Eşimin midesi geniş arkadaşlarını nasıl zararsız hale getirebilirim?

Ya işte yanına gidip elimi eşimin omzuna koydum çekilsin diye, orda kimsenin sesi çıkmazken düşünsenize ben bişey söylesem herkes beni çirkef bilecek! Başbaşa olsak kesin bişey söylerdim ama! Hazır cevap da değilim ki keşke dediğiniz gibi ''Sen yorulma Ayşe'cim, ben hallederim.'' gibi bi şey söyleseydim bari!

Sen pasif kaldığın için o da mezile ulaşıyor işte.
Ama eşin nasıl izin verebilir ki buna anlamıyorum, ya onun eşi?

Eşini paylaşmak değil ama aynı kulvardasınız.Onlar erkekler kulvarı,siz kızlar.
O senden önce geldiği için,grubun kız ferdi olarak dikkatleri ve ilgiyi toplamaya alışmış.
Önceden bir yere gidileceği zaman ona soruluyordur,birşey yeneceği zaman onun fikri alınıyordur.
Bak mesela kadın-erkek diyaloglarını da o belirlemiş.Sen önce gelseydin,eşinle arkadaşı eşlerinin yanında bu muhabbetleri yapmayan kişiler olacaklardı.
O kendi düzenini kurmuş,kendi çevresini oluşturmuş.Şimdi seni rakip veya oyunbozan olarak görüyordur.

Son düzenleme:
yaşadıklarınız bana göre değil. şahsen kıskanç gelin damgasını çoktan yerdim. eşimin de samimi arkadaşları var ama eşleri kalkıpta kocama masaj yapmıyor. yaptıran kocam olsaydı çoktan şiddet uygulamıştım... ayşeye değil bu arada kocama...

Çok açık ve net söylüyorum istersem feriştahı ile evli olayım benim için boşanma sebebidir bu arkadaşlar.
ki benim erkek arkadaşım var uzun bir süredir böyle laçka arkadaşları vardır çok açık net en ufak falsoda bitti,kesip attım.
Şuan hala beraberiz ama kesinlikle görüşmüyoruz, görüşmüyor.
Edep yahu!

ne biçim arkadaşmış öyle, nasıl eşine masaj yapabiliyor ve kocası bişey demiyor. nasıl mutasıplıkmış bu

Burda en büyük hata eşin ve Ali'nin. Bu ne rahatlık masaj yapacak kadar ben anlamadım doğrusu. Hadi Ayşenin tarzı bu ama ya eşi? Ya senin işin? İşin zor ama haklısın bunu bil....

Gerçekten okurken sinirim bozuldu. bu nasıl bir rahatlık eşinin yanında başka bir adama masaj yapmakk?? valla arkadasım sonuna kadar haklısın. masaj gercekten erkekleri etkileyen bir durum ve kesinlikle kabul edilebilir degil. sürekli eşinin yanında olması da öyle.

Kişilik, karakter değişmez, sizin ki de öyle. Ama eşinizin arkadaşlık ilişkileri de değişmez. Biraz siz biraz o orta yolu bulmalısınız sanırım.

Aynen söyledim, ''Ben Ali'ye ya da başka birine öyle davransam ne yaparsın?'' dedim. ''Sen Ali'yi o kadar uzun süre tanımıyosun ki.'' dedi. ''İyi o zaman 3-4 sene sonra ben de Ali'ye böyle davranıcam.'' dedim. ''İnat için yapıyo olucaksın ama.'' diyo!

Kimsede ard niyet olmadığından adım gibi eminim ama hadi gelsin de benim annemin yanında bu kadar rahat davransınlar bakalım yiyo mu? Herkes görüşmeyin demiş ama ben görüşmesem onlar muhakkak görüşecek. Nasıl yalnız bırakırım ki kocamı böyle lakayit bi ortamda!!! En sinir olduğum konu da din-iman- töre diye ahkam kesen adamın böyle şeylere ses çıkarmaması!

bu ne yaa... Ben olsam o Ayşe'yi yolmuştum valla kimse kusura kalmasın ama iç kimse eşimin dibine sokulup masaj falan yapamaz. Derhal arayı soğut cnm tepkini koy eşinede onu seçecek hali yoktur heralde:26:. Bide şöyle bişey var canım eşinin aklına böyle diye diye zorla sokmayasın bu kızı dikkat et alttan alttan ince ince işle ve hayatınızdan çıkar bu kızı bence

valla çok haklısın edep gerçekten

Anlayamıyorum ki herkesin yeri ayrı değil midir? Arkadaşlar hayatımızda önemli ama evli olduğumuz insanlarla tercih meselesi olacak kadar değil.
Sen görüşmezsen eşin ortada olan anormalliği nasıl göremiyor da yaptığı masajı uzun süre tanımasına bağlıyor. O zaman sen de üniversitedeki arkadaşlarına masaj yapabilirsin demek oluyor ki o zaman yaşadığımız sosyal ilişkiler daha içli dışlıydı..bunda sakınca yok demek ki senin eşin için.

