Eşimin midesi geniş arkadaşlarını nasıl zararsız hale getirebilirim?

Ben de böyle düşünüyorum ama belki Ayşe taze gelinin takıntılı olduğu yere iyice sinir olmuş ve yıldızları da hiç yakın olmadığından dolayı bel altı vuruyor olabilir. Ben evliliklerde uyuma inanırım. Eğer Ali son derece mantıklı bir çocuksa Ayşe’nin mantıklı bir yönünü bulmuştur.
Kaldı ki bence konu sahibi her konuşulanı çok fazla ciddiye alıyor.

sen çok alttan almışsın yaa anlattığına göre aslında eşine asılıyo resmen bence görüşmeyin kızada tepkini göster benim kocamı bırak kendi kocanla ilgilen de ne biçim insanlar var yaaa

Masaj kısmı hariç benim de çok dert edeceğim şeyler değil, temas olunca hazzetmiyorum ben de. Rahat konuşmaları biz de yapabiliyoruz. Erkek kardeşim gelince bacak güzelliği olsun, survivordaki güzel hatun olsun muhabbetler geçti...Ama bu tarz şeylerin önünü açınca erkeklerin tamamen cozuttuğunu farkettim.
Bir ara kıskançlığı oldukça bırakmış huzura ermiştim. Ta ki eşimin iş yerinde çalıştığı sekreter kıza "siz nasıl korunuyorsunuz" diye sorduğunu duyana kadar. Tüp bebek merkezi gerçi ben gidince de şahit oluyorum benzer muhabbetlere ama oradaki doktorlara falan sormak yerine alelade muhabbet gibi özel hayatını sorması çok garip gelmişti. Ondan sonra ipleri elime aldım ve fazla sorgulamamanın iyi olmadığına karar verdim. Zaten kendisi de onu eğitmemi istediğine göre onu yap bunu yapma diyeblirim :)

rahatsızlığınız gayet yerinde bi durum anlatılanlara bakıldığında inanın parçalayasım geldi ayşe dediğiniz kadını!
lütfen eşinize söyleyin mesafe koysun
masaj yapmakta nedir ya

Bence siz de suçlusunuz..görüşmek zorunda değilsiniz ki çok sık da görüşüyormuşunuz sanırım.ne münasebet canım madem rahatsızsınız öyle ortamlardan aile saadetiniz için uzak kalacaksınız.ya da bu gidişle eşinizle ayşenin muhabbetlerini dinleyip,tavırlarına göz yumacaksınız..

Laf sokmak için söyledim tabiiki de, benim de demek istediğim aynı şeydi. Koca adam televizyondaki kadının eteğini neden takip etsin açılması için. Ayşe cinsel amaçla söyledi. Eteği açılsa da baksak gibilerinden... Aynen dediğiniz gibi insan her eteğin altında cinsellik aramaz ki... Bakarsın, görürsün ama kalkıp bunu insanlara anlatmazsın. Aklında bile kalmaz böyle basit bişey!

Garip olan televizyonda an be an bunu bekler gibi durması. Yani kadın olarak açılan etekle neden bu denli ilgili gibi görünmeye çalışıyor.
Bu kadınla ilgili bir şey var ama tam anlamadım.

Sadece eşim olsa dediğinizi çok kolay yapardım ama aileler de görüşüyor. Aileler yetmiyormuş gibi akrabalar da, dayılar amcalar vs. görüşüyorlar.... Bildiğin akraba gibi olmuşlar! Görüşmesem kriz çıkar ailede

Evet tabii Ayşe inadına böyle davranıyor da olabilir :44:

ne biçim arkadaşlıkmış bu
eşini uyar gerekirse çıngar çıkar
sevmiyorum böyle laçkalıkları de
ben bile niri oldum!!!

Kız bu kadar itici biriyse neden herkes seviyor? Özellikle kvaliden neden birinci gelini olarak kabul ediyor?
Sadece sana karşı bilinçli öyle olmasın?

Garip olan televizyonda an be an bunu bekler gibi durması. Yani kadın olarak açılan etekle neden bu denli ilgili gibi görünmeye çalışıyor.
Bu kadınla ilgili bir şey var ama tam anlamadım.

