senin gitmemene rağmen eşin seni ezip gidiyorsa sen onun için kendinden taviz vermiş oluyorsun ama.

Nereye kadar?

Nedense şu cümlede işaretlediğim yer çok irrite edici geldi bana.
Sen kendine güvenebilirsin ama bunu söze dökme bu kadar baskılı bence. kaldı ki dünyanın en güzel kadınları aldatılıyor.

Orası öyle de, ben de kendi onurumu kurtarmaya çalışıyorum işte... Hani bak ben çok ciciyim, şöyleyim böyleyim, öyle bi kızı kıskanmam için sebebim yok. demeye çalışıyorum ki hem eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmıyım hem de olay kıskançlıkla bağdaştırılıp basitleşmesin. Ahlakla edeple ilgili olduğu unutulmasın...

Ben burada kimse de kötü niyet görmedim. Demek ki kendilerince çok samimi ler kardes gibiler. Hı ben arkadasimda olsa bir erkekle böyle samimi olurmuyum Hayır, eşim bir kadınla böyle samimi olsa niyetinin iyi olduğunu bilsem de rahatsız olurmuyum evet. Ama arıza cikartmazdim. Çünkü art niyet yok. Tatlı tatlı söylerdim. Ben seni gözümden sakiniyorum bitanem bir daha masaj yaparsa ayse omuzlarıni Kırarım derdim sevimli sevimli :) Benim eşim böyle tatlı tatlı kiskaninca eriyor resmen ve dediğimi yapıyor :KK70:

Art niyet görmediğiniz için omuzlarını kırmakla tehdit ediyorsunuz. Bu da güzel bir tezat tabi..

Orası öyle de, ben de kendi onurumu kurtarmaya çalışıyorum işte... Hani bak ben çok ciciyim, şöyleyim böyleyim, öyle bi kızı kıskanmam için sebebim yok. demeye çalışıyorum ki hem eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmıyım hem de olay kıskançlıkla bağdaştırılıp basitleşmesin. Ahlakla edeple ilgili olduğu unutulmasın...

Bana tam tersi geldi. Yani hem göze hem kalbe hitap ediyorum diye bağırsan da karşındaki bunu anlamazsa eğer sen komiklik yapmış olursun. Ama zaten seviyorsa seni öyle görüyordur. Bir de “eminim” diyerek pekiştirmişsin ya çok gereksiz olmuş.
Düşünüyorum da eşim bana dese “eminim çok yakışıklıyım beni hem fiziksel hem de duygusal beğendiğine eminim” valla beğeneceğim varsa bile itici duruyor.

Bence siz kiskaniyorsunuz onlarin arkadaşlik ilişkilerini kendinizi dahil edemediğinz için ve ilgi odagi olamadiğiniz için

Siz bu Ayşe'ye fena takmışsınız hayır yani el şakası bel altı konuşma filan yok ki bir diziden bahsedilmiş, efendim konusu geçmiş eski erkek arkadaşındna o da bir kere bahsedilmiş olabilir sen rahatsızlığını dile getirmişiniz o da bir daha açmam konuyu demiş zaten. Hem arkadaşlarını uyarmasını anlamadım eşinin neden arkadaş ortamında konu eski sevgililerine gelsin ki tüm arkadaşlarını uyarıyor. Orada eşi var zaten bekar olsa neyse eşi neden ses çıkarmıyor görümceniz filan. Demek ezelde beri böyleler çünkü daha siz evli değilken onlar arkadaşmışlar yani eşinizde kardeşim gibi diyor. O kadar kıskanmışsınız ki yalnız bırakmayıp kolunuz alçıda gitmişsiniz eşi var yahu yanında neymiş neden eşinin yanında duruyormuş yakın duruyormuş 500 m ötede mi durması lazımdı. Yani ben anlayamadım tam olarak asıldığını filan mı düşünüyorsunuz. Size karşı bir tavrı da yok. Ailecek görüştükleri birisi sonuçta çok yakınlar yani. Eşinizle konuşun bu konuyu o zaman mesafe koysun kızdan ne istiyorsunuz eşinizle belli ki hep böyleler.

Senin gitmemene rağmen eşin seni ezip gidiyorsa sen onun için kendinden taviz vermiş oluyorsun ama.

Nereye kadar?

Tabi siz evde kalsanız neresine dokundu diye düşünmekten çıldırcaksınız. gerçekten iş eşinizde bitiyor,bi de kıskandığınızı göstermeyin eşinize.Ayşeyle saçma bi sepepten tartışma çıkarsanız ve sizin aranız bozulsa eşiniz yine gider mi acaba:44:

Bana göre anormal bir durum yok. Bazı arkadaşlık ilişkileri böyle olur. Siz onların ilişkilerine uyum sağlayamamışsınız sadece. Sizi haklı ya da haksız görmek benim haddim değil ancak dediğim gibi bana göre anlattığınız şeylerin çoğu normal.

ben olsam o ayşe denecek olan ilgi budalasına,, eşime yine yaklaşmışken kalabalık içinde"canım bence sen kucagına falan otur daha rahat olur" derim. ne bu hadsizlik böyle?

