Eşim hakkında ;

İşte normal şartlarda adam sizi hizmetçi olarak görmekten vazgeçmiş diye sevinmelisiniz.
Ya hizmetçi ile ne Alakası var bunun normal şartlarda normal hareketlerinde bi değişiklik var bunu seziyorum . Yani bi kap yemek koymak çayını vermek ne alaka . O da bana verir bende ona veririm bunun lafı olmazdı ki aramızda . Yani o an hangimiz ayakta ise .

Ne alaka kötü bir davranışı yok ki kendi işini kendi görmek istemesi suç mu?
Sorun o değil kötü bi davranış var demedim ki adam böyle değildi dedim o da benden isterdi bende ondan yoksa ne alakası var .

Kaç yıllık evlisiniz? Severek mi evlendiniz? Eşiniz ve ailesi sizi görmezden geliyor, adeta siz yoksunuz gibi davranıyorlar terbiyesizler. Daha önce ailesi ile aranızda bir sorun mu geçti? Eşiniz bu konuda bir şey anlatmadan sizin müneccim olmanızı anlamanizi mi bekliyor? 🙄
4. Yılımız evlilikte . Evet severek evlendik . Eşimin ailesi ile bi sorunum olmadı yani kayınvalide ile hele hiç severim de hatta ama neden böyle oldu bilmiyorum 🤷 görümce ile sıkıntılar oldu ama birebir bi kavga tartışma yok . Aramızda bi soğukluk vardır ama Yanyana gelince belli etmeyiz . Hiç bir zaman kavga tartışma olmadı yani . Yani anlamadım ki bir şey varsa söylerdi her zaman böyleydi yani hadi dese ki sen anneme bunu demişsin kaynana ile konuşmuyoruz ki öyle nasılsın kızım nasılsın anne modu oğlum olduktan sonra olmadı hiç . Varsa yok oğulları torunu ben hamile iken de aramazdı . Torun oldu resmen ona döndüler . Yani resmen sen yoksun torun ve oğlum bizi ilgilendiriyor modundalar . Böyle hissetmeye başladım dediğim gibi böyle hissediyorum

Adam güzel bir değişim geçirmiş sevinmeniz lazımken kendi işini kendi görüyor diye neden bileniyorsunuz? Konu o kadar absürt ki ben mi yanlış anladım diye tekrar okudum
Yani gerçekten diyecek bir şeyim yok size ? İyi yapmışsınız tekrar tekrar okumakta

Bi tanıdık var doğum yapalı iki hafta oldu, annesi kayinvalidesi ve ananesi onunla kalıyor asdxasd ne zaman isyan edecek bekliyorum bakalım 🤣
40ı çıkana kadar lohusa kadın yalnız bırakılmazmış yani iki kişi çok ama bilemedim . Benim eşim işe dönmek zorunda kalmasaydı annem kalmayacaktı

Yani gerçekten diyecek bir şeyim yok size ? İyi yapmışsınız tekrar tekrar okumakta
Demek ki gayet doğru anlamışım kendi işini kendi görüyor diye adama tepkilisiniz ve işin ilginç yanı bunun ne kadar tuhaf olduğunun da farkında değilsiniz 🤔

Demek ki gayet doğru anlamışım kendi işini kendi görüyor diye adama tepkilisiniz ve işin ilginç yanı bunun ne kadar tuhaf olduğunun da farkında değilsiniz 🤔
Hiç bir şey anlamamışsınız yahu adam daha önce bmyle olsa eyw eskiden böyle değildi ki yani o da bana çay getirirdi bende ona yemek getirirdim insan tencereye kim yakınsa ayakta ise verir bunun lafı mı olur yada her şeyi geçtim adama soruyorum neyin var diye bundan sonra böyle diyor ciddi takılacakmış bir sorun var yani . Annem desem kadın 1 haftadır bende gidecek az sabret gidecek yani belli abim hasta istesende kalmaz yakın yer değil ki 12-14 saatlik otobüsle yol .. yani ne anladınız acaba