çok ama çok sulu bır kız bizimkinin de vardı böyle bir arkadaşı tartışa tartışa aynı ortama pek girmiyoruz artık sevmiyorum böyle yılışık şeyleri...

bizimkide nişanlı nışanlısı başka şehirde o zaman bizde nişanlıyız eşim arkadaşlarla dışarı çıkacağız diyor benim götürmüyor hepsi erkek olacak diyor

sonra bir gün sonra tesadüfen o bayan arkadaşında tek başına orda olduğunu bir hafta sonrada çekilen resimleri görüyorum tartışma tartışma....

sonrasında yine yılışık davranışlar arkadaş grubundayken eşime eski kız arkadaşlarını ima etmeler vs...

çok sonra öğreniyorum o bu hatun eşimin kravatını almış bir gün toplu lunapark eğlencesinden sonra benim salak kocamda güya istemiş kız vermemiş...

herkesin içinde bende varım kravatın bende çekirge sana ne zaman vereyim diyor yanında da nişanlısı var ben tabi şok sonrası yine tartışma tartışma artık aynı ortama girmiyoruz. o kızı sevmiyorum.

aklıma geldi bak yine o sevimsiz suratı şarmıtanın

Al işte benim konum olmasin benzer olaylar benim başima da geldi daha çok yeni. Çok tartişma ćıkarttim eşimle sonra pişman oldum. Ama normal değil bu davranislar iste ben seni çok iyi anlayabiliyorum. Ben ne evime kabul ettim ne de bir daha görmek istiyorum. Sayet ki görürsem eşimle tartismama neden olduğu için intikamim çok pis olacak. Aileler de ayni hatta benimkiler eşime Kizlardan bahsetmeler eski konulari açmalar. Benim aile yapima ve karakterime ters bunlar kbul edemiyorum. Bir çözüm de bulamiyorum eşim de ailesini uyariyor ama tinlayan yok bir yilli geçti evleneli hala kiz muhabbeti yapilmasi bana çok basit geliyor cahillik ya başka birsey değil. Uzak dur o bayandan yavaş yavaş eşini de uzaklaştir. Birden yapinca benim gibi sen gözw batarsin ve zaten yapiyormuşsun o bayan varken eşinin dibinden ayrilma firsat verme ona giciklar kiskançlik bürümüş insanlari ayyy ben yine sinirlendim

Bu ne ya! nasıl bir modernlik anlayışı bu , ben anlamadım masaj yapmalar , yok onun bacağı bunun şortu

Az bile yapmışsınız ben olsam sabredemezdim masaj esnasında ya bir laf sokuştururdum ya da sen çekil ben kocama ala masaj yaparım der haddini bildirirdim... evlenince ailelere uymak gibi bir zorunluğumuz yok hele bu uç noktalarda

ne kadar cıvık cıvık ne kadar vıcık vıcık bir ilişki bu
adına arkaşlık ta diyemem
hele o masaj olayı gözümde canlandı
resmen iğrenç bir durum
ali zaten bir tuhaf
oldu olacak kardeşler ya
birliktede uyusunlar
eminim ali de gelip üzerlerini örter

iyide kuzum sen eşinede söylemişsin rahatsız olduğunu adam niçin bu kadar rahat davranıyor hala
başlarım onların kardeş gibi olmalarından
sende git ali ye masaj yap
eşin ne diycek bakalım

valla ben ne susabilir nede hazmedebilrdim
o an orda herkesin içnde tepkimi koyardım
millet utansın sıkılsın
adım kıskanç a çıksın
ama yüzleri kızarcak olan onlar olurdu
rezil insanlar yaa

İşte ona çok dikkat etmeye çalışıyorum. Ne zaman bu konuda konuşacak olsam lafa şöyle başlıyorum: ''Bu bir kıskançlık değil. Benim önce kendime güvenim sonsuz. Gözünü de kalbini de doldurabildiğimden eminim. Sonra sana güvenim sonsuz, beni ne kadar sevdiğini, karakterini, dostluk dediğin kavramın ne kadar değerli olduğunu... Ama bu tür hareketler gururuma dokunuyor. Bunlar bizim kültürümüzün kaldıramayacağı şeyler. Dışardan hoş görünmeyen şeyler... vb''

Ayşe'nin karakteri bu belli ki veya sana karşı böyle bir tavır içine girmiş . Çok saçma ve gereksiz bir tavır.
Ama insan bazen mecbur kalıyor işte bu tarz insanlarla görüşmeye aynı ortamda bulunmaya böyle nereye kadar devam eder ki.
Bence eşinle konuşma daha bu konuları huzursuzluk çıkmasın aranızda kendi yöntemlerinle halletmeye çalış zamana bırak.

Nedense şu cümlede işaretlediğim yer çok irrite edici geldi bana.
Sen kendine güvenebilirsin ama bunu söze dökme bu kadar baskılı bence. kaldı ki dünyanın en güzel kadınları aldatılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…