- 6 Aralık 2018
- 6.662
- 15.577
-
- Konu Sahibi isilaydmrc
Tam olarak ne akıl istiyosun bizden? Sadece Şeyma kitabını alırsan orada aradığın aklı bulabilirsin bak. Olsa olsa o yardım edebilir sanaBen dalga geçin diye yazmadım buraya çok acımasız yorumlar geliyor öleyim de kına yakın arkamdan sanki sizin eşinizle birlikte olmuşum ki kin nefret her şeyi kusmuşsunuz. Ben yaptığımı meşrulaştırmıyorum buraya akıl danışmaya geldim. Ne yazsaydım yani Allah belamı versin o eş şimdi ne yapıyordur ne bencilim mi. Kendi iç sesimi söyledim tüm samimiyetimle. Beddualar küfürler yazık gerçekten ben neymişim be cidden güm Türkiye beni taşlamalı
Ben dalga geçin diye yazmadım buraya çok acımasız yorumlar geliyor öleyim de kına yakın arkamdan sanki sizin eşinizle birlikte olmuşum ki kin nefret her şeyi kusmuşsunuz. Ben yaptığımı meşrulaştırmıyorum buraya akıl danışmaya geldim. Ne yazsaydım yani Allah belamı versin o eş şimdi ne yapıyordur ne bencilim mi. Kendi iç sesimi söyledim tüm samimiyetimle. Beddualar küfürler yazık gerçekten ben neymişim be cidden güm Türkiye beni taşlamalı
Vajinanın davasına dayı bakıyor şimdilik onun bizimle alakası yok. Aaa iyice sapittin sen.Yanlış yolda olduğumu söylemenin de bir adabı var. Bana burada yok kızlık nasıl dikilir sorarsın yok annene ne hesap verirsin yok Allah belanı versin yok beter ol yok metresisin bedavaya gittin. İster milyar dolara giderim ister vedaya Vajinamın davası size kalmadı
Kız ne adabı ne adabı. daha adabıyla söyledik ban söz konusu olmasa görürdün sen edebi adabıYanlış yolda olduğumu söylemenin de bir adabı var. Bana burada yok kızlık nasıl dikilir sorarsın yok annene ne hesap verirsin yok Allah belanı versin yok beter ol yok metresisin bedavaya gittin. İster milyar dolara giderim ister vedaya Vajinamın davası size kalmadı
Ödünüz patladı herhalde kocalarınız da metres bulacak diye
Aman diyim bir bardak su vermez amca, kendine gelAh keşke fake olsa da yorumlardan dolayı bana inme inmese
Sana inen inmiş bacım.Ah keşke fake olsa da yorumlardan dolayı bana inme inmese
Uzun süre sonra heyecanlı linçlik konu görünce biz Eki Görüntüle 3037487
Şş çaktırma canımız sıkılıyor
Farkettim farkettim. Acımadan yardırmışsınızNe zamandır gelmiyordu fake konu, ne yapalım, bulunca dadandık aç kurtlar
O zaman neden sordun burda bize ne yapayım diyeAnne babama ne hesap vereceğimi bırak da ben düşüneyim
Bu kadar ahlak ve ahiret derdiniz varsa ki imam nikahınız bile var, birinci eşi bir şekilde razı edin ve o eve gidin. Ek masraflardan da kurtulmuş olursunuz. Allah'a ve imam nikahına inanıyorsanız eşiniz adamın evine gidin. Belki adam dörde tamamlar.beddua okuyanların bir tarafına girsin beddualar. Ahirette beni siz mi yargılayacaksınız? Ahlak bekçileri doluşmuş. Anlattığım her şeyi sıfır kötülükle yazdım. Ödünüz patladı herhalde kocalarınız da metres bulacak diye. Hay allahım ya konu benim hamile olmama kadar gelmiş. Türk aklı işte yargılamak ne kadar kolay. Bir gün çocuğunuzun basınıza gelirse o zaman da bakalım bu kafat sövebilecek misiniz. Ben sizden ne yapmam gerektiğini söylememi istedim. Hakaret edin demedim
Yok asla öyle gayem olmadı. Ama sizin yorumlar Özgüvensizlik kokuyor. Kociskom ya bendeki eksiklikleri görür de kendine başka birini bulursa ihtimalinden yola çıkarak şimdiden nefretinizi bana kusmussunuzBak bu cümle de hep tutmuştur. "Sanki sizin eşinizle birlikte olmuşum gibi."
Tüm erkekler seninle olur demi? Evli adamla olunca özgüven patlaması yaşadın, zavallı bir teselli ama olsun.
Bu metresli konularda iki aşık sürekli ağlıyor dikkatinizi çekti mi hanımlar?
Bu aşkın sonu yok, ayrılacağız falan diyerekten
İçim eziliyor böyle aşkların bitmeye mahkum oluşuna.
Hayal etsenize amcayı ağlarken, yazık yaa.
İnse de kendine gelsenAh keşke fake olsa da yorumlardan dolayı bana inme inmese
Hocası mi yoksa?Her şeyden önce anlamadığım “neden evli olup olmadığını sorabilecek pozisyonda da değildiniz” ya da “adam eşinden fırsat buldukça görüşme dışında neden başka seçeceğiniz yok”
Bunlar bahane cümleleri gibi. Her zaman farklı seçenekler vardır hayatta.
Ne gibi bir eksikliğim olabilir ki? Ha buldummmm metres değilimYok asla öyle gayem olmadı. Ama sizin yorumlar Özgüvensizlik kokuyor. Kociskom ya bendeki eksiklikleri görür de kendine başka birini bulursa ihtimalinden yola çıkarak şimdiden nefretinizi bana kusmussunuz
Ah manyakmi ne cocuklari ne karistirdinbeddua okuyanların bir tarafına girsin beddualar. Ahirette beni siz mi yargılayacaksınız? Ahlak bekçileri doluşmuş. Anlattığım her şeyi sıfır kötülükle yazdım. Ödünüz patladı herhalde kocalarınız da metres bulacak diye. Hay allahım ya konu benim hamile olmama kadar gelmiş. Türk aklı işte yargılamak ne kadar kolay. Bir gün çocuğunuzun basınıza gelirse o zaman da bakalım bu kafat sövebilecek misiniz. Ben sizden ne yapmam gerektiğini söylememi istedim. Hakaret edin demedim
O senin kocan değil , o senin kocan değil ,o senin kocişkon hiç değil ama bizim kocişkomuz var senin o değil .Yok asla öyle gayem olmadı. Ama sizin yorumlar Özgüvensizlik kokuyor. Kociskom ya bendeki eksiklikleri görür de kendine başka birini bulursa ihtimalinden yola çıkarak şimdiden nefretinizi bana kusmussunuz
Bendeki eksikleri senin gibi bi kadın mı tamamlayacakYok asla öyle gayem olmadı. Ama sizin yorumlar Özgüvensizlik kokuyor. Kociskom ya bendeki eksiklikleri görür de kendine başka birini bulursa ihtimalinden yola çıkarak şimdiden nefretinizi bana kusmussunuz