Hiç bir şey anlamamışsınız yahu adam daha önce bmyle olsa eyw eskiden böyle değildi ki yani o da bana çay getirirdi bende ona yemek getirirdim insan tencereye kim yakınsa ayakta ise verir bunun lafı mı olur yada her şeyi geçtim adama soruyorum neyin var diye bundan sonra böyle diyor ciddi takılacakmış bir sorun var yani . Annem desem kadın 1 haftadır bende gidecek az sabret gidecek yani belli abim hasta istesende kalmaz yakın yer değil ki 12-14 saatlik otobüsle yol .. yani ne anladınız acaba
Eskiden böyle değildiyse bile şimdi böyle bir huy edinmesi kötü mü ki? Ben bu kısma takıldım işte. Yazdığınız yazıdan da gayet nazik bir üslupla bunları yaptığı anlaşılıyor yani ben eşinizin size tepkili olduğunu hissetmedim

Neden böyle bir danışmanlık almıştınız? Sebep neydi?
Eşim evlendiğimizden beri ailesine düşkündür yani bu tabiki güzel bir şey ama bağımlı derecesinde biz de yardım alalım dedik ben konuşuyordum ama belki benimde hatalarım vardır diye 3. Bi kişi olsun istedik . Kök aile ve çekirdek aile ayrımı . Bazı sorunlar da vardı . Baya iyi gitmiştik iyiydik son zamanlarda ne oldu ise değişti . Sürekli görüntülü ailesini arar oğlunu gösterir eskiden de annesi falan beni sormazdı ama kendi bak bu da benim karımm diye laf ederdi şimdi direk arar konuşurlar kapatırlar kardeşini arar köpekleri gösterir vs vs oğlumda sıkıldığı için bakmaz oyuncaklara döner ona bile laf ederler eşim sesini çıkarmaz .

Eskiden böyle değildiyse bile şimdi böyle bir huy edinmesi kötü mü ki? Ben bu kısma takıldım işte. Yazdığınız yazıdan da gayet nazik bir üslupla bunları yaptığı anlaşılıyor yani ben eşinizin size tepkili olduğunu hissetmedim
Kötü demedim ki yani uzaklaştı ciddi takılacakmış siz sebebini sormaz mısınız ne oldu da böyle oldu diye . Yani benden uzaklaşıp oğlu ve kendi kök ailesine dönmesi direk sık sık araması beni görmezden gelmesi normal . Peki ?

Eşim evlendiğimizden beri ailesine düşkündür yani bu tabiki güzel bir şey ama bağımlı derecesinde biz de yardım alalım dedik ben konuşuyordum ama belki benimde hatalarım vardır diye 3. Bi kişi olsun istedik . Kök aile ve çekirdek aile ayrımı . Bazı sorunlar da vardı . Baya iyi gitmiştik iyiydik son zamanlarda ne oldu ise değişti . Sürekli görüntülü ailesini arar oğlunu gösterir eskiden de annesi falan beni sormazdı ama kendi bak bu da benim karımm diye laf ederdi şimdi direk arar konuşurlar kapatırlar kardeşini arar köpekleri gösterir vs vs oğlumda sıkıldığı için bakmaz oyuncaklara döner ona bile laf ederler eşim sesini çıkarmaz .
İyi de ailesini aramayan mı var? Biz günde 4-5 kere görüntülü muhakkak konuşuruz annem bacılarım yengelerimle falan. İnsan ailesine tabi bağımlı olur. Arayı bozmuyorsa niye uzak olsun? Anneniz de bu kadar sık gelip kalmasın. adam belli ki kendi ailesini de istiyor. Kaynanam gelemez demeyin kpi de getirip gelecek. Hasta masta muhabbeti yapmayın biraz kalmalarından bir şey olmaz

Kötü demedim ki yani uzaklaştı ciddi takılacakmış siz sebebini sormaz mısınız ne oldu da böyle oldu diye . Yani benden uzaklaşıp oğlu ve kendi kök ailesine dönmesi direk sık sık araması beni görmezden gelmesi normal . Peki ?
Bu kadar insan yanlış anlamışsa anlatmanızda bir sorun olabilir. Başka bir konu varsa ya da tripli şekilde bir şeyler yapıyorsa anlarım ama kendi çayını kendisi dolduruyor diye uzaklaşmış hissetmenize anlam veremedim. Başka şekilde görmezden geliyorsa da yazmamışsınız konuya, bilmiyorum