Bence siz kiskaniyorsunuz onlarin arkadaşlik ilişkilerini kendinizi dahil edemediğinz için ve ilgi odagi olamadiğiniz için

Valla dediğim gibi kıskanmıyorum kesinlikle. Sadece bu mıç mıç birbirleriyle ten temasları, sürekli belden aşağı konuşmalar,gereksiz masajlar,eşinin korkuluk gibi orda durmaktan başka bişey yapmaması bana ters geliyor o kadar. Benim mezhebime uymuyor, çok geniş buluyorum. Tamam örümcek kafalı, tutucu, bağnaz diyebilirsiniz. Ama kıskanç olduğumu kesinlikle kabul etmiyorum. Çünkü hakikaten konu kıskançlık değil...

Tabi siz evde kalsanız neresine dokundu diye düşünmekten çıldırcaksınız. gerçekten iş eşinizde bitiyor,bi de kıskandığınızı göstermeyin eşinize.Ayşeyle saçma bi sepepten tartışma çıkarsanız ve sizin aranız bozulsa eşiniz yine gider mi acaba:44:
Hatlar karıştı sanırım.

Canım kötü bir zaman diliminden geçiyorsun seni çok çok iyi anlıyorum ama keşke taaa en başındn koysaydın tavrını en başından koysaydın belki adın kıskanca çıkmazdı
Ben eşimi 10 senedir tanıyorum onunda böyle o zamanlar kucak kucağa olduğu arkadaşları vardı ben çok düzgün bi ailede yetiştim ize çok ters durumlardı bunları öğrendiğimde sevgiliydik bir sürü sorun yaşadık kendisi de beni deli gibi kıskanan biri ve benim erkek arkadaşlarım sadece selamlaşmada kalan bi arkadaşlıktı

Ben bunlara katlanamaycağımı en başından bildirdim arkadaşları da bana bu yüzden karşı çıktı çok şeyler yaşadık biz sözlendiğimizde onlarla bütün alakasını kesmişti hattına kadar değiştirmişti
Taaa ki evlenip ben izin verene kadar görüşmedi hiçbiriyle erkek arkadaşları bile silmişti eşimi beni onlara tercih ettiği için
ben izin verince görüşmeye başladılar ama artık kimse kimsenin yanında bile oturamıyordu :)
Yani demem o ki bir an önce bunun önüne geç hoşlanmadoğını ve ir daha böyle hareketler olursa affetmeyeceğini anlat senin rahastız olduğun durumu önemsemek zorunda

Kesinlikle gider maalesef :KK43: Bana bu konudaki tavrını çok net söyledi. Sen görüşmesen de ben arkadaşlarımla görüşürüm dedi. Ben de yok ben onları çok seviyorum aslında ama bu hareketleri hoşuma gitmiyo sadece dedim.

ben olsam o ayşe denecek olan ilgi budalasına,, eşime yine yaklaşmışken kalabalık içinde"canım bence sen kucagına falan otur daha rahat olur" derim. ne bu hadsizlik böyle?

Valla ben de onu masaj yaparken görünce ''Sen gidip kendi kocana masaj yapsana?'' dicektim ama ters teper diye korktum. Kokrmakta da haklıymışım çünkü evde eşimle konuştuğumda konu: ''Sen ne demek istiyosun? Ayşe'nin namusuna mı laf ediyosun? Bana sapık mı diyosun?'' a kadar geldi olay :S

Bende yurt dışında yaşadım ama hiçte normal gelmedi yani alakası yok o dediğinle sanırım gerçekten aileden biri olmuşlar birbirinin. .

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Siz bu Ayşe'ye fena takmışsınız hayır yani el şakası bel altı konuşma filan yok ki bir diziden bahsedilmiş, efendim konusu geçmiş eski erkek arkadaşındna o da bir kere bahsedilmiş olabilir sen rahatsızlığını dile getirmişiniz o da bir daha açmam konuyu demiş zaten. Hem arkadaşlarını uyarmasını anlamadım eşinin neden arkadaş ortamında konu eski sevgililerine gelsin ki tüm arkadaşlarını uyarıyor. Orada eşi var zaten bekar olsa neyse eşi neden ses çıkarmıyor görümceniz filan. Demek ezelde beri böyleler çünkü daha siz evli değilken onlar arkadaşmışlar yani eşinizde kardeşim gibi diyor. O kadar kıskanmışsınız ki yalnız bırakmayıp kolunuz alçıda gitmişsiniz eşi var yahu yanında neymiş neden eşinin yanında duruyormuş yakın duruyormuş 500 m ötede mi durması lazımdı. Yani ben anlayamadım tam olarak asıldığını filan mı düşünüyorsunuz. Size karşı bir tavrı da yok. Ailecek görüştükleri birisi sonuçta çok yakınlar yani. Eşinizle konuşun bu konuyu o zaman mesafe koysun kızdan ne istiyorsunuz eşinizle belli ki hep böyleler.

Konuyu tam olarak okuduğunuzdan eminim değilim. Okudunuz mu hepsini?

Bildiğim bir şey varsa sen yapma dedikce savunmaya geçip yapacagi..

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

X