Bence bunları söyleyerek şöyle bi msj vermeye çalışıyor: ''Bakın ben erkek gibiyim, karı kız muhabbeti bile yapıyorum. Çok iyi bi arkadaşım. Ne kadar da açık fikirliyim. Beni takdir edin.'' Ben böyle bir anlam çıkarıyorum :)

Bazı kadınlarda,sahiplenme,yeni gelene kıdemli olduğunu gösterme gibi bir dürtü var.
Senden daha eskiyim,senden daha iyi tanıyorum,sen yokken ben vardım gibi düşünceler oluyor.
Ben eşinde gözü olduğunu düşünmüyorum ama bu şekilde kendisini daha değerli hissetmeye çalışıyor.
Eşin de ona bu yüzü veriyor maalesef.Ben olsam Ayşe diye biri olmazdı,çok net söylüyorum ki kestiğim de olmuştur.

Kız bu kadar itici biriyse neden herkes seviyor? Özellikle kvaliden neden birinci gelini olarak kabul ediyor?
Sadece sana karşı bilinçli öyle olmasın?

Ya işte ben de onu anlamıyorum. İnsan olarak hakikaten iyi birisi ama sınırları yok işte! Kayıvalidem o akşam onun eşime masaj yaptığını gördü, eminim, herkes gördü. Dip dibe oturuyoruz zaten. Ne kızla kocasında utanma arlanma var ne de aileler bunu garip buluyor! Kıza sanki erkekmiş gibi muamele yapıyolar!

Karı kız muhabbetleri yapınca açık fikirli çağdaş mı oluyormuş insan?
Kendi ezikliği o zaman böyle düşünüyorsa.

Bunu eşim kendisi de söylemişti ilk zamanlarda. Ali ve Ayşe beni çok sever, şimdi sen yenisin paylaşmak istememeleri normal demişti. O zaman da söyledim yine aynı şeyi söylüyorum: ''Ayşe'yle ben aynı kulvarda değiliz ki seni paylaşmak istemesin?'' Buna cevap veremiyo işte eşim...

Vallahi canım kesin ve net bir kararla bunlarla konuşmayı kesmeniz lazım şart olmuş yoksa başka şeyler göreceksin yada yakalayacaksın gibi ciddi söylüyorum

Yani çok ilginç, kız masaj yapıyor kimse “ne oluyor” demiyor.
Teklif var ama geri çeviren de yoksa kız napsın..
Eşin nasıl kabul eder? Benim eşim benim kız kardeşime bile yaptırmaz.
Onun eşi nasıl kabul etti?
Herkes kabul etti sen nasıl kabul ettin de “ben yaparım” diyemedin? Ya da “şimdi masaj sırası mı” diye paylayamadın?
Diğer seyirciler için zaten diyecek bir şey bulamadım.

okurken sinir oldum. sabredemedim. böyle bi kız olabilir mi ya?
eşini karşına alıp konuşmalısın. rahatsızlıklarını dile getir. ben ali ye böyle davransam hoşuna gider mi de.
ben rahatsız oluyorum. canımı sıkıyor bu duurm. lütfen olması gerektiği gibi bi mesafe olsun de.

benim de eşimin sevdiği arkadaşları var. inan birebir muhabbete bile girmiyorum eşim rahatsız olmasın diye. eşim de öyle. kuzenlerimi çok sever ama öyle dokunmalı şakalar ya da masaj falan bu sınırı aşan hareketlerdir.

bişeyi on kere erkeklere söylemek lazım canım. onlar artık duymaktan bezdiklerinden o konuda daha hassas davranıyorlar.

Sa hakketten hayret bişey. Hadi Ayşeyi anladık böyle tepkileri var zaten ama eşin nasıl tepki veriyor anlamadım. Bence Ayşeye ne yaparsanız ya da ne derseniz suçlu,kıskanç kötü gelin olacaksınız o yüzden eşinize yönelin. Siz zaten bu tarz şeyden hoşlanmadığınız ve istemediğinizi anlatmışsınız ama daha kötü olmuş. Ya susacaksınız ya da yakın bi erkek akrabanızla sulu şakalar! yapacaksınız ki anlasın. Kıskanç olmayan erkek yoktur. Size karşı yaptığının aynısını ona yapın.Nihayetinde çivi çiviyi sökermiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…