İyi de ailesini aramayan mı var? Biz günde 4-5 kere görüntülü muhakkak konuşuruz annem bacılarım yengelerimle falan. İnsan ailesine tabi bağımlı olur. Arayı bozmuyorsa niye uzak olsun? Anneniz de bu kadar sık gelip kalmasın. adam belli ki kendi ailesini de istiyor. Kaynanam gelemez demeyin kpi de getirip gelecek. Hasta masta muhabbeti yapmayın biraz kalmalarından bir şey olmaz
Anlamamışsınız ki arasın ben aramasın demedim ki beni ilgilendirmez bu zamana kadar ararlar görüşürler zaten . Bağlı olmak ve bağımlı olmak ikisi farklı şeyler . Siz ailenize bağlısınız eşinizi yok sayıyor musunuz yada saymalarına müsade ediyor musunuz ? Kaynanam gelmez demedim gelemez keşke gelse kalsa kayınpeder gelebilse adam yürüyebilse keşke de kalsalar

Bu kadar insan yanlış anlamışsa anlatmanızda bir sorun olabilir. Başka bir konu varsa ya da tripli şekilde bir şeyler yapıyorsa anlarım ama kendi çayını kendisi dolduruyor diye uzaklaşmış hissetmenize anlam veremedim. Başka şekilde görmezden geliyorsa da yazmamışsınız konuya, bilmiyorum
Yazdım zaten her şeyi eşimin ailesi beni yok sayıyor ben yokmuşum gibi davranıyor oğlu ve torunu . Bende ona göre davranıyorum. Çay yemek meselesi değil yani bu . Kendisi de böyle değilken birden değişmesi şaşırttı sorduğum da da bundja sonra ciddi takılacakmış neden yani ? Yani der ki ; hayatım böyle oldu bundan dolayı yada canım öyle istiyor bi sohbet et açıkla dış kapı muamelesi yapma

adamın çayının şeker miktarını bırakın da adam ayarlasın. Ben de çok sıkılırdım bu durumdan ki adam bunalmis belli annemle de alakasi yok diyorsunuz . Sizinle ilgili. Ben böyle sürekli benim neyi nasıl yapacağıma , neyi ne kadar kullanacağıma karar veren birinin etrafımda olmasını istemezdim.

adamın çayının şeker miktarını bırakın da adam ayarlasın. Ben de çok sıkılırdım bu durumdan ki adam bunalmis belli annemle de alakasi yok diyorsunuz . Sizinle ilgili. Ben böyle sürekli benim neyi nasıl yapacağıma , neyi ne kadar kullanacağıma karar veren birinin etrafımda olmasını istemezdim.
Sadece çayına şeker attım diye mi bütün bunlar onda da oğlumun eline şeker geçmesin gördüğünde istiyor diye çay bardağı ve şeker de masada diye benden maşadayım atıverdim bi şeker attım diye bütün bunlar o zaman yine sorun var ki . Sadece şeker attım sürekli neyi yapacağını 45 yaşında ki adama söyleyemem söylemem de söylesem de dinlemez zaten . Oldu ailesi beni yok saysın sadece torunları tek başına dünyaya gelmiş gibi davransınlar adam 3-4 günde değişsin nedeni mi sorayım suçlu olayım . Banane ailesinden ama insan demez mi benim bi eşim var bu çocuk dünyaya tek gelmedi diye hadi demedin insan bir şekilde belli eder . Hadi ailesi hep böyleydi eyw banane nasıl gelirseler öyle aradılar açmadık mı telefonu her zaman görürler konuşurlar ama sanki evde ben yokmuşum gibi davranmaları benimde Tepki vermeme sebep oluyor

Sizin anneniz çok mu uzak oturuyor 2 hafta kalıyor şuan? Bir üyede daha önce annenizle beraber oturduğunuzu yazmış 4 senelik evlilikte ne kadar oturdunuz bu şekildr? Bence eşiniz annenizim habire çekirdek ailenizde olmasından bıkmış sizdende soğumaya başlamış. Kök ailesine düşkün olan sadece eşiniz değil

X