- 25 Mart 2010
- 4.016
- 3.929
- 49
- Konu Sahibi isilaydmrc
Aileniz bilmiyor nikahda ilan şartı vardır.Yani aslında imam nikahınız yok.Evli falan degilsiniz.Diyaneti arayıp sorun bana inanmıyosanız.İmam nikahı var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aileniz bilmiyor nikahda ilan şartı vardır.Yani aslında imam nikahınız yok.Evli falan degilsiniz.Diyaneti arayıp sorun bana inanmıyosanız.İmam nikahı var
Kocam dediğin fake kocan Fransız herhalde, ne demek Türk aklı?beddua okuyanların bir tarafına girsin beddualar. Ahirette beni siz mi yargılayacaksınız? Ahlak bekçileri doluşmuş. Anlattığım her şeyi sıfır kötülükle yazdım. Ödünüz patladı herhalde kocalarınız da metres bulacak diye. Hay allahım ya konu benim hamile olmama kadar gelmiş. Türk aklı işte yargılamak ne kadar kolay. Bir gün çocuğunuzun basınıza gelirse o zaman da bakalım bu kafat sövebilecek misiniz. Ben sizden ne yapmam gerektiğini söylememi istedim. Hakaret edin demedim
Vallahi bilseydim açmazdımOlası senaryolar onlar. Sizin gibi kasaların yaşadığı şeyler, ilk konu açan siz değilsiniz. Buradakiler sizin açtığınız tek bir konudan kokunuzu bile alır. Kurtlar sofrası gibi yere açtığınız konuya bak. Sonra konu neden nasıl oraya geldi buraya geldi. Eşeğin şeyinden dolayı geldi.
İnşallah fake'dir ben ergen eğlencesi olmaya razıyım. Bir insanın bu kadar saçmalayacağına inanmak istemiyorum çünkü.Ha yazıldı mı bilmiyorum ama, konu muhtemelen fake. Kk daki can alıcı konular ve söylemleri derleyip bizi delirtmek için hikaye uydurmuş gibi. Muhtemelen şu an elinde çekirdek tipsiz tipsiz bizi izliyordur
Yani kötü birsey yaptigini kabul ediyorsun?Kıyamam.Ben dalga geçin diye yazmadım buraya çok acımasız yorumlar geliyor öleyim de kına yakın arkamdan sanki sizin eşinizle birlikte olmuşum ki kin nefret her şeyi kusmuşsunuz. Ben yaptığımı meşrulaştırmıyorum buraya akıl danışmaya geldim. Ne yazsaydım yani Allah belamı versin o eş şimdi ne yapıyordur ne bencilim mi. Kendi iç sesimi söyledim tüm samimiyetimle. Beddualar küfürler yazık gerçekten ben neymişim be cidden güm Türkiye beni taşlamalı
Kimsenin yuvasında gölge etmiyoruz ayıplanacak bi hayata yaşamıyoruzYa arkadaşlar konu kızlık zarına bebeğe geliyor siz iyi misiniz gerçekten? Yok bedavaya gitmişim de sanki ben burada duvardan duvara yaptığımı söylemişim sanki 9 aylık hamileymişim gibi yorumlar. Sizin akıl sağlığınız yerinde mi acaba? Ben bedavaya gittim de pardon siz verince altın saraylara mı yerleştiniz
Ah keşke fake olsa da yorumlardan dolayı bana inme inmeseFake konuya 200 yorum yapmışsınız bir saatte
Tüm türkiyenin işi vardır şimdi olmaz biz kk olarak taşlarız. Ayrıca ölsen kına yakmam kız banane ömrün bittiyse ölürsün zaten ühü ühü aşkı dillere destan bi metres vardı öldü yazık demem ya da oh oldu öldü demeyiz yani. Kendini acındırmaktan vaz mı geçsen.Ben dalga geçin diye yazmadım buraya çok acımasız yorumlar geliyor öleyim de kına yakın arkamdan sanki sizin eşinizle birlikte olmuşum ki kin nefret her şeyi kusmuşsunuz. Ben yaptığımı meşrulaştırmıyorum buraya akıl danışmaya geldim. Ne yazsaydım yani Allah belamı versin o eş şimdi ne yapıyordur ne bencilim mi. Kendi iç sesimi söyledim tüm samimiyetimle. Beddualar küfürler yazık gerçekten ben neymişim be cidden güm Türkiye beni taşlamalı
Bak bu cümle de hep tutmuştur. "Sanki sizin eşinizle birlikte olmuşum gibi."Ben dalga geçin diye yazmadım buraya çok acımasız yorumlar geliyor öleyim de kına yakın arkamdan sanki sizin eşinizle birlikte olmuşum ki kin nefret her şeyi kusmuşsunuz. Ben yaptığımı meşrulaştırmıyorum buraya akıl danışmaya geldim. Ne yazsaydım yani Allah belamı versin o eş şimdi ne yapıyordur ne bencilim mi. Kendi iç sesimi söyledim tüm samimiyetimle. Beddualar küfürler yazık gerçekten ben neymişim be cidden güm Türkiye beni taşlamalı
Uzun süre sonra heyecanlı linçlik konu görünce bizFake konuya 200 yorum yapmışsınız bir saatte
Tövbe de kızAh keşke fake olsa da yorumlardan dolayı bana inme inmese
AhahahAhlaksız bir metres hayatını ne kadar guzel allayıp pullamış valla helal olsun. Dizi senaryosu falan yazsana
Şş çaktırma canımız sıkılıyorFake konuya 200 yorum yapmışsınız bir saatte
Ne zamandır gelmiyordu fake konu, ne yapalım, bulunca dadandık aç kurtlarFake konuya 200 yorum yapmışsınız bir saatte
Yanlış yolda olduğumu söylemenin de bir adabı var. Bana burada yok kızlık nasıl dikilir sorarsın yok annene ne hesap verirsin yok Allah belanı versin yok beter ol yok metresisin bedavaya gittin. İster milyar dolara giderim ister vedaya Vajinamın davası size kalmadıKimsenin yuvasında gölge etmiyoruz ayıplanacak bi hayata yaşamıyoruz
Şu yazılanlardan bi tanesinden bi ders almaya çalışın yahu yanlış yoldasınız yanlış yaptınız para için bedeniniz kullanılmasına izin veriyorsunuz aşık olduğunuz adamı kimseyle paylaşamazsınız çıkar için berabersiniz
Yorumları okumadım ama ne dedilerse doğru demişlerdir, hepsine tek tek katılıyorum sayın fake olmayan metres bacım.Ah keşke fake olsa da yorumlardan dolayı bana inme inmese
konu komşu faktörü de var ayrıca.ben arada kocaya bir cırladım mı alt komşum aa ceycey komşum neye kızdı acep diyor.metres kadın neden kızdı ki demiyor ayollbebeğim metresler bedavaya gitmez resmî nikahlılar gidebilir. zira metresliğin riskleri var . aman git azcık şeyma oku ya bu ne cahillik