Tuhaf ötesi gerçekten..Valla ailece büyü yapılmış sanki bunlara! Ya da benim aklım onları anlamaya yetmiyo! Aslında eşim çok mantıklı bi adamdır. Adam gibi de adamdır hani... Mesela diğer arkadaşlarıyla olan ilişkilerine mesafe koyabildi. Onlara gerekli cevapları hemen yapıştırıyo. Ki 30 kişilik bi arkadaş grubundan bahsediyorum. Ama Aliyle ayşe sanki kutsal inek! Ne yapsalar onlar haklı, onlara bişey denemez, onlar kardeş... Ben tü kaka kötü gelin, kıskanç fesat!
Aynen... Ben de buna sinirleniyorum ya işte! Bu kadar tutucu bi adam nasıl oluyo da bu arkadaşlarına karşı bu kadar rahat olabiliyo?
hani yeni evliyim kocam bana pek yanaşmıyor çok titiz gecelik giysem günah eve melekler girmez falan diyen bir kocası vardı :26: siyasetçi galiba telefonları falan dinleniyordu bunları hatırlıyorumkonu silmek yasak ama ilk konusunu silmiş arkadaş aslında konu geri gelirde arkadaş banlanır ozaman
evet hatırladım , konu silinmiş ama konu başlığından hatırladım içeriğini.çok çabuk yoluna girmiş o kdar takıntılı bir kişi bir ay olmadan düzeldiyse bu konuda da düzelir
Aynen... Ben de buna sinirleniyorum ya işte! Bu kadar tutucu bi adam nasıl oluyo da bu arkadaşlarına karşı bu kadar rahat olabiliyo?
Kk ajanları iş başında
Sadece eşim olsa dediğinizi çok kolay yapardım ama aileler de görüşüyor. Aileler yetmiyormuş gibi akrabalar da, dayılar amcalar vs. görüşüyorlar.... Bildiğin akraba gibi olmuşlar! Görüşmesem kriz çıkar ailede
Sen kapalı mısın peki?
Ayşe kapalı mı?
napayım öyle bir adamın başka kadınla samimi olması çok garip geldi
Yok hayır... Görümcelerim de açıklar. O şekilde değil, fikir olarak tutucu. Mesela eşim de ben de namazlarımızı hiç bırakmayız. Alkol sigara kullanmayız ama arkadaşlarımızla eğlenmeye gideriz, onlar alkol alırken biz kola falan içeriz.
evet hatırladım , konu silinmiş ama konu başlığından hatırladım içeriğini.çok çabuk yoluna girmiş o kdar takıntılı bir kişi bir ay olmadan düzeldiyse bu konuda da düzelir
ayşeyi'de eşinizi de iyi niyetli kabul ediyorum...herhangi bi kötü düşünce ile birbirlerine yaklaşmıyorlar olarak ele alınca...siz daha önce bu konuyu eşinizzle görüşmüşünüz ve rahatsz olduğunuzu belirtmişssiniz...eşinizin uzak durması gerekiyor. sırf sizin içiniz rahat etsin diye...bulundugunuz ortamlarda huzursuz olmayın diye.ince hesaplar yapması gerek..
şimdi ortak bişey yapacaksınız acaba Ayşe bugun eşime ne yapacak??*eşim nasıl karşılık verecek gibi durumlar sizinde psikolojinizi bozar....
bence bu konuyu tekrar tekrar eşinizle konusun...gerekiyorsa ben kıskancım kaldıramıyorum..yapmayın birbirinize böyle şakalar demelisiniz.....
Valla o konuyu güzellikle hallettik, çok da kolay oldu ama bu konu su damlaması gibi. Azar azar, ara ara geliyo. Tanıştığımızdan beri de tartışıyoruz bu konuda. Hala bi sonuca bağlanamadı.